Boyle boyle butun sureci hep beraber atlatacagiz insallah kuzum birbirimize elimizden geldigince destek olarak rabbim miniklerimizi korusun vakitli saglikli dogum hikayeleri paylasalim burada insallahÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
İnşallah canım hepimiz sağ salim sağlıkla kucağımıza alalımBoyle boyle butun sureci hep beraber atlatacagiz insallah kuzum birbirimize elimizden geldigince destek olarak rabbim miniklerimizi korusun vakitli saglikli dogum hikayeleri paylasalim burada insallah
inşAllah geçer canım.. vitaminlerine de dikkat et eksiklik olmasınİnşallah geçerBenimde sol bacağım üst kısım özellikle 1.5 aydır aynı uyuşuyor sürekli
Paketli gıda yıllardır hauatımda yok desem yeridir.. ceviz fındık badem yemeyi sevmem ama mecbur yiyorum yemezsem eşim başlıyor.. meyveyle aram hiç yoktu onu da mecburiyetten yiyorum vitaminini alayım diye.. ben hamur işini çok severdimAy onu yeme bunu yeme ne yicez biz.
Valla ben paketli gıda biskuvi cikolata dondurma baklava hazır pastalar falan hicbirini yemiyorum ev yapimi tatli kek bile yemiyorum
Tek yedigim seker meyve ve arada bal onları kesemem napim artık meyvede yemezsem nerden seker alıcam bünyede tatlı istiyor meyveyi kesemem zaten yeterince seyi cıkardım hayatımdan
Tahin pekmezin dogalını bulduysanız cok faydalı tabikiinşAllah geçer canım.. vitaminlerine de dikkat et eksiklik olmasın
Paketli gıda yıllardır hauatımda yok desem yeridir.. ceviz fındık badem yemeyi sevmem ama mecbur yiyorum yemezsem eşim başlıyor.. meyveyle aram hiç yoktu onu da mecburiyetten yiyorum vitaminini alayım diye.. ben hamur işini çok severdimoda yaramıyor özellikle mayalı birşey yiyince boğaz kısmım yanıyor böyle su falan dindiremiyor tek elma rahatlatıyor..
demirim aşırı düşmüştü son kan tahlilinde o yüzden tahin pekmez de yemeye başladım.. canım hakkaten birşey istemiyor havalar da ısıdıkça sırf bebeğim beslensin diye besleniyorum resmen..
Tahin pekmezin dogalını bulduysanız cok faydalı tabiki
Demir düstüyse cayı bırak ben en son ne zaman cay ictim hatırlamıyorumbi bardak bile olsa etkiliyor demiri hiç içmemek en iyisi
Bende öyle hergün 1 yada 2 türk kahvesi içerdim şimdi onu icerken bile keyif alamıyorum sanki bebek için faydalı değil boşuna içiyorum gibi sürekli onu düşünüyorum şimdiden annelik içgüdüsü başladıPekmezi görümcem yaptı tahini de eşimin arkadaşı çekti faydasını gördüğümü düşünüyorum kan değerim 2 haftada yükselmeye başladı.. Çaya da limon sıkıp içmeye çalışıyorumgebeliğin ilk zamanları hiç içememiştim nasıl özlemişim.. içmemek en iyisi de yapamıyorum valla..
etli yemeklerle ayran yoğurtu kestim ara öğün olarak yiyorum yoğurdu ayranı ne bileyim valla.. ama hamile olmasam kesinlikle dikkat etmezdim buna aman der geçerdim
Bende öyle hergün 1 yada 2 türk kahvesi içerdim şimdi onu icerken bile keyif alamıyorum sanki bebek için faydalı değil boşuna içiyorum gibi sürekli onu düşünüyorum şimdiden annelik içgüdüsü başladı
Sen zaten dikkat ediyormuşsun canım. Ben neredeyse her gün dondurma yiyorum. Çikolata da yiyorumAy onu yeme bunu yeme ne yicez biz.
Valla ben paketli gıda biskuvi cikolata dondurma baklava hazır pastalar falan hicbirini yemiyorum ev yapimi tatli kek bile yemiyorum
Tek yedigim seker meyve ve arada bal onları kesemem napim artık meyvede yemezsem nerden seker alıcam bünyede tatlı istiyor meyveyi kesemem zaten yeterince seyi cıkardım hayatımdan
Üzüm ve karpuz en şekerli meyveler bunları tüketmemeye çalışıyorum. Ama her gün erik, kiraz, bi dilim kavun yiyorum seviyorum çünkü. Meyve yiyeceksen yaninda salatalık yoğurt yiyebilirsin şeker direkt kana karismamis olur en azindan, bol su içebilirsin yanındaDetaylıda doktor bana meyveyi de yasakladıkarbonhidrat, meyve yerine salatalık ye sebze ye dedi. Ben meyveyi çok seviyorum ya..Siz dikkat ediyor musunuz şeker için bunlara? Yiyebileceğiniz meyveler yok mu?
