2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Eklentiler

• F35D1DE3-A50A-43E8-9933-13CB3A58A76A.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 117
Başıma bir şey gelmeyecekse sizi beğendim ksksksjdjsj

Aklıma beeyle bişi geldi nedense
ya çok mu basit kaçar düğün için bu tip elbiseler

Kız cok az zaman kalmış yaaa hemen trendyola baktım hamile abiye yazınca güzel şeyler çıkıyor bi bak istersen
ya modeller genelde uzun boylular için. bi kaç tane gördüm.
eteklerinde hep detay var kestirsen nasıl olur bilmiyorum ki. ben düğüne gidebileceğimi hiç düşünmediğimden bakmadım bi şey.
ama gidebilecek gibiyim fena değilim sanki.

direkt mağaza filan biliyo musunuz bu tip ürünler bulabileceğim
geçmişimde çok abiyedir, şıkır şıkırlıktır giymişliğim yok çok uzağım bu konulara

Amann gebesin sen gey şalvarını çık git Hamilelik insana öyle sempati veriyo ki ne giysen herkes sana bakacak zaten akşamlrı bi yürüyüşe çıkıyoruz herkesin gözü üstümüzde

Canım lcw de güzel elbiseler vardı bakmışsındır illa ama. Hatırlatmak istedim.

Amann gebesin sen gey şalvarını çık git Hamilelik insana öyle sempati veriyo ki ne giysen herkes sana bakacak zaten akşamlrı bi yürüyüşe çıkıyoruz herkesin gözü üstümüzde
hahahhaha yaaaa
geçen gün beyaz bi elbise aldık günlük de giyersin şık da olur. beyaz ve dantelli
eşim diyo onu giy gidelim.
dedim gelin ile beni daha düğünde mi papaz edeceysssin

Göbüşleriniz çok tatlı kızlar artık iyice belli olmaya başladı seninde bir anda çıkacak bence canım arkadaşım hope2022
Biz şişko olduğumuz için trendyol curve serisinden aldım canım -Sunshine yani allı pullu şeyleri sevmiyorum yemeğe giderken bile giyebileceğin şeyler var bir bak

Eklentiler

• D00376CC-A0D0-4B7F-AC57-759D70244B8D.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 112
  • BE4C347F-DC87-4C3C-9E34-A6C670BAC5E7.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 95
  • E5DA7159-901F-4871-B599-876C82BE6E21.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
Ya bizim gelin pek bi süslü şimdi o yüzden karar veremiyorum ama o seriye de bi bakayım canım. zaten az dökümlü olsa yetecek dicem ama.
2 haftaya karnım ne olur kestiremiyorum.

Bu benim ömrüm boyunca katıldığım ilk zayıf düğün nişan gibi bi organizasyon olacak hemi de bu göbeğimle. Kendi düğünümde de kiloluydum. Diyorum bizimkilere bi kaç ay bekleyemediniz bi kere zayıf olaydım su fotolarda
Az önce nişan elbisemi denedim bi yarımım daha sığar içine

Loresima8989
Ay Allah beni bildiği gibi yapsın dantelli diye hatırladığım elbisenin modeli de bu öf hiç anlamıyorum bu işlerden
Daha geçen hafta aldım halbuki unutmuşum modelini

Çirkin bişeler giy nazar değmesin boşver ben zaten kapalıyım anlamıyom ki sizin modalarınızdan açık bacılarım güzel fikir verirler

Ayyy azcık daha bekleselerdi yaa
neyse böyle çok güzeliz ana olcaz ana

7. Ayı bekliyorum artıık inanıyorum o zaman hamile göbüşüne benzeyecek

Sağlıklaa gelsinler de miniklerimiiz aslında bir yandan da işime geliyor hareketlerim kısıtlanmıyor daha şimdiden çok şüküür

Kuzum tarzını bilmiyorum ama anlattığın kadarıyla senin yerinde olsam şöyle bisey giyerdim kesin

Eklentiler

• D630A5AD-94DF-4DC9-B1D6-48F2011B4845.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 104

kız ben de 93 sınırını geçemedim. büyüyoruz ama ölçümüz aynı toplanıyoruz sanki daha cok

ekonomik hanımlarız eşlerimiz kıymetimizi bilsin

hani nerde benim fotoğrafım
Bilemedim valla sabahları zaten miniminnak.

Çekersem atayım bugün, zaten 6.ay fotosu zamanı geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…