Cok yorgun degilsem asla geri yatamiyorum. benim zaten uykuya dalma sorunum var yillardir. kocam da sirt ustu yatinca cok horluyor , uyaniyorum ve geri yatamiyorum die onu coktan koltuga postadim
Bende sağ sol farketmiyor sanırım yaa adam canı sıkılınca başlıyor tekmelemeye gece oturdum bekledim yatakta sonra gözlerim gidiyordu yeter dedim yatayım..
evet benimde saat 3te uyanma seanslarım başladı.. Geç başladı bu defa
Bu arada hayırlı bayramlar cümleten🖐 Allah kurbanlarınızı Burak, bayramınızı mübarek eylesin. seneye Allah nasip ederse ailemizde bir kişi katılmış olarak kutlayacağız bayramları
Altta yumurtalıkları var ya kuzucum onlardan dolayı diyorlar düşününce mantıklı valla benim bi tanıdığım ablanın öyle yumurtalıkları kasıklarına çıkmış ameliyat dediler 7 aylık çocuğa dikkat etmek lazım erkek bebeklere
Slingimizi de dün sipariş verdim. Bebeklerim çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, bir çocuk doktoruyla görüşeceğim bunu çünkü bebeğimi giymek istiyoruum.
Slingimizi de dün sipariş verdim. Bebeklerim çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, bir çocuk doktoruyla görüşeceğim bunu çünkü bebeğimi giymek istiyoruum.
Incecik bir gebe daha. Maşallah, Allahım esirgesin minnoşuuum. O bacakların hala ince gibi görünüyor, bunu nasıl başardın anlatsana? Ayrıca meme. Benimkiler görünmüyor malum, hoşuma gitti.
Incecik bir gebe daha. Maşallah, Allahım esirgesin minnoşuuum. O bacakların hala ince gibi görünüyor, bunu nasıl başardın anlatsana? Ayrıca meme. Benimkiler görünmüyor malum, hoşuma gitti.
evet şişmedim canım daha, iştahım yok İnan ki. Et asla yiyemiyorum sıcaklarda bol bol süt, kefir, yoğurt filan bacaklarım benim ezelden ince, genetik. Memeler sorma, çok fena durumda. Zavallıcık oğlum annesinin memesini hala sollayamadı. sen kaç kilo aldın? 6 oldu benim bu ay.
Hamişlerim hepimizin bayrami mubarek olsun insallah seneye bebitolarla bayram gezmelerine gidecegiz guzel bir bayram tatili diliyorum kucak dolusu öpüyorum hepinizi
evet şişmedim canım daha, iştahım yok İnan ki. Et asla yiyemiyorum sıcaklarda bol bol süt, kefir, yoğurt filan bacaklarım benim ezelden ince, genetik. Memeler sorma, çok fena durumda. Zavallıcık oğlum annesinin memesini hala sollayamadı. sen kaç kilo aldın? 6 oldu benim bu ay.
Bulantılarıma rağmen iştahım o kadar açık kiii. Ben de süt, yoğurt tüketemiyorum işte, hep karbonhidrat. Zaten ne yesem bacaklara basene gidiyor, senin genetiğinden istiyorum.
Memelere daldım oğluşu göremedim ki zaten minnoşum ahshshha
Bulantılarıma rağmen iştahım o kadar açık kiii. Ben de süt, yoğurt tüketemiyorum işte, hep karbonhidrat. Zaten ne yesem bacaklara basene gidiyor, senin genetiğinden istiyorum.
Memelere daldım oğluşu göremedim ki zaten minnoşum ahshshha
göz dalmayacak gibi değil gerçekten felaketler cidden
O kadar çok süt içiyorum ki günde belki 3-4 bardak içim yanıyor sürekli
Ooo hızla kilolar alınmış maşallah sen Zaten zayıfsın bir doğumla gider bütün genişlemeler inşallah
İyi bayramlar çiçeklerim seneye kızlarımızın başına fiyonklu bant taktığımız bayramlara kavuşalım inşallah ben de bu bayram evdeyim korona da artmış kimseyle kucaklaşmayın aman