26+3 ten selamlar kızlarBayramın ilk gününden beri karın sertleşmeleriyle boğuşuyorum. Zaten oluyordu ama 4 gündür çok sık olmaya başladı ya da bebek büyüdüğü için daha fazla rahatsız ediyor. Hareketlerini hissetmesem kafayı yerdim herhalde. 16sında kontrolümüz resmen gün sayıyorum. Son trimester sanırım böyle zor geçecek.
Olsun kuzum cok guzel olmusBiz tayinci insanlarız oda yapmam sadece dolap alırım dedim ve 3000 TL’ye bu takımı bulunca oda yapmam peki
bebek buyudukce hareketler cok kisitlaniyormus diyorlar ya, artik sabit kalmak gerekiyor heralde ,26+3 ten selamlar kızlarBayramın ilk gününden beri karın sertleşmeleriyle boğuşuyorum. Zaten oluyordu ama 4 gündür çok sık olmaya başladı ya da bebek büyüdüğü için daha fazla rahatsız ediyor. Hareketlerini hissetmesem kafayı yerdim herhalde. 16sında kontrolümüz resmen gün sayıyorum. Son trimester sanırım böyle zor geçecek.
oo masallahKızlar ben dün 25+ haftaya giriş yapmamla 2 günde göbeğim büyüdüüresmen 1 hafta önce sen nasıl hamilesin diyen herkes göbeğin nasıl büyüdü böyle diyorlar bir an da bende beklemiyordum böyle büyümesinii
Biz tayinci insanlarız oda yapmam sadece dolap alırım dedim ve 3000 TL’ye bu takımı bulunca oda yapmam peki
Calisan anneler , kacinci haftaya kadar calisacaksiniz ?
Ben agustosun sonunda 29. haftalik oluyorum , acaba o zaman mi ayrilsam diye dusunuyorum.
Aslinda bende eylul ortasina kadar calisabilirim gibi dusunuyordum ama ben bir pizza dukkani isletiyorum ve universitenin icinde , Eylul de yogunluk basliyor. Simdiden belirli tarihlere buyuk siparisle gelmeye basladi. o yuzden acaba altindan kalkabilirmiyim bilemedimNormalde 32. haftadan sonra izin hakkımız başlıyor canım burda.. ben o zaman çalışabilir raporu alıp 37.haftaya kadar devam etmeyi düşünüyorum ki doğumdan sonraya kalsın iznim.. sonrasında da ücretsiz izne ayrılcam.. Öğretmenim bu arada şuan okul tatil olduğu için böyle yapıcam. dönem içi olsa 32 de ayrılırdım sanırım yine.. ilk gebeliğimde 32.haftada ayrılmıştım..
Aslinda bende eylul ortasina kadar calisabilirim gibi dusunuyordum ama ben bir pizza dukkani isletiyorum ve universitenin icinde , Eylul de yogunluk basliyor. Simdiden belirli tarihlere buyuk siparisle gelmeye basladi. o yuzden acaba altindan kalkabilirmiyim bilemedim
evet ya birde yogun oldumu ister istemez bende fiziksel olarak calisiyorum sonra ertesi gun yataktan kalkamiyorumooo yoğun olur canım tabi yaa eylülde.. durumuna göre ayarlarsın olmadı.. belli aydan sonra çalışmak çok zorluyor
Ben 32. haftada ayrilmayi dusunuyorum. Sonrasinda bebekle daha cok vakit gecirmek de mantikli geliyor aslinda ama is yogun ve yaz aylari benim icin normalde bile cok zorlayiciyken agirlasinca yapamazmisim gibi geliyor.Calisan anneler , kacinci haftaya kadar calisacaksiniz ?
Ben agustosun sonunda 29. haftalik oluyorum , acaba o zaman mi ayrilsam diye dusunuyorum.
