2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Onu bende duydum hamilelikte istek artar diye ama bende tam tersi hamileliğin başından beri aşırı isteksizlik söz konusu

Canim inşallah şu sıkıntılarin bir an önce son bulsun Allah sana ferahlık versin umarım bebiş vakti ve zamanı geldiğinde sağlıkla gelsin . Çok zor oldu senin için ama bneim içimden bir his senin bebek size nazlaniyor diyor . Bence zamanını bekleyecek .

Canım benim çok geçmiş olsun.. Rabbim bir daha göstermesin 37 38lerde bebeğinle dönesin İnŞAllah evine.. stresi yeter.. yalnızlık daha bir zor seni çok iyi anlıyorum gurbette olunca.. ama geçecek inşAllah
Kızlar ilişki olayınız ne alemde kocalarınız moda girdimi artık doğum moduna

valla karnım büyüdükçe adamdan uzaklaşıyorum ve sıcaklar aşırı bunaltıyor kocamı görmüyorum adamda korkuyor çekiniyor zaten istek bir ara vardı bende şuan hiç kalmadı.. ben iyiyim böyle

Kızlar ilişki olayınız ne alemde kocalarınız moda girdimi artık doğum moduna
ben sizlerden daha bir ay geri oldugum icin daha yeni yeni rahat rahat ikiskiye giriyoruz. oda haftada bir fln ama benim ruyalar resmen ergenlige giris seviyesinde
Bizde bu aralar arttı gibi iki üç güne bir oluyor acaba yanlış mı yapıyoruz bilmiyorum . Doktorumla konuşacağım .
ben korkmasam bende 2-3 gunde bir iliskiye girerim ama prezarvatif kullandigimiz halde hafif yanma oluyor ve bebek bir yere toplaniyor

ben korkmasam bende 2-3 gunde bir iliskiye girerim ama prezarvatif kullandigimiz halde hafif yanma oluyor ve bebek bir yere toplaniyor
Aslında bizde de haftada birdi hatta ilk aylarda ayda bir bu son iki hafta böyle bir durum oldu bende karnıma baskı olur mu diye korkuyorum birde burda kimse yasamayinca bende tırstım bundan sonra doktora sorarım önce

Aslında bizde de haftada birdi hatta ilk aylarda ayda bir bu son iki hafta böyle bir durum oldu bende karnıma baskı olur mu diye korkuyorum birde burda kimse yasamayinca bende tırstım bundan sonra doktora sorarım önce
Canım sağlığında bir şey yoksa 35. Haftaya kadar devam diyor doktorlar biziö prezervatif sıkıntımız var adam takmak istemiyor bide benim sıırt ağrım fizik tedaviye gittim kuru iğneler oldum geçmedi arttı bir bulaşık mak yerleştiriyorum ağlıyorum bu halde bide seninle ilişkiyemi gircem diyor bence haftada 1 4-5 günde 1 çok normal bazı pozisyonlar var internette bak hamilelikte ilk 3-4 pozisyon diye ozaman baskı olmaz karnına

Kizlar hepimizin allah yardimcisi olsun insallah -Sunshine senin yasadiklarinin benzerini yasadim canim gecen sene ama ben dogurdum... Rabbim sana ve evladina guzel gunler yazsin gunesine vaktiyle kavus insallah yanliz deilsin biz hepimiz burada destek olmak icin variz bir birimize

Kizlar benim bebis mesaneye bayagi bir baski yapiyor sureklide tepikliyor iki gundur rahat vermedi vallahi bir yerde toplaniyor surekli kasilma gibide deil ne bileyim yeri mi cok akrabotmi olacak dogunca sastim kaldim dogrusu bi sonraki rendevum 1 ağustos gun saymaya basladim bakalim iceride neler yapiyor

Son düzenleme:
Canım cok ama cok geçmiş olsun kendini yormamaya özen göster kalabalığada çok girmemeye çalış. Allahın izniyle sağ salim atlatacaksın

Ah canım benim mesajları anca sırayla okuyorum yazdıklarını görünce çok üzüldüm endişelendim umarım bir daha yaşamazsın böyle bir durum ve doktoruna git her zaman o senin tüm detaylarını iyi biliyor olaya daha hakim seni strese sokmadan tedavi sürecinle ilgilenir.

Aynen benım kuzenımde böyle yapıyor benimde ev küçük almayacağım ben olmasam babası olur kesin kulaklar keskin zaten maşallah yolladık babamızı bugün ayrıca doğuma gelecek inşallah sınır ötesi görevleri olmazsa

Ayy kıyamam hissetmek çok güzel gerçekten sürekli yaşiyor mu diye kontrole gidiyordum ben paranoyak güzel kavuşmalar size annesi Sağlıklı sonuçlarla gel inşallah

Ay bende ilk aylar çok istekliydim eşimde öyle bu sefer acılarım olunca kaçtım hep doktor hormonal normal dedi kuruluk yaşanıp tahriş oluyormuş ama uzun süredir görüşmüyorduk çok kaçamadım şimdi 3 ay yok

Kızlar ben bu ara kaşınıyorum ya yaşayan var mı bunu?
ne kdar bir kasinma canim?
ben dun yeni birsey ogrendim , avuc iclerim ara ara kasiniyor benim de daha cok karincalanma gibi ama arastirinca Intrahepatic cholestasis of pregnancy soyle bir hamilelik hastaligi cikti karsima.
google dan resimlere fln baktim baya siddetli bir kasinma soz konusu bunun icin. kan testi de varmis.
benimki daha hafif arada olan bir kasinma sadece avuc icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…