2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar bebek arabası alcaz chicco we ya da goody plus düşünüyoruz kullanan var mı?
Chicco lite way plus kullanmıştım altı ay sonra ön tekerlekleri dönmemeye başladı sizin modeli bilmiyorum ama

Ben 8 kiloyla devam bu ara iştahım azaldı son ay çok alırım 10 haftam kaldı nasipse bu iştahla gidersem 5 kg daha alır bitiririm ama iştahım açılırsa bilmem

Bende 12 kilo ile giderim inşallah çünkü ben ödemli kalkıyorum kollarım ellerim karıncalanıyor öyle tartılınca 8 kilo

Bende sen gibiyim daha hiçbirşey almadım kifayet falan.. sadece dün bez fiyatlarına ve deterjanlara baktım internetten oda gidip gezmeye halim yok sıcaklar bastırdı bir yandan da ağırlaşmaya başladım.. Allah sonumuzu hayır etsin..
ama bendeki rahatlık oğlumdan kalan eşyalardan da kaynaklı azcık

Ben yumuşatıcı yerine sirke koymuştum ilk doğduğu zamanlarda sirke sanki deterjanın etkisini daha iyi alıyor gibi gelmişti.. o sene de kendim yapabilmiştim sirkeyi nasıl olduysa tutmuştu bunda Allah kerim artık.. Dalinin deterjan yumuşatıcı hepsinin bir arada olduğu set gördüm trendyolda sanırım onu alcam

Ben o ilk ay verdiklerimi aldım 58-59bandında hamile kalmıştım 55e kadar düştüm şuan 61 kiloyum bu aydan sonra alırım herhalde ama sıcaklardan birşey yiyesim gelmiyor hiç

ya maşallah :)
geçmiş olsun, doktorun ilaç kullandıracak mı ?

benim de kontrolüm var yarın.
çok heyecanlıyım.

Hey maşallah ne güzel kilo almış boyu uzamış çok geçmiş olsun, basit bir ilaçla enfeksiyon çözülür inşallah

O zaman 5 cekmeceli genis bir sifonyer yeter bebise ilk etapta diye dusunuyorum ne dersiniz? Bizim dolapta falan da yer var battaniye gibi yer kaplayan seylerini ona koyarim. Asilacak esyasi da olmaz herhalde bebegin gomlek giyecek hali yok ya.

Off tecrubesizlik de cok zor her kafadan bir ses cikiyor hangisi daha iyi olur neye ne kadar ihtiyac var karar da veremiyorum. Bu sartlarda cok harcama da yapmak istemiyorum sastim kaldim.

Canım ben şifonyer diye çıktım 3 kapaklı dolap+ şifonyer aldım ancak yetecek ama tabi ben yaza giyecek şeylerini bile alıyorum beğenirsem ama çok ıvır zıvır var haberin olsun ilk 6 ay idare eder şifonyerde sonra zor

Canım boyun kaç? Kilosu olmayanlar birazdaha fazla alıyor sanırım bende 8 kilodayım ama yani ebru şallı bile ne yaparsa yapsın 8 kilo ile gitti doğuma
Vouvvv ebru şalliyi geçmişim boyum 160. Kiloluyum. 80 olmuştum ama şeker diyeti hastalık derken 77 ye düştüm şimdi 77-78 arasiyim
Canım boyun kaç? Kilosu olmayanlar birazdaha fazla alıyor sanırım bende 8 kilodayım ama yani ebru şallı bile ne yaparsa yapsın 8 kilo ile gitti doğuma

Kızlar hastane çantasını yaptım bir bakar mısınız eksik var mı sizce?
kağıt havlu.
eşinin/refakatçinin ihtiyaçları
bir de doğumu nerde yapacaksın bilmiyorum ama
ben su ısıtmak için ufak kahve makinesi gibi kettle ım var onu koyacağım. kahvedir, çaydır, karton bardaktır alacağım.
filtre kahve çok içeriz french press alacağım kolaylık olması için.
zaten doğumdan sonra narkoz için özellikle kahve içilmesi isteniyormuş.
2 gece kalacağız daha önce de hastanede kaldım yemeye içmeye cüzdan dayanmıyor
bir de tabi ki komposto götüreceğim.

Canım doğum başladıktan sonra kahve içmene izin vereceklerini sanmıyorum benim mesela bir şeyler yiyip içmem yasaktı. Doğumdan sonra da ilk 3 gün gelen süt çok önemli sürekli su veya komposto veriliyor yani hastanede öyleydi en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…