Ay benimde aynı canım 1.5 aydır böyle önce iyiydim benim koku tetikliyor bazende durduk yere oluyor ama sevmediğim bir koku aldıysam direk çıkarıyorum engel olamıyorumBenim bir sorum var ,
Simdi benim bulantim veya kusmam su sekilde oluyor ,
bir gegirme istedigi geliyor ama boyle cok siddetli, gegirirken de yediklerim cikiyor.
Acaba benim bir mide rahatsizligim mi var ? Benzer bir durum yasayan var mi ?
ay benim yan komsularim çinli yada vietnamli , bir yemekler yapiyorlar , butun kat les gibi kokuyor, asansor beklerken burnum tikali bekliyorumAy benimde aynı canım 1.5 aydır böyle önce iyiydim benim koku tetikliyor bazende durduk yere oluyor ama sevmediğim bir koku aldıysam direk çıkarıyorum engel olamıyorumdoktora soracağım sanırım bayrama babamız gelicek birlikte kontrole gidicez
Canım hamilelikte reflü çok görülüyor. Belki sende reflü vardır. Yanma da oluyor mu yemek borunda?Benim bir sorum var ,
Simdi benim bulantim veya kusmam su sekilde oluyor ,
bir gegirme istedigi geliyor ama boyle cok siddetli, gegirirken de yediklerim cikiyor.
Acaba benim bir mide rahatsizligim mi var ? Benzer bir durum yasayan var mi ?
yanma soyle oluyor canim , cikarirken zaten cok asitli geliyor, sonrada o yanma hissi gecmiyor bir sure.Canım hamilelikte reflü çok görülüyor. Belki sende reflü vardır. Yanma da oluyor mu yemek borunda?
Bende bugun detayliya girdim ama teknisyen pek birsey soylemedi. suyunu sordugumda bebekle ayni miktarda iyi dedi. Bakalim raporumu bekliyorum.Kızlar detaylıda doktor amniyon sıvısının üst sınırda olduğunu söylemişti. Önemsememiştim çok. Şimdi araştırıyorum, erken doğum, suyun çok olmasından dolayı su gelince fetusun sarkması, böylece sakatlıkların olabilmesini diye yazılar okuyorum. Moralim çok bozuldu. Aranızda var mı suyu fazla olan?
Ne oldu kuzum , kasiliyor mu karnin ?1 saattir evi turlayıp, su içip karnımı rahatlatmaya çalışma seansları
Çok sevindim canım benim herşeyin normal seyrinde olmasınadoktorumdan şeker yorumu geldi.
bu kadarını ben de biliyordum şeker yüklemesi yaptırmama gerek yoktu ki
boşuna yanlış beslenme düzeni eşliğinde morbid obez seviyesine gelip ameliyat olmadık
Yazılanları okuyunca kendimi çok kötü bir anne gibi hissettimSen zaten dikkat ediyormuşsun canım. Ben neredeyse her gün dondurma yiyorum. Çikolata da yiyorumyaş pasta da yiyorum ara sıra. Benim doktor haklıymış galiba
Ay benimde aynı canım 1.5 aydır böyle önce iyiydim benim koku tetikliyor bazende durduk yere oluyor ama sevmediğim bir koku aldıysam direk çıkarıyorum engel olamıyorumdoktora soracağım sanırım bayrama babamız gelicek birlikte kontrole gidicez
Ay canım Allah yardımcın olsunay benim yan komsularim çinli yada vietnamli , bir yemekler yapiyorlar , butun kat les gibi kokuyor, asansor beklerken burnum tikali bekliyorum
ay hadi insallahcok sevindim canim senin adina
Hayırdır inşallah… bu kasılmalar İçin ekstra magnezyum ve kalsiyum kullanıyor musun kuzum?1 saattir evi turlayıp, su içip karnımı rahatlatmaya çalışma seansları
Kesinlikle haklisin , ne aspiratorden haberleri var ne de pencere acmaktan. Sikayet edicem en sonundaAy canım Allah yardımcın olsunben bir kere uzak doğulularla geçici komşu oldum. 2 gün artık o ağır kokudan öldüm.
Allah yardımcın olsun. Havalandırma ne bilmiyorlar kapıları açıyorlar koku iyice senkronize dağılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?