2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben hindistan cevizi yağı kakao yağı ve zeytinyağı dönüşümlü olarak kullanıyorum
Çok teşekkür ederim canım aslında annem de hep diyor hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı diye bende pko olduğu için tüylenme problemi var bu zamana kadar beklemiştim ama artık mecbur

Bu krem inanılmaz birşey benim başlangıçta gerilmeden kaynaklı acıya dahi iyi geliyordu kuzenim vermişti kendimde sipariş ettim içerikte çok güzel umarım sanada iyi gelir

Çok teşekkür ederim canım aslında annem de hep diyor hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı diye bende pko olduğu için tüylenme problemi var bu zamana kadar beklemiştim ama artık mecbur
Bende de pko var ama bilmiyorum kuvvetlendirir mi göbek bölgemde hiç yok tüylenme ama Kullan canım tüye çözüm bulmak daha kolay sonra

ben kullanmadığım halde çok tüylendim ya. sarı sarı neyseki de çok belli olmuyor. belki yapısaldır bu biraz daha.
bi de sadece göbek değil genel tüylenmeden bahsediyorum.

ben kullanmadığım halde çok tüylendim ya. sarı sarı neyseki de çok belli olmuyor. belki yapısaldır bu biraz daha.
Benim de önceden vardı ne kadar süre gittim lazere tüm acısı çöp oldu malesef yine çıktı

Lansinoh iyidir şimdilik bepathene aldım ama emzirirken onu alırım emzirmede sorun şu ki sürekli bi tahriş söz konusu iyileşmeye fırsat kalmadan yeniden emiyor hele sütyen kullanmak iyice çile hava alması lazım afrikalı kabileler gibi meydanda gezceksin ya da şu gümüş kapaklara bir bakacağım ben de

Teşekkür ederim
Ben parol vs hiç içmedim ama vitamin, demir ilacı omega falan içiyorum. Dünden beri kestim onları 2 hafta sonra tekrar tahlil olacak. İnsallah o haplar yapmıştır da düşer

Oyy tuylenmeden bahsettin beni bitirdin. Vucudumun daha once hic tuy olmayan yerlerinde tuy cikmaya basladi ama oncesinde lazer yaptirdigim yerlerde cikmadi. Hele hele genital bolge hepten basa bela dogumdan sonraki 41. gun lazerdeyim

Oyy tuylenmeden bahsettin beni bitirdin. Vucudumun daha once hic tuy olmayan yerlerinde tuy cikmaya basladi ama oncesinde lazer yaptirdigim yerlerde cikmadi. Hele hele genital bolge hepten basa bela dogumdan sonraki 41. gun lazerdeyim
Ya doğum öncesinde ne yapacağız gerçekten arkadaşlar göbekten gözükmüyor da of çok sorun

Ya doğum öncesinde ne yapacağız gerçekten arkadaşlar göbekten gözükmüyor da of çok sorun
Kendini kasma doktorlar genitalin tertemiz olmasına yanlış diyolar zaten veet venusu ver eşine traşlasın iki üç gün götürür kaymak gibi olmaya ne gerek var

Kendini kasma doktorlar genitalin tertemiz olmasına yanlış diyolar zaten veet venusu ver eşine traşlasın iki üç gün götürür kaymak gibi olmaya ne gerek var
Aman Allahım gerçekten yapamam ilişkimiz buna hazır mı bilemedim . Ben kendi kız kardeşimden de utanırım ya of çok fena

Aman Allahım gerçekten yapamam ilişkimiz buna hazır mı bilemedim . Ben kendi kız kardeşimden de utanırım ya of çok fena
Kız kardeşinle eşin bir mi kız doğumdan sonra wcye onunla girdim ben tek eğilip kalkamadım diye bu kesin bi senelik evlidir he

Kız kardeşinle eşin bir mi kız doğumdan sonra wcye onunla girdim ben tek eğilip kalkamadım diye bu kesin bi senelik evlidir he
evliliğimin 2. ayında ameliyat oldum. refakatçı olarak eşim vardı. tuvalete de onunla girdim kanamam da vardı.
utandım filan ama aşama atladık iyi oldu pişman değiliz bizi bu günlere hazırladı dicem ama o bile yetmemiş çok zorlanıyoruz gebeliğin stresiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…