2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bunu bir arkadaşım söylemişti kendisi yaşamış kolu hep uyuşmuş doğumdan sonra da hemen geçmiş.. uyuşma gebelerde görülüyormuş canım hayırlısıyla bitiririz bu süreçleri inşAllah
İnşallah geçer Benimde sol bacağım üst kısım özellikle 1.5 aydır aynı uyuşuyor sürekli

Kızlar yarın şeker yüklemesi yaptırcam doktorum 75 gram dedi deneyimlerinizi alabilir miyim kötü olunuyor mu?
ben 50lik içtim 3 4 yudumda bitir dediler öyle yaptım hiç fena olmadım tadı da gazoz gibiydi aynı bahsedildiği gibi kötü bir tadı falan yok çarşamba da bi 100 lük içicem gidip

ben 50lik içtim 3 4 yudumda bitir dediler öyle yaptım hiç fena olmadım tadı da gazoz gibiydi aynı bahsedildiği gibi kötü bir tadı falan yok çarşamba da bi 100 lük içicem gidip
Ablam 16 sene önce yaptırdığında bayılmıştı ama o eski toz veriyorlarmış ondan korktum

Pazartesi gününden merhaba güzel bir hafta olsun hepimiz icin

Bu haftaya güzel bi giris yaptm cok sükür kuyruk sokumu agrısı gecti kilo sabit bugün 9 bin adım attım kalsiyum magnezyum baslamadım daha ama suanlık ihtiyac gözükmüyor gibi insallah bayrama kadar sıkıntı yasamam simdilik sadece demir takviyesiyle yola devam.

Sanki yürüdükce daha iyi geciyor günlerim bebiste arada yokluyor ama sakin olucak heralde kızım daha güm güm can yakan tekmeler yok

Detaylıdan çıktım, çok şükür bir sorun görmedi doktor Sadece amnio sıvım üst sınırda çktı muhtemelen şeker çıkacak sende dedi Nasıl gerildim anlatamam, bir de sonunda alttan rahime bakmalıyım diyince başıma ağrılar girdi R Rad__ Ben de profa gittim, bana da hiç bir şey göstermedi. Sekretere sürekli not aldırdı ama bir ara yüzünü gördüm kızımın ekran vardı. Yine de sevdik doktoru çok ponçikti. Kendi doktorumda bakarım artık bebişe dedim

Merhaba bende serklajlıym ve evet bende bazen çok aşağıda hissediyorum çok korkuyorum haliyle o anlarda Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Amın ınsallah canım ben dun parka yuruyuse cıktım bıraz hemen kendını bellı ettı ayakta kalmam. Gece kasık agrılarında aaga sola dondum durdum. Sabah dr a gıttım dr dıkıse kadar ıcten hafif acılma oldugunu soyledı. Dıkıse varmamıs cok sukur ama az bısey vardı ve bana o agrı verıyormus. Artık wc ve dr randevusu dısında hep uzanıcam. Dr cok tenbıhledı

Ya beslenmekten 100 kilo olucam nerdeyse
Yemek yiyip sola yatıyorum
Aslında doktorun verdiği vitaminleri hiç almamıştım bulantı yüzünden onları alıyordum bi aydır onun etkisi olduğunu düşünüyorum.
Doktor 25 haftayla uyumlu dedi hiç önde demedi kilosunu da söylemedi sinir oldum
Şu an 24+5 günlüğüm
Evet fotoğraf alamadım göremez miyim yüzünü dedim sana poz verir gibi ekrana bakamaz dedi hep arkası dönük
Maltepe medikalparka gittim İzzet yücesoy

He bır de endol sabah aksam alacakmısım fitil olarak.

