2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
dur yahu konu ciddileşsin diye demedim. çok dertliyim o manaada
etkilerini tabi ki hissedersin ailenin burada olduğunu biliyorum. ailen olmasa bile ekstra gamsız olmak lazım umursamamak için.
ki siz de yıllar sonra buraya dönüp rahatça bi yaşam elde edebilmek için orada tek başınıza mücadele ediyorsunuz. bu bile ülkemizin dolaylı yoldan size yaptığı bir etki.
ama sürekli burada yaşıyor olmak, birebir her gün maruz kalmak.
hepimiz her gün berbat bir simülasyonunun içinde gibiyiz.

Hep öyleyiiz ciddi anlamda doluyor insan. Tasarruf yapalım temiz yetiştirelim güzel yetiştirelim diye ordan burdan kısıyoruz mecbur. Bizler belli yaşa geldikte inşallah miniklerimizin gelecekleri güzel olsun artık

Benimki çok cesur, dün diyor ki; “ Yıkanan bezlerden alalım mı, ben yıkarım.”

Amerikan bezi diyorlar ya annelerimizin bize kullandıgı nuşanba gibi birşeyin içine normal kumaştan bez yapıyorlardı benimde eşim ondan kullanalım diyor. baktık kaka yapacak tipe girdi rahat rahat yapsın diye altına sıvı geçirmez örtü alıp yatıralım yatağa yapsın diyor değişik teorileri var bu kocalarında tabii kendileri o saatte işte olacaklar

Kızlar çok bezden konuştuk çevre deneyimimi söylüyorum doğdugundan beri gece bebeklerimiz bezini kakayla çok batırmadığı sürece gece altını açmamak tuvalet eğitimi zamanında çok faydalı oluyormuş. Ayları büyüdükce gece kuru kalma olayı artıyormuş bu sayede. Herkes onu tavsiye ediyor bana gece altını açma alıştırma ona tuvalet eğitimi zamanı çok rahat edersin diyw

ay yok kuzum konu acilinca icimi dokmek istedim hepimiz doluyuz zaten , dilerim ki bu zor zamanalr bir an once gecer ve herkes koca bir ohh ceker
ben hepinizi 38 den sayıyorum
ekim ayını son doğuran olarak kapatma ihtimalin çok fazla
belli olmaz askisi kim ilk kim son
Hep öyleyiiz ciddi anlamda doluyor insan. Tasarruf yapalım temiz yetiştirelim güzel yetiştirelim diye ordan burdan kısıyoruz mecbur. Bizler belli yaşa geldikte inşallah miniklerimizin gelecekleri güzel olsun artık
Amin kuzum
Ay Allahıım resmen eylülün ortası itibariyle sırayla kim doğurcak diye bekliycez düşündükce heycanlanıyorum ben vakitlice gelsin miniklerimiiz
Ay insallah kimse suni sanciya ihtiyac duymaz en buyuk dilegim
Bana bunu neden hayal ettirdin, boş bulundum ajshshah
goruntusunu degil kiz, kokusunu gelsin burnunun ucuna

Beylere tavsiye vermesi kolay geliyor tiplere bak. Benimki evde valla, elimi bile sürmem kendi bilir.

Ben kuzeniminkileri hatirliyorum , boyle yesilimsi mavimsi bir renkti. Bahce de kaynatip yikayip asiyorlardi sirayla
guzel bilgiymis, ben ilk defa duydum . sagol canim paylastigin icin

Ay Allahıım resmen eylülün ortası itibariyle sırayla kim doğurcak diye bekliycez düşündükce heycanlanıyorum ben vakitlice gelsin miniklerimiiz
amiiiin canikom bugün benim 6. ayım doldu
iyi bilgi aklımızda bulunsun
ay yok kuzum konu acilinca icimi dokmek istedim hepimiz doluyuz zaten , dilerim ki bu zor zamanalr bir an once gecer ve herkes koca bir ohh ceker

belli olmaz askisi kim ilk kim son
ahhh amin be canom
senin doğum kasımın ortası görünüyor diye dedim ya
ucundan ekim annesi olabilirsin
ben muhtemelen eylül anasıyım

Ben hep Eylul anasi olmak istemisimdir
Planim gecen sene aralik ayinda hamile kalip , eylul de dogurmakti ama kismet

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bende misal yürüsem karnım patlıyor dr a diorum normal diyo ama karnım daki ağrıyı anca kendim bilirim yol yürüyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…