2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Tekrar uyuyabiliyorsan harika Aynı şeyi bana da yapıyor velet :) sağa ve sırt üstü yattığımda Ay bu akrep kızları beni korkutuyor şimdiden yaw
Cok yorgun degilsem asla geri yatamiyorum. benim zaten uykuya dalma sorunum var yillardir. kocam da sirt ustu yatinca cok horluyor , uyaniyorum ve geri yatamiyorum die onu coktan koltuga postadim
belki sol da da tekmeliyordur da ben hissetmiyorumdur vurdum duymaz anne olacagim galiba

iyi baylaramlar canim
Gelecek sene bayram gozumde canladi suan

yumurtalıklarına zararı olabilir diye canım.. ben oğluma yürüteç bile kullanmamıştım buna da kullanmam sanırım abisi gibi olursa gerek kalmaz
Slingimizi de dün sipariş verdim. Bebeklerim çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, bir çocuk doktoruyla görüşeceğim bunu çünkü bebeğimi giymek istiyoruum.

Slingimizi de dün sipariş verdim. Bebeklerim çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, bir çocuk doktoruyla görüşeceğim bunu çünkü bebeğimi giymek istiyoruum.
Çocuk doktoruyla haberleştikten sonra bize de muhakkak haber ver tatlım olur mu ben de almak istiyorum ama yumurtalık mevzusundan acabam var.

Hayırlı bayramlar güzel vefakar anneler
27. Haftadan kucak dolusu sevgiler
Incecik bir gebe daha. Maşallah, Allahım esirgesin minnoşuuum. O bacakların hala ince gibi görünüyor, bunu nasıl başardın anlatsana? Ayrıca meme. Benimkiler görünmüyor malum, hoşuma gitti.

Incecik bir gebe daha. Maşallah, Allahım esirgesin minnoşuuum. O bacakların hala ince gibi görünüyor, bunu nasıl başardın anlatsana? Ayrıca meme. Benimkiler görünmüyor malum, hoşuma gitti.
evet şişmedim canım daha, iştahım yok İnan ki. Et asla yiyemiyorum sıcaklarda bol bol süt, kefir, yoğurt filan bacaklarım benim ezelden ince, genetik. Memeler sorma, çok fena durumda. Zavallıcık oğlum annesinin memesini hala sollayamadı. sen kaç kilo aldın? 6 oldu benim bu ay.

Bulantılarıma rağmen iştahım o kadar açık kiii. Ben de süt, yoğurt tüketemiyorum işte, hep karbonhidrat. Zaten ne yesem bacaklara basene gidiyor, senin genetiğinden istiyorum.

Memelere daldım oğluşu göremedim ki zaten minnoşum ahshshha

Benim de 5 oldu, bir ayda 3 kilo aldım.

göz dalmayacak gibi değil gerçekten felaketler cidden
O kadar çok süt içiyorum ki günde belki 3-4 bardak içim yanıyor sürekli
Ooo hızla kilolar alınmış maşallah sen Zaten zayıfsın bir doğumla gider bütün genişlemeler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…