2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Kalça çekiliyordur canım o hamilelerde ben çok duyuyordum onu. İnşallah önemli bir şey değildir yüksek ihtimal magnezyum vs verir rahatlaması acısından

Kızlar ben alışverişi bitirdim sayılır bir kaç eksiğim kaldı şükür Hastane çantasına ne koyucaz her yerde ayrı bişey yazıyor kafam karıştı. Kaçıncı haftada hazırlıcaz çantayı falan. Yada kıyafetleri ne zaman yıkıcaz kafamda deli sorular

Evet maalesef. Temizlik zaten felaket kadın bana söyleniyor niye kağıdı değiştirmişim zaten yokmuş dedim kanlı Kağıdın üzerine mi çıkıcam hee diyor zaten kalan her şey de falsoydu temizlik olarak da İşte ne yapabilirsin
hemşirelerden biri (gece geri uğradık) benim bi gebem vardı 25 ten beri doğuracak diye bekledik 41 de en son sezaryene almak zorunda kaldık seni de ona benzettim dedi dedim amin

Çok yıpratıcı gerçekten, bu şekilde hastanelerde uğraşmak. Bir de bebenden ayrılmak allahım kimseye yaşatmasın, geçmişte yaşayanlara tekrarını yaşatmasın
İnşallah sen de hepimiz de vakitlice alırız yine de ne yavrularımız ne de biz çekmeyelim o çileleri. 32 haftaya göre sadece 14 gün küvez iyi değil mi ? Ciğer geliştiriciyi ne zaman vurunmuştunuz?

Ben de artık hangisinin etkisi bilmiyorum
Bacaklarımda sürekli bi ağrı ve hafif bi kramp durumu var. Geceden beri. Baş ağrım da eşlik ediyor. Akşama ciğer geliştiricinin ikinci dozunu olacağım. 2 kutu yazılmış tek doz olarak enjekte edilecekmiş
Bu arada doktorum da nidilat ı kullanma dedi. Şaşırdım.

Sağolasın çiçeğim. Ya annem sanki hiç doğum yapmamış gibi çevremde sıkıntılı gebelik geçiren yok. Suan bulunduğum şehirde 1-2 arkadaşım var sadece onların zaten çocuğu yok. Ailelerimiz başka şehirde.
Üzüldüğüm, strese girdiğim anlarda resmen kasılmalarım başlıyordu hissediyordum, cihazdan uzun uzun takip ettim evet sancım çıkıyor. Bu şartlarda bunları yaşamaya çok müsaitim
Anlamadım ki toplandık bi biz mi yaşıyoruz bu sıkıntıları
Amin canım ben de sürekli senin gibi dualarla geçiriyorum sanırım bebelerimiz artık kiloluk olunca riskleri iyice hissetmeye başladık
Çok geçmiş olsun sana da.
Bana da benzer şeyler söyledi, yat demedi ama temkinli ol kasılmalar sancılar önemli demişti.
Tabi cihazda sancılarım çıktığından habersizdi o zamanlar
Siz ekstra ilaç kullanıyor musunuz peki su an ?
Ayy çok geçmiş olsun gerçekten tek doktorla ilerlemek en iyisi canım bir daha yaşama inşallah
İnşallah canım benim
Kolayca gidilebilen doktorunuzun olması çok önemli

Ah canım sunshineım bir gecede neler yaşamışsın, cok geçmiş olsun. Yalnız olduğunu düşünme, sen cok güçlü bir annesin, bebeğin de cok güçlü, neleri atlatıyorsun ve atlatacaksın da ben de bir suru sorunla uğraştığım icin cok iyi anlıyorum seni.. Hamilelik ve dogum bence zaten tek basına yaşanılan bir süreç, es dost akraba fasa fiso, ne yaşadığımızı en iyi biz biliyor hissediyoruz, kendini üzme, doğum icin motive et en güzel, en sağlıklı zamanda doğuracağız insallah

En geç 35. Haftda bitiriyorlat çanta hazırlama işini. Kıyafet ütüleme vs de sana kalmış kalksın ortadan daha fazla ağırlaşmadan diyorsan kaldır şimdiden

En geç 35. Haftda bitiriyorlat çanta hazırlama işini. Kıyafet ütüleme vs de sana kalmış kalksın ortadan daha fazla ağırlaşmadan diyorsan kaldır şimdiden
Bir iki akrabam arkadaşım falan hazırlamaya başla dedi psikolojim bozuldu Sıcaklardan zaten mantıklı düşünemiyorum devamlı yatma isteği var gözümde büyüyor herşey

ah bebişlerimiz hepimizden güçlü
Doğru söylüyorsun gerçekten, tek başımıza yaşıyoruz. Burda hepimiz hem ruhsal hem fiziksel farklı şeyler hissediyoruz. Bir de insan doğurduktan sonra unutuyor mu ne bilemiyorum
Yani özellikle farklı cinsiyette birinin anlamasını beklemek komik aslında.
Ah Hepimiz çok şey atlattık..
İnşallah canım benim, vakitlice sağlıkla doğsunlar, inşallah

