Ay ben de nasıl korunucam büyük bi muamma.
Valla eşime diyorum ben de al biraz da sen taşı diye
Ya İşte ben de vücuduma bi daha müdehale etmek istemiyorum. 4 ay ilaç kullandım yan etkisi çoktu. Zaten kistler var.Ben birşey kullanmadımne ilaç ne spiral eşim korundu.. zatenn tüplerim kapanmış nasıl olduysa doğumdan sonra istediğimiz zamanda olmadı hemen..
Evet o yontemde yapilabilir erkeklereCanım açık havada yürüyerek iç istersen biraz iyi geliyordu bana o şekilde
Yok rahme herhangi bi müdehalede bulunmayacağım ya istemiyorum elletmek bi daha
İlaç kullanmak da istemiyorum
Şey diyormuşum eşimin tüpleri bağlatalımmümkün olan yöntemlerle
Valla zor ya zaten sezaryen olacak Allah korusun o kadar erken bi daha kestirmek istemem risk hep :/
Ayyy benim arkadasim oyle oldu yaaaYa İşte ben de vücuduma bi daha müdehale etmek istemiyorum. 4 ay ilaç kullandım yan etkisi çoktu. Zaten kistler var.
Elletmek istemiyorum hiç cünkü hayatım cok etkileniyor.
Çocuktan sonra doğurganlığımız artıyor sanırım tüp bebekle hamile kalanlar korunurken kaza kurşunuyla kendiliğinden yeniden hamile kalıyor filan, böyle şeylere denk geldim yakın zamanda
Olmaz olmaz olacağı tutar Allah yardımcımız olsun
Herkesin gönlüne göre inşallah
Ya İşte ben de vücuduma bi daha müdehale etmek istemiyorum. 4 ay ilaç kullandım yan etkisi çoktu. Zaten kistler var.
Elletmek istemiyorum hiç cünkü hayatım cok etkileniyor.
Çocuktan sonra doğurganlığımız artıyor sanırım tüp bebekle hamile kalanlar korunurken kaza kurşunuyla kendiliğinden yeniden hamile kalıyor filan, böyle şeylere denk geldim yakın zamanda
Olmaz olmaz olacağı tutar Allah yardımcımız olsun
Herkesin gönlüne göre inşallah
Evet o yontemde yapilabilir erkeklere
Ayyy benim arkadasim oyle oldu yaaa
Ilk kizda tsh sorunu vardi , tedavi oldu ama cocuklari olmadi. sonra esinde damarda bir sknti cikti, ameliyat oldu , gene olmadi . tup bebek yaptilar . Ilk cocuk bir yasini doldurdu , ikinciye kendiliginden hamile kaldi.
Bence orada stresde faktor tabi, rahatlayinca vucut hemen firsati yakalamis
bende aynısını dedim ilaç spiral istemiyorum dengeyi bozuyor vücudun diye.. Olmaz olmaz olacağı tutar aynen.. ilk gebeliğim olmuştu mesela hemen ama 2.için çok uğraştık.. ki normal doğum oldu ama tüpler tıkanmıştı birşwy de demediler.. hayırlısı olsun yaa
Ben inanılmaz stres oldum geçen haftalardda kimseyi korkutmamak için yazmadım da bende o his kaybından korkuyorum mesela bacaklarımı uyuşturunca bacaklarım yok olmuş gibi hissediyorum,genel anestezide kuzenimin bebeği etkilenmişti onuda istemiyorumCanım açık havada yürüyerek iç istersen biraz iyi geliyordu bana o şekilde
Valla zor ya zaten sezaryen olacak Allah korusun o kadar erken bi daha kestirmek istemem risk hep :/
Aynen öyle doktor çok önemli.Ben inanılmaz stres oldum geçen haftalardda kimseyi korkutmamak için yazmadım da bende o his kaybından korkuyorum mesela bacaklarımı uyuşturunca bacaklarım yok olmuş gibi hissediyorum,genel anestezide kuzenimin bebeği etkilenmişti onuda istemiyorumsonra Kağan Kocatepeyi izleyip rahatladım riskler çok düşük artık dedi Kendi doktorumuda kürtaj için anestezi verilmeden beklemiştim çok korkuyordum doktor çok önemli inanın çok rahatlatmıştı beni
Son zamanlarda bakacağım canım endişelerim devam edecek olursa destek alacağımAynen öyle doktor çok önemli.
