2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım diyet yapıp kilo verenler var o kadar. Ya da tamamen sabit kiloyla doğuma girenler. Tabi en iyisini doktorlar bilir ama kontrole gittiğinde bebek kilosunda beslenmesinde bi sıkıntı yoksa hiç kafana takma derim
Çokta diyet moduna girmemek lazım bence kararında olması en iyisi arkadaşımın 2 haftaya doğumu bebek 300 gram kaybetmiş böyle alamam doğuma dedi doktorumuzda ortak kendinizi aç bırakmayın kızlar Spicelover

Bu hangi marka bende korbell alıcam cok memnun ablamdada o vardı letgoda uygun fiyata satıyorlar
Diaper genie diye bir marka canim
Canım diyet yapıp kilo verenler var o kadar. Ya da tamamen sabit kiloyla doğuma girenler. Tabi en iyisini doktorlar bilir ama kontrole gittiğinde bebek kilosunda beslenmesinde bi sıkıntı yoksa hiç kafana takma derim
haftaya ayrintiliya giricem bakalim ne dicekler ama ara ara gittigim ozel ultroson da hersey ok demislerdi
yok ben diyet modunda degilim canim , hamilelik oncesi pizza ve abur cubur cok yerdim, tika basa ve hizli da yerdim ama smdi mide bulantisida ara ara devam ettigi icin anlayabiliyorum yemek yerken nerede duracagimi abur cuburuda azalttim baya sanirim bu nedenlerle extra kilo almadm

Yok yok tabiki o derece değil canım diyetisyen eşliğinde olanlardan bahsediyorum ben

Bende ondan bahsediyorum aslında canım, diyetisyen eşliğinde bebek kilo alıp anneler ya veriyor ya da kilosunu koruyor ya aç kalmadan onun gibi. Abur cubur Fast food hayattan çıkarıp, yürüyüş ve bol su ihtiyacımız olan bu

Hayırlı akşamlar arkadaşlar.. bugün öyle şeyler oldu ki sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik dönüşte de doktoruma uğrayacaktım bide oğluma top alacaktık.. ben nasıl olduysa arabayla bi motosikletliye vurdum çocuğun ayağı arabayla motor arasında kaldı hemen hastaneye götürdüm Allah'tan birşeyi yoktu film ve tomografi çekildi küçük bir çatlak vardı çocuğun ayağında oda benim ayağımda önceden de vardı çatlak dedi alçıya almayın dedi tabi çarpma olunca direk polisler vs çarptığım çocukta ablayı yormayalım çarpma demeyelim falan dedi ama bana da baktılar kan tahlili alkol muayenesi vs bebeğe de baktılar birşeyi var mı diye ki bende gerçekten birşey yoktu.. hızlı değildim çok şükür ki sert vurmadım sadece arada ayağı kaldı.. çocukta askermiş daha da çok üzüldüm öyle olunca o beni sakinleştiriyor abla ben iyiyim diye karakola da gittik şikayetçi olmadı ben zaten şikayetçi değilim dedim.. eşimi çağırmadım bide o gelse kesin ağlardım zaten.. şimdi uzanıyorum kamyon geçmiş gibi üstümden..

bide sabah eşim dediki dikkat et biri önüne çıkıverir diye adamın içine mi doğmuş ne bileyim

Ah canım. Onunla gelmiş geçmiş olsun

gecmis olsun kuzum , kimseye birsey olmamis cok sukur

Allahım beterinden korusun. çok çok geçmiş olsun :/

ilik bir dus alabilirsin , daha iyi hissedersin. stresin , korkun suyla birlikte akip gider canim .
ayyy evet.. çok mantıklı hemen geçeyim.. çok sağolasın..
Allahım beterinden korusun. çok çok geçmiş olsun :/
Amin amin.. çok sağol canım.. kimseye birşey olmaması en çok mutlu eden tarafı Allah kimseye yaşatmasın beterinden korusun

Minik bir alışveriş yaptım bende sepette %30 indirim vardı kızlar 160 tl tuttu iki set ilk giyeceği hastane çıkışı olarak aldım zürafa olanı

Eklentiler

• CD209444-AFAD-41EB-8BA9-4D6F2C3B15A8.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 103
  • C8B330CF-08BC-469C-A91B-6156CBE9CF0D.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 100
Geçmiş olsun canım allahtan ufak atlatmışsın

Ya çok geçmiş olsuun hemen bir sadaka verseydiniiz. Ilık bir duş alıp uyumak iyi gelir çok şükğr karşı tarafada bir şey olmamış sizde iyisiniz

Hamileliğimin ilk aylarından beri öyle benim bepanthol sürüyordum hep şimdi lansinoh göğüs ucu kremi aldım onu sürüyorum. İkiside aynı şekilde iyi geldi. Emzirme sürecim benimde zor geçecek sanırım bu nedenle gümüş göğüs kalkanıda aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…