Ne güzel anlayışlıymış enişte yabenimki bu ara biraz hareketlendi devamlı ağzında ama bakalım nasıl olacak Bide güya hamilelikte istek çoğalır falan diyorlardı bende tam tersi oldu konu cinsellik olunca kamyon çarpmış gibi hissediyorum. Uzaklaşma konusu benide düşündürüyor ama elimde değil
Yalnız değilmişiz o zaman iyi bariOnu bende duydum hamilelikte istek artar diye ama bende tam tersi hamileliğin başından beri aşırı isteksizlik söz konusu
Canim inşallah şu sıkıntılarin bir an önce son bulsun Allah sana ferahlık versin umarım bebiş vakti ve zamanı geldiğinde sağlıkla gelsin . Çok zor oldu senin için ama bneim içimden bir his senin bebek size nazlaniyor diyor . Bence zamanını bekleyecek .Evet maalesef. Temizlik zaten felaket kadın bana söyleniyor niye kağıdı değiştirmişim zaten yokmuşdedim kanlı Kağıdın üzerine mi çıkıcam hee diyor zaten kalan her şey de falsoydu temizlik olarak da İşte ne yapabilirsin
hemşirelerden biri (gece geri uğradık) benim bi gebem vardı 25 ten beri doğuracak diye bekledik 41 de en son sezaryene almak zorunda kaldık seni de ona benzettim dedidedim amin
Çok yıpratıcı gerçekten, bu şekilde hastanelerde uğraşmak. Bir de bebenden ayrılmak allahım kimseye yaşatmasın, geçmişte yaşayanlara tekrarını yaşatmasın
İnşallah sen de hepimiz de vakitlice alırız yine de ne yavrularımız ne de biz çekmeyelim o çileleri.32 haftaya göre sadece 14 gün küvez iyi değil mi ? Ciğer geliştiriciyi ne zaman vurunmuştunuz?
Ben de artık hangisinin etkisi bilmiyorum
Bacaklarımda sürekli bi ağrı ve hafif bi kramp durumu var. Geceden beri. Baş ağrım da eşlik ediyor. Akşama ciğer geliştiricinin ikinci dozunu olacağım. 2 kutu yazılmış tek doz olarak enjekte edilecekmiş
Bu arada doktorum da nidilat ı kullanma dedi. Şaşırdım.
Sağolasın çiçeğim. Ya annem sanki hiç doğum yapmamış gibiçevremde sıkıntılı gebelik geçiren yok. Suan bulunduğum şehirde 1-2 arkadaşım var sadece onların zaten çocuğu yok. Ailelerimiz başka şehirde.
Üzüldüğüm, strese girdiğim anlarda resmen kasılmalarım başlıyordu hissediyordum, cihazdan uzun uzun takip ettim evet sancım çıkıyor. Bu şartlarda bunları yaşamaya çok müsaitim
Anlamadım ki toplandık bi biz mi yaşıyoruz bu sıkıntıları
Amin canım ben de sürekli senin gibi dualarla geçiriyorumsanırım bebelerimiz artık kiloluk olunca riskleri iyice hissetmeye başladık
Çok geçmiş olsun sana da.
Bana da benzer şeyler söyledi, yat demedi ama temkinli ol kasılmalar sancılar önemli demişti.
Tabi cihazda sancılarım çıktığından habersizdi o zamanlar
Siz ekstra ilaç kullanıyor musunuz peki su an ?
İnşallah canım benim
Kolayca gidilebilen doktorunuzun olması çok önemli
Canım benim çok geçmiş olsun.. Rabbim bir daha göstermesin 37 38lerde bebeğinle dönesin İnŞAllah evine.. stresi yeter.. yalnızlık daha bir zor seni çok iyi anlıyorumDoktoruna bu kadar yakın olman çok hoşinşallah ciddi bi durum yoktur covid vs
Ay süper ya
Ben ilk ben hazırlarım sanıyordum ama yıkama ütüleme işini şimdiden bitirenler var
Çok geçmiş olsun canım.
Gitmeyeceğim
Bu akşam olanlar oldu eve yeni geldik sayılır.
Devlet hastanesine Kan uyuşmazlığı iğnesi için gittim. Toco mu ne sancı cihazına bağladılar.
Aslında diğer günlere göre çok daha iyiydim yani bu benim en hafif geçen günlerimden biriydi. 60 larda sancı çıktı.
Bi anda panik oldular erken doğacak filan curcuna oldu.
Doktoruma da bilgi verdim tedaviyi onayladı.
Ciğer geliştirici iğne ve kasılma önleyici ilaçlar verildi ve serumlar takıldı.
28. Haftadayım diye (?) özele sevkettiler, orası da doğuruyor diye bilgilendirilmiş.
Ambulansla götürdüler ben strese girdim ağla ağla
Sonra kaşla göz arasında ebe tarafından parmak mı desem kol mu desem vajinal muayene edildim.özele gitmeme gerek yokmuş aslında saçma bi mevzu döndü. Ama devlettekiler bu doğum sancısı dediler çözemedim.
Neyse…
Kasılma önleyici ilaçlar işe yaradı sanırım aylardır hiç bu kadar rahat bir karnım olmamıştı.
