2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Mrb cinsiyetiniz belli oldu mu acaba aynı ilerliyor benimki de merak ettim

kızlar kasılmalar ile başım dertte. magnezyum kullanıyorum aslında geçmişti ama birkaç gündür tekrar başladı. çok rahatsız ediyor. şunu yap iyi geliyor dediğiniz bir şey var mı?

canim bildigim kdariyla kalitsal olarak gecen seker anneden geciyormus cocuklara . biizm mesela babannem , babam (insulin kullanmiuyor ) amcalarimda seker var ama biz kuzenlerde hic yok.
Hanımlar bugün göbek şov günüydü ya
Ben dahil herkes unuttu sanırım
ay ben oglen 12 oldu anca gozumu actim
dun aksam istanbullu geline sardim yine , hoplaya ziplaya sabah 4 e kdar bir suru bolum izledim

sonuc olarak 8 saat bebek gibi uyumusum

Aa bilmiyordum canım. Çok şükür çıkmadı içim rahatladı

kızlar kasılmalar ile başım dertte. magnezyum kullanıyorum aslında geçmişti ama birkaç gündür tekrar başladı. çok rahatsız ediyor. şunu yap iyi geliyor dediğiniz bir şey var mı?
Pozisyon değiştiriyorum genelde yatarken oluyor benim de çok sık şuan karnım yumuşak dizi veya ayağı kaydırıp duruyo çok şirin ama biraz daha böyle sırt üstü yatsam kasılacak hemen değişiyorum normal kabul etmekten başka çare yok gibi
He bi de lavaboya sıkışıkken çok kasılıyo

Son düzenleme:
Kızlar acayip sabahları ellerim karıncalanmış kalkıyorum bugün köfte kızatırken parmaklarım uyuşmuş gibi oluyor neden olur?
Benimde parmaklarim sistiginde bazilari karincalaniyor ya da bazen ayni pozisyonda uzun oturunca bacagim karincalaniyor .

Muhtmelen kan akisimiz eskisi gbi degil ya ondandir

benim de yatarken oluyor resmen tedirgin diken üstünde yatar oldum bazı günler sık oluyor aşırı sinir bozucuu

Kızlar acayip sabahları ellerim karıncalanmış kalkıyorum bugün köfte kızatırken parmaklarım uyuşmuş gibi oluyor neden olur?

İnternette kan akışı yavaşlıyor, ödem başlangıcı vs diyor muhtelemende ondan zaten. Bende de başladı ellerim sürekli uyuşuyır

Ooo benim 4. ayda başladı. Ellerdeki ödem parmak sinirlerine baskı yapıyor ondan. İlk zamanlar sabah dişimi fırçalamak için fırçayı iki elimle tutuyodum. Gün içinde biraz daha açılıyordu. Şimdilerde biraz daha hafif ama parmak uclarim sürekli uyuşuk ve karincali. Klavye kullanırken çok sinir bozucu oluyo.

Herkese günaydınlar Aralık annelerinden geliyorum İstanbul Anadolu yakası Kurtköy Pendik civarında detaylı ultrason için özel klinik veya hastane tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…