2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim de öyle oldu yaa.. Bi de uçları kabuk kabuk dokununca kupkuru
Kaldırınca süt akıyor tıkalı kalsın bence
Zarar ziyan oluyo hep

Ben de susam yağı kullanıyorum arada. burun tıkanıklıkları başladığında almıştım. Göğüse de kullanılıyormuş.
Benim uçlarda yara gibi değil de halka kısmında kaşıntı yara oluştu ona iyi geldi.

Pazar günü görseldeki yastığı aldım 4 gecedir kullanıyorum. E bebekten almıştım. İyi mi kötü mü çok karar veremedim. Yumuşaklığı dokusu falan çok güzel. Boyum 170. Görseldeki gibi olmuyor bana diz kapaklarıma bile tam yetişmiyor. Ama bu çok problem olmadı sırtım karnım rahat etsin yeter diyerek aldım çünkü. Böyle bir yastık isteyenler için rahat ve güzel. Fakat ben zor alışıyorum sanırım yatağın içinde böyle yer kaplayan bir şey alanım kısıtlı ve normal kendi yastığınızı kullanamıyorsunuz. Kayarda yataktan bununla birlikte düşer miyim diye bir düşüncede aklıma geldi

Eklentiler

• CE3E598F-7C02-45F6-94C0-8D2416A20309.webp
    87,2 KB · Görüntüleme: 58
Benim de öyle oldu yaa.. Bi de uçları kabuk kabuk dokununca kupkuru
Zor bi emzirme süreci bizi bekliyo :/

O sebeple ellemedim kabukları kaldırırsam süt gelir diye ama nemlendirmek istyorum koptu kopcak sanki

Zor bi emzirme süreci bizi bekliyo :/

O sebeple ellemedim kabukları kaldırırsam süt gelir diye ama nemlendirmek istyorum koptu kopcak sanki
Ben de ellemediğim halde o kabuk pek oluşmadı kanallar açık gibi şeyler okudum. Ondan sanırım.
sürekli minik damlacıklar şeklinde sızma var ya:/ heveslenemiyorum da, bu durum doğumdan sonra illaki bol bol sütün olacağını göstermiyormuş
Bu sızma yüzünden nemli kaldığı için uçlarda henüz bi acı hissetmiyorum sanırım

Ay inşallah hepimiz bol bol emzirebiliriz

Kaldırınca süt akıyor tıkalı kalsın bence
Zarar ziyan oluyo hep
Gerçekten miii denemedim hiç acır diye. Sağolasın valla artık birkaç güne dayanamayıp yapardım herhalde Hamileliğimi öğrendiğim ilk haftalardan bu yana neredeyse karnıma hindistan cevizi yağı sürüyorum. Geçen gün bi göğüslerime de süreyim dedim iyi geldi

Şttt sakin ol ve yavaşça memelerini rahat bırak

Şimdi tartıldım 58.8 çıktım. Ay inşallah bu büyüyen bebektir

Şttt sakin ol ve yavaşça memelerini rahat bırak

Şimdi tartıldım 58.8 çıktım. Ay inşallah bu büyüyen bebektir
heheheheh çok güldürdün beni
ben de dün akşam tartıldım 61 kilo olmuşum. Gözlerime inanamadım. Bu zamana kadar maksimum 53 kilo olan birisi olaraktan. Tam 8 kilo aldım. Ben de büyüyen bebek olsun diye dua ediyorum. Ama bir yandan da amannn ikimizin sağlığı da yerinde olsun, doğumdan sonra verirsin kiloyu diyerek kendimi avutuyorum. Şaka bir yana yediklerime dikkat ettiğim, yürüyüş yaptığım halde almışım. Demek ki vücudumuzun da var bir bildiği

dün gece son 1 buçuk günde karnımın ekstra büyüdüğünü farkettim aslında.
aşağı inmezse yine size koca göbüşlü bi foto atacağım cumartesi günü resmen midemin oraya doğru çıktı gibi.
tartıda böyle bi oynama bekliyordum ama.
dün gece midem çok kazındı. dedim kendime aslında yeme guzuuum yeme anneem.
dayanamadım salçalı ekmek gömdüm gecenin 2 sinde
valla ben pek dikkat de edemiyorum ama hayırlısı bakalım az kaldı 3 ay sıkalım dişimizi emzirirken kilolar gidiyo diyolla

biz yine de bi şeker testi yaptıralım

Geçmiş olsun canım allahtan ufak atlatmışsın
Çok şükür.. bende gerçekten birşey yok benim üzüntüm çocuk oldu.. Elhamdülillah ona da birşey olmadı
Ya çok geçmiş olsuun hemen bir sadaka verseydiniiz. Ilık bir duş alıp uyumak iyi gelir çok şükğr karşı tarafada bir şey olmamış sizde iyisiniz
Aynen öyle yaptım canım.. Hatta çocuğa da dedim sadaka ver mutlaka diye abla veriyorum annemde benim adıma veriyor dedi.. Yine de verilmiş sadakamız varmış..
Canım kendini sakinleştir eşine anlat kendini iyi hissettiğinde o sıkıntı içinden gitsin çok geçmiş olsun
Olay olduğu an aramadım onu sadece.. hastaneye götürdükten sonra konuştum anlattım zaten hangi hastanedesiniz geleyim hemen dedi gelme dedim biz gerçekten iyiyiz.. o gelse ağlardım istemsiz şekilde biliyorum kendimi.. Allah kimseye yaşatmasın.. ama acilde sürekli dolup boşalıyordu ona da şaşırdım kolay kolay gitmeyince oraya..

