Çokta diyet moduna girmemek lazım bence kararında olması en iyisi arkadaşımın 2 haftaya doğumu bebek 300 gram kaybetmiş böyle alamam doğuma dedi doktorumuzda ortak kendinizi aç bırakmayın kızlarCanım diyet yapıp kilo verenler var o kadar. Ya da tamamen sabit kiloyla doğuma girenler. Tabi en iyisini doktorlar bilir ama kontrole gittiğinde bebek kilosunda beslenmesinde bi sıkıntı yoksa hiç kafana takma derim
Hayırlı olsun canım güle güle kullanılsın benimde beşik buna benziyor şifonyer almadım yer olmadığı içinKızlar bu arada çocuk odamızı aldık 2 gün önce
Diaper genie diye bir marka canimBu hangi marka bende korbell alıcam cok memnun ablamdada o vardı letgoda uygun fiyata satıyorlar
haftaya ayrintiliya giricem bakalim ne dicekler ama ara ara gittigim ozel ultroson da hersey ok demislerdiCanım diyet yapıp kilo verenler var o kadar. Ya da tamamen sabit kiloyla doğuma girenler. Tabi en iyisini doktorlar bilir ama kontrole gittiğinde bebek kilosunda beslenmesinde bi sıkıntı yoksa hiç kafana takma derim
yok ben diyet modunda degilim canim , hamilelik oncesi pizza ve abur cubur cok yerdim, tika basa ve hizli da yerdim ama smdi mide bulantisida ara ara devam ettigi icin anlayabiliyorum yemek yerken nerede duracagimiÇokta diyet moduna girmemek lazım bence kararında olması en iyisi arkadaşımın 2 haftaya doğumu bebek 300 gram kaybetmiş böyle alamam doğuma dedi doktorumuzda ortak kendinizi aç bırakmayın kızlarSpicelover
Yok yok tabiki o derece değil canım diyetisyen eşliğinde olanlardan bahsediyorum benÇokta diyet moduna girmemek lazım bence kararında olması en iyisi arkadaşımın 2 haftaya doğumu bebek 300 gram kaybetmiş böyle alamam doğuma dedi doktorumuzda ortak kendinizi aç bırakmayın kızlarSpicelover
Bende ondan bahsediyorum aslında canım, diyetisyen eşliğinde bebek kilo alıp anneler ya veriyor ya da kilosunu koruyor ya aç kalmadan onun gibi. Abur cubur Fast food hayattan çıkarıp, yürüyüş ve bol su ihtiyacımız olan buDiaper genie diye bir marka canim
haftaya ayrintiliya giricem bakalim ne dicekler ama ara ara gittigim ozel ultroson da hersey ok demislerdi
yok ben diyet modunda degilim canim , hamilelik oncesi pizza ve abur cubur cok yerdim, tika basa ve hizli da yerdim ama smdi mide bulantisida ara ara devam ettigi icin anlayabiliyorum yemek yerken nerede duracagimiabur cuburuda azalttim baya sanirim bu nedenlerle extra kilo almadm
Ah canım. Onunla gelmiş geçmiş olsunHayırlı akşamlar arkadaşlar.. bugün öyle şeyler oldu kisabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik dönüşte de doktoruma uğrayacaktım bide oğluma top alacaktık.. ben nasıl olduysa arabayla bi motosikletliye vurdum çocuğun ayağı arabayla motor arasında kaldı hemen hastaneye götürdüm Allah'tan birşeyi yoktu film ve tomografi çekildi küçük bir çatlak vardı çocuğun ayağında oda benim ayağımda önceden de vardı çatlak dedi alçıya almayın dedi tabi çarpma olunca direk polisler vs çarptığım çocukta ablayı yormayalım çarpma demeyelim falan dedi ama bana da baktılar kan tahlili alkol muayenesi vs bebeğe de baktılar birşeyi var mı diye ki bende gerçekten birşey yoktu.. hızlı değildim çok şükür ki sert vurmadım sadece arada ayağı kaldı.. çocukta askermiş daha da çok üzüldüm öyle olunca o beni sakinleştiriyor abla ben iyiyim diye karakola da gittik şikayetçi olmadı ben zaten şikayetçi değilim dedim.. eşimi çağırmadım bide o gelse kesin ağlardım zaten.. şimdi uzanıyorum kamyon geçmiş gibi üstümden..
bide sabah eşim dediki dikkat etbiri önüne çıkıverir diye adamın içine mi doğmuş ne bileyim
gecmis olsun kuzum , kimseye birsey olmamis cok sukurHayırlı akşamlar arkadaşlar.. bugün öyle şeyler oldu kisabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik dönüşte de doktoruma uğrayacaktım bide oğluma top alacaktık.. ben nasıl olduysa arabayla bi motosikletliye vurdum çocuğun ayağı arabayla motor arasında kaldı hemen hastaneye götürdüm Allah'tan birşeyi yoktu film ve tomografi çekildi küçük bir çatlak vardı çocuğun ayağında oda benim ayağımda önceden de vardı çatlak dedi alçıya almayın dedi tabi çarpma olunca direk polisler vs çarptığım çocukta ablayı yormayalım çarpma demeyelim falan dedi ama bana da baktılar kan tahlili alkol muayenesi vs bebeğe de baktılar birşeyi var mı diye ki bende gerçekten birşey yoktu.. hızlı değildim çok şükür ki sert vurmadım sadece arada ayağı kaldı.. çocukta askermiş daha da çok üzüldüm öyle olunca o beni sakinleştiriyor abla ben iyiyim diye karakola da gittik şikayetçi olmadı ben zaten şikayetçi değilim dedim.. eşimi çağırmadım bide o gelse kesin ağlardım zaten.. şimdi uzanıyorum kamyon geçmiş gibi üstümden..
bide sabah eşim dediki dikkat etbiri önüne çıkıverir diye adamın içine mi doğmuş ne bileyim
inşAllah canım sağolasınAh canım. Onunla gelmiş geçmiş olsun
gecmis olsun kuzum , kimseye birsey olmamis cok sukur
ilik bir dus alabilirsin , daha iyi hissedersin. stresin , korkun suyla birlikte akip gider canim .çok şükür çok şükür.. gerçekten önemli olanda o.. çok sağolasın.. eve gelince gerildiğimi hissettim şimdi daha iyiyim şükür..
