ayy cok sukurAğlatma beni
Umarım güzellik umarım kimse böyle imtihanlar yaşamasın
Açılma yok çok şükür ama kısalmam vardı İşte canım. Bu ilaçlar işe yaradı meğer baya stabil sancılarım varmış dik yürüdüm rahat adımlar attım aylar sonra resmen.
Valla olur yaaa damar yolumu boşa söktüler ben alırdım 2 ay, damardanayy cok sukur
sana damardan baglsinlar o ilaclari
Valla olur yaaa damar yolumu boşa söktüler ben alırdım 2 ay, damardan
Etkisi de geçiyo herhalde eski Halime geri döndüm
İyiydi valla ama napalım Süt su döngüsüyle devam ediyoruz geceyeuff cabuk gecmis yaa , en azindan soyle oglen 12-1 e kadr dayansaydi iyiydi /(
Doktoruna bu kadar yakın olman çok hoşinşallah ciddi bi durum yoktur covid vs
Ay süper ya
Ben ilk ben hazırlarım sanıyordum ama yıkama ütüleme işini şimdiden bitirenler var
Çok geçmiş olsun canım.
Gitmeyeceğim
Bu akşam olanlar oldu eve yeni geldik sayılır.
Devlet hastanesine Kan uyuşmazlığı iğnesi için gittim. Toco mu ne sancı cihazına bağladılar.
Aslında diğer günlere göre çok daha iyiydim yani bu benim en hafif geçen günlerimden biriydi. 60 larda sancı çıktı.
Bi anda panik oldular erken doğacak filan curcuna oldu.
Doktoruma da bilgi verdim tedaviyi onayladı.
Ciğer geliştirici iğne ve kasılma önleyici ilaçlar verildi ve serumlar takıldı.
28. Haftadayım diye (?) özele sevkettiler, orası da doğuruyor diye bilgilendirilmiş.
Ambulansla götürdüler ben strese girdim ağla ağla
Sonra kaşla göz arasında ebe tarafından parmak mı desem kol mu desem vajinal muayene edildim.özele gitmeme gerek yokmuş aslında saçma bi mevzu döndü. Ama devlettekiler bu doğum sancısı dediler çözemedim.
Neyse…
Kasılma önleyici ilaçlar işe yaradı sanırım aylardır hiç bu kadar rahat bir karnım olmamıştı.
Yine ilaç yazıldı doktorum kullan derse kullanacağım.
Yarın akşam ciğer geliştirici iğnenin 2. Dozu yapılacak.
Arkadaşlar eskaza doktorunuz harici bi yerde muayene olursanız gözünüz açık olsun
ben özeldeki ebe gelene kadar durumu iyi idare etmiştim. Kontrolüm haricinde hiçbir şey gerçekleşmemişti.
Ama Ebe ben n’oluyo anlamadan bastı elinidoğuruyorum sandığı için. Suyum filan geldi sanmışlar. özeldeki doktor gece yatırmak istedi ama doktorum evde istirahat et diyince çıktık.
Bugün de doğurmadım çok şükür
Benim doktora kalsa yarın düğüne gidebilirsin diyo allahım yarabbim yatacağız akşama kadar, zaten psikolojik perte çıktık eşimle
6 saat yanıma giremeyip kapılarda kaldığı için ben değil de o 9 doğurdu
birileriyle dalaşmadan eve geldik şükür
Doktorum da bi daha bi şey olursa orda uğraşma bize gel dedi
Öf aman ne anlattım ailemle de konuşamayınca sizle paylaşayım dedim
Ban haftada 2kere salı perşembe içmemiz söyledi, günde 2kere magnezyum ama toz şase daha etkılı dedi.ben ilk oğlumda da içtim onda yarım tane günü birlik içiyordum.yalniz suan gercekten cok ayağa kalkma ben oğlumda 4 hafta yatarak uzattım.bol su iç soluna yatP pohpoh86
Canısı Bu arada bana da nidilat verdiler hastanede 2 tane
İnanılamz çarpıntı yaptı, forumda bol su içmenin faydalı olduğunu okumuştum
. işe yaradı baya hastanede zaten serum da bağlıydı.
