90 m2 lik eve gerekmez gibi geliyor. Salon ile yatak odası arası mesafe önemli... kuzenlerimde yok mesela 120 m2 . Duyuluyor . Ama benim ev 140 m2 . Mecbur alcam. DuyulmazBu arada kizlar bebek telsizi almak sizce gerekli mi ben arada kaldim ev zaten 90 metrekare yani her turlu duyariz cocugu diye dusunuyorum. Esim alalim diyor sizler ne dusunuyorsunuz?
Bugün fiyatlara baktım da almamaya karar verdim. Benim evimde küçük yalnızız zaten. AlmiycamBu arada kizlar bebek telsizi almak sizce gerekli mi ben arada kaldim ev zaten 90 metrekare yani her turlu duyariz cocugu diye dusunuyorum. Esim alalim diyor sizler ne dusunuyorsunuz?
Bir iki akrabam arkadaşım falan hazırlamaya başla dedi psikolojim bozulduSıcaklardan zaten mantıklı düşünemiyorum devamlı yatma isteği var gözümde büyüyor herşey
Bu arada kizlar bebek telsizi almak sizce gerekli mi ben arada kaldim ev zaten 90 metrekare yani her turlu duyariz cocugu diye dusunuyorum. Esim alalim diyor sizler ne dusunuyorsunuz?
Biz tamamladık sayılır keşke daha erken alsaymışız inanılmaz fiyat farkı var bir kaç hafta öncesine göreAy stres yapma sen boşver milleti şimdi hazırlamak istiyorsan şimdi haızlra orası ayrı kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman hazırla dinleme kimseyi boşver. Ben daha bir kaç zıbınlı kıyafet dışında alışverişe bile çıkamadımönümüzde ki hafta başlıycam artık
Valla eş alalım diyorsa ben marka araştırmaya başlardım
Keza masraflar o kadar çok ki gerçekten bazı şeylerin lazım olup olmadığına dair ikna etmeye çalışmakla geçiyor zaman
Ortak karar ile Şifonyer almayacaktık ama bi kaç gündür şifonyer almaya ikna etmeye çalışıyorum, olcak sanırım
Telsiz de iyidir çocuk içerde uyurken bi gözün sürekli onda olmak zorunda kalmaz ık dese duyuyorsun zatenkendine koltukta uzanacak vakit kalır
Yok valla biz girmedik o moda henuz son aya kadar iliskide bir sakinca yok diyorlar. Ama doktora sorucam yine de bu gidisimde cunku bazen iliski sirasinda karnim agriyor bebek kendini bir noktada toplamis gibi hissediyorum o zaman korkuyoruz biraz sonra geciyorKızlar ilişki olayınız ne alemde kocalarınız moda girdimi artık doğum moduna
Valla biz 2 üstüste ilişkiye giriyoruz benim enfeksiyon tekrarlıyor yine bir fitil macerası beni bekliyor eşim prezervatif kullanmaktansa ilişkiye girmem modudadı hep bende kopukluk olmasın diye izin verdim enfeksiyon tekrarladı durduYok valla biz girmedik o moda henuz son aya kadar iliskide bir sakinca yok diyorlar. Ama doktora sorucam yine de bu gidisimde cunku bazen iliski sirasinda karnim agriyor bebek kendini bir noktada toplamis gibi hissediyorum o zaman korkuyoruz biraz sonra geciyor
Bizim tüp bebek olduğundan ilk iki ay yasaktı, sonra arada kanama oldu yok sıvı gelmesi oldu derken kahve arkadaşına döndük adamlaKızlar ilişki olayınız ne alemde kocalarınız moda girdimi artık doğum moduna
Ya benimkine sölediğimde ben okadar aç adammıyım senin ağrıların varken sıkıntın varken ilaç kullanırken fırsatçımıyım ben diyor 40 yaşımdayım şu dönemde bunumu düşüncez diyor aslında doğru ama bende uzaklaşılmasın diye zorladım hepBizim tüp bebek olduğundan ilk iki ay yasaktı, sonra arada kanama oldu yok sıvı gelmesi oldu derken kahve arkadaşına döndük adamlaAylardır benim evhamlarımdan korkularımdan tık yok