Ben de sırf bunun için evden cok uzakta doğuma gideceğim
Bir de eğer psikolojik olarak böyle sıkıntılar veriyorsa bence destek almayı düşünebilirsin.
Vücudunu anlamadan bilmeden strese sokarsın. her şey önce beyinde başlıyor
spiral de olabilirSimdi tiktok da goruyorum , 9 aylik bebegi var , ikinciye hamile fln , ruyalarima giriyor
gecmis olsun kuzum
Allah yardımcın olsun canım.. bemde bunun için yaptırmıcam işteasla güvenmiyorum kendime
Benden bir de 75 gram istedi doktorumCanım açık havada yürüyerek iç istersen biraz iyi geliyordu bana o şekilde
Ben de 75 lik yaptırdım. Bende hipoglisemi çıktıBenden bir de 75 gram istedi doktorum
Şuanlık sonuçlar
84
147
Sonuncuyu bekliyorum bakalım
Bende böyle bi hayat istiyorumSen zaten dikkat ediyormuşsun canım. Ben neredeyse her gün dondurma yiyorum. Çikolata da yiyorumyaş pasta da yiyorum ara sıra. Benim doktor haklıymış galiba
İnternette 75 gram için 180 sınır yazıyor canım 2. İçinBen de 75 lik yaptırdım. Bende hipoglisemi çıktı
1. Saat sınırdan yüksek çıkmış diyet verebilir sanırım canım.
Canım çocuk huylu olursa ne gerek var böyle şeylere uyku eğitimi versen ne olur huysuz çocuksa vermeyin sakın o paraları sen düşmezsinde ben söyliyim buralardan:)Hanımlar
Uyku eğitimidir, emzirme eğitim videolarıdır denk geldikçe aramızda paslaşalım olur mu
Az önce bi topicte 2 günlük uzaktan haberleşmeli uyku eğitimi danışmanlığı için 2000tl +KDV istendiğini okudum
Ya yüksek lisans yapmaya kalksan bu harç ücretlerinde üni bulabiliyorsun
Ben bu tuzağa düşmem
Ay hakim olmadığım yerden gelmişİnternette 75 gram için 180 sınır yazıyor canım 2. İçin
Ay yok ben kolay kolay böyle şeylere para vermem gider cocikima sağlık sigortası yaptırırım o paraya daha iyiCanım çocuk huylu olursa ne gerek var böyle şeylere uyku eğitimi versen ne olur huysuz çocuksa vermeyin sakın o paraları sen düşmezsinde ben söyliyim buralardan:)
Bende ilk korktum bebeğim 140 ı geçip görünce hemen araştırmaya koyuldumAy hakim olmadığım yerden gelmiş
ne bileyim normalde tokluk maks 140 diye şey ettm
Benim derdim de şekerin aşırı düşmesi olunca
Bu piyasada inan neyden kar etcez şaşırdık 200 tl lik eğitimi 2.000 tl ye koyuyorlarAy yok ben kolay kolay böyle şeylere para vermem gider cocikima sağlık sigortası yaptırırım o paraya daha iyi
O yüzden işte bilgilendirici içerikler gördükçe paylaşalım
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımBende ilk korktum bebeğim 140 ı geçip görünce hemen araştırmaya koyuldumaçlık 90 sınır 2. 180 3.içinde 152 sınır bakalım atıcam doktora haber edicem size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?