Şimdi günde 6 tane yazdı devletteki doktor. Kendi doktorum ne şekilde kullan derse öyle devam edicem ama etkisi geçmeye başladı sanırım. Eski Halime yavaştan dönüyor gibiyim.
Sana neye bakıp verdiler adalatı ? Kullanım sıklığı yönlendirmesi yine doktordan doktora değişiyor
Yok kız ahahhYa sen naptın şimdi dönenceye beşiğe baka baka nazar edip kırdın mı kız noldugüldüm biraz ama kızma bana
iadeye filan yollayın düzelmeyecek bi şeyse
Sağol çiçeğim. Benim doktor da çok sakin sanırım yaaacihazda 60 ı görünce şok oldum ısrarla diyorum ya bu benim en iyi günüm nasıl böyle çıkar ben bu zamana kadar 50 kere doğurmalıydım filan
Arkadaşlar ülkeye bol bol doktor lazım
Geçmiş olsun kuzum senin geçmişini bilmeyip bi anda giden vaka olarak acil müdahale etmeye çalışmışlar bazen düzenli sancı çıkabiliyor nstde ki o esnada bişey hissetmiyo oluyosun en nihayetinde bu önlemlerin senin için alınması gerekti zatenİyiydi valla ama napalım Süt su döngüsüyle devam ediyoruz geceye
öğlene kadar uyursam güzel olacak
Ay okudukça ben strese girdim ay bayılcam neler yaşamışsın bende dolap içi foto istedin diye aydınlık olmasını bekliyorumDoktoruna bu kadar yakın olman çok hoşinşallah ciddi bi durum yoktur covid vs
Ay süper ya
Ben ilk ben hazırlarım sanıyordum ama yıkama ütüleme işini şimdiden bitirenler var
Çok geçmiş olsun canım.
Gitmeyeceğim
Bu akşam olanlar oldu eve yeni geldik sayılır.
Devlet hastanesine Kan uyuşmazlığı iğnesi için gittim. Toco mu ne sancı cihazına bağladılar.
Aslında diğer günlere göre çok daha iyiydim yani bu benim en hafif geçen günlerimden biriydi. 60 larda sancı çıktı.
Bi anda panik oldular erken doğacak filan curcuna oldu.
Doktoruma da bilgi verdim tedaviyi onayladı.
Ciğer geliştirici iğne ve kasılma önleyici ilaçlar verildi ve serumlar takıldı.
28. Haftadayım diye (?) özele sevkettiler, orası da doğuruyor diye bilgilendirilmiş.
Ambulansla götürdüler ben strese girdim ağla ağla
Sonra kaşla göz arasında ebe tarafından parmak mı desem kol mu desem vajinal muayene edildim.özele gitmeme gerek yokmuş aslında saçma bi mevzu döndü. Ama devlettekiler bu doğum sancısı dediler çözemedim.
Neyse…
Kasılma önleyici ilaçlar işe yaradı sanırım aylardır hiç bu kadar rahat bir karnım olmamıştı.
Yine ilaç yazıldı doktorum kullan derse kullanacağım.
Yarın akşam ciğer geliştirici iğnenin 2. Dozu yapılacak.
Arkadaşlar eskaza doktorunuz harici bi yerde muayene olursanız gözünüz açık olsun
ben özeldeki ebe gelene kadar durumu iyi idare etmiştim. Kontrolüm haricinde hiçbir şey gerçekleşmemişti.
Ama Ebe ben n’oluyo anlamadan bastı elinidoğuruyorum sandığı için. Suyum filan geldi sanmışlar. özeldeki doktor gece yatırmak istedi ama doktorum evde istirahat et diyince çıktık.
