Kaldırınca süt akıyor tıkalı kalsın benceBenim de öyle oldu yaa.. Bi de uçları kabuk kabuk dokununca kupkuru
Ben de susam yağı kullanıyorum arada. burun tıkanıklıkları başladığında almıştım. Göğüse de kullanılıyormuş.Benim göğüs uçları çatlak çatlak oldu bugün de sarı bir nokta gördüm artık göğüs kremine başlıcam galiba şimdiden acısını hissedebiliyorum umarım bu sefer emziririm gönlümce ya :/
Zor bi emzirme süreci bizi bekliyo :/Benim de öyle oldu yaa.. Bi de uçları kabuk kabuk dokununca kupkuru
Kaldırınca süt akıyor tıkalı kalsın bence
Zarar ziyan oluyo hep
Ben de susam yağı kullanıyorum arada. burun tıkanıklıkları başladığında almıştım. Göğüse de kullanılıyormuş.
Benim uçlarda yara gibi değil de halka kısmında kaşıntı yara oluştu ona iyi geldi.
Ben de ellemediğim halde o kabuk pek oluşmadı kanallar açık gibi şeyler okudum. Ondan sanırım.Zor bi emzirme süreci bizi bekliyo :/
O sebeple ellemedim kabukları kaldırırsam süt gelir diye ama nemlendirmek istyorum koptu kopcak sanki
Gerçekten miiiKaldırınca süt akıyor tıkalı kalsın bence
Zarar ziyan oluyo hep
Şttt sakin ol ve yavaşça memelerini rahat bırakGerçekten miiidenemedim hiç acır diye. Sağolasın valla artık birkaç güne dayanamayıp yapardım herhalde Hamileliğimi öğrendiğim ilk haftalardan bu yana neredeyse karnıma hindistan cevizi yağı sürüyorum. Geçen gün bi göğüslerime de süreyim dedim iyi geldi
hehehehehŞttt sakin ol ve yavaşça memelerini rahat bırak
Şimdi tartıldım 58.8 çıktım. Ay inşallah bu büyüyen bebektir
dün gece son 1 buçuk günde karnımın ekstra büyüdüğünü farkettim aslında.hehehehehçok güldürdün beni
ben de dün akşam tartıldım 61 kilo olmuşum. Gözlerime inanamadım. Bu zamana kadar maksimum 53 kilo olan birisi olaraktan. Tam 8 kilo aldım. Ben de büyüyen bebek olsun diye dua ediyorum. Ama bir yandan da amannn ikimizin sağlığı da yerinde olsun, doğumdan sonra verirsin kiloyu diyerek kendimi avutuyorum. Şaka bir yana yediklerime dikkat ettiğim, yürüyüş yaptığım halde almışım. Demek ki vücudumuzun da var bir bildiği
Çok şükür.. bende gerçekten birşey yok benim üzüntüm çocuk oldu.. Elhamdülillah ona da birşey olmadıGeçmiş olsun canım allahtan ufak atlatmışsın
Aynen öyle yaptım canım.. Hatta çocuğa da dedim sadaka ver mutlaka diye abla veriyorum annemde benim adıma veriyor dedi.. Yine de verilmiş sadakamız varmış..Ya çok geçmiş olsuun hemen bir sadaka verseydiniiz. Ilık bir duş alıp uyumak iyi gelir çok şükğr karşı tarafada bir şey olmamış sizde iyisiniz
Olay olduğu an aramadım onu sadece.. hastaneye götürdükten sonra konuştum anlattım zaten hangi hastanedesiniz geleyim hemen dedi gelme dedim biz gerçekten iyiyiz.. o gelse ağlardım istemsiz şekilde biliyorum kendimi.. Allah kimseye yaşatmasın.. ama acilde sürekli dolup boşalıyordu ona da şaşırdım kolay kolay gitmeyince oraya..Canım kendini sakinleştir eşine anlat kendini iyi hissettiğinde o sıkıntı içinden gitsin çok geçmiş olsun
Benim karnım da git gide küçülüyor.dün gece son 1 buçuk günde karnımın ekstra büyüdüğünü farkettim aslında.
