2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Az önce onu düşünüyordum. Zaten ilaç kullanamıyoruz. Bu zamana kadar yakalanmayıp orada kapmak var bir de. Tüm akrabalar toplanmış

Ay aman geçmiş olsun C vitamini tüketmeye çalış bol bol
Canım düğüne gitmeyi 3 kere 5 kere düşün derim. Evet abinin düğünü çok çok yakının ama önce can sonra Canan. Öksürük ten lekelenmen de olmuş. Covid de arttı. Ben bayramın 2. Gününden beri toparlayamadim. Test vermedim ama covid geçirmiş olabileceğimi düşünüyorum. Ateşim 39 du. koku tat kalmadı. Boğaz ağrısı falan. Bebeğim o gün hiç hareket etmedi. O korkumu anlatamam. Sonra hareketlendi çok şükür. Hala öksürük hapşırık devam ediyor. Karnım kaskatı oluyo. Bebişin bile neşesi yok sanki hissediyorum. Bir yere gitmedim. Sadece işe gidip geliyorum ve metro kullanıyorum. İnan çalışmaktan nefret ettim o an. Ben olsam sanırım evde olmayı tercih ederdim...
Gitmemen sıkıntı yaratmayacak da sen de kızını dayısına sonra götürürsün hayırlı olsuna

Az önce onu düşünüyordum. Zaten ilaç kullanamıyoruz. Bu zamana kadar yakalanmayıp orada kapmak var bir de. Tüm akrabalar toplanmış

Ay aman geçmiş olsun C vitamini tüketmeye çalış bol bol
Sağol canım vitaminlerle toparlayacağım inşallah Kimse maske takmıyor sen taksan bile kimse takmadığı için çok etkili olmuyor maske. Dikkat edelim hepimiz

Yaaa Çok geçmiş olsun canım
Keşke bi doktora görünseydin rapor alırdın olmazsa başlamazdın hemen işe
Umarım toparlarsın bi an önce
Gitmeyeceğim sanırım kafamda şekillendi iyice her şey
sağlıklı karar vermeye hormonal olarak hiç müsait durumda değilim

Teşekkür ederim canım. Doktorum çalıştığım hastanede zaten. Pazartesi şekillenecek bakalım

Kızlar bu arada gebelik şekerinden dolayı şekeri hayatımdan çıkarınca ve beyaz ekmeği hamur işini de kesince kilo alacağıma kilo vermişim son gittiğimde 72 ye yaklamıştım bugün kontrolde 70 çıktım 27+0 +5 kilo şuan son üç ayda kaç kg alırız maximum acaba ben dikkat ediyorum artık yediklerime mecburen çok uçuk kilolar almam herhalde

Canım olay sadece kilo değilki
Ödem etkeni var biz yaza denk geldik doğuma 12,5 kilo ile giden biri doğumdan eve gelirken +5 kilo ile gelcek internette bak çocuk, plesanta,gögüs ıvır zıvır yazıyor ben çok nadir kaçamak yapıyorum bugün hamileliğimden beri
İlk defa pizza yedim beyaz ekmek giç tüketmem +8 kilodayım 55 kilo ile hamile kaldım boyum 1.60 şuan 63 üm

Dolap fikri olsun daha çok şekil değiştirecek ama şimdilik böyle deterjan üstünü görmeyelim orada hastane çantaları falan var -Sunshine

Eklentiler

• A2E9BD0B-75BE-4697-BB53-468ABAAC26DE.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 117
  • 4E5AC2C5-CB45-43C1-BDE7-2B67ECBC4CAD.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 117
  • C2EBDE63-3D1D-49B1-9133-EDE291A5676E.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 114
Kızlar hala prilam kullanan var mı? 1 ay önce bırakmayı denedim 2 gün içmedim bulantılar tekrarladı tekrar başladım. Dün tekrar bırakmaya çalışayım dedim içmedim şuan çok kötüyüm şiddetli bulantım oldu 26.haftadayım hala prilamı bırakamıyorum.

Kızlar pozitifmişim nerden bayramda sakaryaya gittim bugün ki muaynede bebek iyiydi devlet hastanesine sokmadılar bile beni içerisi covid dolu diye özelde serum taktırdım çok dikkat edin kendinize maskesiz çıkmayın
Hamileliğimin 5. Haftası olmuştum covid duyar duymaz çok zor geçmişti herkes dikkat etsin bayramda hiç çıkadım dışarı ben

Geçmiş olsun kuzum benim, düğün zor bir karar, bir de covid ve grip salgını da inanılmaz artmış durumda, gitmeye karar verirsen cok dikkatli ol…

Benim o şekildeydi aynı haftalarda ancak plasenta rahim ağzını tam kapatmamıştı bir kısmı asagidaydi, takip dediler, rahim büyüdükçe yukarı çıkacak dediler ve dedikleri gibi oldu, bugünki kontrolde tam yukari yerleşmiş plasenta, senin de o şekilde olacaktır, iliski cok büyük risk bu durumda, kanamaya sebep olabilir, ayrıca bol bol dinlen kendini zorlama, yukarı çıkacaktır ilerleyen haftalarda

Bebek kilo alıyorsa önemli olan o tabii. Her ay 1-1.5 kilo alsak 4-5 kilo almış olacaksın ödem dahil.

Bizim de bugün park yatağımız geldi, dönenceyi kurup kurup seyrediyorum.
Ben devamlı odasına girip çekmece dolap falan açıp bakıyorum, Eğitici köpekçiğin pilini bitirdik neredeyse bir eşim oynuyor bir ben Boş oda bile nasıl huzur veriyor insana, çok tatlı duygular

Çok teşekkürler inşallah benim de yukarı çıkar. Teşhisi koyan doktor ne kadar kapadığına dair bir şey demedi ama umarım ilerleyen haftalarda düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…