Yine ilaç yazıldı doktorum kullan derse kullanacağım.
Yarın akşam ciğer geliştirici iğnenin 2. Dozu yapılacak.
Arkadaşlar eskaza doktorunuz harici bi yerde muayene olursanız gözünüz açık olsun
ben özeldeki ebe gelene kadar durumu iyi idare etmiştim. Kontrolüm haricinde hiçbir şey gerçekleşmemişti.
Ama Ebe ben n’oluyo anlamadan bastı elinidoğuruyorum sandığı için. Suyum filan geldi sanmışlar. özeldeki doktor gece yatırmak istedi ama doktorum evde istirahat et diyince çıktık.
Bugün de doğurmadım çok şükür
Benim doktora kalsa yarın düğüne gidebilirsin diyo allahım yarabbim yatacağız akşama kadar, zaten psikolojik perte çıktık eşimle
6 saat yanıma giremeyip kapılarda kaldığı için ben değil de o 9 doğurdu
birileriyle dalaşmadan eve geldik şükür
Doktorum da bi daha bi şey olursa orda uğraşma bize gel dedi
Öf aman ne anlattım ailemle de konuşamayınca sizle paylaşayım dedim
Kızlar ilişki olayınız ne alemde kocalarınız moda girdimi artık doğum moduna
ben sizlerden daha bir ay geri oldugum icin daha yeni yeni rahat rahat ikiskiye giriyoruz. oda haftada bir fln ama benim ruyalar resmen ergenlige giris seviyesindeKızlar ilişki olayınız ne alemde kocalarınız moda girdimi artık doğum moduna
ben korkmasam bende 2-3 gunde bir iliskiye girerim ama prezarvatif kullandigimiz halde hafif yanma oluyor ve bebek bir yere toplaniyorBizde bu aralar arttı gibi iki üç güne bir oluyor acaba yanlış mı yapıyoruz bilmiyorum . Doktorumla konuşacağım .
Aslında bizde de haftada birdi hatta ilk aylarda ayda bir bu son iki hafta böyle bir durum oldu bende karnıma baskı olur mu diye korkuyorum birde burda kimse yasamayinca bende tırstım bundan sonra doktora sorarım önceben korkmasam bende 2-3 gunde bir iliskiye girerim ama prezarvatif kullandigimiz halde hafif yanma oluyor ve bebek bir yere toplaniyor
Canım sağlığında bir şey yoksa 35. Haftaya kadar devam diyor doktorlar biziö prezervatif sıkıntımız var adam takmak istemiyor bide benim sıırt ağrım fizik tedaviye gittim kuru iğneler oldum geçmedi arttı bir bulaşık mak yerleştiriyorum ağlıyorum bu halde bide seninle ilişkiyemi gircem diyor bence haftada 1 4-5 günde 1 çok normal bazı pozisyonlar var internette bak hamilelikte ilk 3-4 pozisyon diye ozaman baskı olmaz karnınaAslında bizde de haftada birdi hatta ilk aylarda ayda bir bu son iki hafta böyle bir durum oldu bende karnıma baskı olur mu diye korkuyorum birde burda kimse yasamayinca bende tırstım bundan sonra doktora sorarım önce
Henüz kullanamadım ama güzel bir ürün baya araştırdım memnun kalan cokMerhabalar üründen memnun musunuz
Cildin kurumus olabilir canim sik sik nemlendir bol sivi tuketKızlar ben bu ara kaşınıyorum ya yaşayan var mı bunu?
Canım cok ama cok geçmiş olsun kendini yormamaya özen göster kalabalığada çok girmemeye çalış. Allahın izniyle sağ salim atlatacaksınBiz de kontrolden geldik.
Çok şükür bugün 28+0 olduk.
Bebiş 1 hafta geriden gelmeye devam ediyor. Tam 1 kilo olmuşuz
4 hafta önceki kontrolümüzün ölçüleriyle karşılaştırdım tam 4 haftalık gelişmişiz. Bu biraz daha rahatlattı. Bir tek karın çevresi ekstra geri kalmış ama zayıf bi bebek bekliyoruz artık zaten
Sonunda vajinal ultrasonla baktı doktor, mantar olmuşsun dedi farklı bi fitil verdi.
Ciğer geliştirici iğneyi 2 -3 hafta sonra yapacağız.
Dün gece çok öksürünce ufak bir lekelenme yaşadım ama bi sorun görünmüyor
Fakat rahim ağzı uzunluğu kısalmış 25 mm ye düşmüş. Yarın da abimin düğünü var, doktor gidebilirsin çok ayakta kalma dedi ama benim şüphelerim var, ne yapsam bilemedim.
İki türlü de içim rahat etmiyor.
Bu arada kan uyuşmazlığı olanlar için iğne zamanı geldi, haberiniz olsun
Ah canım benim mesajları anca sırayla okuyorum yazdıklarını görünce çok üzüldüm endişelendim umarım bir daha yaşamazsın böyle bir durum ve doktoruna git her zaman o senin tüm detaylarını iyi biliyor olaya daha hakim seni strese sokmadan tedavi sürecinle ilgilenir.Doktoruna bu kadar yakın olman çok hoşinşallah ciddi bi durum yoktur covid vs
Ay süper ya
Ben ilk ben hazırlarım sanıyordum ama yıkama ütüleme işini şimdiden bitirenler var
Çok geçmiş olsun canım.
