2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hhhahah sen esittir ben demektir. Benimki beni sarisin oldugum icin tuysuzum falan saniyo daha dogrusu saniyodu hamilelikten sonra her yerimden tuy fiskirinca herhalde anlamistir
Off valla lazer o kadar iyiydi ki şimdi benim psikolojim bozuldu her yere yetişemiyorum . Bilmem ne olacak böyle . Evlilik resmen boyut atlıyor işte

buralarda bahsetmiştim denk gelmişsinizdir sürekli gelen ağrılı kasılmalarım, çok sancılarım, bel ağrılarım var yatınca da artıyordu. hatta iki büklüm oluyordum rahmimin alt kısmının ağrısından oturup kalkamıyordum tek başıma.
hatta bebeğin hareketlerini o kadar şiddetli hissediyordum ki her hareketi canımı acıtıyordu.

neyse 2 haftada 1 muhakkak idrar tahlili yaptırıyordum hepsi tertemiz çıkıyordu.
kanda crp 6 çıkmıştı onun da maksimum sınırı 5. doktorlar önemsemiyor bile.

neyse, benim çok nadiren 10-15 günde 1 yeşil akıntım oluyordu tek seferlik.
pazartesi doktora ısrarla bundan bahsettim. sanırım o da biraz beni rahatlatmak için vajina içerisine uygulanan bi krem verdi.
öncesinde vajinal bakmadı hiç.

galiba benim baya baya enfeksiyonum varmış. çok iyi geldi. maşallah diyeyim. şimdi çok daha nadiren kasılmalarım var. o kasıklardaki acılarım, ağrılarım gitti. biraz olsun nefes aldım sonunda.
hani şimdiki kasılmaların rahmin büyümesi ya da alıştırma kasılmaları vs olduğuna ikna oldum.

enfeksiyon konusu baya mühim. kendinizde bi anormallik sezerseniz aklınızın bi köşesinde olsun.
bebenin bile hareketleri artık daha soft. rahatladım vallahi.

Genital bölgeden içeri doğru sıkılan bir krem mi bana da verdi akıntın olursa kullan diye bende mi kullansam

Genital bölgeden içeri doğru sıkılan bir krem mi bana da verdi akıntın olursa kullan diye bende mi kullansam
yavrum bence şikayetin yoksa kullanma ki direnç kazanmasın vücudun.
aynen 7 kullanımlık. kendi aplikatörü var içine doldurup sıkıyorsun. daha 3 kere kullandım düşün.

bir de benim gün içindeki akıntımda hiçbir değişiklik yoktu ara ara artar azalırdı. zaten günde 2 progestan fitil kullanıyorum ona rağmen rengi de kokusu da hep normaldi.
ben bile beklemiyordum böyle bi şeyi.

yavrum bence şikayetin yoksa kullanma ki direnç kazanmasın vücudun.
aynen 7 kullanımlık. kendi aplikatörü var içine doldurup sıkıyorsun. daha 3 kere kullandım düşün.
Bende şöyle daha önce de yazmıştım düzenli sarı akıntım var geçmedi . Bu aralar biraz ağrım da var aynen yedi günlük ben daha hiç kullanmadım bir kullansam mi diye düşünüyordum zatne . Doktor da bana rahatsız olduğunda kullan diye vermsiti

bir de benim gün içindeki akıntımda hiçbir değişiklik yoktu ara ara artar azalırdı. zaten günde 2 progestan fitil kullanıyorum ona rağmen rengi de kokusu da hep normaldi.
Bende ara ara koku da oluyor . Sarı şekilde geliyor . Ya sanırım biraz bneim hatam reflum bu aralar aşırı arttı mide bulantısı yapıyor bende aşırı su içemiyorum ondan da artıyor biliyorum

Bende ara ara koku da oluyor . Sarı şekilde geliyor . Ya sanırım biraz bneim hatam reflum bu aralar aşırı arttı mide bulantısı yapıyor bende aşırı su içemiyorum ondan da artıyor biliyorum
anladım su konusu bende de sıkıntılı biraz.
madem doktor verdi kullan istersen zaten gebelik sınıfı b yazıyor kullanmakta sorun yok.

Ama yeşil akıntı zaten enfeksiyon belirtisi -Sunshine
o kadar ufak o kadar nadir geldi ki. 2 ayda toplam 4-5 kez olmuştur herhalde. bi de mesela aynı kıvamda renksiz de geldiği oluyordu o yüzden emin olamıyordum.
bir de daaha önce aynı ilacı başta 3 gün kullan bırak demişti.
durumlar değişmemişti.
o yüzden hiç ihtimal vermedim yoksa biliyorum normal şartlarda enfeksiyon göstergesi olduğunu

Çok teşekkür ederim canım aslında annem de hep diyor hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı diye bende pko olduğu için tüylenme problemi var bu zamana kadar beklemiştim ama artık mecbur
Bende hindistan cevizi yağından devam ediyorum ki göbekte tüylenme var ama çatlamaktan iyidir tüyü alabilirim en azından çatlaklar uzun süre gecmiyor

Bana yine vermedi o kadar dedm ilişkide yanma kaşıntı oldu normalde kaşıntı beyaz akıntı var mı dedi çok nadir iğne başı kadar oluyor dedim boşuna ilaç vermeyelim artarsa yazarsın dedi sanırım yoğun vajinal enfeksiyon olmazsa vermiyolar idrar yolunu daha önemli buluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…