2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
normal doğum muydu narkozlu muydunuz?
doğum sonrası için bahsediyorum ben de. narkoz alan herkese kahve iç demişler ya :)
neyse ben alayım içemesem bile bizimkiler içer, su gibi gidiyo bizde
zaten ben kendi kompostomu götüreceğim çok güveniyorum süte dair tutunacak tek dalım resmen

Normaldi benim. Sezaryen de olsa süte kafein geçer aslında, hiç duymadım kahve iç denildiğini. Tabi, yanınızdakiler içer dediğiniz gibi.

Kayısı kompostosu bir efsaneydi, bol bol süt olsun inşallah

Normaldi benim. Sezaryen de olsa süte kafein geçer aslında, hiç duymadım kahve iç denildiğini. Tabi, yanınızdakiler içer dediğiniz gibi.

Kayısı kompostosu bir efsaneydi, bol bol süt olsun inşallah
ben de forumda öğrendim. sezaryen olacak benim :)
inşallah canım benim. rabbim hepimize 2 yaşa kadar emzirme imkanı versin inşallah :)

Ben 55 ile başladım 63,5 şuan canım bazen ödem oluyor ki benim ödemli halim bu ellerim ayaklarım şiş sen yemekten mi ödemden mi aldın
Yemekten almış olabilirim çok ekmek yiyorum çünkü. Ödemde var eller ayaklar şişiyor. Orta parmağıma olan yüzük şimdi yüzük parmağıma zor oluyor

Bana göre yeter, zaten ay ay olacak kıyafetler değişecek. İlk 6 ay çok hızlı büyüyorlar. Ben kıyafet de yığma yapmadım açıkçası.

Tabi ben henuz kiyafet falan almadigimdan anlayamiyorum simdi ne ne kadar yer kaplar. Zaten beni maksimum 1 sene idare etse yeter. Bu arada simdiden seneye kiyafet almanizda cok iyi o zamana kadar en az ikiye katlar fiyatlar.

Bana göre yeter, zaten ay ay olacak kıyafetler değişecek. İlk 6 ay çok hızlı büyüyorlar. Ben kıyafet de yığma yapmadım açıkçası.

Dogru devir daim olacagi icin yeter gibi 1 yasina kadar sonrasini sonra dusunuruz

Dolap isini cozup artik bir seyler almaya baslamam gerek o yuzden cok tesekkur ederim fikirleriniz icin kizlar

Aynen canım bütçe el verdikçe alıyorum herşey ikiye katlıyor durmadan napıyım kar kardır diyorum

Kizlar benim bebis mesaneyi tekmeliyor surekli bugunde cok kasilmalarim oldu magnezyumda iciyorum butun gun yattim oturdum ama hic fayda bulamadim cokta agirlastim ayyy sistim resmen midemde kotu aksamdan beri reflu var ne yapsam bilemedim korkuyorumda son iki gebeligim bu haftalarda sonlanmisti erken suyum gelmisti allahim esirgesin saglicakla vaktiyle alayim kizimi kucagima insallah bu sefer bana duga edermisiniz rabbim ettiginiz dugalari size misliyle geri versin insallah

Bu arada benim bugun sol bobregimde bi agri basladi sonra farkettimki son zamanlarda su icmeyi biraz ihmal ettim. Enfeksiyon olmadigi icin tamamen su icmemeye bagladim bu durumu zaten bebek buyudukce bobrek agrisi gorulebilirmis. O yuzden bol su icelim kizlar zaten agrilarimiz var bir de bobrekler cikmasin☺

ya maşallah :)
geçmiş olsun, doktorun ilaç kullandıracak mı ?

benim de kontrolüm var yarın.
çok heyecanlıyım.
bir tane ilaç olan bir antibiyotik verdi canım sadecw bol su iç dedi.. bende elimden geldiğince kuru tutmaya çalışıyorum bol sıvı tüketiyorum bakalım.. bugün kuru dut kurı kayısı atıştırdım faydası olur İnŞAllah..

insan merakla bekliyor valla muayene günlerini
Hey maşallah ne güzel kilo almış boyu uzamış çok geçmiş olsun, basit bir ilaçla enfeksiyon çözülür inşallah
inŞallah inşAllah.. bugün daha iyiyim elhamdülillah
Rabbim yar ve yardımcın olsun İnŞAllah canım yaa. yat dinlen başka yapılacak birşey yok

İç çamaşırını sık sık değiştirmeye çalış
Peçete, günlük ped filan da kullanma hiç.bunları kullanmak da enfeksiyona neden olabiliyormuş. Normalde yapmazken

Progestan fitil filan kullanıyor musun hatırlayamadım ama ben ona rağmen ekstra bi destek kullanmayı bıraktım dışarıda da yanımda iç çamaşırı taşıyorum mecburen.

Antibiyotik iyi gelir inşallah
Geçmiş olsun kötü düşünme
Suyu da bol içmeye çalış
Ağrılar sancılar artmaya devam edecek muhtemelen sen önlemini al tevekkül et
İnşallah sağ Salim alıcaz bebişlermizi kucağımıza

Ben de seninle ayni durumdayim canim. Ben cok erken oldugunu dusunuyordum. Gelecek ay baslicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…