2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay ben de nasıl korunucam büyük bi muamma.
Valla eşime diyorum ben de al biraz da sen taşı diye

Ben birşey kullanmadım ne ilaç ne spiral eşim korundu.. zatenn tüplerim kapanmış nasıl olduysa doğumdan sonra istediğimiz zamanda olmadı hemen..

Ben birşey kullanmadım ne ilaç ne spiral eşim korundu.. zatenn tüplerim kapanmış nasıl olduysa doğumdan sonra istediğimiz zamanda olmadı hemen..
Ya İşte ben de vücuduma bi daha müdehale etmek istemiyorum. 4 ay ilaç kullandım yan etkisi çoktu. Zaten kistler var.
Elletmek istemiyorum hiç cünkü hayatım cok etkileniyor.
Çocuktan sonra doğurganlığımız artıyor sanırım tüp bebekle hamile kalanlar korunurken kaza kurşunuyla kendiliğinden yeniden hamile kalıyor filan, böyle şeylere denk geldim yakın zamanda
Olmaz olmaz olacağı tutar Allah yardımcımız olsun
Herkesin gönlüne göre inşallah

Evet o yontemde yapilabilir erkeklere
Ayyy benim arkadasim oyle oldu yaaa
Ilk kizda tsh sorunu vardi , tedavi oldu ama cocuklari olmadi. sonra esinde damarda bir sknti cikti, ameliyat oldu , gene olmadi . tup bebek yaptilar . Ilk cocuk bir yasini doldurdu , ikinciye kendiliginden hamile kaldi.
Bence orada stresde faktor tabi, rahatlayinca vucut hemen firsati yakalamis

bende aynısını dedim ilaç spiral istemiyorum dengeyi bozuyor vücudun diye.. Olmaz olmaz olacağı tutar aynen.. ilk gebeliğim olmuştu mesela hemen ama 2.için çok uğraştık.. ki normal doğum oldu ama tüpler tıkanmıştı birşwy de demediler.. hayırlısı olsun yaa

Şu cociklerimizi sağ Salim kucağımıza alalım vaktiyle inşallah Dikkat edicez artık bir şekilde hanımlar, yapacak bi şey yok
Doğumlardan sonra bunları da araştırıp uygulamaya koymaya başlarız

Ben inanılmaz stres oldum geçen haftalardda kimseyi korkutmamak için yazmadım da bende o his kaybından korkuyorum mesela bacaklarımı uyuşturunca bacaklarım yok olmuş gibi hissediyorum,genel anestezide kuzenimin bebeği etkilenmişti onuda istemiyorum sonra Kağan Kocatepeyi izleyip rahatladım riskler çok düşük artık dedi Kendi doktorumuda kürtaj için anestezi verilmeden beklemiştim çok korkuyordum doktor çok önemli inanın çok rahatlatmıştı beni

Aynen öyle doktor çok önemli.
Ben de sırf bunun için evden cok uzakta doğuma gideceğim
Bir de eğer psikolojik olarak böyle sıkıntılar veriyorsa bence destek almayı düşünebilirsin.
Vücudunu anlamadan bilmeden strese sokarsın. her şey önce beyinde başlıyor

Son zamanlarda bakacağım canım endişelerim devam edecek olursa destek alacağım

spiral de olabilir Simdi tiktok da goruyorum , 9 aylik bebegi var , ikinciye hamile fln , ruyalarima giriyor

gecmis olsun kuzum

Allah yardımcın olsun canım.. bemde bunun için yaptırmıcam işte asla güvenmiyorum kendime

Benden bir de 75 gram istedi doktorum
Şuanlık sonuçlar

84
147

Sonuncuyu bekliyorum bakalım

Hanımlar
Uyku eğitimidir, emzirme eğitim videolarıdır denk geldikçe aramızda paslaşalım olur mu

Az önce bi topicte 2 günlük uzaktan haberleşmeli uyku eğitimi danışmanlığı için 2000tl +KDV istendiğini okudum

Ya yüksek lisans yapmaya kalksan bu harç ücretlerinde üni bulabiliyorsun
Ben bu tuzağa düşmem

Canım çocuk huylu olursa ne gerek var böyle şeylere uyku eğitimi versen ne olur huysuz çocuksa vermeyin sakın o paraları sen düşmezsinde ben söyliyim buralardan:)

Canım çocuk huylu olursa ne gerek var böyle şeylere uyku eğitimi versen ne olur huysuz çocuksa vermeyin sakın o paraları sen düşmezsinde ben söyliyim buralardan:)
Ay yok ben kolay kolay böyle şeylere para vermem gider cocikima sağlık sigortası yaptırırım o paraya daha iyi
O yüzden işte bilgilendirici içerikler gördükçe paylaşalım

Ay hakim olmadığım yerden gelmiş
ne bileyim normalde tokluk maks 140 diye şey ettm
Benim derdim de şekerin aşırı düşmesi olunca
Bende ilk korktum bebeğim 140 ı geçip görünce hemen araştırmaya koyuldum açlık 90 sınır 2. 180 3.içinde 152 sınır bakalım atıcam doktora haber edicem size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…