Çok şükür canım sorun çıkmamış
Bi daha profa gitmem op doktor neyime yetmiyor
Kendi doktoruma gidecem bende şu an ailemin yanındayım diye burda kontrole gittim. Canım doktorum yüzünü her seferinde göster deyince gösteriyor her şeyi soruyorum tek tek cevaplıyor

Detaylıda doktor bana meyveyi de yasakladı karbonhidrat, meyve yerine salatalık ye sebze ye dedi. Ben meyveyi çok seviyorum ya..Siz dikkat ediyor musunuz şeker için bunlara? Yiyebileceğiniz meyveler yok mu?
Şekeri olanlar genelde sütle yoğurtla tüketir meyveyi öyle dene istersen şeker oranı düşük meyvelerden yiyebilirsin.
Benim meyveyle çok aram yok zaten gebelikte tüketmeye başladım. Doktor bana şeker yükleme de yap demedi detaylıdaki yaptır demişti gerçi yapmadım biliyorum düşük olduğunu
Gebelikten önce şeker tansiyon var mıydı dedi yok dedim belki de o yüzden yaptır demedi.

Detaylıda doktor bana meyveyi de yasakladı karbonhidrat, meyve yerine salatalık ye sebze ye dedi. Ben meyveyi çok seviyorum ya..Siz dikkat ediyor musunuz şeker için bunlara? Yiyebileceğiniz meyveler yok mu?
Ay onu yeme bunu yeme ne yicez biz.
Valla ben paketli gıda biskuvi cikolata dondurma baklava hazır pastalar falan hicbirini yemiyorum ev yapimi tatli kek bile yemiyorum

Tek yedigim seker meyve ve arada bal onları kesemem napim artık meyvede yemezsem nerden seker alıcam bünyede tatlı istiyor meyveyi kesemem zaten yeterince seyi cıkardım hayatımdan

Merhabalar kizlar ,
Aylar sonra gelen gunesli havanin etkisiyle haftasonu hep park bahce sahil gezdik. Pek giremedim foruma .

Bugun bende oglen detayliya girecegim ama zaten teknisyen bakacagi icin pek birsey soylemiyor. hafta ici doktorum arayip bilgi vericek.

Benimde artik el ayak sismelerim basladi. Allahtan cok sukur hala protein yok idirarim da , yoksa gebelik tansiyonuna donmus olacak.

-Sunshine canim seker cikmamasina cok sevindim

Kasik agrilarim yok ama bacagima kramp giriyor ara ara , bazen de karincalanma oluyor ayni pozisyonda cok oturursam .

Ay ben meyve yemesem beslenme duzenim cöker Yaz sicaklarin da yemek yapmakta zor , yemekte zor . Meyveyle en asindan serin serin gecistiyorum yanina sut peynir veya yogurtla

Ay ben meyve yemesem beslenme duzenim cöker Yaz sicaklarin da yemek yapmakta zor , yemekte zor . Meyveyle en asindan serin serin gecistiyorum yanina sut peynir veya yogurtla
Aynen katılıyorum canm bugun mesela hic ekmek yemedim aksam da sabahta 3 cesit meyve yedim ama en azindan hamurisi yemedim meyvede yemezsem düşüp bayılırım açlıktan en azından meyve şişiriyor ne bileyim ekmeğe börege makarnaya göre daha masum geliyor bana

Aynen bende oyle hissediyorum , tabi biliyorum meyvelerin sekeri orani yuksek ama bakliyat yemek yerine meyveyi secerim

Benim bir sorum var ,
Simdi benim bulantim veya kusmam su sekilde oluyor ,
bir gegirme istedigi geliyor ama boyle cok siddetli, gegirirken de yediklerim cikiyor.
Acaba benim bir mide rahatsizligim mi var ? Benzer bir durum yasayan var mi ?

Kızlar merhaba bugün doktor kontrolüne gittim. Detaylı ultrason vaktimin geldiğini istersem yaptırabileceğimi söyledi doktor. Gittiğim hastanede hatta şehirde detaylı bakan bir yer yok. Anca şehir değişikliği yapmam lazım. Doktorum ailemde kalıtsal bir rahatsızlığın olmadığından yaşımın da 35 in altında olduğundan çok riskli olduğunu düşünmüyorum illa ki yaptır da demiyorum dedi. Sizce detaylı ultrason gebelikte şart mı? Kesinlikle yaptırmalı mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…