2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar tetenoz olanlar beğenebilir mi? Çok kararsız kaldım..23.haftamdayım geç mi kaldım acaba

Ben 26. Haftmda olcam 2. Dozumu. 21. Haftada çağırmıştı çünkü hemşire. Araya bayram haftası tatili giriyor o yüzden o tatilden hemen sonraki pazartesi vurulcam

Ben hiç çıkmadım yolculuğa, ya öyle olursam ama denizde beni çağırıyor aşırı özledim ayakların mı ağrıyor canım?
Şöyle oluyor canım kasıklarima ağrı giriyor . Kaç saat yolculuk yapacaksın ? Doktorunla konuş istersen canım

Birii bana moral verebilir mi alt karnınla üst karnın birleşecek hamile göbeği olacak diyebilir mi

Hamilelik pantalonuna vs başla canım. Bu normal pantalonlarda çok kesiyor o alt karın üst karın olayını bende de aynı sıkıntı var daha dün aldım kendime hamilelik pantalonu ilk deda bugünde giydim çok rahat ettim

Şöyle oluyor canım kasıklarima ağrı giriyor . Kaç saat yolculuk yapacaksın ? Doktorunla konuş istersen canım
ben bu yolculuktaki kasık ağrısını bele destek yastığı koyarak çözdüm, uzun ince yastıklardan.
koltuğu hafif yatırıyorum dik oturmuyorum zaten.
hastane bile 1 bucuk-2 saat mesafede olunca

ben bu yolculuktaki kasık ağrısını bele destek yastığı koyarak çözdüm, uzun ince yastıklardan.
Çok mantıklı valla . Ben yolculuğu çok uzun yapmıştım belki ondan olmuştur altı saat gittim bir saat arayla duruyorduk

Bende uzun süreli bir yere gideceksem senin gibi yapıyorum koltugu geriye yaslıyorum. Birde malum sıcaklar bastırıyor mahvediyor eşime diyorum bir sonraki hamilelik haberini temmuzda alalım Martta doğum olur mis gibi

Çok mantıklı valla . Ben yolculuğu çok uzun yapmıştım belki ondan olmuştur altı saat gittim bir saat arayla duruyorduk
durma konuları başka canım durmak lazım. zaten dr lar da 1 bucuk saatte bir mola verip azcık yürüyün bacaklarda kan akışı olsun diyorlar.
koltuktan doğrulurken bile sancı giriyor kasıklarıma. koltukta uzun oturur gibi yolculuk edip sık sık mola vermek lazım. ben bu sekilde 4 er saat yolculuk da yaptım 3 kere filan mola verdik sanıırm her seferinde
ama otobüsle yolculuk yapmak çok riskli bence. sorunsuz gebelik geçirenin bile kasılması olur bence kaç saat otobüs koltuğunda
Bende uzun süreli bir yere gideceksem senin gibi yapıyorum koltugu geriye yaslıyorum. Birde malum sıcaklar bastırıyor mahvediyor eşime diyorum bir sonraki hamilelik haberini temmuzda alalım Martta doğum olur mis gibi
ben tüm yolculuklar bu sekildeyim ya 5 dk bile normal konumda seyahat edemem. mesela araç kullanamam su anda sanırım denemedim ama. bazen araç koltuğundan tek başıma doğrulamıyorum bile eşim indiriyor

Bildiğim kadarıyla üçüncü trimesterde pek olumlu bakmıyorlar uzun yolculuklara . Yoksa bende çok istiyordum

Benim de açlık ve bir saat sonra şekerime baktılar canım . Iki saat sonraya bakmadılar

Uzun mesafe araç kullanmayı bıraktım ben kısa mesafe kullanıyorum ama o bile yoruyor resmeen

Bildiğim kadarıyla üçüncü trimesterde pek olumlu bakmıyorlar uzun yolculuklara . Yoksa bende çok istiyordum
tabi tabi. doktora danışmadan çıkmamak lazım :)
ben de düğünden bir gün önce kontrole gideceğim. doktor sorun yok derse sonraki gün düğüne
Uzun mesafe araç kullanmayı bıraktım ben kısa mesafe kullanıyorum ama o bile yoruyor resmeen
yapamadığımız yerde bırakacağız mecburen canım sayılı günlerimiz :) sabır :)

tabi tabi. doktora danışmadan çıkmamak lazım :)
ben de düğünden bir gün önce kontrole gideceğim. doktor sorun yok derse sonraki gün düğüne
Eğer sıkıntı yok derse birşey olmaz insalalh canım kendini sıkarsan çok daha fazla ağrı hissediylr insan . Oraya gidince de kendini hiç yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…