Sağolasın cnm Boğaz şişmesi ve ağrısı ile başladı boğazım geçti dedim grip başımı kaldıramadım ağrıdan cnm acile gittim devlete almadılar sana burda serum takamam parol al içerisi covid dolu diye 2 devlet hastanesinden döndüm kanıma bile bakmadan antibiyotik verdiGeçmiş olsun şikayetiniz neydi peki bende de hafif grip var
Canım çok geçmiş olsun neler olmuş. Böyle böyle doğum sürecine alışıcaz sanırım. Bu süreçte yalnız olmak çok zor. Bi takım şikayetlerimiz oluyo. Anneme soruyorum ablama soruyorum doğum yapan arkadaşlarıma soruyorum. Yahu herkes bihaber. Ay bana öyle olmadı vay bana böyle olmadı. Gıcık oluyorum bende.İnşallah kuzucum
İnanıyorum kendisine o bi vakitlice doğsun ısırmadık yerini bırakmıcam valla
İçerde kalsam daha iyiydi diyecek
Toz şaşe markası ne canım? doktorum devletin verdiklerinden kullandırmıyor takviyelerde özellikle. Ben de tablet alıyorum.
6 tane bana da çok geldi, zaten cok fazla yan etkisi olan bi ilaç. Rahim ağzında dikiş de yok. Bakalım doktorum ne der beklemedeyim.
Kaç hafta devirirsek kârdaha temkinli olacağım başka problemler çıkmaz inşallah canım teşekkür ederim
Aaa çok garip
Problem vardır muhtemelen
Ama sen bu işi çözersin
Aynen öyle oldu sanırım
Ne doğru ne yanlış, normalde gün içinde ben ne yaşıyorum anlayabilmiş değilim
Aha böyle tuttum nefesi bekliyom
Loresimam bu tocoda kalp atışı bakmıyorlardı, özelde direkt nst bağladılar sanırım, kalp atışı da dinliyorlardı. Bi ara kalp atışı gitti, doktor zaten yok ortada, gelip kontrol eden hemşireye sesleniyorum gelmedi filan dehşete kapıldımmeğer bebe ufak olunca ve hareket edince kalp atışını kaybediyormuş cihaz. Böyle gereksiz atraksiyonlar yanımda yakın zamanda doğurmuş yA da bu süreçlerden geçmiş birine o kadar ihtiyaç duydum ki
Ay Allah esirgesin hepimizi
Ne olcak anlamadım bi daha burda müdahaleye girişmeyeceğiz ama
Rahim ağzında açılma, su gelmesi, bebekte sorun yoksa eğerAlmıyorlar doğuma canım.
Doktor da bi farklılık hissedersen orda uğraşma hiç bize gel dedi öyle yapıcaz.
İşte o farklılık tam olarak ne oluyor onu anlamış değilimdiyorum ya ben çok daha şiddetli bel ve karın ağrılı kasılmalar yaşadım ve yaşıyorum başka zamanlarda
Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun yaa o kadar bensiniz ki bende aynı durumdayım nefesimi tuttum resmen sürekli her an bi doğuracak korkusuyla yaşıyorum sürekli dua ediyorum Allah hepimize bütün hamilelere sağlıkla vaktinde emanet etsin diyeAğlatma beni
Umarım güzellik umarım kimse böyle imtihanlar yaşamasın
Açılma yok çok şükür ama kısalmam vardı İşte canım. Bu ilaçlar işe yaradı meğer baya stabil sancılarım varmış dik yürüdüm rahat adımlar attım aylar sonra resmen.
Ayy çok geçmiş olsun gerçekten tek doktorla ilerlemek en iyisi canım bir daha yaşama inşallahDoktoruna bu kadar yakın olman çok hoşinşallah ciddi bi durum yoktur covid vs
Ay süper ya
Ben ilk ben hazırlarım sanıyordum ama yıkama ütüleme işini şimdiden bitirenler var
Çok geçmiş olsun canım.
Gitmeyeceğim
Bu akşam olanlar oldu eve yeni geldik sayılır.
Devlet hastanesine Kan uyuşmazlığı iğnesi için gittim. Toco mu ne sancı cihazına bağladılar.
Aslında diğer günlere göre çok daha iyiydim yani bu benim en hafif geçen günlerimden biriydi. 60 larda sancı çıktı.
Bi anda panik oldular erken doğacak filan curcuna oldu.
Doktoruma da bilgi verdim tedaviyi onayladı.
Ciğer geliştirici iğne ve kasılma önleyici ilaçlar verildi ve serumlar takıldı.
28. Haftadayım diye (?) özele sevkettiler, orası da doğuruyor diye bilgilendirilmiş.
Ambulansla götürdüler ben strese girdim ağla ağla
Sonra kaşla göz arasında ebe tarafından parmak mı desem kol mu desem vajinal muayene edildim.özele gitmeme gerek yokmuş aslında saçma bi mevzu döndü. Ama devlettekiler bu doğum sancısı dediler çözemedim.
Neyse…
Kasılma önleyici ilaçlar işe yaradı sanırım aylardır hiç bu kadar rahat bir karnım olmamıştı.
Yine ilaç yazıldı doktorum kullan derse kullanacağım.
Yarın akşam ciğer geliştirici iğnenin 2. Dozu yapılacak.
Arkadaşlar eskaza doktorunuz harici bi yerde muayene olursanız gözünüz açık olsun
ben özeldeki ebe gelene kadar durumu iyi idare etmiştim. Kontrolüm haricinde hiçbir şey gerçekleşmemişti.
Ama Ebe ben n’oluyo anlamadan bastı elinidoğuruyorum sandığı için. Suyum filan geldi sanmışlar. özeldeki doktor gece yatırmak istedi ama doktorum evde istirahat et diyince çıktık.
