2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
sonuçlarım kızlar anlayan var mı ?

Eklentiler

• B48221C1-5121-4FDB-80F1-C866738C3935.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 142
  • C804A45A-5C8C-482D-A07D-42CF9B516C7F.webp
    28 KB · Görüntüleme: 128
Bu haftalarda aşağıda olur plasenta 28. Haftadan sonra ancak teşhis konabilir sıkıntı yok dedi canım

Aman çok şükür sıkıntısız bu zamanlara geldik bundan sonrası sorunsuz 37-38. Haftalar olsun vakti saati gelince kucaklarımıza alalım sağlıklı bir şekilde inşallah

hmmm o zaman zor kuzum yaaa
tam da zamanına denk gelmiş
en doğru kararı verirsin umarım çok zorlama kendini :)

Kizlar , Burada amazon prime gunleri var , baya biside indirim var. Turkiye deki amazon dada var mi ? bir bakin , eger varsa baya bisi bulabilirsiniz
var canım su an 12-13 temmuz yurtdışı fırsatı olarak var ama asıl prime günleri 18-25 temmuzda görünüyor.

maşallah yaaaa
sen nasıl hissediyorsun bebiş büyümüş iyice. ekstra zorlanmalar başladı mı ?
sağlığınız yerinde olsun da
maşallah canım benim :)

-Sunshine canım alınacaklar listen vardı onu paylaşabilir misin tekrar? Ekran görüntüsü almıştım kaybetmişim bulamadım.
canım ben bunun üzerine çok fazla sey ekledim sonradan ama suan bunu paylaşabiliyorum genel olarak yeterli bi liste elersin kafana göre

Eklentiler

• alışveriş listesi.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 149
Canım ben cok kilo almadım aslında, ekstra bi zorlanmamda yok şuan çok şükür ama internete yazınca can sıkıcı şeyler çıkıyo. Bide benim hollanda da sezeryan şansım yok gibi (ölüm riski olmadıkça) açıkcası korktum okuduklarımdan. Fotomuda ekleyeyim 5 kg aldım.

Eklentiler

• EFACEEA8-32E4-45C0-AA21-825B7528238E.webp
    30 KB · Görüntüleme: 136
Banada 20 eylül dedi 10 gün önce benimde 1100 gramdı ay çok heyecanlı ne güzel haberler bunlar

merhabalar sizlerde de Buara cok hareketlenme var mı sanki hiç uyusmuo hep tekme atma halinde nedn acaba bunun için dr. a gitsem mi?

merhabalar sizlerde de Buara cok hareketlenme var mı sanki hiç uyusmuo hep tekme atma halinde nedn acaba bunun için dr. a gitsem mi?
Arefe ve bayramin ilk 2 gunu benimki de oyleydi artik endiselenmistim anormal gibi gelmisti tatlı falan yemedim daha da hareketlendirir diye. Etrafimdaki tecrubeli anneler yeri genis bu aralar bol bol oynar dedi. Bu ara hareket etmiyor oyle anca geceleri yatinca. Gunu gununu tutmuyor bence gerek yok bunun icin dra gitmeye ama siz bilirsiniz tabi

teşekkür ederim,yanı acaba normalde calısıorum ondan mı fark etmiyordum bilmiyorum ama suan cok fena bir durumda.birde kendımı sürekli dinliyorum sanki su 5 haftadan korkuyorum bu 5 haftayı atlatsam derin nefes alacağım.

Arkadaşlar tecrübeli annelere sorum olacaktı benim şüpheli ilişki tarihim 31 Mayıs beklenen regl tarihim 20 haziran ayın 18i gibi kanamam oldu normalde reglim çok yoğundur ama az azdı bu sefer sadece sabahları ayağa kalktığım zaman 1 ped doluyordu şüphelendiğim için ayın 24ünde kan testi verdim sonuç 1.2de düşük çıktı ama güvenemedim kendim 2 günde bir kaset test yapmaya başladım son kaset testlerimde hayali 2.çizgi var gibi ışıkta bakınca belli oluyor hamile olma ihtimalim var mı o çizgiler zaten testlerde var mı idrarla ıslanmadan önce

Eklentiler

• 5BD9E0DD-5E3E-4E3B-AFC5-9D5FA426586F.webp
    98,9 KB · Görüntüleme: 91
Ben göremedim çizgi canım şuan olsa ayın 13 ü temmuz bide kopkoyu bir çizgi çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…