Aydan mı güneşten mi gezegenden mi bende bilmiyorum o kadar dinlenmişim ki 1de uyudum 8de şıp diye uyandımYatarken ay allahım nolur kesintisiz bi uyku çekeyim demiştim. Çok uykum vardı.
Dua saatine denk gelmişim herhalde keşke başka şeyler de dileseymişim. 7 ye kadar kesintisiz uyku uyudum çok iyi geldi
Herhalde aylar oldu böyle dinlenmiş kalkamamıştım. Tuvalet bile sıkıştırmamış çok garip
gece cips yedik içtiğim sular ödeme gitti sanırım
Sen nasılsın bakalım bugün ?
Prima aqua pure iyi gözüküyor ama 50li mendil 28-30 tl çok pahalı yanı bilemiyorum bende sensitive alıcam sanırım hastane için sonra bakıcazHiç var mı canım bildiğin temiz içerikli?
Bende ücretsiz iki ay daha izin kullanmayı planlıyorum canım okulda anlayışlılar son döneme kadar çalışıcam inşallah işe başladığımda da 9-1 çalışıcam öyle anlaştık vicdanlı insanlarla karşılaşmak ne güzelŞartlar iyi geldi ya 48 hafta kullandın diyelim Allah nasip ederse 12 aylık bebiş olacak. Bizim ülkemizde bari 6 aylık olurken bırakma imkanı olsa ya en azından ek gıdaya başlangıc yaparsın. Ama 3-3,5 aylık bebişi bırakıyorsub maalasef. Oda 37. Haftaya kadar çalışacak gücü kendinde bulursan
Ben de aqua pure aldım 9’lu, 200 liraydı, biraz da sleepy alacağım. Prima bezleri zaten iliğimizi kurutacak.Prima aqua pure iyi gözüküyor ama 50li mendil 28-30 tl çok pahalı yanı bilemiyorum bende sensitive alıcam sanırım hastane için sonra bakıcaz
Valla yapıcak bişey yok babası dedim o kadar istedin çişine kakasına katlanacaksın artıkBen de aqua pure aldım 9’lu, 200 liraydı, biraz da sleepy alacağım. Prima bezleri zaten iliğimizi kurutacak.
Canim boyle bir liste gordum ama yine de arastirmak lazim tabi almadan onceHiç var mı canım bildiğin temiz içerikli?
Iyi ki soylediniz Allah razi olsun. Yarin asiya gidecektim sirf o yuzden izin alacaktim isten.Islak mendil yenidoğan için uni baby kokusuz tercihim bebişlerim
Bir de evet doktorlar grevde sağlık ocakları kapalı canlar
Yalniz pamuklari onceden topluca islatmamak lazimmis her kullanimda yeni islatmak gerekiyormus cunku islak pamuk bakteri uretirmis. Aklinizda olsun.ben bugün gittim sağlık ocağına bilmeden
çalışıyorlardı, ilaç yazıyor doktor ama kan almıyorlarmış bugün. grev olduğunu bilmiyordum ondan sanırım.
ben de ıslak mendil baby turco doğadan aldım temiz içerikli diye.
başlangıçta en azından 2-3 ay yapabilirsem pamuk kullanmayı düşünüyorum henüz bu alışverişe geçemedim :)
ben bugün gittim sağlık ocağına bilmeden
çalışıyorlardı, ilaç yazıyor doktor ama kan almıyorlarmış bugün. grev olduğunu bilmiyordum ondan sanırım.
ben de ıslak mendil baby turco doğadan aldım temiz içerikli diye.
başlangıçta en azından 2-3 ay yapabilirsem pamuk kullanmayı düşünüyorum henüz bu alışverişe geçemedim :)
Lafı geçmişken civilden bir şey alacaksanız dikkat edin 0-3 month aldıklarım resmen ufacık malı görüntüsü çok güzel ama en fazla 1 ay giyerKızlar bez stoklama konusunu daha önce konuşuldu ama gene siz fazla almayın derim satarım derseniz o ayrı tabi. Kuzenimin cocugu 40 günlük oldu 3 numaralı beze geçiş yapacaklar ellerinde bissürü 2 numara kalıyor. O kadar hızlı büyüyorlar ki insan şaşırıyor. Kıyafet desen öyle zaten bizimkiler kış bebeği olacak dışarda gezemiycez sürekli gene içimizde kalmasın alalım güzel kıyafetler ama 1-2 kez anca giyiyorlar evde iş görecek kıyafetlere yönelelim bence. Bazı kıyafetleri giydirememişler bile çocuğa. Birde şu ince müslinler çok iş görüyormuş kalın battaniyeler vs uğraşmaktansa ince müslin edilenim bol bol yattıgı yere, ğzerine, kundağa vs çok amaçlı kullanım zaten. Erkek bebek anneleri olarakta erkek bebeklerde bezi açınca işeme olayları çok oluyormuş onun içinde bezi açın geri kapatın 1 dk filan bekleyin diyorlar yoksa bize ne örtü ne kıyafet dayanır
Ay çok şükür kendi doktorum da baktı hiçbir şey yok dedi . O kadar agladigim yanıma kar kaldı
Çok şükür bebito.O doktor da kendi başını yesin!
