2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Dilos6342 kuzum bende ilk aylarda bulanti nedeniyle 92 den 86 ya dusmustum ( bende 84 fln olmusumdur da bebegin de agirligi oldugu icin 86 da kaldim )
Hala 86 yim , doktorum kilo verdigim icin iyi dedi ama kagan hocayi dinledigim de yada okuduklarim da hep haftalik yarim kilo fln almak gerektigi yaziyor. bende almadim. o yuzden bazen endiseliyorum acaba bebegim buyumuyor mu fln diye

gecen bebek bezi cop kovasindan konusuyordunuz, bende soyle bir bakim dedim facebook dan hic kullanilmamis 20$ daha ucuza buldum . Kadinin bebegi erkek olacakmis , bu da pempe diye kullanmak istememis

arka daki daginiklik icin kusura bakmayingunlerdin bazanin altini topluyorum. en son vakumladigim 10 posetten 7 si patlak cikti yenileri aldim mecburen

Eklentiler

• 38BDFCD3-2755-4A64-A6C3-BB49463E49A9.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 86
Ay gerçekten öyle 2 maaş zor yetiyor bizde aylara bölerek alıyoruz tek seferde zor olur diye

Kızlar şeker yükleme testi zamanı yaklaştı sanırım. Yaptıranlar yazabilir mi? O gün kaç defa kan aliyorlar

Ay gerçekten öyle 2 maaş zor yetiyor bizde aylara bölerek alıyoruz tek seferde zor olur diye
Biz yürek yedik galiba sonra alalım simdi erken diye düşündük hep. Tabi gelinen noktada sonuc husran simdi keske alsaydik diyoruz. Para harcayip alisveris yapmanin para biriktirmekten cok daha mantikli oldugu bir devirde yasiyoruz cunku

Evet kuzum annemlerle yaşıyorum artık eşyalarımın bir kısmını buraya getirdim acil lazım olanları herşeyim tam ama eşim olmayınca hiç tadım yok sağol sorduğun için sen nasılsın ?

Ayy inşallah hızlıca geçer zaman sağlıkla eşine ve çocuğuna kavuşursun inşallah Hazırlıklara başlanacak o ara oyalanırsın vakit daha güzel geçer inşallah. Bende iyiyim çok şükür bir gün iyi bşr gün kötü geçip gidiyoruuz işte

Bu hangi marka bende korbell alıcam cok memnun ablamdada o vardı letgoda uygun fiyata satıyorlar

Canım diyet yapıp kilo verenler var o kadar. Ya da tamamen sabit kiloyla doğuma girenler. Tabi en iyisini doktorlar bilir ama kontrole gittiğinde bebek kilosunda beslenmesinde bi sıkıntı yoksa hiç kafana takma derim

Kızlar şeker yükleme testi zamanı yaklaştı sanırım. Yaptıranlar yazabilir mi? O gün kaç defa kan aliyorlar
Ben bugün yaptırdım sonuç hüsran . 3 kere kan aldılar ilk açlık. Sonra şekeri içiyorsun birer saat arayla iki defa daha. Tabi bu arada başka hicbisey yemek içmek yok. Çok salladı valla.

Allah iyilik versin canım kolaylıkla geçirelim bu zamanları İnşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…