Bir iki akrabam arkadaşım falan hazırlamaya başla dedi psikolojim bozuldu Sıcaklardan zaten mantıklı düşünemiyorum devamlı yatma isteği var gözümde büyüyor herşey
Daha vaktin vaaar niye psikolojini bozuyorsun yavaş yavaş yaparsın

Daha vaktin vaaar niye psikolojini bozuyorsun yavaş yavaş yaparsın
Canim simdi okudum mesajlari neler olmus oyle ya. Kendi doktorundan sasmamak lazim gercekten.
Bu arada benim bi arkadasimda da nstye baglandiginda sanci cikiyordu ama mesela bir baglandiginda cikiyodu bir baglandiginda cikmiyordu. Hatta doktor sıkı takibe almisti erken gelir diye bekliyorlardi. Bebis 39. haftada dogdu. Allah sana da hayirli zamanda saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim.

Bende de bir agirlik var ozellikle yururken rahatsiz ediyor bebis ama kilo almadim bence karnimiz buyudukce agirlik merkezimiz degistigi icin kendimizi agirlasmis ve hareket edemiyor gibi hissediyoruz. Kendimizi hareketli olmaya zorlamamiz gerekiyor diye dusunuyorum tabi doktora da danisarak.

Senin arkadaslar biraz evhamliymis herhalde beni gorseler aglarlar 2-3 tanecik seyi var cocugumun
Her sey yolundaysa 33-34 gibi hazirlarsin cantayi insallah erkenden hazirlamaya cok da gerek yok bence.

Bu arada kizlar bebek telsizi almak sizce gerekli mi ben arada kaldim ev zaten 90 metrekare yani her turlu duyariz cocugu diye dusunuyorum. Esim alalim diyor sizler ne dusunuyorsunuz?
Bana arkadasim kamerali olan verisyon verdi. vermeseydi de alirdim. Kendim panik bir insan oldugumdan , yatarken dondu mu nefer aliyor mu fln gormek isterim

Şimdiden tembellik abidesi oldum ilerisi epey korkutuyor bide her gelen ayrı bişey konuşuyor ondan biraz karıştı kafam
Neden karıştı canım neden korkutuyorlar riskin yoksa telaş etme zaten suan yerleştirecek yerin varsa ufak ufak yıkayabilirsin müsait oldukça akşamları ütülersin yavaş yavaş dizersin bi şey olmaz
Çanta da bunları yaptıktan sonra basit zaten
Valla oldu bi şeyler maalesef
Neler yaşandı anlamadım neler yaşanacağını bilmemek korkutuyor, gerçek anlamda alt kısımda zaten başka türlü hissiyat vardı o da kısalma kaynaklıymış herhalde. Doktor 20-30 dk yürüme okey demişti zaten ama sanki ona da tahammül kalmadı
Amin inşallah hepimiz 39 ları görsek başka ne isteriz ki
Hepimize nasip olsun inşallah güzellik
Bu arada kizlar bebek telsizi almak sizce gerekli mi ben arada kaldim ev zaten 90 metrekare yani her turlu duyariz cocugu diye dusunuyorum. Esim alalim diyor sizler ne dusunuyorsunuz?
Valla eş alalım diyorsa ben marka araştırmaya başlardım
Keza masraflar o kadar çok ki gerçekten bazı şeylerin lazım olup olmadığına dair ikna etmeye çalışmakla geçiyor zaman
Ortak karar ile Şifonyer almayacaktık ama bi kaç gündür şifonyer almaya ikna etmeye çalışıyorum, olcak sanırım
Telsiz de iyidir çocuk içerde uyurken bi gözün sürekli onda olmak zorunda kalmaz ık dese duyuyorsun zaten kendine koltukta uzanacak vakit kalır

Yürümek iyi mi gelir diyorsun yani. Yürüyorum aslında ama yeteri kadar değil. Hemen yoruluyorum. Açılmak için yürüyeyim diyorum ama yetmiyor

-Sunshine 3 hafta önce vurulmuşum. ciğer geliştirici iyi geldiğinden cok kalmadı entube bile olmadı hep kendı nefesını alıp vermiş cok sukur. Düne kadar bebeğim okdr hareketlidi ki resmen içimden cıkıcak tı bgn tek tuk nadir tekmeleri var anlamadım sbh ola hayr ola dıorm artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…