2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bi abla vardı o küçük eve geçicekti ben alırım dedim komple yastığı halısı perdesi avizesi her şeyini verdi

Çok iyi ya valla en güzelini yapmıssınız temiz kullanışlıysa ne gerek var yeniye bu aldıklarınız şuan en kötü 25 binlira tutardı o paraya çocugunuza farklı bir şey yaparsınız

kızlar sizler de bebişlerin hıçkırıklarını hissetmeye başladınız mı? pıt pıt pıt atıyor 2 3 dk sürüyor karnım kalkıp iniyor. 4 5 gündür hissediyorum her gün

Ay o hıckırıgı ben daha önce hissettim böyle diyorum eşime bu tekme gibi değil daha farklı sonradan öğrendim hıckırık oldugunu

merhabalar sizlerde de Buara cok hareketlenme var mı sanki hiç uyusmuo hep tekme atma halinde nedn acaba bunun için dr. a gitsem mi?

Bence telaş yapılacak bir şey değil ki son haftalarda yerleri kalmadıgı için daha az hissetcez mesela. İçiniz rahat edefekse sorun doktora tabi ki ama

13 Temmuzdayız neredeyse 2. Adet döngünüz gelmiş havalar soğuk ilerliyordu bir anda ısındı hava geçişlerinde yada bir şeyi stres yaptınız adet dengesinin kanama miktarının vs değişiklik göstermesi doğal yani neyi stres ettiniz onu anlamadım. Hamile olsaydınız bu zamana kadar çıkardı ortaya geç döllenme bile olsa çıkardı ortaya. Ayrıca gebelik olsaydı ayın 24 nde yaptıgınız testin sonucu 1,2 cıkmazdı

Selam kızlar benim de iki gündür sürekli kasılmam var rahatsız hissediyorum ya magnezyum aldım bugün ama hap olanı yazmıştı doktor magosit ismi var mı kullanan aranızda. motherofcatss seninle günümüz aynı genelde aynı şeyleri eş zamanlı yaşıyoruz

Kızlar ağustos yada eylül annelerinde okudum sürekli magnezyum kullanmak doğum kısmını geçiktiriyormuş diye konusuyorlardı. Hani mesela doğum 37. Hafta itibari ile baslıyor olarak kabul ediyorlar işte hatta böyle 41. Haftaları bulan bebekler oluyor kasılmaları azalttığı için doğum sürecide baslamıyormus. Ağustos annelerinin doğumuna az kaldı tabi ki onlar yavaştan doğum süreçleri başlayanlar oldu. Bizim için daha erken ama bu konu hakkında daha önce bir yazı okuyan araştıran oldu mu

merhaba canım benim kullandığım magnezyum saşe suda eritiliyor ismi magnezyum diasporal. şükür ben iki gündür daha iyiyim. kendini yorma dinlen iyi geliyor. bir de aynı pozisyonda sabit pek kalma yatarken falan ben bir sağa bir sola dönüyorum. hala devam ediyor ama biraz azaldı benim.

Gayet Normal almışsın kiloyu canım.
Maşallah
Bence şimdiden çok takılma, doğum kilosu yarım kiloya kadar oynayabiliyor bile. Ölçümler %100 doğru sonuç vermiyor sonuçta.
Bir de son haftaya kadar aynı büyüme hızıyla gider mi o da belli değil
Allah korusun kötü şeyler düşünme şimdiden
kızlar sizler de bebişlerin hıçkırıklarını hissetmeye başladınız mı? pıt pıt pıt atıyor 2 3 dk sürüyor karnım kalkıp iniyor. 4 5 gündür hissediyorum her gün
Evet ben de 1 hafta -10 gün filan oldu sanırım ritmik uzun uzun hıçkırıklar

Hanımlarrrr hastanede doğumlara yapılan zamları öğrendiniz mi benim bulunduğum ilde özel hastaneye gidiyorum giriş 135 TL idi 195 TL olmuş doğum sezeryan 4000 TL idi 9000 TL olmuş
Ben şok ben iptal bunu duyan kocam daha da iptal artış olacağını duymuştum ama %100den fazlasını hiç beklemiyordum.

rahminiz sertleşip taş gibi oluyor. karnınıza dokunduğunuzda anlarsınız zaten. bazen toplanıp karnınız yükseliyor hatta 30 saniye falan sürüyor sonra normal haline dönüyor.
Bende hiç olmadı ozaman bazen karnımda sertleşme oluyor ama oda ayakları belli demekkü daha bende kasılma olmadı

33 gibi progestan vs bırakılıyor tabi magnezyumu bilmiyorum dr a sorarız

Bu arada benim karnım yatınca göbek deliği çukur iki yanda iki tepe var sanırım rahim şeklimle alakalı çok garip duruyo

Bende magosit kullanıyorum 20 gündür. Bana çok iyi geldi geceleri daha rahat uyuyorum. Kasılmam yoktu hiç karnımda bilmiyorum ona etkisi nasıl olur. Sırt bacak ağrım çoktu hafif adet sancısı gibi ağrım oluyordu onlar geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…