2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben de iki gün kullandım sadece sabah akşam yarım ölçek. Geceden beri bitiğim

Merhaba kızlar ilk hamileliğimde hiç yaşamamıştım ama şu an günlerdir gribim ve geçmiyor. gözlerim diş etleirm boğazım kuşağım felaket ağrıyor. yaşayan ve atlatan var mı? atlattıysanız naptınız

Hastaneye gittin mi? Hamilelikte bağışıklık zaten düşük ve böyle rahatsızlıklar ilaç almadan kolay atlatılmıyor biraz uzuyor süreç

Kızlar belki almak isteyen olursa diye yazıyorum. Bim e bugün gıda termometresi gelmiş. Bebek doğunca inşallah sütümüz olur da mamaya gerek kalmaz ama mama olayı olursa işime yarayabilir diye, bir de ek gıdaya geçince yoğurt yapmak gerekecek, ben de yoğurdun sıcaklığını tutturamayıp kestiriyorum bazen onun için aldım. Fiyatı da uygun 34,50 tl. Haber vereyim dedim

Ay ben de alıcam
Hem su sıcaklığı hem yoğurt olur hem ek gıda çorba olur filan
İnternetle uğraşmam alayım gitsin
Tek başıma Dışarı çıkma cesareti gelirse tabi

Hastaneye gittin mi? Hamilelikte bağışıklık zaten düşük ve böyle rahatsızlıklar ilaç almadan kolay atlatılmıyor biraz uzuyor süreç
girmedim canım. hastaneye gitmeye bile enerjim yok. aslında ilaç da almayın dedim ama geçmiyor bi türlü. tecrübesi olanlar varsa doğal yoldan nasıl atlatırım onu bulmaya çalışıyorum aslında

Ben sordum icebilirsin sorun yok dedi. Eczacida hamile oldugumu biliyor. Mutlaka soylerdi sasirdim gercekten
Ben gerçekten çok kötüydüm 13 yıldır gastrit hastasıyım. Buna rağmen kesinlikle içmemelisin dedi bende hamileliğim boyunca hiç içmedim maden suyu ile rahatlamaya çalışıyorum. Bence kullanma. Lansor,nexium bunlar kullanılmamalıymış.
Bende öyle 13 yıldır gastritim var. Şuruplar çok işe yaramıyor bende. Maden suyu ile rahatlıyorum biraz.

Ay ben de alıcam
Hem su sıcaklığı hem yoğurt olur hem ek gıda çorba olur filan
İnternetle uğraşmam alayım gitsin
Tek başıma Dışarı çıkma cesareti gelirse tabi
Ben de öyle düşündüm. Şimdi başlarda ayy acaba sıcak mı, çocuğu yakmayayım diye düşüneceğime dedim. Yarayışlı birşey bence de. Aslında alışveriş listemde yoktu. Görünce aklıma geliverdi.
Ayy dikkat et kendine, yakınlarda varsa uğrayıver. Allaha emanet yine de..

girmedim canım. hastaneye gitmeye bile enerjim yok. aslında ilaç da almayın dedim ama geçmiyor bi türlü. tecrübesi olanlar varsa doğal yoldan nasıl atlatırım onu bulmaya çalışıyorum aslında
Canım ben hamileliğimin ikinci ayında corona olmustum, ilac kullanamadım, sıcak suda zencefil rendesi, limon ve bal karışımı demleyerek içtim bol bol, gerçekten faydasını gördüm. Ayrıca beslenmene de dikkat et, yoğurt bol ye, sebze et yemekleri et sulu çorbalar vs doğal şekilde atlatırsın insallah, cok geçmiş olsun

bal çok sıcak sıvıda bozulur diyorlarlar ya. balı çay sıcakken mi koydun içine

2.doz tetanoz aşısını vuruldum şimdi. İlk dozda kol ağrısı dahi yaşamadım inşallah buda öyle olur. Grupta çoğu kişinin 2.dozu gelmiştir diye hatırlatma amaçlı yazmak istedim.
Hadi geçmiş olsun şifa olsun.
Normalde beni de 2 gün sonra çağırdılar ama ben 8 haftayı bekleyeceğim sanırım

2.doz tetanoz aşısını vuruldum şimdi. İlk dozda kol ağrısı dahi yaşamadım inşallah buda öyle olur. Grupta çoğu kişinin 2.dozu gelmiştir diye hatırlatma amaçlı yazmak istedim.
Geçmiş olsun inşallah ağrın olmaz. Ben de bugün yaptıracağım. 19 undaymış randevum ama ben unuttum 5 gün gecikmeden bir şey olur mu acaba ilkinde benim yaklaşık bir hafta kolum ağrıdı umarım yine öyle olmaz

Bir şey olmaz.
Bu ebeler hiç takip yapmıyor gidince söylenin işlerini yapsınlar trip atacak yer lazım
Hemsire bana su zaman gel demedi siz kac hafta arayla oldunuz
Min. 4 hafta bekletiyorlar ilk doz etkisi için.
4. Hafta dolunca gidebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…