Bugün de doğurmadım çok şükür
Benim doktora kalsa yarın düğüne gidebilirsin diyo allahım yarabbim yatacağız akşama kadar, zaten psikolojik perte çıktık eşimle
6 saat yanıma giremeyip kapılarda kaldığı için ben değil de o 9 doğurdu
birileriyle dalaşmadan eve geldik şükür
Doktorum da bi daha bi şey olursa orda uğraşma bize gel dedi
Öf aman ne anlattım ailemle de konuşamayınca sizle paylaşayım dedim
Banada karbonhidratı bırak dedi doktorum ekmek pilav makarna vs ne yiyeceğim ki sen ne yiyorsun ?Yazdıklarınızı okudum baya geri kalmısım atraksiyonlu olaylar olmus allahm son haftalarıda sorunsuz geçirip sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin
28. Hafta güncellemsi bizdede kendini belli etti artık yürürken yoruluyorum hemen oturma isteği uzun süre ayakta kalamıyorum çok zormusneyseki iyiyiz diyete devam ekmeğin tadını unuttum karbonhidratı kestim keseli hicbir sey tat vermiyor
Üfff bana şekerli meyveleri bile yasakladı.Banada karbonhidratı bırak dedi doktorum ekmek pilav makarna vs ne yiyeceğim ki sen ne yiyorsun ?
Yumurtayi sabah 2ye cikardim cunku ekmeksiz doymuyorum klasik peynir zeytin domates falan yiyip kalkiyorum.Banada karbonhidratı bırak dedi doktorum ekmek pilav makarna vs ne yiyeceğim ki sen ne yiyorsun ?
Banada meyveyi cok yeme dedi o yuzden günde bi cesite indirdim oglen yiyorum meyveyi sekerli oldugu icin geceye birakmiyorumÜfff bana şekerli meyveleri bile yasakladı.
Canım diyetisyen bana havucu da yasaklamıştı. Eline alıp kıtır kıtır yeme. Salatana azıcık rendeleyebilirsin demişti. O da şekeri yükseltirmisYumurtayi sabah 2ye cikardim cunku ekmeksiz doymuyorum klasik peynir zeytin domates falan yiyip kalkiyorum.
Oglen meyve kuruyemislerle geciriyorum.
5 6 gibi yine acıkıyorum ekmek yemedigim icin 1 cesit etli yemek ya da sebze yemeyi yiyorum yanina ayran yogurt salata ne varsa yiyorum ekmeksiz yine.
Bugun mesela semizotum var bol yogurtlayıp koca tabak onu yemeyi düsünüyorum porsiyonu bol olunca doyuyorum aksamada süt falan iste yine karbonhidrat olmayan seyler atıstırıp uyuyorum gece acligina salata havuc kemirmek iyi geliyor bana bide
Dogru havucta sekerliCanım diyetisyen bana havucu da yasaklamıştı. Eline alıp kıtır kıtır yeme. Salatana azıcık rendeleyebilirsin demişti. O da şekeri yükseltirmis
Aynen valla hiç mutlu değilim böyleDogru havucta sekerlizaten artık ne yiyecegimi sasırdım dönüp dönüp hergun aynı seyleri yiyorum
Sağol canım bakayım bende planlama yapıcam Y Ygmr37 banada meyve yasak dediYumurtayi sabah 2ye cikardim cunku ekmeksiz doymuyorum klasik peynir zeytin domates falan yiyip kalkiyorum.
Oglen meyve kuruyemislerle geciriyorum.
5 6 gibi yine acıkıyorum ekmek yemedigim icin 1 cesit etli yemek ya da sebze yemeyi yiyorum yanina ayran yogurt salata ne varsa yiyorum ekmeksiz yine.
Bugun mesela semizotum var bol yogurtlayıp koca tabak onu yemeyi düsünüyorum porsiyonu bol olunca doyuyorum aksamada süt falan iste yine karbonhidrat olmayan seyler atıstırıp uyuyorum gece acligina salata havuc kemirmek iyi geliyor bana bide
Muhtelemen magnezyum düşüklüğü var ama ekstra durumda var olabilir. Tecrübesizlik. Fazla bir şey diyemiyorum. Bende 3 gündür yatış modu ... ayakta belki günde bir yarım saat kaldim. Oturmak da yaramıyor. Baskı var. Yürüme de yaramıyor. Üstüne gitsem mi bilemedim. Dinlen biraz başladı asıl mod bence 26. Haftadayim.bendeMerhaba kızlar üç gündür sol bacağimdan kalçama doğru bı ağrı saplanıyor biraz ayakta durunca yada fazla oturunca daha da artıyor neden olabilir ayrıca sol bacakta biraz uyuşma da oluyor yarın randevu aldım doktora sorucam işe gidecek durumda da değilim evde zor idare ediyorum kendimi valla
Doktor ne diyecek bakalım istirahat etmeden geçmiyor zaten sadece uzanıp yatmak rahatlatıyorMuhtelemen magnezyum düşüklüğü var ama ekstra durumda var olabilir. Tecrübesizlik. Fazla bir şey diyemiyorum. Bende 3 gündür yatış modu ... ayakta belki günde bir yarım saat kaldim. Oturmak da yaramıyor. Baskı var. Yürüme de yaramıyor. Üstüne gitsem mi bilemedim. Dinlen biraz başladı asıl mod bence 26. Haftadayim.bende
Şuan benim moddasin . Yatsam da ayagi kalkmak sorun ama yatış her zaman iyidir ...asıl mesele bundan sonra başlayacak sanırımDoktor ne diyecek bakalım istirahat etmeden geçmiyor zaten sadece uzanıp yatmak rahatlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?