2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aman Allahım gerçekten yapamam ilişkimiz buna hazır mı bilemedim . Ben kendi kız kardeşimden de utanırım ya of çok fena
Bende lazere gitmiştim ama diğer bebekte bırakmıştım kürtaj dönemi falan sonra buna hamile kalınca gidemedim eskisi gibi değil ama çıkıyor yine ağdaya gidiyorum kendi başımıza çok zor

-Sunshine benim de haftada bir kere bir kac damla yesilimsi beyaz akimtim geliyor ama hic kasilmam fln yok. genede cuma doktora gidince sorayim idrar testi versin bir
kuzum benim idrar testinde hiçbir değerimde oynama yoktu. yanıltabilir sizi de.
diğer topiclerde vajinal direkt inceleme ile enfeksiyon var mı yok mu bakıldığına dair seyler okudum rahim ağzına bakıyolar sanırım. o şekilde de anlaşılabiliyormuş.
bana daha 2 ay önce baksa dr bey, görcekti muhtemelen ben de bu kadar çekmeyecektim.
sen yine bi söyle benim de başta bi şeyim yoktu gittikçe arttı ağrılar.

Ne güzel rahatlamışsın canım
valla öyle rahatladım
e tabi yine hiç yok değil arada kramp ağrı giriyor aynı bölgeye ama çok daha az neyseki
allah korusun hepimizi

Canım benım de dogumum senınle aynı gune denk gelıyor. Suan 24+2 olmalısın yanılmıyorsam. Sana sey soracaktım acaba bebegının hareketlerını tam olarak nerede hıssedıyorsun?
Evet 24+2’yiz. O kadar değişken kii, bazen kasıklarımda, bazen göbek deliğinin altında, bazen üstünde hissediyorum. Hatta bazen çok aşağıda..

Ne diyorsunuz kızlar? Farklı fiyatlarda aynı ürün gördüm birden fazla. Kafam karıştı özelliklerine baktım ben de. Bazısında eğim verilebilir yazmıyordu acaba ondan mı dedim. Risk alamamak için de bunu sipariş ettim

Bence cok guzel bir urun siparis etmissiniz gule gule kullanin. Bundan alip da pisman olan gormedim. Sadece biraz ufak yani zaten 1 yasinda bir bebek yatamaz en fazla 6-7 aya kadar yatabilirler bence. Zaten bazi bebekler tombik oluyor bilemiyoruz. Ama genel olarak cok konforlu bir urun. 11 ayari var ya yukseklik icin ornegin bi tarafini 5 diger tarafini 7 ye getirdiginizde otomatik olarak egim vermis oluyorsunuz zaten. Hayirli olsun

Şimdi size anlatırken fark ettim bazısı 6-12 ay diyor. Bu 0-6 ay
hayırlı olsun :)
ama valla ne diyim tercihlere göre değişir ama şahsen 6 aylık kullanabileceğim bi ürüne bu kadar vermezdim.
eğim verme mevzusu normal anne yanı olabilen park yataklarda da çözülebilir bir durum.
reflü yatağı ya da alttan destekleme gibi vs.
ha ürün malzemesi kalitelidir bunlar apayrı konular tabi

Eklentiler

• 220C017E-73FA-4683-B95D-896F96D4776E.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 62
Buna muadil farkli markalarin urunleri de var daha uyguna. Bu biraz markasindan dolayi pahali bence e bebekte falan cok daha uygunlari var
Doğrudur ben Elele madre modelini alacağım yan tarafı sıyrılıp anne yanı oluyor sonra kapanıp büyük park yatak fiyat da 2000 civarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…