Benim karnım da git gide küçülüyor. 59 olmuşum, nereye gidiyor bu kilolar, kesin basene bacağa gidiyor Allahım en dayanılmazı.

kesinlikle veriliyor.. ben ilk gebeliğimde tam 20 kilo aldım ama çok zayıftım 50 kiloyla hamile kaldım 48e düştüm 68le doğuma girdim doğumdan çıktığımda 63 kiloydum bu ne dedim bu kadar karından 5 kilo mu düştü sadece 3ü zaten bebekti.. neyse emzirme dönemimde 56-57 bandında seyrettim almadım da vermedim de.. boşluklarım dolmuş gibiydi sıkıntım yoktu

şimdi de hamile kalırken 59 falandım 55e kadar düştüm ilk aylarda ramazan bayramından sonra almaya başladım şuan 61 kiloyum son aylar biraz alırım sanırım ama çokta almak istemiyorum bebişiminde kilosu iyi haftasına göre normal ilerliyor çok şükür.. ayrıntılı ultrasonda 470 gr dı 22. haftada az daha almıştır çünkü bende karnımın büyüdüğünü hissediyorum.. bide maşallah çok hareketli dolanıyor içerde kıpır kıpır

Evet insan farkediyo özellikle de üzerimde kıyafet yokken aynada göbüşe bakarken hayretler içinde kalıyorum Allahım bu benmiyim diyorum. Ne kadar mucizevi bir dönemden geçiyoruz aslında hamişler olarak..
Resimlerini büyük bir merakla takip ediyorum maşallah güneş kız la anneciğine Benimde göbüş sabahları aşağıda oluyor, akşama doğru patlamaya hazır bomba gibi dimdik
Bende bazen durduramıyorum kendimi dün gece 12,30 da canım yumurta çekti yaptım yedim valla Veririz veririz Allahın izniyle. Haftasonu iki tane arkadaşla konuştum bebeği olan. İkisi de aynı şeyi dedi. Eski kilon neyse ona geri dönüyosun az bi dikkatle dedi. Birisi 14 kilo almış hamileliğinde diğer 20 kilo almış düşün artık. Ama şimdi ikisi de maşallah incecik.
Şeker yüklemeyi %100 yaptırıcam inşallah, haftaya perşembe randevum. Bence de yaptırmamız gerek. İnşallah güzel sonuçlar alırız

Benim karnım da git gide küçülüyor. 59 olmuşum, nereye gidiyor bu kilolar, kesin basene bacağa gidiyor Allahım en dayanılmazı.
kahvaltı yaptıktan sonra ölçtüm az önce. tam göbek deliği çevresi 93 çıktı. belli bi büyümem yok henüz öncekine göre ama göbek deliğinden yukarısı da şişti artık net olarak. hep daha kavisli ufak kalıyordu dünden beri şiş durumda top gibi.
ve hazımsızlık hissetmiyorum inş bebektir

ve benim de basenlerim şişmiş hafif
ay maşallah bol bol kıpırdansın.
ah dört gözle şu 1 kiloların üzerine çıktıkları anı bekliyorum vallahi.
bu da 28 haftaları buluyo sanırım.
sen de en fazla 3-5 kilo daha alırsın muhtemelen ya çok bi kilon yokmuş zaten :)
deneyimlilerden duymak iyi oluyor

inşallah canım benim.

hayır ben bi de süpheye yer bırakmamak için sabahları kendime gelip aç karna ve çıplak şekilde tartıya çıkarım kaçarı yok kiloyu net olarak almışım
artık sabahları da yukarısı şiş olcak galiba

cumartesi günleri fotoğraf serimize daha çok katılım yapalım lütfen ama
maşallah arkadaşların çok güzel kilo vermiş. biz de veririz herhalde
ye kız ye can boğazdan gelir valla uykuya dalamazdım herhalde o açlık hissiyle mecbur yicez cocuğumuz aç mı kalsın

Magnezyum için magvital kullanan var mı aşırı şekerli geliyor bana tatlandırıcı mı yoksa gerçek şeker mi içindeki bu yüzden her gün içemiyorum o zaman da karnım sert oluyo
Ben de 1 kere içtim bir daha içemedim canım, doktor meyve suyuna katıp içebileceğimi söyledi. Özellikle vişne suyunda baya farkedilmez tadı oluyor tavsiye ederim.

Güzel oldu bu öneriler ben de deneyeyim :)

Allah yardımcımız olsun, ben de 2 gün iyiysem 3 gün pertim. 32 hafta öncesinde kalan izinlerini de alabilirsiniz, heyet raporu da alabilirsiniz diye biliyorum. Ama net bilen biri görüp yazarsa çok güzel olur.

Senin taktiği bende deneyeyim bakalım bundan sonra her sabah işe gelmeden aç karna çıkayım tartıya :)
Yaa inşallah bende istiyorum çekip atmak ama evde boydan aynam yok hiç, neyse kendime bir foto köşesi bulmam lazım Bir de bilgisayarı açmak zor geliyor haftasonları, haftaiçi hep bilgisayar başındayım diye. Ama çekeyim inşallah bu haftasonu bende
He yaa bebişlerimiz aç mı kalsın, anayım ben ana diyormuşum şimdi

Çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…