Biz tamamladık sayılır keşke daha erken alsaymışız inanılmaz fiyat farkı var bir kaç hafta öncesine göreBen biraz tez canlıyım. Eşimde öyle haliyle hep bir kaos halindeyiz
Hangi şehirdesin kuzum Babymall varsa olduğun yerde büyük parçaları ordan alın. Alacaklarını internette araştır en uygun fiyatlarını bul bulduğun siteyi ve fiyatı gösterince indirim yapıyorlar. Piyasada 1800 olan ana kucağını 1200e 5bin olan bebek arabasını 3300e aldık. Yatak vs hepsini fiyat araştırıp gittim epey karlı oldu şu zamana göre
Kızlar ilişki olayınız ne alemde kocalarınız moda girdimi artık doğum moduna
Hiçbirimizin yok birbirinden farkıAsker arkadaşından hallice olduk 2 haftada bir anca oda hanii hızlandırılmış versiyon
Ne güzel anlayışlıymış enişte yaYa benimkine sölediğimde ben okadar aç adammıyım senin ağrıların varken sıkıntın varken ilaç kullanırken fırsatçımıyım ben diyor 40 yaşımdayım şu dönemde bunumu düşüncez diyor aslında doğru ama bende uzaklaşılmasın diye zorladım hep
Evet canım internette kendinden daha uygun bir fiyat bulunca o fiyata veriyorlar. Ama şube şube fark varmıdır hiç bilmiyorumAnkaradayım aynen bakcam babymalle yaa öyle yapıyorlar mıı dikkat etcem o konuda. aslında alacaklarım kafamda belli ya sadece geriye işte almak kalıyor
Canım Allah onlara bi gün belirledi ve o gün gelecekler biz ne yaparsak yapalım tabiki tedbir bizden takdir Allah’tan canım bende dikiş var bu benim ikinci hamileliğim ilki de en az bu kadar stresli geçmişti hamd olsun onu sağlıkla kucağıma aldım 9 yaşında 21.haftada rahim ağzım incelmeye başladı oğlumda da inceldi sonra açılma bile başladı ve ben iki ay 7 cm açıklıkla bekledim her kontrole gitmem de açıklık artıyordu ve doktor yatış verirdi beklerdim beklerdik doğmazdı çok şükür 37.haftada doğdu o yüzden içini temiz tut Allah ol der olurEvet maalesef. Temizlik zaten felaket kadın bana söyleniyor niye kağıdı değiştirmişim zaten yokmuşdedim kanlı Kağıdın üzerine mi çıkıcam hee diyor zaten kalan her şey de falsoydu temizlik olarak da İşte ne yapabilirsin
hemşirelerden biri (gece geri uğradık) benim bi gebem vardı 25 ten beri doğuracak diye bekledik 41 de en son sezaryene almak zorunda kaldık seni de ona benzettim dedidedim amin
Çok yıpratıcı gerçekten, bu şekilde hastanelerde uğraşmak. Bir de bebenden ayrılmak allahım kimseye yaşatmasın, geçmişte yaşayanlara tekrarını yaşatmasın
İnşallah sen de hepimiz de vakitlice alırız yine de ne yavrularımız ne de biz çekmeyelim o çileleri.32 haftaya göre sadece 14 gün küvez iyi değil mi ? Ciğer geliştiriciyi ne zaman vurunmuştunuz?
Ben de artık hangisinin etkisi bilmiyorum
Bacaklarımda sürekli bi ağrı ve hafif bi kramp durumu var. Geceden beri. Baş ağrım da eşlik ediyor. Akşama ciğer geliştiricinin ikinci dozunu olacağım. 2 kutu yazılmış tek doz olarak enjekte edilecekmiş
Bu arada doktorum da nidilat ı kullanma dedi. Şaşırdım.
Sağolasın çiçeğim. Ya annem sanki hiç doğum yapmamış gibiçevremde sıkıntılı gebelik geçiren yok. Suan bulunduğum şehirde 1-2 arkadaşım var sadece onların zaten çocuğu yok. Ailelerimiz başka şehirde.
