2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
33 gibi progestan vs bırakılıyor tabi magnezyumu bilmiyorum dr a sorarız

Bu arada benim karnım yatınca göbek deliği çukur iki yanda iki tepe var sanırım rahim şeklimle alakalı çok garip duruyo
Benim de öyle 10. Haftada farketmiştim ilk.
Dışarıdan 2 tepeli kalp gibi aynı. Kasılmalar da çok acı verici oluyor haliyle çatlayacak gibi oluyor

Ozel hastane doğum ücretlerine tek cozum ozel sigorta sanırım, biz iki ay önce yaptırdık, en azından fiyatı sabitledik diyebilirim kendi açımızdan… düşünün bunu kızlar bence

Merhaba Kizlar,

Doktor kontrollerinden masallah guzel haberler donmussunuz

Benim emlakci yillik kontrole gelmek istedigini soyleyince , depo gibi kullandigimiz kucuk odayi temizlemeye giristim dun aksam . baya duzenledim.

Sabah da patronlarinla toplanti vardi ne zamana kadr calisacam vs diye o yuzden aktif olamadim bugun pek

33 gibi progestan vs bırakılıyor tabi magnezyumu bilmiyorum dr a sorarız

Bu arada benim karnım yatınca göbek deliği çukur iki yanda iki tepe var sanırım rahim şeklimle alakalı çok garip duruyo

Aynen sormak lazım. Belki bebeğin durusuyla alakalıdır. Benimki bazen çok yukarıya cıkıyor karnımın altı bomboş duruyor bazenfe aşağıda duruyor bu sefer üst kısmım öyle duruyor

Çalısma konusunda karara bağladınız mı

Çalısma konusunda karara bağladınız mı
agustos sonu veya eylul 15 olarak konustuk. o sknti degil ama ama farkli bir durum olustu

benim calistigim marka , icerde uzun suredir calisanlara kendileri kredi vererek ortakli sube aciyor, bende 3 senedir siranin bana gelmesini bekliyorum . pandemiden dolayi 2 sene cop oldu zaten. Neyse smdi 3 -4 sube icin dukkan kiralamislar. Dogumdan bir kac ay sonra kendi dukkanim olabilir ve calismaya baslayabilirim.
istersem red de edebilirim ama toplam 8 senedir bunun icin calisiyorum o yuzden kabul edecegimi soyledim.
sadece hangi sube oldugu belli degil , belki baska sehre tasinmam gerekebilir.
Bebegim gercekten kismetiyle geliyor ya

Ya ne güzel bir habeer Zaten bizim bu saatten sonra tek amacımız onlara güzel bir gelecek sağlayacak imkanları oluştur hem maddi hem manevi hem eğitim vs anlamında. Ne güzel minik kuş kısmetini de getiriyor gelirkeen

Bu kız yine yormuş kendini
Vallahi çok sevindim. Zaten ailen de desteğe gelecek.
Hele kısmetiyle geliyor kısmını okudum ya ben de umutlandım
Allahım hayırlı etsin inşallah canım
Amazon prime gununden aldiklarim :)
İndirimden aldıysan Bir dahakine linkleşelim lütfen Diyeceğim ama yurtdışı kur farkı filan çok fark eder mi acaba bilemedim

Evet aynen oyle.
Bir dusundum tabi cok erken olucak ise donmek icin ama artik kendimiz icin caliscaz. Acaba ilerde cok uzulur muyum cocugumla as vakit gecirdim
vs diye baya muhasebe yaptim kendimle ama esimle birlikte calisicaz o yuzden ben daha rahat cocugumla ilgilenebilirim.
Simdi bu teklifi red etsem belki bana sira 2-3 sene sonra gelicek bir daha , ee oda artik cok uzun bir sure olucakti toplamda.
Güle güle kullanın inşallah sadece kıyafetleri var bebişimin ya önümüzde ki hafta artık bir şeyler almaya başlamalıyıım

Güle güle kullanın inşallah sadece kıyafetleri var bebişimin ya önümüzde ki hafta artık bir şeyler almaya başlamalıyıım
ay al vallahi, insan aldikca daha cok annelik moduna giriyor yani sahsen ben oyleyim
evet yoruldum biraz ama cogunu hallettim. ne zamandir tembel tembel totomu buyutuyordum

aynen oyle kuzum , senelerdir bekliyoruz simdiye denk geldi, her iste vardir bir hayir

indirimden aldm canim, amazon prime gunu vardi, Turkiye de ki amazon dada vardir bence bir bak

Bende kasılma değilde karnım aşırı sertleşiyor taş gibi oluyor ve kendimi çatlayacak gibi şiş hissediyorum
yorgun olunca böyle oluyor dinlenince geçiyor

Amazon’un site tasarımını hiç beğenmiyorum ya
Prime üyelik aldık ama anasayfadaki kampanyalar filan ulaşmak hiç kolay değil
Ürünler Gözüme gözüme girmedikçe görmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…