2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ne oldu kuzum , kasiliyor mu karnin ?
Artık neden oluyor bilmiyorum, teorim vardı ama o da yattı kasılıyoruz bi o yana bi bu yana sürekli
Hayırdır inşallah… bu kasılmalar İçin ekstra magnezyum ve kalsiyum kullanıyor musun kuzum?
Ya 2 tane alıyorum canım
Abartmayayım dedim
İşte Su içiyorum sürekli

bence kesin bir nedeni yoktur cani oyle istiyordur

Benim de gogus uclarim cok sizliyor napicam bilmiorm
Yatamıyorum kalkamıyorum aşağıda sancılar kasıkta sancılar. Peşpeşe kasılıp duruyorum. Öğlen bi doktora gidelim dedim vazgeçtim.
Sanırım gece en büyük ataklarda kalkıp gidicem.

Yatamıyorum kalkamıyorum aşağıda sancılar kasıkta sancılar. Peşpeşe kasılıp duruyorum. Öğlen bi doktora gidelim dedim vazgeçtim.
Sanırım gece en büyük ataklarda kalkıp gidicem.
git kuzum , hem icin rahat eder . Birsey yoktur ama bir baksinlar , hastanede olmak iyi gelir .

git kuzum , hem icin rahat eder . Birsey yoktur ama bir baksinlar , hastanede olmak iyi gelir .
Yok ya vazgeçtim bugün gitmeyeceğim yine. Eşim bekliyordu gönderdim işe.
Gece vurursa aynı şekil giderim. Yatınca çok kötü oluyorum anlamadım.
Birazdan Site içinde 2 yürüyüş yapayım diyorum

Yok ya vazgeçtim bugün gitmeyeceğim yine. Eşim bekliyordu gönderdim işe.
Gece vurursa aynı şekil giderim. Yatınca çok kötü oluyorum anlamadım.
Birazdan Site içinde 2 yürüyüş yapayım diyorum
Biri bu bebelere bizi uyutmamak icin cok erken oldugunu soylesin

Iyi gelir belki yuruyus

Bende bugun hani ikinci donem balayiydi diye dusunuyordum
Hakikatten kim soyledi balayi muhabbetini , hemen ciksin ortaya
Bak bence bu balayı olayını yaşayanlar komple sorunsuz gebelik geçirenler için geçerli

Ya bi arkadaşımız var. Gerçekten sorunsuz gebelik geçiriyor. İlk gebelikte midesi bile bulanmadı. Ağrı sancı çekmedi fırt diye doğurdu günü gelince. Herhalde bi doğum sancısı çekmiştir
Şimdi çocuk 1 yaşında. 2. Ye kazara hamile kaldı
Yine sorunsuz bi gebeliği var

Bi arası yok sanırım bu işin

Geçen gün karşı komşum kapımı çaldı. Nasılsın filan diye, bahsettim 2 çocuğu var onun da genç bir kadın.
Boşluğuna geldi ve’ evet ben de son ay çok hissettim bahsettiğin gibi ağrıları ve o kasılmaları’ dedi.
Ben daha 5 buçuk aydayım sorun o dedim

Zor anam zor hamilelik, kocalar dogursa keske ben dogumda tuplerimi baglatiyorum , ikinciyi artik bir on yil sonra

Zor anam zor hamilelik, kocalar dogursa keske ben dogumda tuplerimi baglatiyorum , ikinciyi artik bir on yil sonra

Onlara göre hava hoş zaten.. Bazen alış diyor bana tek başıma mı yaptım diyorum bende eylüle kadar işlerini hallet heran gelebilir sonrasında diyorum...
8.5 yaşında olacak oğlum ve herşeye en baştan başlayacağım o biraz tedirgin ediyor beni çok uzun süre de sıkıntı

Benim bir arkadasimin 5 yasinda kizi var , aslidn da cok istiyor kizina bir kardes yapmak ama herseye bastan baslayacagi icin cok cesaret edemiyor.
Ben zira bunca tansiyon ve ilaclarin yan etkisi sorunu yuzunden ikinciyi dusunmekten vazgectim.

Eylul sonuna kdr calsiirim diyordum ki is saatlerimi fln kendim belirliyorum , bu aksam ustu uzman doktoruma mail attim bana rapor ver calismayayim artik diye anlayacagin iflas bayragini cektim

Herşeye en baştan başlamak gerçekten tedirgin ediyor.. ve şuan oğlum kendini idare edebiliyor yaşta ilerliyor bizde de.. Allah sonumuzu hayır etsin artık

Okullar tatil olunca rahatım bende 37.haftaya kadar gider doğum sonrasına kalsın istiyorum izinlerin sonra da ücretsiz izne ayrılcam nasip olursa.. şuan ama evde yatış modu

Havalarda cok isindi zaten , evde dinlenmekle en iyisini yapiyorsun

Şeker yüklemesi yaptırıyorum kusucam şuan
Canım açık havada yürüyerek iç istersen biraz iyi geliyordu bana o şekilde

spiral de olabilir Simdi tiktok da goruyorum , 9 aylik bebegi var , ikinciye hamile fln , ruyalarima giriyor

gecmis olsun kuzum
Yok rahme herhangi bi müdehalede bulunmayacağım ya istemiyorum elletmek bi daha
İlaç kullanmak da istemiyorum
Şey diyormuşum eşimin tüpleri bağlatalım mümkün olan yöntemlerle

Valla zor ya zaten sezaryen olacak Allah korusun o kadar erken bi daha kestirmek istemem risk hep :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…