2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Biz de simdi kontrolden geldik, 1330 gr olmuşuz, ama ayağını kafasına kadar çıkaran akrobat kızım poz vermedi bugün bize, onun yerine ben pozumu atayım her hafta daha da heyecanlı olmaya başlıyor degil mi ? Herkese sağlıklı, güzel kontroller diliyorum

Eklentiler

• 9E4DAFEB-213D-415E-8784-A7DA67A5ACED.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 122
27+0 göbüşüyle selamlar kızlar kontrolden geldik 1065 gram olmuşuz çok şükür her şey yolundaymış. Bebişin kafası yukarda bacaklar aşağıdaymış keyfi yerindeydi. Rahimağzı hala 50 mm. Doktor kasılmalara sebep olacak herhangi bir şey gözükmüyor ultrasonda rahim büyüyordur dedi. İçim rahatladı yine.

Eklentiler

• E3834E2B-60D5-461D-8C07-B66E56EBC760.webp
    73,5 KB · Görüntüleme: 116
Elde deil canim benim iki kere ust uste ayni seyleri yasadim bi tekrari daha olur diye odup kopuyor ama haklisin kotuyu cagirmamak lazim bi kere 30cu haftayi gorsem icim biraz rahatlayacak

Hanımlar bebişlerinizin maşallahı var
Ne güzel her şey yolunda
Kızlar bebiş sağ tarafa aşağıya baskı yapıyor tuvalete giderken resmen tutarak gidiyorum sizde de aynı mı doktora gitsem mi acaba
Mesaneye baskılar artık bu haftalarda çok hissedilmeye başlıyor ama. Ekstra canınızı sıkacak bi durum yoksa normal bence.
Bugün tuvalete koşarak gittim mesela ama bi şey yok gibiydi nerdeyse

Biz de kontrolden geldik.
Çok şükür bugün 28+0 olduk.
Bebiş 1 hafta geriden gelmeye devam ediyor. Tam 1 kilo olmuşuz
4 hafta önceki kontrolümüzün ölçüleriyle karşılaştırdım tam 4 haftalık gelişmişiz. Bu biraz daha rahatlattı. Bir tek karın çevresi ekstra geri kalmış ama zayıf bi bebek bekliyoruz artık zaten

Sonunda vajinal ultrasonla baktı doktor, mantar olmuşsun dedi farklı bi fitil verdi.
Ciğer geliştirici iğneyi 2 -3 hafta sonra yapacağız.
Dün gece çok öksürünce ufak bir lekelenme yaşadım ama bi sorun görünmüyor
Fakat rahim ağzı uzunluğu kısalmış 25 mm ye düşmüş. Yarın da abimin düğünü var, doktor gidebilirsin çok ayakta kalma dedi ama benim şüphelerim var, ne yapsam bilemedim.
İki türlü de içim rahat etmiyor.

Bu arada kan uyuşmazlığı olanlar için iğne zamanı geldi, haberiniz olsun

Demek ki minyon bir bebiş olacak yeter ki sağlıklı olsun da canım benim, çok şükür

Doktoruna güveniyorsan o ne dediyse o şekilde ilerle, gidersin ama daha çok oturursun. En azından onların güzel gününe şahitlik etmiş olursun. Ama yok benim içim rahat etmeyecek dersen de bu durum çok özel bir durum herkesin anlayış ile karşılayacağını düşünüyorum.

Ne güzel büyümüş bebiş :) Hayırlısıyla şu ağustosu da bir atlatalım rahatlayacağız. Yavaş yavaş doğumu bekleyeceğiz sonra. rahim ağzı uzunluğu 1 temmuzda gittiğimde 38mmdi benim. Bayramda 1 saat uzaklıkta bir yere arabayla gittim ben çok zorlandım kasık ağrılarım arttı hala üzerimden atamadım o yorgunluğu. Sanırım senin yerinde olsam gitmezdim. Şuan bebişlerimiz sağlıklı vaktiyle doğsun diye biraz bencil düşünüyorum ama elimde değil.

Canım haberler güzel zayıf olsun sütnle besler kilo aldırırsın benim de 38 mm rahim agzı uzunlugu iyi demişti, 25 mm de kötü değildir bence ya tabi doktorun daha iyi bilir.
Bizde kan uyuşmazlıgı var salı günü hollanda da gidiyorum inşallah saglıkla zamanında alalım bebişlerimizi

Katılıyorum lalalacım
Hiçbir sorun yaşanmayabilir ama yaşanırsa sonuçlarını göze alamıyorum da:)
Daha büyük sorunları tetikleyebilir de, düşüneceğim ama gitmeme ihtimalim çok yüksek su an :)
Tuttuk nefesi bekliyoruz, stresim çok artmaya başlamış, dün gece uyuyamayınca onu farkettim:)
İnşallah sağ Salim Ağustos ayını da atlatırız
Ben 1 er saatlik yolculuklara çerez gözüyle bakıyorum doktoruma gitmem trafik yoksa 1 saat sürüyor zaten ekstra yastık desteği ve biraz yatırılmış Koltuk ile gidiyorum tavsiye ederim :)
Ben de biraz senin gibi düşünüyorum, benim gebeliğimin riskli olması ilk aydan beri belli olan bir şeydi. Kimseye sürpriz değil :) sürpriz olan şey, düğünleri
Aldırırz inşallah sağ Salim doğsun da sarar sarmalar beslemenin de yolunu buluruz inşallah:) Allah dermansız dert vermesin vaktiyle gelsin hepsi :)
1 ay öNceki kontrolümde benim de 36 mm kadardı. Biraz kısalmışız:)
Farklı bi açıdan 45 mm çıktı aslında. Evirdi çevirdi bariz açılma vardı, o kısımdan yeniden ölçtüğünde 25 mm gördük. 7-8 kere yeniden ölçüm yaptı.
Rahim kasılmasıyla ve ayaktayken özellikle baskısıyla o uzunluğa kısalıyor yeniden sanırım çok ilginç deneyimler gerçekten.
Doktor takip et temkinli ol artık riskli dedi.
İnşallah vakitlice sağ Salim canım benim

