2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
şu bebeleri bi sağlıkla vaktinde doğuraydık neyse ki az kaldı sıkacağız dişimizi az daha
E meccburrr
Çoğu gitti azı kaldı şükürler olsun
Kızlar selam bayram taşınma derken uğrayamadım şimdi okuyacağım geçmişi
Yeni dr arayışındayım iki tane dr buldum ikisi de iyi biri bayan biri erkek tek fark bu hangisini seçsem bilemedim
İkisiyle de tanıştın mı bence ikisiyle de görüşmeden karar verme.
Ne kadar iyi olursa da enerjin kimle uyuşur hiç belli olmaz
Eğilip kalkma ya o zor olur
O zaman eylüle kadar dayansan yine kâr.
İşletmeci diyince bu kadar ciddi yorulman gerekeceğini düşünmemiştim

Halısı perdesi ve avizesi bir de duvara 3lü rafı da dahil buna sadece beşik yok içinde
Kız aaaa çok iyi
Valla helal biz gardroba sadece Şubat ayında 2800 verdik suan 5 bin oldu diye biliyorum

Kız aaaa çok iyi
Valla helal biz gardroba sadece Şubat ayında 2800 verdik suan 5 bin oldu diye biliyorum
Valla çok iyi denk geldi beşiği de bizde kız annesi babası alır babam bi odası için büyük beşik alacak bide ilk zamanlar yatak yanı için sepet beşik alacak dobra küçük eksikler kalıyor çok şükür

Eğilip kalkma ya o zor olur
O zaman eylüle kadar dayansan yine kâr.
İşletmeci diyince bu kadar ciddi yorulman gerekeceğini düşünmemiştim
Ekim ayi olmus olsa yorulmam heralde , sorun su ki benim calsitirdigim sube universite icin de yazlari daha yavas oldugu icin daha az eleman ile calisiyoruz ama eylul e dogru ve eylul de yeni elemanlar aliyoruz cunku islerin yaza gore 5-6 kati olacagini biliyorum.
O ilk ay bir cok kisi denemede oldugu ve yeni is ogrendigi icin bizlerde onlara gostermek icin mecburen yanlarinda calsiiyoruz. Yoksa isler yetismez , musteriler sorun cikarir vs .

bakalim yarin sabah patronlarla buluscaz , konuscaz

Kizlar , Burada amazon prime gunleri var , baya biside indirim var. Turkiye deki amazon dada var mi ? bir bakin , eger varsa baya bisi bulabilirsiniz

Maşallah canım çok güzelsiniz bu tarz sertleşmeler için doktorum kalsiyum ve magnezyum takviyesi vermişti suda eriyen.
Doktoruna danış istersen baya iyi geliyor.
aynen.. karın sertleşmesi aşırı derecede rahatsız ediyor dün bi ara ne oturabildim ne yatabildim ne yürüyebildim bugünde tüm gün yattım midem allak bullaktı Allah beterinden saklasın ne diyelim..
Geçmiş olsun canım takviyeler iş görüyor dediğim gibi doktorunuza danışıp alabilirsiniz

Calisan anneler , kacinci haftaya kadar calisacaksiniz ?

Ben agustosun sonunda 29. haftalik oluyorum , acaba o zaman mi ayrilsam diye dusunuyorum.
Canım senin durumun farklıymış bu tarz fiziki bir işin varsa çok zorlama yoğunlukta kendini.
Ben çalışabildiğim kadar çalışmayı düşünüyorum durumum el verirse açıkçası.
kendini hiç zorlama derim

Valla helal olsun ben çilekten takıma 12.000 verdim hoş halamlar aldı ama

Ben kontrolden çıktım. Hala bebek iri diyo 1500 gr olmuş, boyuda uzunmuş, 4 kg yu bulur gözüküyo dedi. Tahmini dogum 20 eylül e kadar geldi. Şeker yükleme yaptırmadım, suyu normal, plasentada normal gozukuyo, bebekteki irilik şeker kaynaklı değil dedi. Multivitamin kesti. Böyle işte kızlar, hakkımızda hayırlısı

Güzel haberlerle gel canım
Verdim kuzum kan doktorum baktı 780 gr kilo boyu 33 cm olmuş minik erkeğin Şimdi 1 saat sonra tekrar kan vericem. Yanma içinde normal hormonlarınız değişiyor kötü koku yoksa sıkıntı yok jel vermeyeceğim önermiyorum pek dedi

teşekkür ederiz aslında 18.haftadan beri magnezyum kullanıyorum canım o zaman başlamıştı sertleşmeler 20.haftada geçmişti 24te yavaş yavaş tekrar başladı cumartesi doktora soracağım

Yaa o kilo ne maşallaah. Çok şükür şekerden kaynaklı değilse herkes aynı olmuyor sonuçta minyon bebekte var iri bebekte var sonuçta. Sağlıkla gelsiin

Ay maşallah Bu acilde ki doktorunun dediği kısalma olayına ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…