Bugün de doğurmadım çok şükür
Benim doktora kalsa yarın düğüne gidebilirsin diyo allahım yarabbim yatacağız akşama kadar, zaten psikolojik perte çıktık eşimle
6 saat yanıma giremeyip kapılarda kaldığı için ben değil de o 9 doğurdu
birileriyle dalaşmadan eve geldik şükür
Doktorum da bi daha bi şey olursa orda uğraşma bize gel dedi
Öf aman ne anlattım ailemle de konuşamayınca sizle paylaşayım dedim
İnşallah kuzucumAyy çok geçmiş olsun okurken ben strese girdiim. Seni yaşarken düşünenmiyorum. Rabbim sağ salim 36-37. Haftaları gösterecek inşallah kendine inan Güneş Hanıma inan
Toz şaşe markası ne canım? doktorum devletin verdiklerinden kullandırmıyor takviyelerde özellikle. Ben de tablet alıyorum.Ban haftada 2kere salı perşembe içmemiz söyledi, günde 2kere magnezyum ama toz şase daha etkılı dedi.ben ilk oğlumda da içtim onda yarım tane günü birlik içiyordum.yalniz suan gercekten cok ayağa kalkma ben oğlumda 4 hafta yatarak uzattım.bol su iç soluna yat-Sunshine
Aaa çok garipYok kız ahahhmekanizmasında sorun varmış bunu istediğimiz zaman kurup istediğimizde kaldıramayacak mıyız? Biz de bir odada kurmuştuk, yatak odasına götürecektik, baş kısmındaki mekanizma tekrar takılmıyor, sıkıntılı yani, iletişime geçeceğim bakalım.
O kadar para ver ilk açılıp kapanmada bozulsun, işe bak.
Aynen öyle oldu sanırımGeçmiş olsun kuzum senin geçmişini bilmeyip bi anda giden vaka olarak acil müdahale etmeye çalışmışlar bazen düzenli sancı çıkabiliyor nstde ki o esnada bişey hissetmiyo oluyosun en nihayetinde bu önlemlerin senin için alınması gerekti zaten
Ay Allah esirgesin hepimiziAy okudukça ben strese girdim ay bayılcam neler yaşamışsın bende dolap içi foto istedin diye aydınlık olmasını bekliyorumeee peki ne olcak şimdi kasılman olursa ozaman erken doğum senin artık
Ya erken doğum zaten olmaz dediğim gibi bence ama ağustos sonuna hazırlan sen güneş hanım ben güneş gibi doğucam hayatınıza bekleyemeyeceğim diyor sanırımİnşallah kuzucum
İnanıyorum kendisine o bi vakitlice doğsun ısırmadık yerini bırakmıcam valla
İçerde kalsam daha iyiydi diyecek
Toz şaşe markası ne canım? doktorum devletin verdiklerinden kullandırmıyor takviyelerde özellikle. Ben de tablet alıyorum.
6 tane bana da çok geldi, zaten cok fazla yan etkisi olan bi ilaç. Rahim ağzında dikiş de yok. Bakalım doktorum ne der beklemedeyim.
Kaç hafta devirirsek kârdaha temkinli olacağım başka problemler çıkmaz inşallah canım teşekkür ederim
Aaa çok garip
Problem vardır muhtemelen
Ama sen bu işi çözersin
Aynen öyle oldu sanırım
Ne doğru ne yanlış, normalde gün içinde ben ne yaşıyorum anlayabilmiş değilim
Aha böyle tuttum nefesi bekliyom
Loresimam bu tocoda kalp atışı bakmıyorlardı, özelde direkt nst bağladılar sanırım, kalp atışı da dinliyorlardı. Bi ara kalp atışı gitti, doktor zaten yok ortada, gelip kontrol eden hemşireye sesleniyorum gelmedi filan dehşete kapıldımmeğer bebe ufak olunca ve hareket edince kalp atışını kaybediyormuş cihaz. Böyle gereksiz atraksiyonlar yanımda yakın zamanda doğurmuş yA da bu süreçlerden geçmiş birine o kadar ihtiyaç duydum ki
Ay Allah esirgesin hepimizi
Ne olcak anlamadım bi daha burda müdahaleye girişmeyeceğiz ama
Rahim ağzında açılma, su gelmesi, bebekte sorun yoksa eğerAlmıyorlar doğuma canım.
Doktor da bi farklılık hissedersen orda uğraşma hiç bize gel dedi öyle yapıcaz.
