2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok sevindim Bende akrabam olan doktora danıştım herkeste bu değerler aynı olacak diye bir şey yok dedi sonucun gayet iyi dedi. Çok şükür atlattık bunu da Bundan sonra artık bebişi bekleyeceğiz yaptıracağımız bir test kalmadı

Plise her zaman cok şık durur bence, bir iki dokunuş da onu ağırlaştırır mesela elbisede taşlı kemer kullanılmış, bi de saçlara maşası, takısı makısı derken tam görümce olursun ciddiyim

Magnezyum almıyor musun benim önceki hamilelikte henüz başlamadığım zamanlar bacaklarıma bi kramp girerdim ağlardım meğer çözümü basitmiş
1 aydir Kullaniyorum canim kasilmalarim oluyor diye doktorum vermisti cok sukur karnimda kasilma yok bacaklara vurdu... Cok su tuketemiyorum acaba ondan mi oluyor diye suphelendim bugun daha cok icmeye calisicam belki faydasi olur

Gebelik şekerine merhaba diyenlerdenim.75 ml yükleme yapıldı. Açlık şeker 82, 1. saat 192, 2. saat 140 aslında çok yüksek değil dedi doktorum ama yinede endokrine yönlendirdi oda diyet ve yürüyüş dedi zaten çok kilo da almamıştım başından beri 2 kg aldım sadece yürüyüş yapmaya özen gösterdim şimdi daha da dikkatli olucam bakalım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Cumartesi günü şeker yüklemesi yapıldı 50 ml ama bakıyorum herkesin 1. saat 2. saat filan bakılmış benim sadece açlık ve 1. saate bakıldı onlarda Açlık 79 / 1. Saat 90 çıktı böyle yapılan var mı başka acaba ? :)
birde tatil konusunda kararsız kalanlara bir tavsiyem olacak bol bol mola vererek gidin mümkünse acayip şiştim çünkü ben gidiş ve dönüşte. Birde şiş ayaklarınıza çok dikkat edin balon gibi şişen ayaklarınız gölgede bile hemen yanıyor ve tatilinizin 2 günü zor yürüyorsunuz

Çok fena kanıma girdin kız ne güzel işledin beni hahahaha

Bende yaklaşık 1 aydır her haftasonu denize giriyorum çok şükür şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım çok rahatlatıyor insanı ve inanırmısınız ayaklarımın şişliğine vs çok iyi geliyor tuzlu su :)))

:) herkeste bir akıl taneliği var şükür fikir beyan etmeyeni dövüyorlar sanırım :)
Her gebelik kendi içinde bambaşka. Birbirinden bağımsız, bilemeyiz. Çok da önemli değil.
Birii bana moral verebilir mi alt karnınla üst karnın birleşecek hamile göbeği olacak diyebilir mi
İç karnın var senin kesin :) 7. Ayda göbeği şişmeyen yokmuş, benim de yemek yiyince normalden daha belirgin oluyor o kadar. Bu ay büyüyecekler gözle görülür şekilde

Bilgilenelim, bilgilendirelim.
Birbasak cığıma sağlık ocağından Sağlık Bakanlığının emzirme ile alakalı bir kitapçığını vermişler.
Ben de kitapçığı internette buldum ve hepimiz ulaşabilelim istedim. Aşağıya linkini ekliyorum.
ararken başka bir sayfa daha buldum. Hastane sitesinde paylaşılmış.
İkisini de ekliyorum. favoriye atıp istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.
Hatta daha sonra bakmak ister de bulamazsanız diye bu Konudaki ilk mesajıma ekliyorum.

Emzirme ve Anne Sütü ile İlgili Sık Sorulan Sorular

Anne Sütünün Önemi ve Emzirme

Kızlar tatile gitmeyi düşünen var mı? Enfeksiyon ve sıcaktan korkuyorum. Yemeklerden de..Yine de gidecek olan var mı diye merak ettim, çok istiyorum gitmeyi.
Ben hayatta gidemem valla arabada bir kaç saat sonra aşırı ağrılarım oluyor . Sıcak başımı döndürüyor

Kesinlikle öyle. Eşime de dedim hatta sanki bi hafifleme oldu vücudumda diye. Gebe okulundaki ebe de söylemişti zaten. Ayak şişliklerine iyi gelir deniz suyu diye

İç karnın var senin kesin :) 7. Ayda göbeği şişmeyen yokmuş, benim de yemek yiyince normalden daha belirgin oluyor o kadar. Bu ay büyüyecekler gözle görülür şekilde
Moral toplamaya başladım iç karnım iyi genişmiş ama ben yemek yesemde hep böyle inşAllah büyür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…