Benim de akıntı var sıkışıklık hissi de oluyor galiba ufaktan bende de var biseyler.Ayyyyy
Ben gardrop içinin de görüntüsünü istiyorumminicik kıyafetleri nasıl yerleştircem napıcam fikir olsun
Akıntı var canım
Su gibi de oluyor.
Yeşil akıntı da oluyor bazen. Daha önce başka bi vajinal krem vermişti ama geçmedi. Yine de iyi gelmişti. Şimdi başka bi ilaç verdi bakalım işe yarar inşallah :)
Düğün araçla 2 buçuk saat mesafede. Ama kuaförü vs girince sabah 5 gibi çıkıp akşam 9 gibi evde olabiliriz, yaklaşık 16 saatlik bi tempo ve çok ağır gelir sanırım.
Ahh ah. Neler çektik neler:)
Açıkçası üzülüyorum ama zoruma gittiğinden, kim ne düşünür çok umrumda değil. Zaten her şeyle tek başımıza mücadele ettik/ ediyoruz. İşte abimin yanında olmayacak olmak çok üzüyor
Çok iyi anlıyorum seni. Biz de en ufak rahatsızlıkta hemen çıkıp eve dönüyoruz 1 gün istirahat ediyorum.
Yüzdük kuyruğuna geldik sabredeceğiz artık
Yakın mesafe olsa öyle yapacaktık kuzum ama yolu var maalesef.
Ah dayansak su ağustosu da atlatsak artık iyice rahatlarız :)
Bizimle de paylaşşlBizim de bugün park yatağımız geldi, dönenceyi kurup kurup seyrediyorum.
Buraya yazdıktan sonra baş kısmındaki mekanizma çöktü, takamadık. Daha bugün kurduk ya canım oğlum inşallah anan gibi şanssız bir insan olmazsın.Bizimle de paylaşşl
Doktoruna bu kadar yakın olman çok hoşTeşekkür ederim canım. Doktorum çalıştığım hastanede zaten. Pazartesi şekillenecek bakalım
Ay süper yaDolap fikri olsun daha çok şekil değiştirecek ama şimdilik böyle deterjan üstünü görmeyelim orada hastane çantaları falan var-Sunshine
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar pozitifmişim nerden bayramda sakaryaya gittim bugün ki muaynede bebek iyiydi devlet hastanesine sokmadılar bile beni içerisi covid dolu diye özelde serum taktırdım çok dikkat edin kendinize maskesiz çıkmayın
GitmeyeceğimGeçmiş olsun kuzum benim, düğün zor bir karar, bir de covid ve grip salgını da inanılmaz artmış durumda, gitmeye karar verirsen cok dikkatli ol…
Büyük geçmiş olsun kuzumDoktoruna bu kadar yakın olman çok hoşinşallah ciddi bi durum yoktur covid vs
Ay süper ya
Ben ilk ben hazırlarım sanıyordum ama yıkama ütüleme işini şimdiden bitirenler var
Çok geçmiş olsun canım.
Gitmeyeceğim
Bu akşam olanlar oldu eve yeni geldik sayılır.
Devlet hastanesine Kan uyuşmazlığı iğnesi için gittim. Toco mu ne sancı cihazına bağladılar.
Aslında diğer günlere göre çok daha iyiydim yani bu benim en hafif geçen günlerimden biriydi. 60 larda sancı çıktı.
Bi anda panik oldular erken doğacak filan curcuna oldu.
Doktoruma da bilgi verdim tedaviyi onayladı.
Ciğer geliştirici iğne ve kasılma önleyici ilaçlar verildi ve serumlar takıldı.
28. Haftadayım diye (?) özele sevkettiler, orası da doğuruyor diye bilgilendirilmiş.
Ambulansla götürdüler ben strese girdim ağla ağla
Sonra kaşla göz arasında ebe tarafından parmak mı desem kol mu desem vajinal muayene edildim.özele gitmeme gerek yokmuş aslında saçma bi mevzu döndü. Ama devlettekiler bu doğum sancısı dediler çözemedim.
Neyse…
Kasılma önleyici ilaçlar işe yaradı sanırım aylardır hiç bu kadar rahat bir karnım olmamıştı.
Yine ilaç yazıldı doktorum kullan derse kullanacağım.
