2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Cok güzel 6 ay kullanılacagi icin sadece banada fazla bi fiyat geldi tabi tercih senin. Ben ablamınkini kullanıcam ekstra buna harcama yapmak istemedim cunku max 5 6 ay yaticak sonra besige

Ya biraz da eşimin gazına geldim ben normalde hemen oda yapmayı düşünmüyordum bebeğe. Eşim de odası olsun yanına da küçük bir şey alırız deyince alıverdik hemen. Hatta kendi sitesinde görünce ilk aldığımı iptal edip baştan sipariş verdim
Cok güzel 6 ay kullanılacagi icin sadece banada fazla bi fiyat geldi tabi tercih senin. Ben ablamınkini kullanıcam ekstra buna harcama yapmak istemedim cunku max 5 6 ay yaticak sonra besige
evet siz de haklısınız ama şunu da düşünüyorum kısmet olur da ikinci çocuk olursa ona da kullanırız inşallah. En kötü satarız

Tabi oda yapacaksaniz boyutu ideal. Ben oda yapmayacagim icin o sonradan attigimi almayi dusunmustum ama bebis kiz olunca daha suslu bir seyler almak istedim bakalim kismet.

Evet 24+2’yiz. O kadar değişken kii, bazen kasıklarımda, bazen göbek deliğinin altında, bazen üstünde hissediyorum. Hatta bazen çok aşağıda..
Ben de 24+2 yim.bende de aynı yerlerde hareketlerı. Ustune bır de serklajlıyım korktum acıkcası acaba cokmu asagıda bebegım. Ama demek kı bu haftalarda oralarda hareket edıyorlarmıs. Sagol canım

Bende bu modelini aldım trendyoldan. 2400 e düşmüştü fiyatı 1 hafta önce. Park yataklarda 2000 civarında diye düşünüp bunu aldım. Oda yaptırıyorum bebişe o nedenle 6 ay yanımda bunda yatar diye düşündüm. Bu modelin tek farkı sallanmıyor. Sallamaya alıştırmak istemiyorum bakalım inşallah başarırım.

Eklentiler

• B6915A3A-2016-492F-B669-1CA0D6BFD9C8.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 42
Tabi oda yapacaksaniz boyutu ideal. Ben oda yapmayacagim icin o sonradan attigimi almayi dusunmustum ama bebis kiz olunca daha suslu bir seyler almak istedim bakalim kismet.
Yaa bence cicili istiyordum ama bu da çok kullanışlı geldi tekerlekli olduğu için gündüzleri salona da götürürüm dedim

Hayırlı olsun güle güle kullansın Bir de ayakları farklı onu fark ettin mi bu tam yatak yanına yanaşıyor benim aldığım biraz yatağın içine de çekiliyor alttaki paydan dolayı. çok mu lazım dersen yooo

Bebişinde güle güle kullansın aaa evet ayaklar farklı. Ben daha kurup bakamadım haftasonu kurup deneyeceğim yatakla birleşiyor mu diye

Ay normal doğum muydu 5 kilo kadar gitmiş

evet canım normal doğumdu.. giden kilo o kadar az geldiki gözüme karnım çok şişti çünkü benim bu kadar mı yani demiştim 57ye düşmem çokmuzun zamanımı almadı.. bol su içtim.. inşAllah emzirme dönemimizde en çok ihtiyacımız olan şeyde su olacak yine.. bol su bol süt🖒

Bana hamilelikte içilmiyor dedi doktor canım. Çok kötüyüm bir tane içsem tüm sıkıntılarım bitecek dedim ama izin vermedi doktor. Bi sor canım ne diyecek bakalım
Ben sordum icebilirsin sorun yok dedi. Eczacida hamile oldugumu biliyor. Mutlaka soylerdi sasirdim gercekten

Ben tekrar sordum alabilirsin sorun yok dedi. Sasirdim gercekten biraksam mi acaba

Ben tekrar sordum alabilirsin sorun yok dedi. Sasirdim gercekten biraksam mi acaba
ay senin dr neden kullan diyor, bizimkiler neden kullanma diyor bilemedim.
kendi kendini dinleyeceksin olmazsa
mide sikayetlerinde genelde katı ve sıvı tüketimini ayırmak araya 20 dk koymak genelde iyi gelir bir süre dene istersen.

Kızlar moralim çok bozuk. Yaklaşık 1 aydır mide bulantısı ve kusma yaşamıyordum. Prilamı da günde 1 bazen hiç içmiyordum. Bu sabah öğürerek uyandım, bu saate kadar bütün gün bulantım devam etti. 2 prilama rağmen tam bitti derken neden geldi yine ( sonradan bulantısı olan var mı benim gibi? Saçları çıkıyormuş bu dönemde o yüzden mi acaba? Çok korkuyorum eski günlere dönmekten veya bebeğe bir şey olmasından

Harika görünüyor odalar Sağlıkla yerleştir inşallah Kamera olarak hangisini tercih ettin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…