İşte o farklılık tam olarak ne oluyor onu anlamış değilimdiyorum ya ben çok daha şiddetli bel ve karın ağrılı kasılmalar yaşadım ve yaşıyorum başka zamanlarda
Geçmiş olsun şikayetiniz neydi peki bende de hafif grip varKızlar pozitifmişim nerden bayramda sakaryaya gittim bugün ki muaynede bebek iyiydi devlet hastanesine sokmadılar bile beni içerisi covid dolu diye özelde serum taktırdım çok dikkat edin kendinize maskesiz çıkmayın
Gecmis olsun canm insallah bundan sonra rahat geçer haftaların güneş hanm biraz daha beklerİnşallah kuzucum
İnanıyorum kendisine o bi vakitlice doğsun ısırmadık yerini bırakmıcam valla
İçerde kalsam daha iyiydi diyecek
Toz şaşe markası ne canım? doktorum devletin verdiklerinden kullandırmıyor takviyelerde özellikle. Ben de tablet alıyorum.
6 tane bana da çok geldi, zaten cok fazla yan etkisi olan bi ilaç. Rahim ağzında dikiş de yok. Bakalım doktorum ne der beklemedeyim.
Kaç hafta devirirsek kârdaha temkinli olacağım başka problemler çıkmaz inşallah canım teşekkür ederim
Aaa çok garip
Problem vardır muhtemelen
Ama sen bu işi çözersin
Aynen öyle oldu sanırım
Ne doğru ne yanlış, normalde gün içinde ben ne yaşıyorum anlayabilmiş değilim
Aha böyle tuttum nefesi bekliyom
Loresimam bu tocoda kalp atışı bakmıyorlardı, özelde direkt nst bağladılar sanırım, kalp atışı da dinliyorlardı. Bi ara kalp atışı gitti, doktor zaten yok ortada, gelip kontrol eden hemşireye sesleniyorum gelmedi filan dehşete kapıldımmeğer bebe ufak olunca ve hareket edince kalp atışını kaybediyormuş cihaz. Böyle gereksiz atraksiyonlar yanımda yakın zamanda doğurmuş yA da bu süreçlerden geçmiş birine o kadar ihtiyaç duydum ki
Ay Allah esirgesin hepimizi
Ne olcak anlamadım bi daha burda müdahaleye girişmeyeceğiz ama
Rahim ağzında açılma, su gelmesi, bebekte sorun yoksa eğerAlmıyorlar doğuma canım.
Doktor da bi farklılık hissedersen orda uğraşma hiç bize gel dedi öyle yapıcaz.
İşte o farklılık tam olarak ne oluyor onu anlamış değilimdiyorum ya ben çok daha şiddetli bel ve karın ağrılı kasılmalar yaşadım ve yaşıyorum başka zamanlarda
:) hakkımızda kolay olan hayırlısı olsun inşallahYa erken doğum zaten olmaz dediğim gibi bence ama ağustos sonuna hazırlan sen güneş hanım ben güneş gibi doğucam hayatınıza bekleyemeyeceğim diyor sanırımşu kasılma olayını ben çözemedim günde 1-2 kere benim karnımın mememin altı semsert oluyor taş gibi çok rahatsız ediyor zaten 2 gündür adet ağrısı gibi ağrım var belimde kasıklarımda neyin ne olduğunuda bilmiyorumki
Sağolasın çiçeğim. İnşallah-Sunshine çok geçmiş olsun canım çok stresli anlar yaşamışsın ama geçti gitti inşallah güneş kızımız vakitlice gelir. Olabildiğince yat sen ne kadar geciktirirsen o kadar iyi. Allahım kolaylık versin
Çok hızlısın jet anneCibinlik ve örgü korumalık gelince bitmiş olcak oda
sağol canım umarım ki vakitlice alalım hepimiz bebişlerimizi
aynen öyle lalalacım-Sunshine ne okudum ben
Çok geçmiş olsun canım, insan böyle zamanlarda soğukkanlı olma noktasında süreci zaten zor yönetirken bir de kendini emanet ettiği insanların böyle stresli ve işbilmez oluşu zorluyor malesef.
Sen güçlüsün. Güneş’in güçlü. İnşallah kazasız belasız atlatacağız her birimizi bu süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?