2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar yorumlarınızı bekliyorummmm
Bu setlerde tulum ve patikli alt üst vs mi var çünkü sadece iki takım yetmez daha önce de yazmıştım biz hastane yakınından iki takım daha almak zorunda kalmıştık kirlenmişti hemen
Kaşık biberona gerek var mı bilmyiorum
Ben de alacağım kaşık biberon çünkü süt iki gün sonra gelebiliyor en azından ağzına dökeriz şırıngayla da verebiliriz aslında
Mesaneyi teklemeden rahatsızım ben de alttan çıkacak gibi hissediyorum böyle açılıyo gibi oluyo ben de suyum gelerek doğuma gitmiştim ama miadındaydı yine de korkusu üstümde kalmış

İki tane böyle set yetmez mi?

Eklentiler

• 30191CF0-A1C1-49C6-AB4F-DB437CDA3196.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 163
İki tane böyle set yetmez mi?
Şapka eldiven filan değil de body ve üst alt yetmiyor bezden nasıl oluyorsa çıkıyor en küçük bez bile büyük geldiğinden mi ne üstü de kusuyo veya mama yiyosa dökülüyo bi şekilde kirleniyo

Korkma canım kötüyüde çağırma bu zamana kadar çok şükür sağlıkla geldi bebişin bu zamandan sonrada vakti gelince sağlıkla kucağına alacaksın inşallah. Rabbim yardımcın olsun inşallah vaktiyle sağ salim kucağına almayı nasip etsin sen kendini rahat hisset kötü düşünme

O halde zıbın alt üst 2-3 tane daha ekliyim

Bencede ekle canım ben bir de ayrı ayrı poşete koymayı düşünüyorum işte iç zıbını dışına giydireceğim kıyafet şağkası çorabı kaç tane tek giyimlik oluşturacaksam o kadar ayrı bir poşete set halinde koyacam. Diyelim 3 tane böyle set yaptım kullandıgımı kullanırım diğerlerinide kullanmazsam temiz temiz gelir eve yerlerine koyarım

Aynen tek tek poşetlemek daha mantıklı sağlam kalanları evde giydiririz:)

Nil hanımın odası yerleşme başladı
Güle güle sağlıkla kullansın Nil prenses Güven beyin odasıda yavaş yavaş yerleşiyor ama eksikler bitmek bilmiyor malesef

Eklentiler

• 5E509AA7-C3C3-45F2-B52B-F16D2387F610.webp
    67,7 KB · Görüntüleme: 148

Sık Çamaşır değiştiriyorum canım aynen.. normal zamanda da kullanamazdım zatenn günlük pedi ben wc bana ait zaten.. ama bayram zamanı gittiğimiz yerlerde falan girdim ondan mı oldu acaba diyorum Allah beterinden saklasın çok şükür iyiyim yemem içmem yerine geldi..

O da etkiler bak enfeksiyonu. Başka yerde tuvalete girmek maalesef hamilelerin hazin yarası her yerde tuvalet aramaktan mahvoldum son ay hele ızdırapmış

Ya tuvalet olmasa bile yaşanıyor sanırım.
İyi gelmesine sevindim
ben de vajinal enfeksiyon için kullandım kendime gelmiştim. Gözümün önü açılmıştı resmen kasılmaları çok arttırıyormuş
Ama enfeksiyonun geçtiğini düşünmüyorum mesela sorun olmaz inşallah doktora gidiyorum söyleyeceğim yine var diye
Merhaba teyzelerim bugün biz şeker yüklemesi yaptırcaz Şans dileyin bize
Günaydın minnoooş
Ay ben de yoldayım geliyorum

Günaydın canım doktor geç geldi. Biz de erken geldik yükleme için boşuna gelmiş olduk. 9.30 randevusuydu. 8.30da geldim yükleme için hala bekliyorum.

Günaydın canım doktor geç geldi. Biz de erken geldik yükleme için boşuna gelmiş olduk. 9.30 randevusuydu. 8.30da geldim yükleme için hala bekliyorum.
Aaa neden bekledin ki hemen çıkıp yaptırsaydın keşke
Önce doktora muayene olmana gerek yoktu aslında ben de o şekilde yaptım cünkü

Kızlar bebiş sağ tarafa aşağıya baskı yapıyor tuvalete giderken resmen tutarak gidiyorum sizde de aynı mı doktora gitsem mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…