Yarın akşam ciğer geliştirici iğnenin 2. Dozu yapılacak.
Arkadaşlar eskaza doktorunuz harici bi yerde muayene olursanız gözünüz açık olsun
ben özeldeki ebe gelene kadar durumu iyi idare etmiştim. Kontrolüm haricinde hiçbir şey gerçekleşmemişti.
Ama Ebe ben n’oluyo anlamadan bastı elinidoğuruyorum sandığı için. Suyum filan geldi sanmışlar. özeldeki doktor gece yatırmak istedi ama doktorum evde istirahat et diyince çıktık.
Bugün de doğurmadım çok şükür
Benim doktora kalsa yarın düğüne gidebilirsin diyo allahım yarabbim yatacağız akşama kadar, zaten psikolojik perte çıktık eşimle
6 saat yanıma giremeyip kapılarda kaldığı için ben değil de o 9 doğurdu
birileriyle dalaşmadan eve geldik şükür
Doktorum da bi daha bi şey olursa orda uğraşma bize gel dedi
Öf aman ne anlattım ailemle de konuşamayınca sizle paylaşayım dedim
Canım Allah yardımcın olsun inşallah öyle böyle geçecek bu süreler . İnşallah sağlıkla beklesin bebeğin zamanı geldiğinde sağ salim sağlıkla gelsinDoktoruna bu kadar yakın olman çok hoşinşallah ciddi bi durum yoktur covid vs
Ay süper ya
Ben ilk ben hazırlarım sanıyordum ama yıkama ütüleme işini şimdiden bitirenler var
Çok geçmiş olsun canım.
Gitmeyeceğim
Devlet hastanesine Kan uyuşmazlığı iğnesi için gittim. Toco mu ne sancı cihazına bağladılar.
Aslında diğer günlere göre çok daha iyiydim yani bu benim en hafif geçen günlerimden biriydi. 60 larda sancı çıktı.
28. Haftadayım diye (?) özele sevkettiler, orası da doğuruyor diye bilgilendirilmiş.
Sonra kaşla göz arasında ebe tarafından parmak mı desem kol mu desem vajinal muayene edildim.özele gitmeme gerek yokmuş aslında saçma bi mevzu döndü. Ama devlettekiler bu doğum sancısı dediler çözemedim.
Neyse…
Kasılma önleyici ilaçlar işe yaradı sanırım aylardır hiç bu kadar rahat bir karnım olmamıştı.
Arkadaşlar eskaza doktorunuz harici bi yerde muayene olursanız gözünüz açık olsun
ben özeldeki ebe gelene kadar durumu iyi idare etmiştim. Kontrolüm haricinde hiçbir şey gerçekleşmemişti.
Ama Ebe ben n’oluyo anlamadan bastı elinidoğuruyorum sandığı için. Suyum filan geldi sanmışlar. özeldeki doktor gece yatırmak istedi ama doktorum evde istirahat et diyince çıktık.
Benim doktora kalsa yarın düğüne gidebilirsin diyo allahım yarabbim yatacağız akşama kadar, zaten psikolojik perte çıktık eşimle
AhahahBuraya yazdıktan sonra baş kısmındaki mekanizma çöktü, takamadık. Daha bugün kurduk ya canım oğlum inşallah anan gibi şanssız bir insan olmazsın.
İnşAllah bi 37 38. Haftayı görüp sağlıkla evladını kucağına al yemin ederim kendim doğum yapmış kadar sevineceğim yaaaBu akşam olanlar oldu eve yeni geldik sayılır.
Neyse…
AminBüyük geçmiş olsun kuzumbir daha yaşatmasın allahım. Sağ Salim zamanında gelsin bebişin sağlıkla Kötü bir gün geçirmişsin tekrarı olmasın inşallah
İnşallah canım allah hepimizin gebeliğini kolaylaştırsın inşallahCanım Allah yardımcın olsun inşallah öyle böyle geçecek bu süreler . İnşallah sağlıkla beklesin bebeğin zamanı geldiğinde sağ salim sağlıkla gelsin
YaaaİnşAllah bi 37 38. Haftayı görüp sağlıkla evladını kucağına al yemin ederim kendim doğum yapmış kadar sevineceğim yaaa
AminAminamin amiiiin hepimiz için kocaman amin. Allah yardımcımız olsun bilgisizlik, tecrübesizlik ve yalnızlık çok zor
İnşallah canım allah hepimizin gebeliğini kolaylaştırsın inşallah
Yaaa
Şu 6 ayda 10 yıl yaşlandım herhalde.
