2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ayyy azcık daha bekleselerdi yaa
neyse böyle çok güzeliz ana olcaz ana
Bekleyemediler aceleleri çok

Aynen öyle göbüş möbüş yapcaz bi şeyler

7. Ayı bekliyorum artıık inanıyorum o zaman hamile göbüşüne benzeyecek
2 -3 Haftaya tamamen belli olur çiçeğim
Kuzum tarzını bilmiyorum ama anlattığın kadarıyla senin yerinde olsam şöyle bisey giyerdim kesin
Aklımda tek bi soru. Damadın kız kardeşi olarak az süslü kalmaz değil mi
canım bu modelde olabilir -Sunshine
Normalde tam benlik elbiseler çok beğeniyorum ama üzerimde damadın kız kardeşi tribi var
Bilemedim valla sabahları zaten miniminnak.

Çekersem atayım bugün, zaten 6.ay fotosu zamanı geldi.
Bekliyoruz güzellik şımart bizi

Merhaba 25+2 oldum bebeğim ters duruyormuş bunu yaşayan var mı. Doktorum döner dedi ama kime söylediysem şaşırıyor.

Merhaba 25+2 oldum bebeğim ters duruyormuş bunu yaşayan var mı. Doktorum döner dedi ama kime söylediysem şaşırıyor.
Neden şaşırılıyor ki 2 haftaya doğurmayacaksınız çok şükür 30 lu haftalardan sonra bile dönen Bebiş olabiliyor

Bir de mutlu gebeliğin sırrını çözdüm kimseye bi şey anlatmayacaksın iyi iyi deyin geçin herkesin bi fikri var

Benim başkalarına gerek yok eşimle annem sen ağustosun sonunda doğurcan deyip duruyor bizde herkes 7-8 aylık diye diye doğurtcaklar beni sanırım

Benim başkalarına gerek yok eşimle annem sen ağustosun sonunda doğurcan deyip duruyor bizde herkes 7-8 aylık diye diye doğurtcaklar beni sanırım
Ayyyy herkes ağzını hayır açabilir mi acabaaa desene

eşim de arada boşluğuna gelip doğur artık diyor farkedip R yapıyor sonra

düğünlük var mı ki göremedimben
Canım illa denk gelmişsindir bu tarz modellere ama A kesim dedikleri göğüsten sonra açılan pileli modeller bak.
Uzun kollu gördüklerini de kestirirsin.

Eklentiler

• 66518594-FAE8-438F-AD9E-BFAF3DF1EA5E.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 74
  • 3B4C36E3-23E0-4B38-8FF1-2F27FC10EC2C.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 80
  • DDA4CF2A-5E94-4B50-9ACD-08616A5415D0.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 73
Herkeze gunaydin... Bana bu sabah gun cok kotu aydi bacaklarim kasiliyor acisindan nefesim kesildi aglayacaktim cok fenaa bir kac gundurde el parmaklarim uyusuyor karincalaniyor gibi 4cu hamileligim ben ilk 3 te boyle sey gormedim duymadim bu nedir acaba ... Yarin doktor kontrolum var hayirlisinla gidince sorucam insallah bugun icin daha fazla yasamam şu bacak kasilmalarini

Ay seninkide mi öyle bugün doğursam diye gözümün içine bakıyor sonra korkutuyorum R yapıyor modeller aynı bizde sanırım
Benimki genelde yanaşıp hevesi kursağında kalınca ya da beni ısıramadığında söyleniyor

Canım illa denk gelmişsindir bu tarz modellere ama A kesim dedikleri göğüsten sonra açılan pileli modeller bak.
Uzun kollu gördüklerini de kestirirsin.
Biraz da a model bakayım. En son şifon dümdüz elbise alıp geçcem ya aman ne yapayım

Ah magnezyum eksikliği, çok geçmiş olsun. Doktorun eğer magnezyum takviyesi vermezse suya atılan magnezyumlardan sen al iç. Dün içmedim üşendim yattım, sabah parmaklarım kasılmış uyandım. Hiç aksatmamak lazım.

Ne güzel dedin, az kıyas çok huzur.

Benim geçen kontrolde baş geliş dedi o zaman ayaklarıyla göbek deliğimi kurcalardı dün mesanemde kımıl kımıl ayaklarla anladım ki yine kıç dönüş yapmış daha çok dönerler ben bazen kendimi sağa sola yapıyorum belki döner diye başı aşağıdayken daha rahatım cunku
Bende kullanıyorum ve sürekli ishalin.ondanmi oluyor
Evet canım olabilir ekstra su götürüyo bizden dr undan başka iste bir de muhakkak tok iç miden boş alırsan kesin öle yapar

Magnezyum almıyor musun benim önceki hamilelikte henüz başlamadığım zamanlar bacaklarıma bi kramp girerdim ağlardım meğer çözümü basitmiş

Kızlar tatile gitmeyi düşünen var mı? Enfeksiyon ve sıcaktan korkuyorum. Yemeklerden de..Yine de gidecek olan var mı diye merak ettim, çok istiyorum gitmeyi.
Canım ben sahil kesiminde yaşıyorum. Herkes haftasonları denize gidiyor ben karşıdan bakakalıyordum. Geçen hafta gittik eşim girdi ben sahilde şemsiye altında onu bekledim. Baktım bütün hamileler denizde. Haftasına gözümü karartıp girdim o kadar iyi geldi ki anlatamam. Hiç bir şeyim de olmadı Allaha şükür. Tabi riskli hamileliklerde falan önermiyormuş doktorlar. Siz yine de doktorunuza bir danışın.

İçine sinen bir elbise bulursun inşallah. Takıyla saçla süslersin sen kendini güzel anne :)
Ay inşallah ya heyecan yaptım biraz çıkıp bakamayınca da insan daha çok telaşlanıyor
Ne güzel dedin, az kıyas çok huzur.
Öyle vallahi imkan verince ağzı olan herkes yorum yapıyor
Önceki gün eşimin patronu yalandan beni soruyormuş, neymiş ilk gebelikte olurmuş böyle şeyler zor geçermiş filan
adamı da görsen eşiyle hamileyken ilgilenmemiştir bu kadar zaten doğru düzgün bi aile hayatı da yok da neyse

Merhaba benimde randevum vardı bugün nerdeyse 26+5. günümdeyim. Doktor bana da makat geliş bebek ters duruyor dedi. Hiç aldırış etmedim. Doğuma haftalar hatta aylar var daha. Daha çook döner o, bencede takma takılacak bir durum değil şimdilik, en azından ben öyle düşünüyorum

Ohh çok sevindim hadi ben de bugün görüştüm doktorumla. 1. Saat evet yüksek ama 2. saat te güzel düşüş olmuş. Hiç bir sıkıntı yok korkma, biraz daha dikkat dedi sadece. Gelmiş geçmiş olsun ikimize de hayırlısıyla bunu da atlattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…