Bekleyemediler aceleleri çokAyyy azcık daha bekleselerdi yaa
neyse böyle çok güzeliz ana olcaz ana
2 -3 Haftaya tamamen belli olur çiçeğim7. Ayı bekliyorum artıık inanıyorum o zaman hamile göbüşüne benzeyecek
Aklımda tek bi soru. Damadın kız kardeşi olarak az süslü kalmaz değil miKuzum tarzını bilmiyorum ama anlattığın kadarıyla senin yerinde olsam şöyle bisey giyerdim kesin
Normalde tam benlik elbiseler çok beğeniyorum ama üzerimde damadın kız kardeşi tribi varcanım bu modelde olabilir-Sunshine
Bekliyoruz güzellik şımart biziBilemedim valla sabahları zaten miniminnak.
Çekersem atayım bugün, zaten 6.ay fotosu zamanı geldi.
Bende kullanıyorum ve sürekli ishalin.ondanmi oluyorMagnezyum için magvital kullanan var mı aşırı şekerli geliyor bana tatlandırıcı mı yoksa gerçek şeker mi içindeki bu yüzden her gün içemiyorum o zaman da karnım sert oluyo
Neden şaşırılıyor ki 2 haftaya doğurmayacaksınız çok şükürMerhaba 25+2 oldum bebeğim ters duruyormuş bunu yaşayan var mı. Doktorum döner dedi ama kime söylediysem şaşırıyor.
Benim başkalarına gerek yok eşimle annem sen ağustosun sonunda doğurcan deyip duruyor bizde herkes 7-8 aylık diye diye doğurtcaklar beni sanırımNeden şaşırılıyor ki 2 haftaya doğurmayacaksınız çok şükür30 lu haftalardan sonra bile dönen Bebiş olabiliyor
Bir de mutlu gebeliğin sırrını çözdüm kimseye bi şey anlatmayacaksın iyi iyi deyin geçinherkesin bi fikri var
Ayyyy herkes ağzını hayır açabilir mi acabaaa deseneBenim başkalarına gerek yok eşimle annem sen ağustosun sonunda doğurcan deyip duruyor bizde herkes 7-8 aylık diye diye doğurtcaklar beni sanırım
Ay seninkide mi öyle bugün doğursam diye gözümün içine bakıyor sonra korkutuyorum R yapıyor modeller aynı bizde sanırımAyyyy herkes ağzını hayır açabilir mi acabaaa desene
eşim de arada boşluğuna gelip doğur artık diyor farkedip R yapıyor sonra
Merhaba bana da doktor ters duruyor demişti 23.haftada. 24.haftada tekrar gittiğimde düzelmişti. Şuan bence sürekli hareket ediyorlar.Merhaba 25+2 oldum bebeğim ters duruyormuş bunu yaşayan var mı. Doktorum döner dedi ama kime söylediysem şaşırıyor.
Benimde plasentayla bebek zıt yerdeydi. Sonra düzeldi şu an bebik baş pozisyonunda. Hiiiic endişelenme bisecik olmaz evelallahMerhaba 25+2 oldum bebeğim ters duruyormuş bunu yaşayan var mı. Doktorum döner dedi ama kime söylediysem şaşırıyor.
Canım illa denk gelmişsindir bu tarz modellere ama A kesim dedikleri göğüsten sonra açılan pileli modeller bak.düğünlük var mı ki göremedimben
Benimki genelde yanaşıp hevesi kursağında kalınca ya da beni ısıramadığında söyleniyorAy seninkide mi öyle bugün doğursam diye gözümün içine bakıyor sonra korkutuyorum R yapıyor modeller aynı bizde sanırım
Biraz da a model bakayım. En son şifon dümdüz elbise alıp geçcem ya aman ne yapayımCanım illa denk gelmişsindir bu tarz modellere ama A kesim dedikleri göğüsten sonra açılan pileli modeller bak.
Uzun kollu gördüklerini de kestirirsin.