Ah allahım sağ Salim erdirsin hepimizi o günlere. İnşallah canım benim
Ama nasıl üzüldüm biliyor musun? Hayal kırıklığı yaşıyorum, onu seyrederek uyuyacaktım bu gece.Ahahahbir insanın en çok kendi nazarı değermiş ya malına onun hesabı olmuş
İnşallah canım benimAmin
Zor olmazmı ya tecrübesizlik hele birde yalnızlık eklenince cidden büyük sıkıntı. Ama bu günleri gülümseyerek anmayı nasip etsin rabbim hayırlısıyla
Bebeğine ve kendine güven inan, zamanında sağlıkla mutlulukla doğacak allahın izniyle minik sabırsızın
Ya sen naptın şimdi dönenceye beşiğe baka baka nazar edip kırdın mı kız nolduAma nasıl üzüldüm biliyor musun? Hayal kırıklığı yaşıyorum, onu seyrederek uyuyacaktım bu gece.
Sağol çiçeğim. Benim doktor da çok sakin sanırım yaaa-Sunshine gecmis olsun kuzum . Gunes hanim ve sen gayet guzel idare ediyorsunuz aylardir , bu doktorlarin panigi nedir boyle . Sanslisin ki kendi doktorun cok iyi ve sakin biri
Malesef öyle kuzum, ben tüp bebek annesiyim gördüklerim duyduklarım gerçekten yürek dağlıyor ama herbirimizin imtihanı bambaşka.İnşallah canım benim
İnanıyorum yaaaa ne günlerden bu günlere geldik biraz daha temkinli davranıp atlatacağız inşallah bu günleri.
Allah daha kötü şeylerle sınamasın çok kötü şeyler gördüm bugünçok zor imtihanlar yaşayan kadınlar var. Çok üzülüyorum keşke kimse bu kadar şeye maruz kalmasa…
bence tecrubeli doktorlar daha sakin.Ya sen naptın şimdi dönenceye beşiğe baka baka nazar edip kırdın mı kız noldugüldüm biraz ama kızma bana
iadeye filan yollayın düzelmeyecek bi şeyse
Sağol çiçeğim. Benim doktor da çok sakin sanırım yaaacihazda 60 ı görünce şok oldum ısrarla diyorum ya bu benim en iyi günüm nasıl böyle çıkar ben bu zamana kadar 50 kere doğurmalıydım filan
Arkadaşlar ülkeye bol bol doktor lazım
Ağlatma beniMalesef öyle kuzum, ben tüp bebek annesiyim gördüklerim duyduklarım gerçekten yürek dağlıyor ama herbirimizin imtihanı bambaşka.
Allahım beterinden korusunsen bunları düşünüp ne kendini nede Güneş hanımı üzme. Dilerim bundan sonraki sürecinde tüm kolaylıklar ve güzellikler sizi bulsun.
Açılma yok çok şükür ama kısalmam vardı İşte canım. Bu ilaçlar işe yaradı meğer baya stabil sancılarım varmış dik yürüdüm rahat adımlar attım aylar sonra resmen.bence tecrubeli doktorlar daha sakin.
ee peki acilma fln yok demi ?
ya sen ben olabilir misinDoktoruna bu kadar yakın olman çok hoşinşallah ciddi bi durum yoktur covid vs
Ay süper ya
Çok geçmiş olsun canım.
Gitmeyeceğim
Neyse…
Ah kardeşimmmya sen ben olabilir misinnekdr aynı şeyleri yaşıyoruz sana anlatamam gunumuz bile aynı, endişeler, korkularımız hatta kendı dr. um un rahatlığı bile.cok geçmiş olsun bgn bnde bir dr. un kıyısından döndüm ama alttan muayneye ızın vermedim baya okdr cok söylendı ki çıkarken bile arkamdan konusuyordu ama kendi dr. um aşırı kanama olmadıkca alttan baktrma dedi 7aylık bir emeği çöpe atamam sizlik birşey değil dedim cıktm. az kaldı ınşallah gecicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?