Ben de dinleniyorum şimdi, bu akşam devlet hastanesi acil kadın doğumdan yaptırmayı deneyeceğim kan uyuşmazlığı iğnesini bakalım Allah yardımcım olsun

Ekim annelerim selamlar yeniden, umarım herkes iyidir Kasım annesi olarak size bir soru sormak istiyorum; bugün detaylı ultrasonum vardı bebeğin gelişimi her şey çok güzel ancak plesanta previa teşhisi koydu doktor. Ama çok bir şey demedi ilişkiye dikkat edin dedi o kadar. Netten araştırdım biraz erken doğum riski vs varmış. Kendi doktoruma yazdım o da şu an ek bi şeye gerek yok takip edicez kanama olursa gel dedi. Ama işim hiç rahat değil. Plesenta previa olup da sonradan yukarı çıkan var mı acaba aranızda?

Ay kızlar çok değişik bir duyguymuş bakın bebişimin detaylarına

Eklentiler

• 22ABF84B-2039-4ED3-BE37-EDC037389EC7.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 120
  • F589A6F9-7AEC-4194-AE82-8F61696A60CA.webp
    37 KB · Görüntüleme: 118
  • 67CC850A-B77B-4202-A87A-74D65C8A7216.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 123
  • 5EEB1E1F-F3BD-47FB-BE98-CFE175A88175.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 125
  • EB9406BD-25D0-42DB-ADD0-FFA5344723D2.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 118
Merhabalar üründen memnun musunuz

Kuzum geçmiş olsun öncelikle akıntı oluyor muydu abinin düğünü yakın olduğu için git istersen ama çok fazla kalmazsın uzakta mi düğün

Aylardır bir sürü sıkıntı yaşadık. Lekelenmeler, ağrılar, riskler... Arka koltukta uzanmama rağmen araba beni artık çok yoruyor. Herkes durumunun farkındaysa gitmesen de bir şey olmaz bence :) Ben kendi yaşadığım ilde bir arkadaşın düğününe gittim bayramdan hemen önce. İnan ki rahatsız sandalyelerde 1 saat zor oturdum eve gittim dayanamayıp. Hamileliğin son 3 ayına girdik bundan sonra biraz zorlanacağız.

Canım şimdi okudum yazdıklarını sen bilirsin ama lekelenmende olmuş senin hep riskliydi baştan beri gitmesen mi düğüne yada sadece yarım saat mi kalsan? Rahim ağzında kısalmış o bebişin 4-5 hafta daha kalması lazım içinde çok dikkatli olman lazım

Ay kızlar çok değişik bir duyguymuş bakın bebişimin detaylarına
Ayyyyy
Ben gardrop içinin de görüntüsünü istiyorum minicik kıyafetleri nasıl yerleştircem napıcam fikir olsun
Kuzum geçmiş olsun öncelikle akıntı oluyor muydu abinin düğünü yakın olduğu için git istersen ama çok fazla kalmazsın uzakta mi düğün
Akıntı var canım
Su gibi de oluyor.
Yeşil akıntı da oluyor bazen. Daha önce başka bi vajinal krem vermişti ama geçmedi. Yine de iyi gelmişti. Şimdi başka bi ilaç verdi bakalım işe yarar inşallah :)
Düğün araçla 2 buçuk saat mesafede. Ama kuaförü vs girince sabah 5 gibi çıkıp akşam 9 gibi evde olabiliriz, yaklaşık 16 saatlik bi tempo ve çok ağır gelir sanırım.
Ahh ah. Neler çektik neler:)
Açıkçası üzülüyorum ama zoruma gittiğinden, kim ne düşünür çok umrumda değil. Zaten her şeyle tek başımıza mücadele ettik/ ediyoruz. İşte abimin yanında olmayacak olmak çok üzüyor
Çok iyi anlıyorum seni. Biz de en ufak rahatsızlıkta hemen çıkıp eve dönüyoruz 1 gün istirahat ediyorum.
Yüzdük kuyruğuna geldik sabredeceğiz artık
Yakın mesafe olsa öyle yapacaktık kuzum ama yolu var maalesef.
Ah dayansak su ağustosu da atlatsak artık iyice rahatlarız :)

Ayrıca covid vakaları çok arttı onun bile düşünülmesi gerekiyor. Bayramda ben kalabalığa girdiğime pişman oldum bu sabah boğaz ağrısıyla uyandım inşallah covid olmamışımdır. Aynen öyle yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sabredeceğiz biraz daha :)

Az önce onu düşünüyordum. Zaten ilaç kullanamıyoruz. Bu zamana kadar yakalanmayıp orada kapmak var bir de. Tüm akrabalar toplanmış

Ay aman geçmiş olsun C vitamini tüketmeye çalış bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…