2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Resime bittim..... Ayni durumdayim canim oglumdan kalan beyaz minnak elbiseler disinda kizimin hic esyasi yok hepsi abisinin allahtan diyorum hep beyaz veya gri elbise almisim vaktinde ogluma yoksa mumkunati yoktu yetismemin ama yinede son bir ay kala cikip pembis tulumlar tutulu elbiseler alacagim kizima insallah yarin 26 haftalik oluyoruz bizde zaman cok cabuk ilerliyor hafta nasil bitti anlamadim dogrusu

Ya ben de böyle bi şeyin varlığından habersizdim
Baya aylarca her yıkama sonrası ütüleyenler varmış hijyenik olması için.

Hayyal cim di sanırım
:) günaydın anneler P pembesakayik ben dolap almayacağım. Benim evim 1+1 dolapta 3 raf ayırdım küçük kuşuma benim dolabım özel yapım zaten. Bol bol raf yaptırmıştım hepimize yer olacak inşallah

Yok canım denk gelmedim kullanana.
Ben şaka maka prima premium care düzdüm yaa
İndirim mindirim Allah ne verdiyse takip ediyorum.
Ben de denk geldikçe bez alıyorum indirimlerden kuzum ya. Kimi deneyimliler prima premium care bile alerji pişik yapabiliyor dediler.
Almayın diyen de çok
O yüzden çok da yığma yapmadım. Azar azar hediye çeki değerlendirdim kendimce.

Kızlar günaydın gece korkunç bir kasık ağrısıyla uyandım. Kramp mı başka bir şey mi anlamadım. Çok korktum 5 dakika sonra geçti
Bu aralar Yatarken ansızın giren bacak kramplarını deneyimledim ben de 2 kez.
Yav nasıl aniden giriyor durduk yere filan diyordum ama oluyormuş. Uyanıyorsun sağa sola dönmek için bacağını kıpırdattıydın an çaaaat giriyor
Neyseki masaj filan çabuk topluyor dakika sürmedi benim.
Seninki kasılma da olabilir. Benim kasılmalar Alt tarafta olduğunda acı veriyor kasıklarım çok ağrıyor, acıyor ama göbek deliğinden üste doğru olursa sorun olmuyor

Evet mümkün onun da iyi gelmemesi canısı ya
Ama Öyle bi sorun olursa satarız artık dedim
Diğer bezlere göre Primayı elden çıkarmak daha kolay olur diye düşündüm

Canım o magnezyum eksikliğinden oluyor diye biliyorum ben, bana da oluyordu son kontrolde doktorum sabah akşam kullanılan tablet magnezyum verdi o zamandan beri olmuyor bende artık.
Aklında olsun.

Canım o magnezyum eksikliğinden oluyor diye biliyorum ben, bana da oluyordu son kontrolde doktorum sabah akşam kullanılan tablet magnezyum verdi o zamandan beri olmuyor bende artık.
Aklında olsun.
Ben 3 aydır kullanıyorum zaten günde 2
Çabuk geçmeler bundandır belki de. Zaten sürekli olmuyor neyseki nadiren oluyor

Vallahi ödüm koptu noluyor doğuruyor muyum dedim

Vallahi ödüm koptu noluyor doğuruyor muyum dedim
Dur dur daha vakti var
Sürekli farklı ağrılar sancılar takılmamayı öğreniyor insan
İşin kötü yanı artarak devam edecek
bol sıvı tüketip, magnezyum desteğine ve kendine iyi gelen pozisyonlarda dinlenmeye dikkat et canım

Son durum nedir benim bebeğimde de çıktı

Kızlar hastane çantasını yaptım bir bakar mısınız eksik var mı sizce?

Eklentiler

• 97BC9364-2888-43C7-B188-09FA3A28F87E.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar bebek arabası alcaz chicco we ya da goody plus düşünüyoruz kullanan var mı?
Biz chicco goody plus aldık bence kullanışlı ve hafif bir araba umarım memnun kalırız
Evet ben de onlara dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…