2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Şu an senden katil bebek chucky enerjisi alıyorum, sakin ol aşk bahçesi. Çatlamayacaksın diye kıskanıyorlar hep, hep kıskançlıktan.
katılıyorum L Lalalala1
bilgisayara gerek yok ya telefondan gönder gelsin
biz göbek selfiesine de okeyiz
anasın tabi de gitsin :))

Oğlumun kolu kırıldı malesef şuan evdeyim raporluyum o yüzden, son zamana kadar çalışmayı bir yandan istiyorum bir yandan kaldıramam gibi geliyor henüz net karar vermedim.

Kızlar karnınıza ne suruyorsunuz çok fena çatlaklarım var
ay bende sarı kantaron yağı ile unimom yağ var ama sürmüyom.
yağ çünkü
kremler çok paaaalı almadım valla.
bu sıcaklarda sürülmüyor, vücut emmiyo sürdükten sonra ayakta da dikilemiyorum çarşaf serip oturamıyorum da
bi gün kontrole giderken bacaklarıma kadar sürmüştüm elbise giydim. emmemiş vücut.
eşim bey elini bacağıma bi attı bu ne ya diyo kaza yapacaktık o günden sonra sürmedim 1 ay oldu herhalde
Kız sütünüz mu geliyooo benim neden gelmiyor siz demeseniz ben unutmuştum onu -Sunshine
ay bi şey olmaz yaaaa, bu sonrası için bi anlam ifade etmiyormuş
doğurunca gelsin daha iyi

Karnım o kadar çatladı ki anlatamam artık sanırım bur şeyler kullanmam lazım
Valla sen diyene kadar süt olayı aklıma gelmemişti

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın tabii hem hamilelik hem çocuğunuzun durumu üst üste kötü olmuş.
Teşekkür ederiz aynen üst üste geldi .Allah beterinden korudu şükür çalışan anne olmak hakikaten zor bir yandan büyükle vakit geçirmek için evde olmak istiyorum diğer yandan doğum sonrası bebeğimle de vakit geçirmek istiyorum o yüzden son zamana kadar çalışsam mı diyorum arada kaldım

Oğlumun kolu kırıldı malesef şuan evdeyim raporluyum o yüzden, son zamana kadar çalışmayı bir yandan istiyorum bir yandan kaldıramam gibi geliyor henüz net karar vermedim.
çok çok geçmiş olsun Allah korusun evlatlarımızı
Kızlar karnınıza ne suruyorsunuz çok fena çatlaklarım var
ben şuan birşey sürmüyorum ama aşırı gergin oluyor bazen.. ilk gebeliğimde zeytinyağı sürüyordum ama pekte faydasını görmedim sanırım ilkinden kalma çatlaklarım var maalesef

-Sunshine kantaron yağıda hiç aklıma gelmemişti valla bende de varda bakalım..

Benim de öyle oldu yaa.. Bi de uçları kabuk kabuk dokununca kupkuru
Allahım bu sorunlarda var bende , inanılmaz canım acıyor göğüs uçlarıma dokununca ve yapısı değişti resmen ya Lansinoh göğüs ucu kremi sipariş ettim henüz gelmedi fakat bu kabuklaşma ve çatlama yalnızca bu kremle geçer mi acaba ?

Canım bu arada çok geçmiş olsun şimdi okudum yorumu çok şükür ki hiçbir şey olmamış

ahhh çalışan anne olmak hakkaten çok çok çok zor.. herşeye yetişmeye çalışmak ama sanki hiçbirine yetemiyor gibi olmak.. Allah yardımcımız olsun

Canım bu arada çok geçmiş olsun şimdi okudum yorumu çok şükür ki hiçbir şey olmamış
çocuğu da aradım öğlen şükürki birşeyi yokmuş doktor dinlen demiş çok üzerine basmamaya çalış demiş.. Çok şükür daha da rahatladım

Çok geçmiş olsun size de

Ay normal doğum muydu 5 kilo kadar gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…