2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Ayy çok şüküür kavuşuyorsunuz Mehmet bey heycanlandı demekki babasını görecek diye ona hareketlenmiştir temizlik, yaprak sarması telaşlarıyla uğrasıyorum ben birde dün pazar vardıı reçellik çilek ve vişne aldım onlarla uğrasıyorum sabahtan berii güzel telaşlar 2. Bayramın kendi evimde annem yapardı niye kendini yoruyorsun dışardan alalım diyordum heycanı hevesi farklı oluyormuş insanın kendi evine yapması

Ayy evet canım ya valla maşallah sana nazar değmesin ben eriyorum burada kedi gibi oradan oraya yatıyorum annem sağolsun birde iyice tembelleştim

Tabanlarım acıyor yürümekten bide dinlene dinlene yavas yürüyorum hacıyatmaz gibi son ay heralde yerimden kalkamıcam

Ama nedeeen? Minnak pipisi sıkışır diye mi?
Altta yumurtalıkları var ya kuzucum onlardan dolayı diyorlar düşününce mantıklı valla benim bi tanıdığım ablanın öyle yumurtalıkları kasıklarına çıkmış ameliyat dediler 7 aylık çocuğa dikkat etmek lazım erkek bebeklere

Tabanlarım acıyor yürümekten bide dinlene dinlene yavas yürüyorum hacıyatmaz gibi son ay heralde yerimden kalkamıcam

Allah yardımcımız olsun valla.. bende yürüdükçe karnım taş gibi oluyor.. eşimde bugün yürümen lazım farkında misin diye azcık sitem etti sanki yürüyünce kasılıyor arkasını mı dönüyor napıyor içerde bilmiyorum

Evet cok yuruyunce sanki benimkide büzülüyor gibi bi yerde toplanmis hissi olusuyor yürümesek ayri dert

Ayy evet canım ya valla maşallah sana nazar değmesin ben eriyorum burada kedi gibi oradan oraya yatıyorum annem sağolsun birde iyice tembelleştim

Kendimizi alıştıralım valla çocuklarla birlikte iş yapmayı öğrenmemiz lazım en azından diyorum işte pratikleşiyim de çocukla bir tık daha kolay olsun

Bu yürüyüşlerinin meyvesini son ay alacaksın merak etmee yürümeyenler olarak hepimiz ödemli ödemli gezerken sen rahat olacaksın

Ay hem kız bebek erkek bebek bana o tarz şeyler sağlıklı gelmiyor ya bilmiyorum da. Görüntü itibariyle bile rahat değilmiş gibi sankii. Ki bide bebekler hep doğdukları gibi 3-4 kilo arası bişey kalmıyor ki doğduktan 1,5 ay sonra 5-6 olacaklar o kilo ve üzeri bi ağırlığı taşımak anneye yazık ne biliyim daha belimiz bize lazım

Gece uykusu olmayan bir ben mi varım 1 haftadır sabah 7 ye doğru uyuyabiliyorum..nolacak böyle ya
Gün içinde uyuklarsam ve yorulmamış olursam ben de uyuyamama yaşıyorum. Fakaat gebelikte günlük normal tempomda hareket ettiğimde geceleri 8 saat kesintisiz uyurum ama mesanem izin vermiyor

Gün içinde uyuklarsam ve yorulmamış olursam ben de uyuyamama yaşıyorum. Fakaat gebelikte günlük normal tempomda hareket ettiğimde geceleri 8 saat kesintisiz uyurum ama mesanem izin vermiyor
Ben artık wc ye en yakın odaya taşındım canım, sabaha kadar wc ye nasıl gidiyoruz gerçekten anlamak zor

Ben 2-3 saatte bir uyaniyorum malesef ama bu sabah sag a yatmisim diye resmen tekmelenerek uyandirildim kizim tarafin dan simdiden elinden oynatiyor beni valla
Tekrar uyuyabiliyorsan harika Aynı şeyi bana da yapıyor velet :) sağa ve sırt üstü yattığımda Ay bu akrep kızları beni korkutuyor şimdiden yaw

Ben 2-3 saatte bir uyaniyorum malesef ama bu sabah sag a yatmisim diye resmen tekmelenerek uyandirildim kizim tarafin dan simdiden elinden oynatiyor beni valla

Tekrar uyuyabiliyorsan harika Aynı şeyi bana da yapıyor velet :) sağa ve sırt üstü yattığımda Ay bu akrep kızları beni korkutuyor şimdiden yaw

Bende sağ sol farketmiyor sanırım yaa adam canı sıkılınca başlıyor tekmelemeye gece oturdum bekledim yatakta sonra gözlerim gidiyordu yeter dedim yatayım..

evet benimde saat 3te uyanma seanslarım başladı.. Geç başladı bu defa

Bu arada hayırlı bayramlar cümleten🖐 Allah kurbanlarınızı Burak, bayramınızı mübarek eylesin. seneye Allah nasip ederse ailemizde bir kişi katılmış olarak kutlayacağız bayramları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…