Ben hic tanismadim, yillarca kanserle mucadale etti. Biz sevgiliydik ozaman esimle ama beni bu halde gormesin demis, tanismak istememisti hastayken. Sonra da kismet olmadi zaten .
Bende lazere gitmiştim ama diğer bebekte bırakmıştım kürtaj dönemi falan sonra buna hamile kalınca gidemedim eskisi gibi değil ama çıkıyor yine ağdaya gidiyorum kendi başımıza çok zor
bir de benim gün içindeki akıntımda hiçbir değişiklik yoktu ara ara artar azalırdı. zaten günde 2 progestan fitil kullanıyorum ona rağmen rengi de kokusu da hep normaldi.
ben bile beklemiyordum böyle bi şeyi.
Ben hic tanismadim, yillarca kanserle mucadale etti. Biz sevgiliydik ozaman esimle ama beni bu halde gormesin demis, tanismak istememisti hastayken. Sonra da kismet olmadi zaten .
Bende lazere gitmiştim ama diğer bebekte bırakmıştım kürtaj dönemi falan sonra buna hamile kalınca gidemedim eskisi gibi değil ama çıkıyor yine ağdaya gidiyorum kendi başımıza çok zor
Canım benım de dogumum senınle aynı gune denk gelıyor. Suan 24+2 olmalısın yanılmıyorsam. Sana sey soracaktım acaba bebegının hareketlerını tam olarak nerede hıssedıyorsun?
-Sunshine
benim de haftada bir kere bir kac damla yesilimsi beyaz akimtim geliyor ama hic kasilmam fln yok. genede cuma doktora gidince sorayim idrar testi versin bir
kuzum benim idrar testinde hiçbir değerimde oynama yoktu. yanıltabilir sizi de.
diğer topiclerde vajinal direkt inceleme ile enfeksiyon var mı yok mu bakıldığına dair seyler okudum rahim ağzına bakıyolar sanırım. o şekilde de anlaşılabiliyormuş.
bana daha 2 ay önce baksa dr bey, görcekti muhtemelen ben de bu kadar çekmeyecektim.
sen yine bi söyle benim de başta bi şeyim yoktu gittikçe arttı ağrılar.
Canım benım de dogumum senınle aynı gune denk gelıyor. Suan 24+2 olmalısın yanılmıyorsam. Sana sey soracaktım acaba bebegının hareketlerını tam olarak nerede hıssedıyorsun?
Ne diyorsunuz kızlar? Farklı fiyatlarda aynı ürün gördüm birden fazla. Kafam karıştı özelliklerine baktım ben de. Bazısında eğim verilebilir yazmıyordu acaba ondan mı dedim. Risk alamamak için de bunu sipariş ettim
Ne diyorsunuz kızlar? Farklı fiyatlarda aynı ürün gördüm birden fazla. Kafam karıştı özelliklerine baktım ben de. Bazısında eğim verilebilir yazmıyordu acaba ondan mı dedim. Risk alamamak için de bunu sipariş ettim
Bence cok guzel bir urun siparis etmissiniz gule gule kullanin. Bundan alip da pisman olan gormedim. Sadece biraz ufak yani zaten 1 yasinda bir bebek yatamaz en fazla 6-7 aya kadar yatabilirler bence. Zaten bazi bebekler tombik oluyor bilemiyoruz. Ama genel olarak cok konforlu bir urun. 11 ayari var ya yukseklik icin ornegin bi tarafini 5 diger tarafini 7 ye getirdiginizde otomatik olarak egim vermis oluyorsunuz zaten. Hayirli olsun
hayırlı olsun :)
ama valla ne diyim tercihlere göre değişir ama şahsen 6 aylık kullanabileceğim bi ürüne bu kadar vermezdim.
eğim verme mevzusu normal anne yanı olabilen park yataklarda da çözülebilir bir durum.
reflü yatağı ya da alttan destekleme gibi vs.
ha ürün malzemesi kalitelidir bunlar apayrı konular tabi
Bu arada aklima geldi bir de soyle bir urunu var chicconun bu 4 yasa kadar diyorlar 70*120 olcusu ama bence 4 yasa kadar yatamazlar. Yine de bundan buyuk tabi. Aldiginizla arasinda cok fiyat farki olmadigi icin bundan almak daha mantikli olabilir gibi geldi bir bakin isterseniz.