2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun şikayetiniz neydi peki bende de hafif grip var
Sağolasın cnm Boğaz şişmesi ve ağrısı ile başladı boğazım geçti dedim grip başımı kaldıramadım ağrıdan cnm acile gittim devlete almadılar sana burda serum takamam parol al içerisi covid dolu diye 2 devlet hastanesinden döndüm kanıma bile bakmadan antibiyotik verdi
Tuvalete giderken bebk aşağı çok baskı yaptı resmen eşim karnımı tuttu tuvalete gittim bende dedim kadın doğuma gidiyim en azından hemen alttan muayne yaptı bebeğe bakti çok şükür iyi covid testi ve parol takıldı kan sonucuma görede farklı bir antibiyotik verildi şu an burun akıntım ve burnum yanıyor başka belirtim yok

Canım çok geçmiş olsun neler olmuş. Böyle böyle doğum sürecine alışıcaz sanırım. Bu süreçte yalnız olmak çok zor. Bi takım şikayetlerimiz oluyo. Anneme soruyorum ablama soruyorum doğum yapan arkadaşlarıma soruyorum. Yahu herkes bihaber. Ay bana öyle olmadı vay bana böyle olmadı. Gıcık oluyorum bende.

Ankara'da yaşayan arkadaşlara duyurum var
İstanbul yolunda metro alış veriş merkezine varmadan yolun sağında Çelebi grosun yanında A101 in şubesi var iki katlı. Son bir yılın bütün ürünleri duruyor. Bebek küvetleri kıyafetleri herşeyi. Ben bugün brilantın nevresim takımını aldım ve bir sürü de var. Bilginize

Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun yaa o kadar bensiniz ki bende aynı durumdayım nefesimi tuttum resmen sürekli her an bi doğuracak korkusuyla yaşıyorum sürekli dua ediyorum Allah hepimize bütün hamilelere sağlıkla vaktinde emanet etsin diye mümkün olduğu kadar ayakta kalmayın benmde rahim ağzımda incelme var en son 2.70 ölçmüştü doktorum yatmana gerek yok ama ne kadar az ayakta kalırsan o kadar iyi dedi

Ayy çok geçmiş olsun gerçekten tek doktorla ilerlemek en iyisi canım bir daha yaşama inşallah

Banada karbonhidratı bırak dedi doktorum ekmek pilav makarna vs ne yiyeceğim ki sen ne yiyorsun ?

Banada karbonhidratı bırak dedi doktorum ekmek pilav makarna vs ne yiyeceğim ki sen ne yiyorsun ?
Yumurtayi sabah 2ye cikardim cunku ekmeksiz doymuyorum klasik peynir zeytin domates falan yiyip kalkiyorum.

Oglen meyve kuruyemislerle geciriyorum.

5 6 gibi yine acıkıyorum ekmek yemedigim icin 1 cesit etli yemek ya da sebze yemeyi yiyorum yanina ayran yogurt salata ne varsa yiyorum ekmeksiz yine.

Bugun mesela semizotum var bol yogurtlayıp koca tabak onu yemeyi düsünüyorum porsiyonu bol olunca doyuyorum aksamada süt falan iste yine karbonhidrat olmayan seyler atıstırıp uyuyorum gece acligina salata havuc kemirmek iyi geliyor bana bide

Canım diyetisyen bana havucu da yasaklamıştı. Eline alıp kıtır kıtır yeme. Salatana azıcık rendeleyebilirsin demişti. O da şekeri yükseltirmis

Canım diyetisyen bana havucu da yasaklamıştı. Eline alıp kıtır kıtır yeme. Salatana azıcık rendeleyebilirsin demişti. O da şekeri yükseltirmis
Dogru havucta sekerli zaten artık ne yiyecegimi sasırdım dönüp dönüp hergun aynı seyleri yiyorum

Sağol canım bakayım bende planlama yapıcam Y Ygmr37 banada meyve yasak dedi

Kızlar ne durumdasınız. Ben 26. Haftadayim. Carsamba günü 27 olacak Allahin izniyle ... Doktora gitmem de 10 gün kaldı sanırım. Kilo sanki daha fazla aldım gibi. Bir ağırlık başladı gıbı. Oturmak artık daha rahatsız ediyor. Rahim açılmalari mi başladı anlamadım. Yürürken rahatsız oluyorum. Baskı var. 2 3 gündür böyle..

Sizde durumlar nasıl?

Merhaba kızlar üç gündür sol bacağimdan kalçama doğru bı ağrı saplanıyor biraz ayakta durunca yada fazla oturunca daha da artıyor neden olabilir ayrıca sol bacakta biraz uyuşma da oluyor yarın randevu aldım doktora sorucam işe gidecek durumda da değilim evde zor idare ediyorum kendimi valla

Muhtelemen magnezyum düşüklüğü var ama ekstra durumda var olabilir. Tecrübesizlik. Fazla bir şey diyemiyorum. Bende 3 gündür yatış modu ... ayakta belki günde bir yarım saat kaldim. Oturmak da yaramıyor. Baskı var. Yürüme de yaramıyor. Üstüne gitsem mi bilemedim. Dinlen biraz başladı asıl mod bence 26. Haftadayim.bende

Doktor ne diyecek bakalım istirahat etmeden geçmiyor zaten sadece uzanıp yatmak rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…