2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bir şey olmaz.
Bu ebeler hiç takip yapmıyor gidince söylenin işlerini yapsınlar trip atacak yer lazım

Min. 4 hafta bekletiyorlar ilk doz etkisi için.
4. Hafta dolunca gidebilirsiniz.
Beni aramadılar sormadılar ben gidip kayıt açtırıp aşı için istekte bulundum. Gidince bi trip yapayım

Beni aramadılar sormadılar ben gidip kayıt açtırıp aşı için istekte bulundum. Gidince bi trip yapayım
Beni bir kere aramadan, 1 ay önce arayıp neden gelmediniz kan tahlilleri için gün vermiştik dedi. Bi de hesap soruyo pısırık davransam kızacak.
Dedimki siz işinizi yapıp arasaydınız haberim olurdu ilk kez görüşüyoruz
Allah allah diyo bi de şaşırıyo haspam
Öf neyse nefret ediyorum sağlık ocaklarından bizimki idrara bile bakmıyor

2.doz tetanoz aşısını vuruldum şimdi. İlk dozda kol ağrısı dahi yaşamadım inşallah buda öyle olur. Grupta çoğu kişinin 2.dozu gelmiştir diye hatırlatma amaçlı yazmak istedim.
Ben de 1 ay aradan sonra bugün ikinci dozu oldum, gecen sefer cok hafif bir ağrı olmustu aşının ertesi günü, bu sefer de öyle olur umarım, böylece tamamlandı cok şükür …

Bu arada benim bu hafta biraz biraz kuyruk sokumu agrisi başlamıştı. Dün biraz fazla atakta kaldım mutfakta takılırken, şimdi sanki basurlu gibi otururken bile zorlanıyorum bugün hep dinlenicem insallah geçer, hamilelikte normal kabul ediliyormuş kuyruk sokumu agrisi ama bu şekilde de ne kadar çekilir bilemedim, pazartesi doktora soracağım bakalım bir cozum bulacak mi…

Ben de 24+2 yim.bende de aynı yerlerde hareketlerı. Ustune bır de serklajlıyım korktum acıkcası acaba cokmu asagıda bebegım. Ama demek kı bu haftalarda oralarda hareket edıyorlarmıs. Sagol canım
Merhaba bende serklajlıym ve evet bende bazen çok aşağıda hissediyorum çok korkuyorum haliyle o anlarda Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Hadi geçmiş olsun şifa olsun.
Normalde beni de 2 gün sonra çağırdılar ama ben 8 haftayı bekleyeceğim sanırım
Bana 30 gün sonraya randevu vermişti gittim bende inşallah sıkıntısız geçer :)
30 gün sonra demişti bana 5 günden bir şey olmaz bence. İlkini hiç hissetmedim bakalım bu nasıl olacak.
Hemsire bana su zaman gel demedi siz kac hafta arayla oldunuz
ilk aşıdan 30 gün sonra oldum 2.yi.
Ben de 1 ay aradan sonra bugün ikinci dozu oldum, gecen sefer cok hafif bir ağrı olmustu aşının ertesi günü, bu sefer de öyle olur umarım, böylece tamamlandı cok şükür …
Çok şükür bunu da atlattık bitti.

Ay ben de alıcam
Hem su sıcaklığı hem yoğurt olur hem ek gıda çorba olur filan
İnternetle uğraşmam alayım gitsin
Tek başıma Dışarı çıkma cesareti gelirse tabi
Benimki eve yakın iki Bim’e de bakmış ikisinde de bitmiş. Zaten birer tane gelmiş.

Aylar sonra merhabalar aylar önce buraya gelip bebeğimin organlarında problem olabileceği ile ilgili şeylerde sizlerden bilgi almıştım. Şuan 20 haftalığım ve dün çok şükür ki iyi haberi aldım. Bebeğimin organları özellikle kalbi sağlıklı amniyosentez temiz çıktı. Çok kötü bi süreçti ama çok şükür ki bitti. Sadece amniyosentez dolayısı ile erken doğum olmaması için dua etcem artık. Normalde Kasım annesiyim ama sizlerin o kadar çok bilgisini desteğini gördüm ki ilk buraya yazmak istedim. Şuana kadar inanın yaşadığım bi hamilelik değildi. Mücadeleydi. Daha birçok konuda geri kaldım bu yüzden. İzniniz olursa o konularda da başınızı ağrıtcam ilerleyen günlerde

Al benden bir tane daha, benim de 1 hafta kolum ağrıdı. 4 temmuzda 2. doz nasıl olacak diye düşünüyorum.

Bence de zaten alt bacak kramplarım başladı. Halbuki dün sadece azcık iş yapayım demiştim aralıksız ağrıyor
Yormayayım kendimi eşimi kandırırm belki

Dikkat et çiçeğim, yorma kendini aman dikkat.
Gerçi diyene bak, ben de bu aralar yaz temizliği moduna girdim, bütün dolapları indirip silip yerleştirdim. Bu akşam da derin temizlik nasipse.

Geçmiş olsun, benim de belim sırtım ağrıyor bu aralar. 3. trimester geldi çattı önümüz yaz kara kara düşünüp duruyorum şimdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…