2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Olur canım salı gidicem doktora ama sanırım ödem ellerim ayaklarımda şiştiki 7 kilodayım son 2 ayda 3-4 alsam süper olcak
Odem mi çok zor olur o da ya . Limonlu su tansiyonunu dusurmezse aslında ödem attırır çok mu hareketsiz kalıyorsun acaba ? Gün icerisinde

Odem mi çok zor olur o da ya . Limonlu su tansiyonunu dusurmezse aslında ödem attırır çok mu hareketsiz kalıyorsun acaba ? Gün icerisinde
Yok canım 7. Aya girdik artık ödem normal zaten yürüyünce belim çöküyor sırt ağrım halen devam herkes çok şaşırıyor göbeğin olduğunu görmesek hamile demeyiz diyorlar ama 2 gündür el ve ayaklarım şişiyor

Tansiyonun mu düşüyor acaba? Baktın mı?
ay valla benim bile bu ikinci trimester da tansiyonum dusuyor , doktorum bile sok3. de boyle devam eder insallah
Çok şükür bugün geçti canım . Tansiyona baktım birşey yoktu. Belki kansizliktan da olabilir bebek büyüyor birde havalar iki üç gündür ısınmaya başladı o da aklıma geldi
Gecmis olsun kuzum sicak havalarda cok etkiliyor .
Ben gecen detaylidan eve 15 dk araba zor kullandim , o kadar isinmisti ki arabanin ici , klima etkisini gosterene kadar bayilicam sandim.
oyy masallah

Göbek Kamufle edebilen elbisem bile artık yetersiz kalıyor denebilir
Ama sizin için göğüs altına sıkıştırıp göbeği ön plana çıkardım
goccaman bacaklarımı görmezden geliniz

Fotoğrafları Salın gelsin

Biz bugün 26+1 iz
artık hıçkırıyoruz Sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…