Çok sağol canım Allah razı olsunçok şükür ya gözün aydın
Cok şükür tekrar girdim yanına o da kontrol etti birşey yok dedi cnaimAyy hadi çok şükür ya aman hiç bir şey çıkmasın inşallah doktorla detaylı bir görüş bakalım
Bende ücretsiz iki ay daha izin kullanmayı planlıyorum canım okulda anlayışlılar son döneme kadar çalışıcam inşallah işe başladığımda da 9-1 çalışıcam öyle anlaştık vicdanlı insanlarla karşılaşmak ne güzel
Bizimkiler kız ya pamuk nasıl olacak kız araya kaçmasın ne bileyim pipi kolay da
Lafı geçmişken civilden bir şey alacaksanız dikkat edin 0-3 month aldıklarım resmen ufacık malı görüntüsü çok güzel ama en fazla 1 ay giyer
Cok şükür tekrar girdim yanına o da kontrol etti birşey yok dedi cnaim
tabi canım ıslak kalan her şey bakteri üretir.Canim boyle bir liste gordum ama yine de arastirmak lazim tabi almadan once
Iyi ki soylediniz Allah razi olsun. Yarin asiya gidecektim sirf o yuzden izin alacaktim isten.
Yalniz pamuklari onceden topluca islatmamak lazimmis her kullanimda yeni islatmak gerekiyormus cunku islak pamuk bakteri uretirmis. Aklinizda olsun.
ya bi sürü sey okudum bu genital temizliği ile alakalı. daha sulu ve çok bastırmadan temizlemek gerekiyormuş.Bizimkiler kız ya pamuk nasıl olacak kız araya kaçmasın ne bileyim pipi kolay da
Lafı geçmişken civilden bir şey alacaksanız dikkat edin 0-3 month aldıklarım resmen ufacık malı görüntüsü çok güzel ama en fazla 1 ay giyer
hangisi ucuz ve temizse alır geçerim ya abartamam.Sleepy yeni doğanıda güzel onada bakabilirsiniz bende senin gibi bir süre pamuk olayını düşünüyorum evde pamuk yaparım dışarda sleepynin yeni doğanını kullanırım
75 lik yükleme için bile 1. saat yüksek sanırımKızlar merhaba tekrar. Şeker yükleme sonucum çıkmış. Galiba biraz yüksek. Pazartesi doktor randevum var merak içindeyim. Referans değerleri bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
açlık şekeri : 87
1. saat : 205
2. saat: 130
yüksek mi acaba
Amin inşallah . Gerçekten bundan sonrası için hepimize çok güzel geçsinAy hadi gözün aydıın. Geçti bitti bebeklerimiz sağlıklı çok şüküür kendimizi korkutmayalım artık tadını çıkaralıım. Rabbim onları korusun sağlıkla doğmalarını sağlıklı insan olmalarını nasip etsiin
Aynen canım yaa bende öyle düşünüyorum. Açlık şekerim ve 2. saat şekerim referans aralığında ama 1. saat beni çok şaşırttı yaa..Hayır o kadarda dikkat ediyorum yediklerime içtiklerime ama anlam veremedim75 lik yükleme için bile 1. saat yüksek sanırım
kuzu dikkat edicez artık yapacak bi şey yok.Aynen canım yaa bende öyle düşünüyorum. Açlık şekerim ve 2. saat şekerim referans aralığında ama 1. saat beni çok şaşırttı yaa..Hayır o kadarda dikkat ediyorum yediklerime içtiklerime ama anlam veremedim
Canim galiba sendin karistirmiyorsam ağrıları olan kasilmasi felan olan yanlış mıyım?kuzu dikkat edicez artık yapacak bi şey yok.
şeker çıkmasa bile abartmamak lazım gebeliğin sonuna doğru sorun çıkmayacağı kesin değil.
moralini bozma Allah dermansız dert vermesin. bebiş doğunca normale dönüyor zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?