2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Memelere de maşallah, nazar etmeyelim bebitoya şifa depoluyor onlar. İnşallah brnimkiler de depoluyordur ahahhaha

Yarasın şifa olsun minnoşum, ben de bütün gün elimde su şişesiyle geziyorum hem de soğuk soğuk. İçim yanıyor.

Bir anda aldığım o kilocuklar beni hiç mutlu etmedi ama. İnşallah dediğin gibi olur hepsi gider doğumdan sonra.

kızlar
amazonda 150 tl ye 50 tl indirim veren bi kampanya var. sadece amazon tarafından gönderilen ürünlerde geçerli.
uygulamada anasayfada görünüyor tıkla promosyonu uygula yazıyor. ben kullandım. fiyat sepette otomatik düştü.
ama bu kampanya eşimin hesabında hiç görünmedi bile.
siz de bi bakın isterseniz, bez filan alırsınız

Aslında ara öğün filan yaparak öğünlerini dengelesen o kadar açlık krizi çekmezsin
Yok canım ya, doluyordur memeler sıkıntı yapma

Kızlar şeker ölçümüne devam ediyormusunuz?

Ay ben ölctm bugün aclk 100 tokluk 150 doktora aticam 2 gun daha ölçp ama yüksek geldi acaba evdeki aletmi yüksek acaba cok mutsuzum ya

Kızlar şeker ölçümüne devam ediyormusunuz?

Ay ben ölctm bugün aclk 100 tokluk 150 doktora aticam 2 gun daha ölçp ama yüksek geldi acaba evdeki aletmi yüksek acaba cok mutsuzum ya
Sabah öğle akşam ölç canım gün içinde bile çok farkediyor. Bugün benim de neredeyse seninki gibi çıktı sabah. Az önce uykudan uyandım. Dakikalar içinde 120 den 96 ya düştü. Ölçüme devam et

Evet canm sağol dediğin gibi yaptim simdi aksam yemegi yemeden 1 2 saattir actm ölctüm simdi 61 çıktı çok şükür akşam yemegi yiyip tokken 1 saatten sonra tekrar olcucem yine düşük cikarsa rahatlıcam

Kızlarrrr halen 36 beden elbisemi giyiyorum ama son demler +7 kilodayım ama benim eller ayaklar çok şişiyor 55 le başladığım yolda 62 yim bide foto bırakıyım koca göbüşümle
Ben de eski elbiselere giriyorum henüz ama dediğin gibi son demler gayet iyi görünüyorsun maşallah canım
Ödem için Bol sıvı tüketmeye çalış

Ben de eski elbiselere giriyorum henüz ama dediğin gibi son demler gayet iyi görünüyorsun maşallah canım
Ödem için Bol sıvı tüketmeye çalış
Günde 2 soda verdi doktorum üzerine su ama gün içinde belli saatlerde oluyor el parmaklarım ve ayak parmaklarım şişiyor göbeğim olmasa vucudum çok değişmedi ama sanki biraz burnum büyüdü

Tokluk aksam yemeginden sonra 101 cikti normal mi ya yarın bidaha yapıcam

Cok sükür evet tam 1 saat sonra olctum ama hic ekmek yemedim salata et yogurt karbonhidrat yemicem sanırım
Evet maalesef ya da kepek ekmeği. Ekmek patates pirinç içinde nişasta içeren yiyecekler yasak. Ben bugün biraz sarma yedim. Şeker üst seviyeye dayandı mesela tokluk 135 çıktı akşam.

Evet maalesef ya da kepek ekmeği. Ekmek patates pirinç içinde nişasta içeren yiyecekler yasak. Ben bugün biraz sarma yedim. Şeker üst seviyeye dayandı mesela tokluk 135 çıktı akşam.
Ay kafayı yicem mesela ben bi kac gundur bala dayanmistim oda cikartmis sabah iste oyyy çıkmaya meyilliyim demekki hep dikkat etmem gerek doktor zaten karbonhidratı kes dedi 10 kilo aldgm icin bebek cok iri onden gitmiyor normal haftasında ama ben alıyorum.

Sarmada yemicezz öglen öğünlerde meyve yiyordum onuda neyle degissem baska alternatif neler var siz ne yiyorsunuz oglen saatleri aksam yemegine kadar?

Peynir ayran süt çiğ kuruyemiş 1 dilim tam buğda ekmeği benim öğünldr böyle

Kızlar ilişki sonrası sancı ve yanmam oldu acile gittik geçmeyince doktor muayene etti ve plasenta bayağı aşağıda dedi bu ne biçim birşey kendi doktorum hiç söylemedi 4 gün var randevuya internetten okuduklarım canımı sıktı çok

Canım bazen aldırmamak lazım bodoslama ay bi şey gördüm kafasında konuşuyorlar.
Bana da anlık sorun olduğunda gece gittiğim doktorlar bi sürü şey söyledi, hastanede ağladığım çok oldu.
Kendi doktoruna güveniyorsan hiç kafana takma.

Plasenta bayağı aşağıda nasıl bi tanı ayrıca. benim aşağıdaydı, doktor muayenede rahim ağzından şu kadar cm uzakta diye ölçüp gösteriyordu. Ayrıca aşağıda olsa bile çoğunlukla çıkıyor yukarı :)
Hem yanma ve sancı ile alakası ne

Sen sakin kal çok yorma kendini bayram bayram. Eşinle tatilin tadını çıkar.
Sana nazik davransın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…