Üzüldüğüm, strese girdiğim anlarda resmen kasılmalarım başlıyordu hissediyordum, cihazdan uzun uzun takip ettim evet sancım çıkıyor. Bu şartlarda bunları yaşamaya çok müsaitim
Anlamadım ki toplandık bi biz mi yaşıyoruz bu sıkıntıları
Amin canım ben de sürekli senin gibi dualarla geçiriyorumsanırım bebelerimiz artık kiloluk olunca riskleri iyice hissetmeye başladık
Çok geçmiş olsun sana da.
Bana da benzer şeyler söyledi, yat demedi ama temkinli ol kasılmalar sancılar önemli demişti.
Tabi cihazda sancılarım çıktığından habersizdi o zamanlar
Siz ekstra ilaç kullanıyor musunuz peki su an ?
İnşallah canım benim
Kolayca gidilebilen doktorunuzun olması çok önemli
Extra ilaç magnezyum kullanıyorum kasılmalara her gün bir sade soda içmemi söyledi doktorum ve Progestan fitil günde iki kezEvet maalesef. Temizlik zaten felaket kadın bana söyleniyor niye kağıdı değiştirmişim zaten yokmuşdedim kanlı Kağıdın üzerine mi çıkıcam hee diyor zaten kalan her şey de falsoydu temizlik olarak da İşte ne yapabilirsin
hemşirelerden biri (gece geri uğradık) benim bi gebem vardı 25 ten beri doğuracak diye bekledik 41 de en son sezaryene almak zorunda kaldık seni de ona benzettim dedidedim amin
Çok yıpratıcı gerçekten, bu şekilde hastanelerde uğraşmak. Bir de bebenden ayrılmak allahım kimseye yaşatmasın, geçmişte yaşayanlara tekrarını yaşatmasın
İnşallah sen de hepimiz de vakitlice alırız yine de ne yavrularımız ne de biz çekmeyelim o çileleri.32 haftaya göre sadece 14 gün küvez iyi değil mi ? Ciğer geliştiriciyi ne zaman vurunmuştunuz?
Ben de artık hangisinin etkisi bilmiyorum
Bacaklarımda sürekli bi ağrı ve hafif bi kramp durumu var. Geceden beri. Baş ağrım da eşlik ediyor. Akşama ciğer geliştiricinin ikinci dozunu olacağım. 2 kutu yazılmış tek doz olarak enjekte edilecekmiş
Bu arada doktorum da nidilat ı kullanma dedi. Şaşırdım.
Sağolasın çiçeğim. Ya annem sanki hiç doğum yapmamış gibiçevremde sıkıntılı gebelik geçiren yok. Suan bulunduğum şehirde 1-2 arkadaşım var sadece onların zaten çocuğu yok. Ailelerimiz başka şehirde.
Üzüldüğüm, strese girdiğim anlarda resmen kasılmalarım başlıyordu hissediyordum, cihazdan uzun uzun takip ettim evet sancım çıkıyor. Bu şartlarda bunları yaşamaya çok müsaitim
Anlamadım ki toplandık bi biz mi yaşıyoruz bu sıkıntıları
Amin canım ben de sürekli senin gibi dualarla geçiriyorumsanırım bebelerimiz artık kiloluk olunca riskleri iyice hissetmeye başladık
Çok geçmiş olsun sana da.
Bana da benzer şeyler söyledi, yat demedi ama temkinli ol kasılmalar sancılar önemli demişti.
Tabi cihazda sancılarım çıktığından habersizdi o zamanlar
Siz ekstra ilaç kullanıyor musunuz peki su an ?
İnşallah canım benim
Kolayca gidilebilen doktorunuzun olması çok önemli
Bizde bu aralar arttı gibi iki üç güne bir oluyor acaba yanlış mı yapıyoruz bilmiyorum . Doktorumla konuşacağım .Kızlar ilişki olayınız ne alemde kocalarınız moda girdimi artık doğum moduna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?