2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ayy içimi ferahlattın gece gece
Çok sakin ve naziktir aslında ilk kez böyle bir durum yaşayınca korktum bende zaten ilşki yasak gebelikte yaşamayın dedi üstüne bilmiyorum hiç duymadığım şeyler şok oldum

Günde üç öğününü yapmalısın. Ara öğünde meyveyi avuç içi kadar ye dedi. Yanında muhakkak süt ayran ya da yoğurt. Kan şekerini düzenlermis. 5-6 adet ceviz çiğ fındık ya da çiğ fıstık şeklinde. Ve yemeklerden sonra 15 dk. Yürüyüş o da kan şekerinin ani çıkışını engellermis

Meyve olarak muzu kayısıyı yasakladı. Karpuzu nadir ye dedi. Daha çok elma erik gibi daha az şeker içeren meyveleri yemek gerekirmiş

Canım özel ama bazı pozisyonlar var çok dikkatli olmak lazım artık ilişkiden daha önceye alamıyor musun doktoru?

Meyve olarak muzu kayısıyı yasakladı. Karpuzu nadir ye dedi. Daha çok elma erik gibi daha az şeker içeren meyveleri yemek gerekirmiş
Muzda bebise en cok kilo aldıran meyve ama neyse 2 3 günde bir yerim artık. Valla bu sabah ölctüm aç karnıma 90 çıktı 2 yumurta yedim ekmek yemeyince yumurtayı arttırdım doymuyorum yoksa

Muzda bebise en cok kilo aldıran meyve ama neyse 2 3 günde bir yerim artık. Valla bu sabah ölctüm aç karnıma 90 çıktı 2 yumurta yedim ekmek yemeyince yumurtayı arttırdım doymuyorum yoksa
Şekerle benim de başım dertteydi ama dikkat edince düzene giriyor merak etmeyin. Yaklaşık bir aydır şekeri yükseltecek hiçbi şey yemiyorum ilk zamanlar hiç düşmedi ama devam ettim açlık 90-110lardan 70lere düştü tokluk da aynı oranda düştü şükür. Ama hiç şekerli, paketli ürün, dondurma, kavın karpuz beyaz unlu mamül yemedim. Şimdi düşünce az az yiyorum dondurma falan

Hayyal Canım Adana’mın en iyi çocuk doktoruna sordum bebito, yumurtalıklar konusunun altını çizerek hem de. Ama yumurtalıkla ilgili bir şey söylemedi, omurgasını dik tutana kadar önermediğini söyledi. Hemen siparişimi iptal ettim, gözlerim yaşlı.

Ben de kanguru buldum az kullanılmış canım. İleride onu kullanırım belki.
Omurga meselesi önemli kaş yapacağız derken göz çıkarmayalım.

90da mı kötü bana 90 iyi gelmisti sanki

Ben de kanguru buldum az kullanılmış canım. İleride onu kullanırım belki.
Omurga meselesi önemli kaş yapacağız derken göz çıkarmayalım.
İyi yapmışsın beybisi, haklısın. Ben ilk birkaç ay yapışık olalım istemiştim, üzüldüm çok. Sonrasında zaten taşıyamam kasık fıtığım var, babasına kanguru alırız artık, ne yapalım?

Herkese iyi bayramlar kızlar. Dün tüm gün annemdeydim kurban işine yardım ettik eşimle. Bu gece tatile çıkıyorum. Çok izole bir yer bulamadım, her yer dolmuştu, o yüzden otele gidiyorum. Korona çok artmış, o yüzden çok huzursuzum. Ama denize girmeyi de o kadar istiyorum ki..Hata etmiyorum di mi kızlar ya 2 biontech liyim, keşke 3. yü de yaptırsaydım, hamileyim diye yaptırmadım. Eşimin izni ağustostaydı. Hem ben ağırlaşırım, hem de doğumda lazım olur diye bayramda gidelim dedik. Çok kalabalık olacak sanırm

İçinde varsa git tabii tatile ama bunun maalesef bir çözümü yok, bu pis hastalığın nerede geçeceği belli değil. Ben 7 ay önce geçirdim umarım hamilelikte geçirmeyiz, zor ya

Canim ben bir aydir yazliktayim denize giriyorum farkettigim bir sorun yok, tabi icerde neler oluyor bilemem gelmeden doktora gitmistim istanbul da, o da bakalim tatil ile ilgili yasak koymam gerekecek mi dedi bi uzunluk biseye bakti ( tam ne bilmiyorum)tamam sorun yok dedi, dikkatli ol, ekstra bi yasak yok dedi, ziplama hoplama cok dedi nereye ziplayayim denizde girip yuzup cikiyorum icini ferah tut, tatil dinlenme pozitif seyler bebisine olumlu yansir, hersey guzel olur, bebeginde huzurlu olur karninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…