2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aydan mı güneşten mi gezegenden mi bende bilmiyorum o kadar dinlenmişim ki 1de uyudum 8de şıp diye uyandım çok sevindim güzel uyumuşsunn

Bende ücretsiz iki ay daha izin kullanmayı planlıyorum canım okulda anlayışlılar son döneme kadar çalışıcam inşallah işe başladığımda da 9-1 çalışıcam öyle anlaştık vicdanlı insanlarla karşılaşmak ne güzel

Prima aqua pure iyi gözüküyor ama 50li mendil 28-30 tl çok pahalı yanı bilemiyorum bende sensitive alıcam sanırım hastane için sonra bakıcaz
Ben de aqua pure aldım 9’lu, 200 liraydı, biraz da sleepy alacağım. Prima bezleri zaten iliğimizi kurutacak.

Hiç var mı canım bildiğin temiz içerikli?
Canim boyle bir liste gordum ama yine de arastirmak lazim tabi almadan once
Islak mendil yenidoğan için uni baby kokusuz tercihim bebişlerim
Bir de evet doktorlar grevde sağlık ocakları kapalı canlar
Iyi ki soylediniz Allah razi olsun. Yarin asiya gidecektim sirf o yuzden izin alacaktim isten.

Yalniz pamuklari onceden topluca islatmamak lazimmis her kullanimda yeni islatmak gerekiyormus cunku islak pamuk bakteri uretirmis. Aklinizda olsun.

Eklentiler

• 0C95F12D-DB3E-4EA1-9AE2-706D1A643E15.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 81

Bizimkiler kız ya pamuk nasıl olacak kız araya kaçmasın ne bileyim pipi kolay da
Lafı geçmişken civilden bir şey alacaksanız dikkat edin 0-3 month aldıklarım resmen ufacık malı görüntüsü çok güzel ama en fazla 1 ay giyer

Ya çok güzel olmuş ne olursa olsun bir bebeğe en güzel annesi bakar

Bilgilendirme için teşekkür ederiim. Çok 0-3 girmiycem ya bol bol kollu zıbın içine giydirmeye üstünede almaya başlarım ama 3-6 daha çok alırım zaten erkek bebeğine çok dar giydirmeyin diyorlar. Ki bence kız bebeğe de öyle sonuçta biz bile dar bir çamaşır vs giydiğimizde o bölgemiz rahatsız oluyor

Cok şükür tekrar girdim yanına o da kontrol etti birşey yok dedi cnaim

Ay hadi gözün aydıın. Geçti bitti bebeklerimiz sağlıklı çok şüküür kendimizi korkutmayalım artık tadını çıkaralıım. Rabbim onları korusun sağlıkla doğmalarını sağlıklı insan olmalarını nasip etsiin

tabi canım ıslak kalan her şey bakteri üretir.
kukularımızdan biliyoruz en başta
ne peçete ne günlük ped, bebek gibi günde bi kaç defa alt değiştirme forever ahahah

ya bi sürü sey okudum bu genital temizliği ile alakalı. daha sulu ve çok bastırmadan temizlemek gerekiyormuş.
tahriş sonucu iç dudaklar arası yapışma meydana gelen bi sürü kişiye denk geldim. birini bugün okudum hatta.
sonbahar kışa denk geliyoruz maalesef popişi hemen suyun altına sokup temizleyemeyiz de. dikkat edicez artık.
ıslak mendildense pamuk daha hijyenik geliyor. sırf bu temizlik için termos alıcam sıcak su bulunsun hemen yanımda diye.
bi de normal tüy tüy pamuklarla değil de bebek temizliği için pamuklar satılıyor onlarda araya kaçma sıkıntısı olmaz.

Sleepy yeni doğanıda güzel onada bakabilirsiniz bende senin gibi bir süre pamuk olayını düşünüyorum evde pamuk yaparım dışarda sleepynin yeni doğanını kullanırım
hangisi ucuz ve temizse alır geçerim ya abartamam.
hazır ıslak mendili bile sudan geçirip kullanma saykoluğu yapabilirim vaktim olduğu zamanlarda

75 lik yükleme için bile 1. saat yüksek sanırım

Amin inşallah . Gerçekten bundan sonrası için hepimize çok güzel geçsin

kuzu dikkat edicez artık yapacak bi şey yok.
şeker çıkmasa bile abartmamak lazım gebeliğin sonuna doğru sorun çıkmayacağı kesin değil.
moralini bozma Allah dermansız dert vermesin. bebiş doğunca normale dönüyor zaten :)

Arkadaşlar merhaba hepinize umarım hepiniz iyisinizdir. Okumaya çalışıyorum burayı pek yazamıyorum. Ben bugün kontrol icin gittim baya ağrım oluyor benim alt karinda kasiklarda ve bacaklarimda bir arkadaşımız daha var onunla ağrılarımiz benziyor aslında çünkü benimde ayriyetten kasilmalarim oluyor e o esnada aşırı tuvalet ihtiyaci da oluyor. Birde çok afedersiniz tuvalete giderken farkettim elime bir şişlik geliyor doktor bugün muayene etti ısrar torban aşağı sarkmış dedi bana progestan verdi bide haftalık iğne kullanacaksin dedi sordum cevap vermedi o an anlamadım o durumdan dolayı mi ağrılarımdan dolayı mi aklıma takildi böyle birşey yasayan duyan varmı aranızda belki yardımcı olursunuz bana. Birde bugun 25+ 2 gunluk olduk 780 gram yaziyor nasil sizce kilosu? Hepimiz insaallah sağlikla bebeklerimize kavusuruz zamanında

Canim galiba sendin karistirmiyorsam ağrıları olan kasilmasi felan olan yanlış mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…