Çok iyi ya valla en güzelini yapmıssınız temiz kullanışlıysa ne gerek var yeniye bu aldıklarınız şuan en kötü 25 binlira tutardı o paraya çocugunuza farklı bir şey yaparsınız
Arkadaşlar tecrübeli annelere sorum olacaktı benim şüpheli ilişki tarihim 31 Mayıs beklenen regl tarihim 20 haziran ayın 18i gibi kanamam oldu normalde reglim çok yoğundur ama az azdı bu sefer sadece sabahları ayağa kalktığım zaman 1 ped doluyordu şüphelendiğim için ayın 24ünde kan testi verdim sonuç 1.2de düşük çıktı ama güvenemedim kendim 2 günde bir kaset test yapmaya başladım son kaset testlerimde hayali 2.çizgi var gibi ışıkta bakınca belli oluyor hamile olma ihtimalim var mı o çizgiler zaten testlerde var mı idrarla ıslanmadan önce
13 Temmuzdayız neredeyse 2. Adet döngünüz gelmiş havalar soğuk ilerliyordu bir anda ısındı hava geçişlerinde yada bir şeyi stres yaptınız adet dengesinin kanama miktarının vs değişiklik göstermesi doğal yani neyi stres ettiniz onu anlamadım. Hamile olsaydınız bu zamana kadar çıkardı ortaya geç döllenme bile olsa çıkardı ortaya. Ayrıca gebelik olsaydı ayın 24 nde yaptıgınız testin sonucu 1,2 cıkmazdı
Selam kızlar benim de iki gündür sürekli kasılmam var rahatsız hissediyorum ya magnezyum aldım bugün ama hap olanı yazmıştı doktor magosit ismi var mı kullanan aranızda. motherofcatss
seninle günümüz aynı genelde aynı şeyleri eş zamanlı yaşıyoruz
Kızlar ağustos yada eylül annelerinde okudum sürekli magnezyum kullanmak doğum kısmını geçiktiriyormuş diye konusuyorlardı. Hani mesela doğum 37. Hafta itibari ile baslıyor olarak kabul ediyorlar işte hatta böyle 41. Haftaları bulan bebekler oluyor kasılmaları azalttığı için doğum sürecide baslamıyormus. Ağustos annelerinin doğumuna az kaldı tabi ki onlar yavaştan doğum süreçleri başlayanlar oldu. Bizim için daha erken ama bu konu hakkında daha önce bir yazı okuyan araştıran oldu mu
Çok iyi ya valla en güzelini yapmıssınız temiz kullanışlıysa ne gerek var yeniye bu aldıklarınız şuan en kötü 25 binlira tutardı o paraya çocugunuza farklı bir şey yaparsınız
Hanımlarrrr hastanede doğumlara yapılan zamları öğrendiniz mi benim bulunduğum ilde özel hastaneye gidiyorum giriş 135 TL idi 195 TL olmuş doğum sezeryan 4000 TL idi 9000 TL olmuş
Selam kızlar benim de iki gündür sürekli kasılmam var rahatsız hissediyorum ya magnezyum aldım bugün ama hap olanı yazmıştı doktor magosit ismi var mı kullanan aranızda. motherofcatss
merhaba canım benim kullandığım magnezyum saşe suda eritiliyor ismi magnezyum diasporal. şükür ben iki gündür daha iyiyim. kendini yorma dinlen iyi geliyor. bir de aynı pozisyonda sabit pek kalma yatarken falan ben bir sağa bir sola dönüyorum. hala devam ediyor ama biraz azaldı benim.
Canım ben cok kilo almadım aslında, ekstra bi zorlanmamda yok şuan çok şükür ama internete yazınca can sıkıcı şeyler çıkıyo. Bide benim hollanda da sezeryan şansım yok gibi (ölüm riski olmadıkça) açıkcası korktum okuduklarımdan. Fotomuda ekleyeyim 5 kg aldım.
Gayet Normal almışsın kiloyu canım.
Maşallah
Bence şimdiden çok takılma, doğum kilosu yarım kiloya kadar oynayabiliyor bile. Ölçümler %100 doğru sonuç vermiyor sonuçta.
Bir de son haftaya kadar aynı büyüme hızıyla gider mi o da belli değil
Allah korusun kötü şeyler düşünme şimdiden
Hanımlarrrr hastanede doğumlara yapılan zamları öğrendiniz mi benim bulunduğum ilde özel hastaneye gidiyorum giriş 135 TL idi 195 TL olmuş doğum sezeryan 4000 TL idi 9000 TL olmuş
rahminiz sertleşip taş gibi oluyor. karnınıza dokunduğunuzda anlarsınız zaten. bazen toplanıp karnınız yükseliyor hatta 30 saniye falan sürüyor sonra normal haline dönüyor.
rahminiz sertleşip taş gibi oluyor. karnınıza dokunduğunuzda anlarsınız zaten. bazen toplanıp karnınız yükseliyor hatta 30 saniye falan sürüyor sonra normal haline dönüyor.
Kızlar ağustos yada eylül annelerinde okudum sürekli magnezyum kullanmak doğum kısmını geçiktiriyormuş diye konusuyorlardı. Hani mesela doğum 37. Hafta itibari ile baslıyor olarak kabul ediyorlar işte hatta böyle 41. Haftaları bulan bebekler oluyor kasılmaları azalttığı için doğum sürecide baslamıyormus. Ağustos annelerinin doğumuna az kaldı tabi ki onlar yavaştan doğum süreçleri başlayanlar oldu. Bizim için daha erken ama bu konu hakkında daha önce bir yazı okuyan araştıran oldu mu
Bende magosit kullanıyorum 20 gündür. Bana çok iyi geldi geceleri daha rahat uyuyorum. Kasılmam yoktu hiç karnımda bilmiyorum ona etkisi nasıl olur. Sırt bacak ağrım çoktu hafif adet sancısı gibi ağrım oluyordu onlar geçti.