2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
P pohpoh86
Canısı Bu arada bana da nidilat verdiler hastanede 2 tane
İnanılamz çarpıntı yaptı, forumda bol su içmenin faydalı olduğunu okumuştum
. işe yaradı baya hastanede zaten serum da bağlıydı.
Şimdi günde 6 tane yazdı devletteki doktor. Kendi doktorum ne şekilde kullan derse öyle devam edicem ama etkisi geçmeye başladı sanırım. Eski Halime yavaştan dönüyor gibiyim.
Sana neye bakıp verdiler adalatı ? Kullanım sıklığı yönlendirmesi yine doktordan doktora değişiyor herhalde

ayy cok sukur
sana damardan baglsinlar o ilaclari

Ayy çok geçmiş olsun okurken ben strese girdiim. Seni yaşarken düşünenmiyorum. Rabbim sağ salim 36-37. Haftaları gösterecek inşallah kendine inan Güneş Hanıma inan

Ban haftada 2kere salı perşembe içmemiz söyledi, günde 2kere magnezyum ama toz şase daha etkılı dedi.ben ilk oğlumda da içtim onda yarım tane günü birlik içiyordum.yalniz suan gercekten cok ayağa kalkma ben oğlumda 4 hafta yatarak uzattım.bol su iç soluna yat -Sunshine

Son düzenleme:
Yok kız ahahh mekanizmasında sorun varmış bunu istediğimiz zaman kurup istediğimizde kaldıramayacak mıyız? Biz de bir odada kurmuştuk, yatak odasına götürecektik, baş kısmındaki mekanizma tekrar takılmıyor, sıkıntılı yani, iletişime geçeceğim bakalım.

O kadar para ver ilk açılıp kapanmada bozulsun, işe bak.

İyiydi valla ama napalım Süt su döngüsüyle devam ediyoruz geceye
öğlene kadar uyursam güzel olacak
Geçmiş olsun kuzum senin geçmişini bilmeyip bi anda giden vaka olarak acil müdahale etmeye çalışmışlar bazen düzenli sancı çıkabiliyor nstde ki o esnada bişey hissetmiyo oluyosun en nihayetinde bu önlemlerin senin için alınması gerekti zaten

Ay okudukça ben strese girdim ay bayılcam neler yaşamışsın bende dolap içi foto istedin diye aydınlık olmasını bekliyorum eee peki ne olcak şimdi kasılman olursa ozaman erken doğum senin artık

Ayy çok geçmiş olsun okurken ben strese girdiim. Seni yaşarken düşünenmiyorum. Rabbim sağ salim 36-37. Haftaları gösterecek inşallah kendine inan Güneş Hanıma inan
İnşallah kuzucum
İnanıyorum kendisine o bi vakitlice doğsun ısırmadık yerini bırakmıcam valla
İçerde kalsam daha iyiydi diyecek
Toz şaşe markası ne canım? doktorum devletin verdiklerinden kullandırmıyor takviyelerde özellikle. Ben de tablet alıyorum.
6 tane bana da çok geldi, zaten cok fazla yan etkisi olan bi ilaç. Rahim ağzında dikiş de yok. Bakalım doktorum ne der beklemedeyim.
Kaç hafta devirirsek kâr daha temkinli olacağım başka problemler çıkmaz inşallah canım teşekkür ederim

Aaa çok garip
Problem vardır muhtemelen
Ama sen bu işi çözersin
Aynen öyle oldu sanırım
Ne doğru ne yanlış, normalde gün içinde ben ne yaşıyorum anlayabilmiş değilim
Aha böyle tuttum nefesi bekliyom
Loresimam bu tocoda kalp atışı bakmıyorlardı, özelde direkt nst bağladılar sanırım, kalp atışı da dinliyorlardı. Bi ara kalp atışı gitti, doktor zaten yok ortada, gelip kontrol eden hemşireye sesleniyorum gelmedi filan dehşete kapıldım meğer bebe ufak olunca ve hareket edince kalp atışını kaybediyormuş cihaz. Böyle gereksiz atraksiyonlar yanımda yakın zamanda doğurmuş yA da bu süreçlerden geçmiş birine o kadar ihtiyaç duydum ki
Ay okudukça ben strese girdim ay bayılcam neler yaşamışsın bende dolap içi foto istedin diye aydınlık olmasını bekliyorum eee peki ne olcak şimdi kasılman olursa ozaman erken doğum senin artık
Ay Allah esirgesin hepimizi
Ne olcak anlamadım bi daha burda müdahaleye girişmeyeceğiz ama
Rahim ağzında açılma, su gelmesi, bebekte sorun yoksa eğer Almıyorlar doğuma canım.
Doktor da bi farklılık hissedersen orda uğraşma hiç bize gel dedi öyle yapıcaz.
İşte o farklılık tam olarak ne oluyor onu anlamış değilim diyorum ya ben çok daha şiddetli bel ve karın ağrılı kasılmalar yaşadım ve yaşıyorum başka zamanlarda