Dogum oncesi son 17. haftadan itibaren izin kullanabiliyorum. Toplam 52 hafta tam bir sene.Ben 32. haftada ayrilmayi dusunuyorum. Sonrasinda bebekle daha cok vakit gecirmek de mantikli geliyor aslinda ama is yogun ve yaz aylari benim icin normalde bile cok zorlayiciyken agirlasinca yapamazmisim gibi geliyor.
Eger Eylul ayinda yogunlugunuz basliyorsa ve dogum sonrasinda zaten uzun sure bebisle kalabilecekseniz bence de erkenden izne cikmak mantikli. Hem biraz dogumdan once enerji depolariz diye dusunuyorum.
Ben 32. Haftada çalışabilir raporu alıp 37. Hafta ayrılmayı düşünüyorum canım.Calisan anneler , kacinci haftaya kadar calisacaksiniz ?
Yaa maşallah.26+3 ten selamlar kızlarBayramın ilk gününden beri karın sertleşmeleriyle boğuşuyorum. Zaten oluyordu ama 4 gündür çok sık olmaya başladı ya da bebek büyüdüğü için daha fazla rahatsız ediyor. Hareketlerini hissetmesem kafayı yerdim herhalde. 16sında kontrolümüz resmen gün sayıyorum. Son trimester sanırım böyle zor geçecek.
Bol sıvı, süt, yoğurt gibi seyler rahatlatır canımaynen.. karın sertleşmesi aşırı derecede rahatsız ediyor dün bi ara ne oturabildim ne yatabildim ne yürüyebildimbugünde tüm gün yattım midem allak bullaktı Allah beterinden saklasın ne diyelim..
şu bebeleri bi sağlıkla vaktinde doğuraydıkYaa maşallah.
Yalancı kasılmalar gümbür gümbür başladı hepimizde
İnanılmaz bi büyüme atağındayız 3 gündür benim de vücudumda ilginç şeyler oluyor :)
Bol sıvı, süt, yoğurt gibi seyler rahatlatır canım
Spicelover canım eğer risk görünmüyorsa hareketlerini kısıtlama bence
Benim gördüğüm kadarıyla vücudu hamlatmayacaksın yaa
Doktor her şey yolunda diyorsa kendine çok yüklenmeden devam et bence
Şahsen Yattıkça daha çok zorlanıyorum
bir an da bir yorgunluk cokuyor insanaBen 32. Haftada çalışabilir raporu alıp 37. Hafta ayrılmayı düşünüyorum canım.
Ama bu ara iyice ağırlaşmaya başladım ve halsizlik çok, son zamanlar biraz zorlayacak gibi geliyor ama yine de sonrasında bebekle daha çok vakit geçirmek istiyorum.
suan ofis kisminda oldugum icin rahatim, cumalari fiziken 5-6 saat calisiyorum ama eylul de hergun fiziken calismam gerekecek ve bugun bile egil kalk fln yapinca dukkanda karnimin alti agridi. 30. haftalarda kendimi pizza yaparken dusunemiyorumSpicelover canım eğer risk görünmüyorsa hareketlerini kısıtlama bence
Benim gördüğüm kadarıyla vücudu hamlatmayacaksın yaa
Doktor her şey yolunda diyorsa kendine çok yüklenmeden devam et bence
Şahsen Yattıkça daha çok zorlanıyorum
gecmis olsun kuzum , dinlence duzelir bebisinAy bu arada 1.5 saat yol gittim karnım taş oldu toplandı mahvoldum dönerken tam yatırdım koltuğu anca öyle.. tatile filan gidemezmişim zaten ben
Dogum oncesi son 17. haftadan itibaren izin kullanabiliyorum. Toplam 52 hafta tam bir sene.
Agustos sonu izne cikarsam doguma 10 hafta kala izne cikmis olacagim ve bebekle 42 hafta izinli olacagim. 42 den sonra ucretsiz olarak uzatabiliyorum ama annemler gelicek zaten b bebege bakicaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?