Aman çok şükür sıkıntısız bu zamanlara geldik bundan sonrası sorunsuz 37-38. Haftalar olsun vakti saati gelince kucaklarımıza alalım sağlıklı bir şekilde inşallah
Ekim ayi olmus olsa yorulmam heralde , sorun su ki benim calsitirdigim sube universite icin de yazlari daha yavas oldugu icin daha az eleman ile calisiyoruz ama eylul e dogru ve eylul de yeni elemanlar aliyoruz cunku islerin yaza gore 5-6 kati olacagini biliyorum.
O ilk ay bir cok kisi denemede oldugu ve yeni is ogrendigi icin bizlerde onlara gostermek icin mecburen yanlarinda calsiiyoruz. Yoksa isler yetismez , musteriler sorun cikarir vs .
bakalim yarin sabah patronlarla buluscaz , konuscaz
Ben kontrolden çıktım. Hala bebek iri diyo 1500 gr olmuş, boyuda uzunmuş, 4 kg yu bulur gözüküyo dedi. Tahmini dogum 20 eylül e kadar geldi. Şeker yükleme yaptırmadım, suyu normal, plasentada normal gozukuyo, bebekteki irilik şeker kaynaklı değil dedi. Multivitamin kesti. Böyle işte kızlar, hakkımızda hayırlısı
Verdim kuzum kan doktorum baktı 780 gr kilo boyu 33 cm olmuş minik erkeğin Şimdi 1 saat sonra tekrar kan vericem. Yanma içinde normal hormonlarınız değişiyor kötü koku yoksa sıkıntı yok jel vermeyeceğim önermiyorum pek dedi
Canım ben cok kilo almadım aslında, ekstra bi zorlanmamda yok şuan çok şükür ama internete yazınca can sıkıcı şeyler çıkıyo. Bide benim hollanda da sezeryan şansım yok gibi (ölüm riski olmadıkça) açıkcası korktum okuduklarımdan. Fotomuda ekleyeyim 5 kg aldım.
Ben kontrolden çıktım. Hala bebek iri diyo 1500 gr olmuş, boyuda uzunmuş, 4 kg yu bulur gözüküyo dedi. Tahmini dogum 20 eylül e kadar geldi. Şeker yükleme yaptırmadım, suyu normal, plasentada normal gozukuyo, bebekteki irilik şeker kaynaklı değil dedi. Multivitamin kesti. Böyle işte kızlar, hakkımızda hayırlısı
Arefe ve bayramin ilk 2 gunu benimki de oyleydi artik endiselenmistim anormal gibi gelmisti tatlı falan yemedim daha da hareketlendirir diye. Etrafimdaki tecrubeli anneler yeri genis bu aralar bol bol oynar dedi. Bu ara hareket etmiyor oyle anca geceleri yatinca. Gunu gununu tutmuyor bence gerek yok bunun icin dra gitmeye ama siz bilirsiniz tabi
Arefe ve bayramin ilk 2 gunu benimki de oyleydi artik endiselenmistim anormal gibi gelmisti tatlı falan yemedim daha da hareketlendirir diye. Etrafimdaki tecrubeli anneler yeri genis bu aralar bol bol oynar dedi. Bu ara hareket etmiyor oyle anca geceleri yatinca. Gunu gununu tutmuyor bence gerek yok bunun icin dra gitmeye ama siz bilirsiniz tabi
teşekkür ederim,yanı acaba normalde calısıorum ondan mı fark etmiyordum bilmiyorum ama suan cok fena bir durumda.birde kendımı sürekli dinliyorum sanki su 5 haftadan korkuyorum bu 5 haftayı atlatsam derin nefes alacağım.
Arkadaşlar tecrübeli annelere sorum olacaktı benim şüpheli ilişki tarihim 31 Mayıs beklenen regl tarihim 20 haziran ayın 18i gibi kanamam oldu normalde reglim çok yoğundur ama az azdı bu sefer sadece sabahları ayağa kalktığım zaman 1 ped doluyordu şüphelendiğim için ayın 24ünde kan testi verdim sonuç 1.2de düşük çıktı ama güvenemedim kendim 2 günde bir kaset test yapmaya başladım son kaset testlerimde hayali 2.çizgi var gibi ışıkta bakınca belli oluyor hamile olma ihtimalim var mı o çizgiler zaten testlerde var mı idrarla ıslanmadan önce
Arkadaşlar tecrübeli annelere sorum olacaktı benim şüpheli ilişki tarihim 31 Mayıs beklenen regl tarihim 20 haziran ayın 18i gibi kanamam oldu normalde reglim çok yoğundur ama az azdı bu sefer sadece sabahları ayağa kalktığım zaman 1 ped doluyordu şüphelendiğim için ayın 24ünde kan testi verdim sonuç 1.2de düşük çıktı ama güvenemedim kendim 2 günde bir kaset test yapmaya başladım son kaset testlerimde hayali 2.çizgi var gibi ışıkta bakınca belli oluyor hamile olma ihtimalim var mı o çizgiler zaten testlerde var mı idrarla ıslanmadan önce