Canım doğum başladıktan sonra kahve içmene izin vereceklerini sanmıyorum benim mesela bir şeyler yiyip içmem yasaktı. Doğumdan sonra da ilk 3 gün gelen süt çok önemli sürekli su veya komposto veriliyor yani hastanede öyleydi en azından
normal doğum muydu narkozlu muydunuz?
doğum sonrası için bahsediyorum ben de. narkoz alan herkese kahve iç demişler ya :)
neyse ben alayım içemesem bile bizimkiler içer, su gibi gidiyo bizde
zaten ben kendi kompostomu götüreceğim çok güveniyorum süte dair tutunacak tek dalım resmen
normal doğum muydu narkozlu muydunuz?
doğum sonrası için bahsediyorum ben de. narkoz alan herkese kahve iç demişler ya :)
neyse ben alayım içemesem bile bizimkiler içer, su gibi gidiyo bizde
zaten ben kendi kompostomu götüreceğim çok güveniyorum süte dair tutunacak tek dalım resmen
O zaman 5 cekmeceli genis bir sifonyer yeter bebise ilk etapta diye dusunuyorum ne dersiniz? Bizim dolapta falan da yer var battaniye gibi yer kaplayan seylerini ona koyarim. Asilacak esyasi da olmaz herhalde bebegin gomlek giyecek hali yok ya.
Off tecrubesizlik de cok zor her kafadan bir ses cikiyor hangisi daha iyi olur neye ne kadar ihtiyac var karar da veremiyorum. Bu sartlarda cok harcama da yapmak istemiyorum sastim kaldim.
Canım ben şifonyer diye çıktım 3 kapaklı dolap+ şifonyer aldım ancak yetecek ama tabi ben yaza giyecek şeylerini bile alıyorum beğenirsem ama çok ıvır zıvır var haberin olsun ilk 6 ay idare eder şifonyerde sonra zor
Tabi ben henuz kiyafet falan almadigimdan anlayamiyorum simdi ne ne kadar yer kaplar. Zaten beni maksimum 1 sene idare etse yeter. Bu arada simdiden seneye kiyafet almanizda cok iyi o zamana kadar en az ikiye katlar fiyatlar.
Tabi ben henuz kiyafet falan almadigimdan anlayamiyorum simdi ne ne kadar yer kaplar. Zaten beni maksimum 1 sene idare etse yeter. Bu arada simdiden seneye kiyafet almanizda cok iyi o zamana kadar en az ikiye katlar fiyatlar.
Dogru devir daim olacagi icin yeter gibi 1 yasina kadar sonrasini sonra dusunuruz
Dolap isini cozup artik bir seyler almaya baslamam gerek o yuzden cok tesekkur ederim fikirleriniz icin kizlar
Kizlar benim bebis mesaneyi tekmeliyor surekli bugunde cok kasilmalarim oldu magnezyumda iciyorum butun gun yattim oturdum ama hic fayda bulamadim cokta agirlastim ayyy sistim resmen midemde kotu aksamdan beri reflu var ne yapsam bilemedim korkuyorumda son iki gebeligim bu haftalarda sonlanmisti erken suyum gelmisti allahim esirgesin saglicakla vaktiyle alayim kizimi kucagima insallah bu sefer bana duga edermisiniz rabbim ettiginiz dugalari size misliyle geri versin insallah
Bu arada benim bugun sol bobregimde bi agri basladi sonra farkettimki son zamanlarda su icmeyi biraz ihmal ettim. Enfeksiyon olmadigi icin tamamen su icmemeye bagladim bu durumu zaten bebek buyudukce bobrek agrisi gorulebilirmis. O yuzden bol su icelim kizlar zaten agrilarimiz var bir de bobrekler cikmasin☺
bir tane ilaç olan bir antibiyotik verdi canım sadecw bol su iç dedi.. bende elimden geldiğince kuru tutmaya çalışıyorum bol sıvı tüketiyorum bakalım.. bugün kuru dut kurı kayısı atıştırdım faydası olur İnŞAllah..
Kizlar benim bebis mesaneyi tekmeliyor surekli bugunde cok kasilmalarim oldu magnezyumda iciyorum butun gun yattim oturdum ama hic fayda bulamadim cokta agirlastim ayyy sistim resmen midemde kotu aksamdan beri reflu var ne yapsam bilemedim korkuyorumda son iki gebeligim bu haftalarda sonlanmisti erken suyum gelmisti allahim esirgesin saglicakla vaktiyle alayim kizimi kucagima insallah bu sefer bana duga edermisiniz rabbim ettiginiz dugalari size misliyle geri versin insallah
bir tane ilaç olan bir antibiyotik verdi canım sadecw bol su iç dedi.. bende elimden geldiğince kuru tutmaya çalışıyorum bol sıvı tüketiyorum bakalım.. bugün kuru dut kurı kayısı atıştırdım faydası olur İnŞAllah..
İç çamaşırını sık sık değiştirmeye çalış
Peçete, günlük ped filan da kullanma hiç.bunları kullanmak da enfeksiyona neden olabiliyormuş. Normalde yapmazken
Progestan fitil filan kullanıyor musun hatırlayamadım ama ben ona rağmen ekstra bi destek kullanmayı bıraktım dışarıda da yanımda iç çamaşırı taşıyorum mecburen.
Geçmiş olsun kötü düşünme
Suyu da bol içmeye çalış
Ağrılar sancılar artmaya devam edecek muhtemelen sen önlemini al tevekkül et
İnşallah sağ Salim alıcaz bebişlermizi kucağımıza
Geçmiş olsun kötü düşünme
Suyu da bol içmeye çalış
Ağrılar sancılar artmaya devam edecek muhtemelen sen önlemini al tevekkül et
İnşallah sağ Salim alıcaz bebişlermizi kucağımıza
Uykusuz her gece şimdi düşündüm de bu ay bitince 30 hafta bitmiş olacak. Ne ara geçti bunca vakit ... Herkes alışverişe başlamış hatta bitirecek neredeyse. Bebişleriniz güle güle kullansın hepsini. Bana gelince sanki çocuğu alışveriş poşetine koyup gelecek gibi rahatım. Ne çocuk için bir zıbın ne hastanede giyebileceğim bir pijama takımı, almadım. Vahi gelsin diye bekliyorum sanırım. Olmadı foto bırakıyorum, o şekil çıkarız hastaneden... 7. Hatırası olsun hem Eki Görüntüle 3097525