2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Teşekkür ederiz teyzesi inşallah

Ben şampuan olarak incia köpük şampuan aldım.

Deterjan olarak da babys green aldım
Sağol canım bakayım Bebek bezi hakkında bilgin var mı paddlers özellikle çok görüyorum forumlarda falan ama ? Etrafında kullanan var mı ?

Kızlar merhaba. Bebek şampuanı, deterjan olarak ne kullanıyorsunuz veya alacaksınız
Ben şampuan olarak bi dalin aldım bir de jansons baby aldım deterjanı da geçenlerde uni babynin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını almıştım daha sonra sıvıdan daha çok toz deterjan iyi dediler bende dalinin toz deterjanını aldım yanına dalinin düş bahçesi yumuşatıcısını aldım bakalım daha yıkamadım ama yıkarım bir iki haftaya

Sağol canım bakayım Bebek bezi hakkında bilgin var mı paddlers özellikle çok görüyorum forumlarda falan ama ? Etrafında kullanan var mı ?
Yok canım denk gelmedim kullanana.
Ben şaka maka prima premium care düzdüm yaa
İndirim mindirim Allah ne verdiyse takip ediyorum.

Çamaşırları yıkarken yıkama bitince en son tekrar durulama yapmayı tavsiye ediyorlar. Son deterjan kokusu ve kalıntısı cıksın diye mantıklı geldi bana ciltlerinde ki hassaslık gidene kadar yapılabikir

Bende prima aldım allah sonumuzu hayır etsin
Prima uygulamasını kullanıyorsun değil mi? Fişleri yükleyip puan kazanıyorsun ardından biriken o puanla bez alabiliyorsun
Reklam izledikçe de birikiyor

İncia diye bri marka varya onun içeriği iyi diyorlar
Kuzum incia köpük şampuan aldım
Konağa karşı da köpük şampuan öneriyorlar

Çamaşırları yıkarken yıkama bitince en son tekrar durulama yapmayı tavsiye ediyorlar. Son deterjan kokusu ve kalıntısı cıksın diye mantıklı geldi bana ciltlerinde ki hassaslık gidene kadar yapılabikir
+1
Temiz içerikli Yumuşatıcı alsam almasam karar veremedim şimdilik almadan deneyeceğim çamaşırlar sert olmazsa devam ederim

Kızımda manuel kullandım
Ozaman çalışmıyordum ama çalışan bir anne olsaydım ancak bukadar pompa kullanırdım. Kızım hep tek göğsümu emerdi , mecburen diğerini de sagardim mutlaka. Çok yorucu olmuştu, bu sefer elektrikli daha cazip geldi ancak yüksek fiyatlı bir pompa alamazdım. Umarım bende memnun kalırım.
Kardeşim doğum yaptığında da senin aldığın dan almisti ilk başta süt gelirse çok iyi ama gelmez ise emme refleksi gibi olan pompalar daha çok işe yarıyor sütun gelmesi için. Ama süt geldikten sonra kullanımı kolay bir pompa oluyor.

burada tatlis bir anne adayi vardi bebegine dolap almayacagini kendi var olan dolaplarinda yer acacagini soylemisti. O annis soyler misin ne kadarlik bir yer ayarlayacaksin bebise o zaman yazdigin mesaji bulamiyorumm sen bul beni
Merhaba buraya yazdım mı hatırlamıyorum ama ben dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum. Standart 6 kapaklı gardıropların raflı olan bir kapağını ayırmayı planlıyorum. Bir de komodinimiz boş kullanmıyoruz onu da eklerim sığmazsa. Bebeğime yalnızca 6 aya kadar kıyafet aldım büyük bedenleri almadım belki hediye de gelir diye. Öyle olunca sığıyor eşyaları az ve küçücük zaten.

Ben çamaşırda yumuşatıcı kokusunu çok seviyorum bebemin de kıyafetleri koksun istiyorummm

Uykusuz her gece şimdi düşündüm de bu ay bitince 30 hafta bitmiş olacak. Ne ara geçti bunca vakit ... Herkes alışverişe başlamış hatta bitirecek neredeyse. Bebişleriniz güle güle kullansın hepsini. Bana gelince sanki çocuğu alışveriş poşetine koyup gelecek gibi rahatım. Ne çocuk için bir zıbın ne hastanede giyebileceğim bir pijama takımı, almadım. Vahi gelsin diye bekliyorum sanırım. Olmadı foto bırakıyorum, o şekil çıkarız hastaneden... 7. Hatırası olsun hem

Canım o ilk yıkama ütüleme şart yoksa o sertliği gitmez
ay benim bebemin tum kiyafetleri arkadasimin kiznin gerek yok ozaman utulememe
burada tatlis bir anne adayi vardi bebegine dolap almayacagini kendi var olan dolaplarinda yer acacagini soylemisti. O annis soyler misin ne kadarlik bir yer ayarlayacaksin bebise o zaman yazdigin mesaji bulamiyorumm sen bul beni
ben yazdim mi bilmiorm ama benim amacim oydu. fakat abimler kendilerine yeni gardrop aldilar, 2 yillik kullanilmis olani ben aldim onlardan
Kızlar merhaba. Bebek şampuanı, deterjan olarak ne kullanıyorsunuz veya alacaksınız
sampuan mustelayi oneriyor herkes . deterjan olarak sivi bir deterjan aldim ben , resim eklerim canim .
evet yilda bir 10-15 dk gelip bakiyorlar , eve guzel bakiyor muyuz diye
Bende senin gibi yapıcam canım kuzenim öyle söyledi . Asgari ücret zamlarından sonra özeldeki öğretmen maaşları eridi yükseltmezlerse çalışmayacağım bu sene bebemle 1 yıl geçiririm
en guzeli ya yavrunla gecirebildigin kadar zaman gecir canim

anladim canim.zaten sagma zamani gelince bende elektrikli hastendeb kiraylacagim. burada hastane tipi pompalari kiralayabiliyorsun.

Eklentiler

• image.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 49
Ben çamaşırda yumuşatıcı kokusunu çok seviyorum bebemin de kıyafetleri koksun istiyorummm

Onu ilerleyen zamanlarda yapalım bence ne kadar temiz içerikte dense ister istemez içinde kimyasal barındırıyor daha hassas ciltlerine zarar gelmesin. Zaten ütüleme işlemi de yapın diyorlar ondan sonra tenlerinin o bebek kokusu sindimii kıyafetlerine bence yumuşatıcı filan hiç gözümüz görmez

Aynı durumdayıız sadece ilk zamanlar kıyafet aldım anneler hediye ettiler toplamda 6/7 çıtçıtlı takımı vardır o kadar dün eşime diyorum çocugumun bir iç zıbını bile yok başlayalım artık alışverişe ağırlasınca nasıl yetiştcem ben diye

Köpük olana bende bakayım bir

Tüm alınacaklar 2 siparişe bakar dert etmeye hiç gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…