2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar karnınıza ne suruyorsunuz çok fena çatlaklarım var
Hindistan cevizi yağı kullanıyorum canım karnım daha 2 haftadır büyüdüğü için pek umursamiyordum 2 3 günde bir duştan sonra sürüyordum bu zamana kadar. Göbek beklerken Sol İç bacagin oldugu yer çatladı biliyordum göğüs altından diz kapaklarina kadar sürülmesi gerektiğini ama aynıyım diye hiç umursamamistim sadece gobusune sürme canım sende aklında bulunsun

Evet en kısa zamanda bende bir şeylere başlayacağım canım

Valla yoğunu nasıl oluyor bilmiyorum ama ben o sancılar arasında bi kaç kez Aha doğuracam diye korkuya kapıldım nefes al nefes ver gevşemeye çalışıyordum filan yani düşün
Bilemiyorum ya doktorların bu enfeksiyon konusunu daha çok önemsemesi lazım bence

Bu fikri eledim ben bu kadar samimi olmak istemiyorum kocamla yere küçük ayna koymak geldi aklıma
Aynen diğer topiclerde öyle yaptıklarını yazmışlar denemek lazım

Kızlar bebek çarşaflarda indirim yapmış hepsi burada, anne yanı alacağım ama ölçüsü belli değil. Şimdiden lastikli çarşaf alsam olmaz mı
Bir de müslin kaç tane aldınız?

Bizde kızımızın her şeyini yıkadık ütüledik hurçlara koyduk oda takımı gelince yerleştirmek için kolay olsun dedik bir çöp almıcam artık her şeyi varmış annemler diyor sakın bunlar 6 aylıktan daha fazla götürür dediler

Kızlar bebek çarşaflarda indirim yapmış hepsi burada, anne yanı alacağım ama ölçüsü belli değil. Şimdiden lastikli çarşaf alsam olmaz mı
Ben bir 6 tane muslin aldim , burada yaz oldumu cocuklari hep disari cikariyoruz , surekli yikamakla ugrasmam diye dusundum

Muslinleri trendyol dan aldim, burada boyle guzel desenli seyler yok. umarim ben dogurmadan gelir annemler

Eklentiler

• F2CD3701-8623-466B-8F86-E001298F31BE.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 57
  • 7AC36B4B-81AA-473E-8C47-B9B6015EF9B7.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 52
  • 6B3CF885-457F-4ED6-9C4A-0664C2DF1741.webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 54
  • 7AF8E778-8BC0-4538-A3F7-039C1D97FF5D.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 56
  • 1DC152ED-41EC-4611-8AA0-D3910AEC1183.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 53
  • 483700C9-69CA-4C8D-8E9C-A6A35204E948.webp
    63 KB · Görüntüleme: 50
  • FEE26390-3338-46B4-BE1A-7E788B83211B.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 50
  • 177DCE13-58D8-4ED2-88AE-76A042FB283A.webp
    27 KB · Görüntüleme: 60
Ben bugun yada yarin bebek icin deterjan alip yikayacagim herseyi. elimde hangi bedenden kactane ne var liste yapmam lazm .

Ben bir mont alicam bebegime , bir iki uyku tulumu o kadar .

Mama sandalyesi , biberon , bezler vs gbi seyler zaten baby shower hediye listemde olacak, gelen misafirler iclerinden secip alacaklar

Bende yıllardır kendim alıyorum alışık degilim bacaklar falan lazerli zaten adama aldırsam tiksincek diye korkuyorum

Bu fikri eledim ben bu kadar samimi olmak istemiyorum kocamla yere küçük ayna koymak geldi aklıma
Kocalarinizi hep kandirmissiniz

Birakin bir kere gercegi gorsunler sonra ne acilar cektiginizi anlarlar aci +zaman + para resmen bu bizim kil problemimiz

Benim kocam simdi kendi soruyor yardima ihtiyacin var mi diye , kadin olmak gercekten cok zormus diyor

Ahaha kandırdik da noldu gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir huyu var işte

Muslin yazin daha cok kullanilir gibi geliyor bana bizimkiler kis bebegi ya 3 tane yeter cok bile diye dusunuyorum ben uyurken kundak icin falan o da

Ahaha kandırdik da noldu gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir huyu var işte

Benim kayinvalidem cok bakimli bir kadinmis. O zamanlar beyoglun da yasiyorlarmis , tekinacar dan , bakim merkezlerinden , kuaforlerden cikmazmis.
Esim de tabi hep annesini iki dirhem bir cekirdek gordugu icin her kadin oyle saniyormus Neyse aci gerceklerle tanistirdim kendisini, kadin olmanin zorluklarini benimsettim ufku acildi

Iyi olmuş o kadar seviyeyi yükselten kayinvalide de zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…