aşağı inmezse yine size koca göbüşlü bi foto atacağım cumartesi günüresmen midemin oraya doğru çıktı gibi.
tartıda böyle bi oynama bekliyordum ama.
dün gece midem çok kazındı. dedim kendime aslında yeme guzuuum yeme anneem.
dayanamadım salçalı ekmek gömdüm gecenin 2 sinde
valla ben pek dikkat de edemiyorum ama hayırlısı bakalım az kaldı 3 ay sıkalım dişimizi emzirirken kilolar gidiyo diyolla
biz yine de bi şeker testi yaptıralım
kesinlikle veriliyor.. ben ilk gebeliğimde tam 20 kilo aldım ama çok zayıftım 50 kiloyla hamile kaldım 48e düştüm 68le doğuma girdimdün gece son 1 buçuk günde karnımın ekstra büyüdüğünü farkettim aslında.
aşağı inmezse yine size koca göbüşlü bi foto atacağım cumartesi günüresmen midemin oraya doğru çıktı gibi.
valla ben pek dikkat de edemiyorum ama hayırlısı bakalım az kaldı 3 ay sıkalım dişimizi emzirirken kilolar gidiyo diyolla
Evet insan farkediyo özellikle de üzerimde kıyafet yokken aynada göbüşe bakarken hayretler içinde kalıyorumdün gece son 1 buçuk günde karnımın ekstra büyüdüğünü farkettim aslında.
Bana da her gören aaa karnın ne kadar ufak kalmış diyor, ilk başta hoşuma gidiyordu artık sinir olmaya başladımBenim karnım da git gide küçülüyor.59 olmuşum, nereye gidiyor bu kilolar, kesin basene bacağa gidiyor Allahım en dayanılmazı.
kahvaltı yaptıktan sonra ölçtüm az önce. tam göbek deliği çevresi 93 çıktı. belli bi büyümem yok henüz öncekine göre ama göbek deliğinden yukarısı da şişti artık net olarak. hep daha kavisli ufak kalıyordu dünden beri şiş durumda top gibi.Benim karnım da git gide küçülüyor.59 olmuşum, nereye gidiyor bu kilolar, kesin basene bacağa gidiyor Allahım en dayanılmazı.
ay maşallah bol bol kıpırdansın.kesinlikle veriliyor.. ben ilk gebeliğimde tam 20 kilo aldım ama çok zayıftım 50 kiloyla hamile kaldım 48e düştüm 68le doğuma girdimdoğumdan çıktığımda 63 kiloydum bu ne dedim bu kadar karından 5 kilo mu düştü sadece 3ü zaten bebekti.. neyse emzirme dönemimde 56-57 bandında seyrettim almadım da vermedim de.. boşluklarım dolmuş gibiydi sıkıntım yoktu
şimdi de hamile kalırken 59 falandım 55e kadar düştüm ilk aylarda ramazan bayramından sonra almaya başladım şuan 61 kiloyum son aylar biraz alırım sanırım ama çokta almak istemiyorum bebişiminde kilosu iyi haftasına göre normal ilerliyor çok şükür.. ayrıntılı ultrasonda 470 gr dı 22. haftada az daha almıştır çünkü bende karnımın büyüdüğünü hissediyorum.. bide maşallah çok hareketlidolanıyor içerde kıpır kıpır
Evet insan farkediyo özellikle de üzerimde kıyafet yokken aynada göbüşe bakarken hayretler içinde kalıyorumAllahım bu benmiyim diyorum. Ne kadar mucizevi bir dönemden geçiyoruz aslında hamişler olarak..
Resimlerini büyük bir merakla takip ediyorum maşallah güneş kız la anneciğineBenimde göbüş sabahları aşağıda oluyor, akşama doğru patlamaya hazır bomba gibi dimdik
Bende bazen durduramıyorum kendimi dün gece 12,30 da canım yumurta çekti yaptım yedim vallaVeririz veririz Allahın izniyle. Haftasonu iki tane arkadaşla konuştum bebeği olan. İkisi de aynı şeyi dedi. Eski kilon neyse ona geri dönüyosun az bi dikkatle dedi. Birisi 14 kilo almış hamileliğinde diğer 20 kilo almış düşün artık. Ama şimdi ikisi de maşallah incecik.