Allahım beterinden korusun. çok çok geçmiş olsun :/Hayırlı akşamlar arkadaşlar.. bugün öyle şeyler oldu kisabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik dönüşte de doktoruma uğrayacaktım bide oğluma top alacaktık.. ben nasıl olduysa arabayla bi motosikletliye vurdum çocuğun ayağı arabayla motor arasında kaldı hemen hastaneye götürdüm Allah'tan birşeyi yoktu film ve tomografi çekildi küçük bir çatlak vardı çocuğun ayağında oda benim ayağımda önceden de vardı çatlak dedi alçıya almayın dedi tabi çarpma olunca direk polisler vs çarptığım çocukta ablayı yormayalım çarpma demeyelim falan dedi ama bana da baktılar kan tahlili alkol muayenesi vs bebeğe de baktılar birşeyi var mı diye ki bende gerçekten birşey yoktu.. hızlı değildim çok şükür ki sert vurmadım sadece arada ayağı kaldı.. çocukta askermiş daha da çok üzüldüm öyle olunca o beni sakinleştiriyor abla ben iyiyim diye karakola da gittik şikayetçi olmadı ben zaten şikayetçi değilim dedim.. eşimi çağırmadım bide o gelse kesin ağlardım zaten.. şimdi uzanıyorum kamyon geçmiş gibi üstümden..
ayyy evet.. çok mantıklı hemen geçeyim.. çok sağolasın..ilik bir dus alabilirsin , daha iyi hissedersin. stresin , korkun suyla birlikte akip gider canim .
Amin amin.. çok sağol canım.. kimseye birşey olmaması en çok mutlu eden tarafı Allah kimseye yaşatmasın beterinden korusunAllahım beterinden korusun. çok çok geçmiş olsun :/
Geçmiş olsun canım allahtan ufak atlatmışsınHayırlı akşamlar arkadaşlar.. bugün öyle şeyler oldu kisabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik dönüşte de doktoruma uğrayacaktım bide oğluma top alacaktık.. ben nasıl olduysa arabayla bi motosikletliye vurdum çocuğun ayağı arabayla motor arasında kaldı hemen hastaneye götürdüm Allah'tan birşeyi yoktu film ve tomografi çekildi küçük bir çatlak vardı çocuğun ayağında oda benim ayağımda önceden de vardı çatlak dedi alçıya almayın dedi tabi çarpma olunca direk polisler vs çarptığım çocukta ablayı yormayalım çarpma demeyelim falan dedi ama bana da baktılar kan tahlili alkol muayenesi vs bebeğe de baktılar birşeyi var mı diye ki bende gerçekten birşey yoktu.. hızlı değildim çok şükür ki sert vurmadım sadece arada ayağı kaldı.. çocukta askermiş daha da çok üzüldüm öyle olunca o beni sakinleştiriyor abla ben iyiyim diye karakola da gittik şikayetçi olmadı ben zaten şikayetçi değilim dedim.. eşimi çağırmadım bide o gelse kesin ağlardım zaten.. şimdi uzanıyorum kamyon geçmiş gibi üstümden..
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.. bugün öyle şeyler oldu kisabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik dönüşte de doktoruma uğrayacaktım bide oğluma top alacaktık.. ben nasıl olduysa arabayla bi motosikletliye vurdum çocuğun ayağı arabayla motor arasında kaldı hemen hastaneye götürdüm Allah'tan birşeyi yoktu film ve tomografi çekildi küçük bir çatlak vardı çocuğun ayağında oda benim ayağımda önceden de vardı çatlak dedi alçıya almayın dedi tabi çarpma olunca direk polisler vs çarptığım çocukta ablayı yormayalım çarpma demeyelim falan dedi ama bana da baktılar kan tahlili alkol muayenesi vs bebeğe de baktılar birşeyi var mı diye ki bende gerçekten birşey yoktu.. hızlı değildim çok şükür ki sert vurmadım sadece arada ayağı kaldı.. çocukta askermiş daha da çok üzüldüm öyle olunca o beni sakinleştiriyor abla ben iyiyim diye karakola da gittik şikayetçi olmadı ben zaten şikayetçi değilim dedim.. eşimi çağırmadım bide o gelse kesin ağlardım zaten.. şimdi uzanıyorum kamyon geçmiş gibi üstümden..
Canım kendini sakinleştir eşine anlat kendini iyi hissettiğinde o sıkıntı içinden gitsin çok geçmiş olsunçok şükür çok şükür.. gerçekten önemli olanda o.. çok sağolasın.. eve gelince gerildiğimi hissettim şimdi daha iyiyim şükür..
Hamileliğimin ilk aylarından beri öyle benimBenim göğüs uçları çatlak çatlak oldu bugün de sarı bir nokta gördüm artık göğüs kremine başlıcam galiba şimdiden acısını hissedebiliyorum umarım bu sefer emziririm gönlümce ya :/
Benim de öyle oldu yaa.. Bi de uçları kabuk kabuk dokununca kupkuruBenim göğüs uçları çatlak çatlak oldu bugün de sarı bir nokta gördüm artık göğüs kremine başlıcam galiba şimdiden acısını hissedebiliyorum umarım bu sefer emziririm gönlümce ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?