Ya erken doğum zaten olmaz dediğim gibi bence ama ağustos sonuna hazırlan sen güneş hanım ben güneş gibi doğucam hayatınıza bekleyemeyeceğim diyor sanırım şu kasılma olayını ben çözemedim günde 1-2 kere benim karnımın mememin altı semsert oluyor taş gibi çok rahatsız ediyor zaten 2 gündür adet ağrısı gibi ağrım var belimde kasıklarımda neyin ne olduğunuda bilmiyorumki

Kızlar pozitifmişim nerden bayramda sakaryaya gittim bugün ki muaynede bebek iyiydi devlet hastanesine sokmadılar bile beni içerisi covid dolu diye özelde serum taktırdım çok dikkat edin kendinize maskesiz çıkmayın
Geçmiş olsun şikayetiniz neydi peki bende de hafif grip var

Gecmis olsun canm insallah bundan sonra rahat geçer haftaların güneş hanm biraz daha bekler

S shtc sanada gecmis olsun insallah biran once toparlanırsınız korkma sakın allahın izniyle bebise birsey olmaz o güvende

Yazdıklarınızı okudum baya geri kalmısım atraksiyonlu olaylar olmus allahm son haftalarıda sorunsuz geçirip sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin

28. Hafta güncellemsi bizdede kendini belli etti artık yürürken yoruluyorum hemen oturma isteği uzun süre ayakta kalamıyorum çok zormus neyseki iyiyiz diyete devam ekmeğin tadını unuttum karbonhidratı kestim keseli hicbir sey tat vermiyor

-Sunshine ne okudum ben
Çok geçmiş olsun canım, insan böyle zamanlarda soğukkanlı olma noktasında süreci zaten zor yönetirken bir de kendini emanet ettiği insanların böyle stresli ve işbilmez oluşu zorluyor malesef.

Sen güçlüsün. Güneş’in güçlü. İnşallah kazasız belasız atlatacağız her birimizi bu süreci

:) hakkımızda kolay olan hayırlısı olsun inşallah
Canım bahsettiğin o sertlik bebek ayak ve kafa ile ittirmesi gibi seyler olabilir belki.
Doktor kontrolün ne zaman?

Sağolasın çiçeğim. İnşallah Allah hepimize kolaylıklar versin
Cibinlik ve örgü korumalık gelince bitmiş olcak oda
Çok hızlısın jet anne
sağol canım umarım ki vakitlice alalım hepimiz bebişlerimizi
aynen öyle lalalacım
Yani sağlık sektöründe çok büyük bi yetersizlik var her anlamda.
Hepsi birleşince çığ gibi büyüyor. Çok tatlı işini önemseyen dikkat eden 2 hemşire de vardı, onlar olmasa çok daha zor geçerdi devletteki süreç. Ama onların Da elinden gelen belli maalesef.

İnşallah canım benim rabbim hiçbirimizi yokluklarıyla sınamasın inşallah

bende dün ilk defa devlete gittim,hatta giderken eşimle öve öve gidiyorduk ama cıkışta ne uslup ne temizlik ne de yaklasım olarak gittiğimiz dr. arasında fark vardı.aslında sunun bir ölcüsü yok bazen bakıyorsun 40haftalık üzücü sonuçlar bazen bakıosun 25haftalık süreci tamamlayıp cok iyi snclar la cıkabiliyor.yinede insallah erken doğmaz o hastanede elinde sütle beklemek cok zor. ama benm ilk hedefim 32 2.hedef 34,3. hedef 36. oğlum da 32 haftalık doğdu ciğer geliştirici vurmustuk 14 gun küvözde kaldı. magnewo kullanıyorum hatta özellikle tablet istedim şase seleri pek içemiyorum ama bu daha etkılı dedi -Sunshine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…