Ah magnezyum eksikliği, çok geçmiş olsun. Doktorun eğer magnezyum takviyesi vermezse suya atılan magnezyumlardan sen al iç. Dün içmedim üşendim yattım, sabah parmaklarım kasılmış uyandım. Hiç aksatmamak lazım.Herkeze gunaydin... Bana bu sabah gun cok kotu aydi bacaklarim kasiliyor acisindan nefesim kesildi aglayacaktim cok fenaabir kac gundurde el parmaklarim uyusuyor karincalaniyor gibi 4cu hamileligim ben ilk 3 te boyle sey gormedim duymadim bu nedir acaba ... Yarin doktor kontrolum var hayirlisinla gidince sorucam insallah bugun icin daha fazla yasamam şu bacak kasilmalarini
İçine sinen bir elbise bulursun inşallah. Takıyla saçla süslersin sen kendini güzel anne :)Biraz da a model bakayım. En son şifon dümdüz elbise alıp geçcem ya aman ne yapayım
Ne güzel dedin, az kıyas çok huzur.Neden şaşırılıyor ki 2 haftaya doğurmayacaksınız çok şükür30 lu haftalardan sonra bile dönen Bebiş olabiliyor
Bir de mutlu gebeliğin sırrını çözdüm kimseye bi şey anlatmayacaksın iyi iyi deyin geçinherkesin bi fikri var
Benim geçen kontrolde baş geliş dedi o zaman ayaklarıyla göbek deliğimi kurcalardı dün mesanemde kımıl kımıl ayaklarla anladım ki yine kıç dönüş yapmış daha çok dönerler ben bazen kendimi sağa sola yapıyorum belki döner diye başı aşağıdayken daha rahatım cunkuMerhaba 25+2 oldum bebeğim ters duruyormuş bunu yaşayan var mı. Doktorum döner dedi ama kime söylediysem şaşırıyor.
Evet canım olabilir ekstra su götürüyo bizden dr undan başka iste bir de muhakkak tok iç miden boş alırsan kesin öle yaparBende kullanıyorum ve sürekli ishalin.ondanmi oluyor
Herkeze gunaydin... Bana bu sabah gun cok kotu aydi bacaklarim kasiliyor acisindan nefesim kesildi aglayacaktim cok fenaabir kac gundurde el parmaklarim uyusuyor karincalaniyor gibi 4cu hamileligim ben ilk 3 te boyle sey gormedim duymadim bu nedir acaba ... Yarin doktor kontrolum var hayirlisinla gidince sorucam insallah bugun icin daha fazla yasamam şu bacak kasilmalarini
Canım ben sahil kesiminde yaşıyorum. Herkes haftasonları denize gidiyor ben karşıdan bakakalıyordum. Geçen hafta gittik eşim girdi ben sahilde şemsiye altında onu bekledim. Baktım bütün hamileler denizde. Haftasına gözümü karartıp girdimKızlar tatile gitmeyi düşünen var mı? Enfeksiyon ve sıcaktan korkuyorum. Yemeklerden de..Yine de gidecek olan var mı diye merak ettim, çok istiyorum gitmeyi.
Ay inşallah ya heyecan yaptım birazİçine sinen bir elbise bulursun inşallah. Takıyla saçla süslersin sen kendini güzel anne :)
Öyle vallahi imkan verince ağzı olan herkes yorum yapıyorNe güzel dedin, az kıyas çok huzur.
Merhaba benimde randevum vardı bugün nerdeyse 26+5. günümdeyim. Doktor bana da makat geliş bebek ters duruyor dedi. Hiç aldırış etmedim. Doğuma haftalar hatta aylar var daha. Daha çook döner o, bencede takma takılacak bir durum değil şimdilik, en azından ben öyle düşünüyorumMerhaba 25+2 oldum bebeğim ters duruyormuş bunu yaşayan var mı. Doktorum döner dedi ama kime söylediysem şaşırıyor.
Ohh çok sevindim hadi ben de bugün görüştüm doktorumla. 1. Saat evet yüksek ama 2. saat te güzel düşüş olmuş. Hiç bir sıkıntı yok korkma, biraz daha dikkat dedi sadece. Gelmiş geçmiş olsun ikimize de hayırlısıyla bunu da atlattıkAradım doktoru. Hiç bir sıkıntı yok normal çıkmış dedi. Babam şeker hastası o nedenle çıkar diye korkuyordum. Çok şükür sıkıntısız bitti. Bir akrabam var doktor ona atacağım sonucu bakalım o ne diyecek. Senin sonuçlarında bence 1.saat biraz yüksek o kadar. Onun için insülin verilmez zaten. Doğuma kadar dikkat edersin az kaldı yarıyı geçtik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?