2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Minnolar aranızda duphalac şurup kullanan var mı? Kabızım diye verdi doktor ama şimdi de ishal oldum İçenler ne kadar ölçüde kullanıyor yazabilir mi lütfen?

Benim de ara ara bulantim oluyor canim . bazi gunler cok iyiyken , bazi gunler eskisi gibi oluyorum bende .

Tam üç dört gündür mide bulantısı çekiyorum . Ben refluye bağladım açıkçası .

Saçtan dolayı mide bulanması olayı tamamen hurafeymiş canım, haftanı tam bilmiyorum ama 3. Trimestera yakın ilk trimesterdaki şikayetler geri geliyor malesef. Artık rahim büyüdü ve organlar yer değiştiyor mideye baskı yapıyor. Mide ekşimedik bulantı gibi problemler bu yüzden.

Merhaba, benim ilk trimesterda da asiri bulantim yoktu ama 14-15, Haftalarda tamamen gecmisti. Simdi tekrardan bulanmaya basladi. Bastakinde sebep vucudun hormonlara tepkisiylen simdiki refluye bagli olabiliyormus.

hamilelik gercekten akil kari is degilvucudum ve ben iki yabanciyiz aylardir

Ben tekrar sordum alabilirsin sorun yok dedi. Sasirdim gercekten biraksam mi acaba
ben yıllardır gastrit hastayım hamile kalmadan önce her gün mutlaka ya lansor yada nexium kullanırdım. ama doktorum kesinlikle kullanmamalısın dedi ve hamile kaldığımdan beri hiç kullanmıyorum onun yerine çok midem ağrıdığında yanma olduğunda gaviscon şurup kullanıyorum rahatlatıyor baya

Bu krem inanılmaz birşey benim başlangıçta gerilmeden kaynaklı acıya dahi iyi geliyordu kuzenim vermişti kendimde sipariş ettim içerikte çok güzel umarım sanada iyi gelir
Çok sevindim iyi gelmesine, umarım iyi gelir banada fakat sanki hiç düzelmeyecekmiş gibi geliyor artık
Gümüş kapaklardan da aldım, o zaman ben şimdiden kullanmaya başlayayım hepsini. Birde bana genel cerrah bu durum için zeytinyağı önermişti özellikle emzirme döneminde sürekli göğüs ucunu yıkamakla uğraşmaktansa pamuğa zeytinyağı damlatıp sür demişti bilginiz olsun. anurkoc Loresima8989

3. Trimestırda mide yanması çok duydum ama bulantı duymadım canım midem de yanmıyor hiç, eğer bulantısı geri gelen varsa yine de içim rahatlar. 27 sinde detaylı var, bi gelseydi hayırlısıyla o gün

biz bunca degisiklik yasarken , ustune ustluk bir suru yan etkiyle karsilasirken , erkeklerin boyle rahat rahat takilmasi kanima dokunuyor

İlk gebeliğimde eşim yüz üstü yatarken onu sürekli dürtüp uyandırmak istiyordum ben yatamıyorum oda yatmasın o şekilde diye ki normalde de öyle yatamam ama işte o zaman kıskanıyordum onu..

Ben oğlum doğduğunda (8 sene önce ) bu yataktan almıştım 4 yaşına kadar da kullandım sonra paketleyip kaldırdık evet büyük biraz karyolada oluyor sonrasında ama ben hiç karyola olarak kullanmadım ve bilerekte düz beyaz almıştım koza da oğlana da gider mantığıyla

şimdi kurulmayı bekliyor eylül ayında kurdururum inşAllah yerimin müsait olması da ayrıca bir avantaj tabi benim için bakalım

Minnolar aranızda duphalac şurup kullanan var mı? Kabızım diye verdi doktor ama şimdi de ishal oldum İçenler ne kadar ölçüde kullanıyor yazabilir mi lütfen?
Canım selamlar. Ben ara ara kullanıyorum. 1 kapak kadar içiyorsun ben artık ezberlediğim için kahvaltıdan sonra biraz içip bol su içiyorum üstüne.
3. Trimestırda mide yanması çok duydum ama bulantı duymadım canım midem de yanmıyor hiç, eğer bulantısı geri gelen varsa yine de içim rahatlar. 27 sinde detaylı var, bi gelseydi hayırlısıyla o gün
Stresten mi miden bulanıyor acaba? Detaylı ultrasonun hayırlısıyla gelsin geçsin inşallah.

benimde detayli 27 sinde :)
Hayırlı olsun canım, güzel sonuçlarla gel inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…