Şeker yüklemeyi %100 yaptırıcam inşallah, haftaya perşembe randevum. Bence de yaptırmamız gerek. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Ben de 1 kere içtim bir daha içemedim canım, doktor meyve suyuna katıp içebileceğimi söyledi. Özellikle vişne suyunda baya farkedilmez tadı oluyor tavsiye ederim.Magnezyum için magvital kullanan var mı aşırı şekerli geliyor bana tatlandırıcı mı yoksa gerçek şeker mi içindeki bu yüzden her gün içemiyorum o zaman da karnım sert oluyo
Güzel oldu bu öneriler ben de deneyeyim :)Kaldırınca süt akıyor tıkalı kalsın bence
Zarar ziyan oluyo hep
Ben de susam yağı kullanıyorum arada. burun tıkanıklıkları başladığında almıştım. Göğüse de kullanılıyormuş.
Benim uçlarda yara gibi değil de halka kısmında kaşıntı yara oluştu ona iyi geldi.
Allah yardımcımız olsun, ben de 2 gün iyiysem 3 gün pertim. 32 hafta öncesinde kalan izinlerini de alabilirsiniz, heyet raporu da alabilirsiniz diye biliyorum. Ama net bilen biri görüp yazarsa çok güzel olur.Bende aynı durumdayım, 36.-37. haftaya kadar çalışırım diye düşünüyordum ama şimdiden pert oldumSürekli olarak kasık ağrılarım oluyor, çok halsizim, sürekli uykum var, sabah-akşam 2 saat yol gidiyorum mahvoldum artık Aslında izinlerimin tamamını doğum sonrasında kullanmayı planlıyordum fakat heyet raporu ile uzatabiliyormuşuz bu süreyi sanırım. Bilginiz var mı bu konuda ?
Senin taktiği bende deneyeyim bakalım bundan sonra her sabah işe gelmeden aç karna çıkayım tartıya :)
inşallah canım benim.
hayır ben bi de süpheye yer bırakmamak için sabahları kendime gelip aç karna ve çıplak şekilde tartıya çıkarımkaçarı yok kiloyu net olarak almışım
artık sabahları da yukarısı şiş olcak galiba
cumartesi günleri fotoğraf serimize daha çok katılım yapalım lütfen ama
maşallah arkadaşların çok güzel kilo vermiş. biz de veririz herhalde
ye kız ye can boğazdan gelir valla uykuya dalamazdım herhalde o açlık hissiyle mecbur yicez cocuğumuz aç mı kalsın
Şu an senden katil bebek chucky enerjisi alıyorum, sakin ol aşk bahçesi.Bana da her gören aaa karnın ne kadar ufak kalmış diyor, ilk başta hoşuma gidiyordu artık sinir olmaya başladım
Çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korumuşHayırlı akşamlar arkadaşlar.. bugün öyle şeyler oldu kisabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik dönüşte de doktoruma uğrayacaktım bide oğluma top alacaktık.. ben nasıl olduysa arabayla bi motosikletliye vurdum çocuğun ayağı arabayla motor arasında kaldı hemen hastaneye götürdüm Allah'tan birşeyi yoktu film ve tomografi çekildi küçük bir çatlak vardı çocuğun ayağında oda benim ayağımda önceden de vardı çatlak dedi alçıya almayın dedi tabi çarpma olunca direk polisler vs çarptığım çocukta ablayı yormayalım çarpma demeyelim falan dedi ama bana da baktılar kan tahlili alkol muayenesi vs bebeğe de baktılar birşeyi var mı diye ki bende gerçekten birşey yoktu.. hızlı değildim çok şükür ki sert vurmadım sadece arada ayağı kaldı.. çocukta askermiş daha da çok üzüldüm öyle olunca o beni sakinleştiriyor abla ben iyiyim diye karakola da gittik şikayetçi olmadı ben zaten şikayetçi değilim dedim.. eşimi çağırmadım bide o gelse kesin ağlardım zaten.. şimdi uzanıyorum kamyon geçmiş gibi üstümden..
bide sabah eşim dediki dikkat etbiri önüne çıkıverir diye adamın içine mi doğmuş ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?