Gitmeyeceğim
Bu akşam olanlar oldu eve yeni geldik sayılır.
Devlet hastanesine Kan uyuşmazlığı iğnesi için gittim. Toco mu ne sancı cihazına bağladılar.
Aslında diğer günlere göre çok daha iyiydim yani bu benim en hafif geçen günlerimden biriydi. 60 larda sancı çıktı.
Bi anda panik oldular erken doğacak filan curcuna oldu.
Doktoruma da bilgi verdim tedaviyi onayladı.
Ciğer geliştirici iğne ve kasılma önleyici ilaçlar verildi ve serumlar takıldı.
28. Haftadayım diye (?) özele sevkettiler, orası da doğuruyor diye bilgilendirilmiş.
Ambulansla götürdüler ben strese girdim ağla ağla
Sonra kaşla göz arasında ebe tarafından parmak mı desem kol mu desem vajinal muayene edildim.özele gitmeme gerek yokmuş aslında saçma bi mevzu döndü. Ama devlettekiler bu doğum sancısı dediler çözemedim.
Neyse…
Kasılma önleyici ilaçlar işe yaradı sanırım aylardır hiç bu kadar rahat bir karnım olmamıştı.
Yine ilaç yazıldı doktorum kullan derse kullanacağım.
Yarın akşam ciğer geliştirici iğnenin 2. Dozu yapılacak.
Arkadaşlar eskaza doktorunuz harici bi yerde muayene olursanız gözünüz açık olsun
ben özeldeki ebe gelene kadar durumu iyi idare etmiştim. Kontrolüm haricinde hiçbir şey gerçekleşmemişti.
Ama Ebe ben n’oluyo anlamadan bastı elinidoğuruyorum sandığı için. Suyum filan geldi sanmışlar. özeldeki doktor gece yatırmak istedi ama doktorum evde istirahat et diyince çıktık.
Bugün de doğurmadım çok şükür
Benim doktora kalsa yarın düğüne gidebilirsin diyo allahım yarabbim yatacağız akşama kadar, zaten psikolojik perte çıktık eşimle
6 saat yanıma giremeyip kapılarda kaldığı için ben değil de o 9 doğurdu
birileriyle dalaşmadan eve geldik şükür
Doktorum da bi daha bi şey olursa orda uğraşma bize gel dedi
Öf aman ne anlattım ailemle de konuşamayınca sizle paylaşayım dedim
Aynen benım kuzenımde böyle yapıyorValla ben telsiz kamera alanın pek aktif kullandıgını düşünmüyorum bebeği olan arkadaşlarım 1-2 kullandı sonra bıraktılar kullanmayı. Tabi ki tercih meselesi orası ayrı ama zaten emin olun bir ayağımız bir kulağımız sürekli yattığı odada olacak. Geçen misafirliğe arkadaşım geldi bana 3 aylık bebeği var whatsaptan eşini aradı görüntü açtı öyle balkonda birlikte oturduk. Evde de eğer bebek uyudugunda uzun soluklu bir işimiz varsa yada balkonda kahve vs içeceksek bu yöntemi yapıyoruz dedi
Ayy kıyamam hissetmek çok güzel gerçekten sürekli yaşiyor mu diye kontrole gidiyordum ben paranoyakBende yarıın bebişimle kavuşuyorum inşallah en son 21. Haftada detaylıda görmüştüm şimdide pazartesi 26. Haftya gircem hareketlerini hissedince doktor randevularını beklemek daha rahat oluyormuş diye konuşuyorduk ya gerçekten de öyleymiiş zaman nasıl geçiyor anlamıyor bile insan iyi olduğunu biliyorsun diğer türlü bişey oldu mu diye içimiz içimizi yiyordu. Zaman yaklaştıkça heycan bambaşka oluyor rüyalarım doğumla alakalı artıkya doğuruyorum ya doğuramıyorum öyle doğumhanede rüyalar görüyorum
Ay bende ilk aylar çok istekliydim eşimde öyle bu sefer acılarım olunca kaçtım hepCanım benim çok geçmiş olsun.. Rabbim bir daha göstermesin 37 38lerde bebeğinle dönesin İnŞAllah evine.. stresi yeter.. yalnızlık daha bir zor seni çok iyi anlıyorumgurbette olunca.. ama geçecek inşAllah
valla karnım büyüdükçe adamdan uzaklaşıyorum ve sıcaklar aşırı bunaltıyor kocamı görmüyorum adamda korkuyor çekiniyor zatenistek bir ara vardı bende şuan hiç kalmadı.. ben iyiyim böyle
ne kdar bir kasinma canim?Kızlar ben bu ara kaşınıyorum ya yaşayan var mı bunu?
Lily bizim ilk istediklerimizden di zatenYaa lily çok tatlıSpicelover onu da mı düşünsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?