2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bu arada kizlar bebek telsizi almak sizce gerekli mi ben arada kaldim ev zaten 90 metrekare yani her turlu duyariz cocugu diye dusunuyorum. Esim alalim diyor sizler ne dusunuyorsunuz?
90 m2 lik eve gerekmez gibi geliyor. Salon ile yatak odası arası mesafe önemli... kuzenlerimde yok mesela 120 m2 . Duyuluyor . Ama benim ev 140 m2 . Mecbur alcam. Duyulmaz

Bir iki akrabam arkadaşım falan hazırlamaya başla dedi psikolojim bozuldu Sıcaklardan zaten mantıklı düşünemiyorum devamlı yatma isteği var gözümde büyüyor herşey

Ay stres yapma sen boşver milleti şimdi hazırlamak istiyorsan şimdi haızlra orası ayrı kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman hazırla dinleme kimseyi boşver. Ben daha bir kaç zıbınlı kıyafet dışında alışverişe bile çıkamadım önümüzde ki hafta başlıycam artık

Bu arada kizlar bebek telsizi almak sizce gerekli mi ben arada kaldim ev zaten 90 metrekare yani her turlu duyariz cocugu diye dusunuyorum. Esim alalim diyor sizler ne dusunuyorsunuz?

Valla ben telsiz kamera alanın pek aktif kullandıgını düşünmüyorum bebeği olan arkadaşlarım 1-2 kullandı sonra bıraktılar kullanmayı. Tabi ki tercih meselesi orası ayrı ama zaten emin olun bir ayağımız bir kulağımız sürekli yattığı odada olacak. Geçen misafirliğe arkadaşım geldi bana 3 aylık bebeği var whatsaptan eşini aradı görüntü açtı öyle balkonda birlikte oturduk. Evde de eğer bebek uyudugunda uzun soluklu bir işimiz varsa yada balkonda kahve vs içeceksek bu yöntemi yapıyoruz dedi

Bende yarıın bebişimle kavuşuyorum inşallah en son 21. Haftada detaylıda görmüştüm şimdide pazartesi 26. Haftya gircem hareketlerini hissedince doktor randevularını beklemek daha rahat oluyormuş diye konuşuyorduk ya gerçekten de öyleymiiş zaman nasıl geçiyor anlamıyor bile insan iyi olduğunu biliyorsun diğer türlü bişey oldu mu diye içimiz içimizi yiyordu. Zaman yaklaştıkça heycan bambaşka oluyor rüyalarım doğumla alakalı artık ya doğuruyorum ya doğuramıyorum öyle doğumhanede rüyalar görüyorum

Biz tamamladık sayılır keşke daha erken alsaymışız inanılmaz fiyat farkı var bir kaç hafta öncesine göre Ben biraz tez canlıyım. Eşimde öyle haliyle hep bir kaos halindeyiz

Hangi şehirdesin kuzum Babymall varsa olduğun yerde büyük parçaları ordan alın. Alacaklarını internette araştır en uygun fiyatlarını bul bulduğun siteyi ve fiyatı gösterince indirim yapıyorlar. Piyasada 1800 olan ana kucağını 1200e 5bin olan bebek arabasını 3300e aldık. Yatak vs hepsini fiyat araştırıp gittim epey karlı oldu şu zamana göre

Iste ben de surekli ikna etmeye calistigim icin gereksiz seylere para harcamayip gereklilere finansman yaratmaya calisiyorum

Kızlar ilişki olayınız ne alemde kocalarınız moda girdimi artık doğum moduna
Yok valla biz girmedik o moda henuz son aya kadar iliskide bir sakinca yok diyorlar. Ama doktora sorucam yine de bu gidisimde cunku bazen iliski sirasinda karnim agriyor bebek kendini bir noktada toplamis gibi hissediyorum o zaman korkuyoruz biraz sonra geciyor

Valla biz 2 üstüste ilişkiye giriyoruz benim enfeksiyon tekrarlıyor yine bir fitil macerası beni bekliyor eşim prezervatif kullanmaktansa ilişkiye girmem modudadı hep bende kopukluk olmasın diye izin verdim enfeksiyon tekrarladı durdu

Kızlar ilişki olayınız ne alemde kocalarınız moda girdimi artık doğum moduna
Bizim tüp bebek olduğundan ilk iki ay yasaktı, sonra arada kanama oldu yok sıvı gelmesi oldu derken kahve arkadaşına döndük adamla Aylardır benim evhamlarımdan korkularımdan tık yok

Bizim tüp bebek olduğundan ilk iki ay yasaktı, sonra arada kanama oldu yok sıvı gelmesi oldu derken kahve arkadaşına döndük adamla Aylardır benim evhamlarımdan korkularımdan tık yok
Ya benimkine sölediğimde ben okadar aç adammıyım senin ağrıların varken sıkıntın varken ilaç kullanırken fırsatçımıyım ben diyor 40 yaşımdayım şu dönemde bunumu düşüncez diyor aslında doğru ama bende uzaklaşılmasın diye zorladım hep

Ankaradayım aynen bakcam babymalle yaa öyle yapıyorlar mıı dikkat etcem o konuda. aslında alacaklarım kafamda belli ya sadece geriye işte almak kalıyor

Ne güzel anlayışlıymış enişte ya benimki bu ara biraz hareketlendi devamlı ağzında ama bakalım nasıl olacak Bide güya hamilelikte istek çoğalır falan diyorlardı bende tam tersi oldu konu cinsellik olunca kamyon çarpmış gibi hissediyorum. Uzaklaşma konusu benide düşündürüyor ama elimde değil

Ankaradayım aynen bakcam babymalle yaa öyle yapıyorlar mıı dikkat etcem o konuda. aslında alacaklarım kafamda belli ya sadece geriye işte almak kalıyor
Evet canım internette kendinden daha uygun bir fiyat bulunca o fiyata veriyorlar. Ama şube şube fark varmıdır hiç bilmiyorum Tüm alışverişimizi ordan yaptık şuandada alışveriş miktarına göre Çek veriyorlar. Biriktirdiğim çeklerle eğitici köpekçiği bedavaya almış oldum

Canım Allah onlara bi gün belirledi ve o gün gelecekler biz ne yaparsak yapalım tabiki tedbir bizden takdir Allah’tan canım bende dikiş var bu benim ikinci hamileliğim ilki de en az bu kadar stresli geçmişti hamd olsun onu sağlıkla kucağıma aldım 9 yaşında 21.haftada rahim ağzım incelmeye başladı oğlumda da inceldi sonra açılma bile başladı ve ben iki ay 7 cm açıklıkla bekledim her kontrole gitmem de açıklık artıyordu ve doktor yatış verirdi beklerdim beklerdik doğmazdı çok şükür 37.haftada doğdu o yüzden içini temiz tut Allah ol der olur

Extra ilaç magnezyum kullanıyorum kasılmalara her gün bir sade soda içmemi söyledi doktorum ve Progestan fitil günde iki kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…