2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay bu beeen
Ama tiyzeee olan patikle geziyorum evde
Arabada sarsılınca eşime bağırıyorum o da bu videoyu açıyo dedim yarın koltuktan atlıcam ben de bişe olursa sorumlusu sensin napalım anam biz böyle bu kadınlar hiç mi kasılmaz sertleşmez arkadaş

Benim bebeğimde de kist çıktı dün 16. Haftamdayım çok stresliyim

Kızlar merhaba, sıcaklardan dolayı tansiyon düşüklüğü yaşıyorum pek aktif olamadim. Daha çok sıcaklar gelmeden eksikleri tamamlamaya çalışıyorum. Uygun fiyatli elektrikli süt pompası arayan varsa linki ekledim. Bayağı araştırdim. Yorumları bayağı iyi . Düşünen olursa bakabilir. Sağlıkla kalın.

Benim bebeğimde de kist çıktı dün 16. Haftamdayım çok stresliyim
Canım sana diger gruptan da yazmistim. Kendini strese sokma lutfen. %90i kendiliginden gecermis. eger ikili testinde vs bir sorun gorunmuyorsa yani eslik eden baska bir problem yoksa kaybolmasa dahi sorun olmuyormus.

Bebisler bizim stresimizden direkt etkileniyorlar ve gebelik nasil gecerse bebek de oyle biri oluyor. Yani sen stres yapmaki o da stresli degil sakin huzurlu bi bebis olsun. Hic moral bozma bebisi de uzme cok cok yuksek ihtimalle gecer

gecmis olsun canim .
Ben direk elektrikli sut pompasi almadim. tecrubeli bir arkadasim dedi ki evde olup calismadigin surece elektrikliye ihtiyacin yok. resme ekledigim gibi vakum ile memeye takilan bir pompa aldirdi. bebek emdikcr diger memeden gelende orada birikir dedi.

calismaya baslamadan bir ay once elektrikli ile sagip buzluga koyman gerekirse al dedi. bende o yuzden resimdekinden aldim

Eklentiler

• 5905488D-685C-43E3-9AC5-502494B0ABCE.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 98
  • 180E28FF-B032-4942-B274-5124927B559D.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 97
burada tatlis bir anne adayi vardi bebegine dolap almayacagini kendi var olan dolaplarinda yer acacagini soylemisti. O annis soyler misin ne kadarlik bir yer ayarlayacaksin bebise o zaman yazdigin mesaji bulamiyorumm sen bul beni

İnşallah canım çok teşekkürler ama insan düşünmeden edemiyor işte

gule gule kullansin gunescim

utulemek sart mi ya ? ben sadece yikadim yerlestirdim

Ya ben de böyle bi şeyin varlığından habersizdim
Baya aylarca her yıkama sonrası ütüleyenler varmış hijyenik olması için.

burada tatlis bir anne adayi vardi bebegine dolap almayacagini kendi var olan dolaplarinda yer acacagini soylemisti. O annis soyler misin ne kadarlik bir yer ayarlayacaksin bebise o zaman yazdigin mesaji bulamiyorumm sen bul beni
Hayyal cim di sanırım

Ozel hastane doğum ücretlerine tek cozum ozel sigorta sanırım, biz iki ay önce yaptırdık, en azından fiyatı sabitledik diyebilirim kendi açımızdan… düşünün bunu kızlar bence

Allah kolaylık versin ya.. emlakçı kontrole mi geliyor öyle ilknkez duydum
Hayırlı olsun inşAllah işinde şimdiden canım.. bebişler hakkaten kısmetiyle geliyor
Kızlar merhaba. Bebek şampuanı, deterjan olarak ne kullanıyorsunuz veya alacaksınız

bende şimdi ona bakıyordum.. oğlumda unibaby kullanmıştım deterjan şampuan olarak ama şuan karar veremiyorum..

Unibaby önermiyorlar ya içeriği sebebiyle. Hatta mustelanın bile içeriğine iyi demiyorlar

Bende senin gibi yapıcam canım kuzenim öyle söyledi . Asgari ücret zamlarından sonra özeldeki öğretmen maaşları eridi yükseltmezlerse çalışmayacağım bu sene bebemle 1 yıl geçiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…