- 27 Ocak 2022
- 4.799
- 9.000
- 108
- 32
Ah maşallah yavruma. Nazarlar değmesin sağlıkla büyüsün inşallah canım benim-Sunshine 3 hafta önce vurulmuşum. ciğer geliştirici iyi geldiğinden cok kalmadı entube bile olmadı hep kendı nefesını alıp vermiş cok sukur. Düne kadar bebeğim okdr hareketlidi ki resmen içimden cıkıcak tı bgn tek tuk nadir tekmeleri var anlamadım sbh ola hayr ola dıorm artk
Gerçekten bir gün bir günü tutmuyor değil mi. Yoktur bir şeyi inşallah keyfi yerindedir belki de
Ben de bugün bi iyiyim tamam filan dedim 1 saat önce aşağıya çok ittirmeye başladı, bi de garip bi his. acı gibi bi şey veriyor endişelendiriyor insanı:) açılma mı yaptırıyor korkuyor insan. Tuvalete gittim kalktım hemen tekrar oturdum var diye. Damla yok ama nasıl sıkışık hissettirdi.
Bu arada ciğer geliştirici 2. Dozu oldum bu gece. 2 kutu celestone tek seferde uygulandı.
2 gün öncesine göre tartıda +3 gösterdim bu arada. Ödem mi direkt kalıcı kiloya mı dönüştü bilmiyorum
Ben de ilk kez 1 ay bekledim kontrolümüBende yarıın bebişimle kavuşuyorum inşallah en son 21. Haftada detaylıda görmüştüm şimdide pazartesi 26. Haftya gircem hareketlerini hissedince doktor randevularını beklemek daha rahat oluyormuş diye konuşuyorduk ya gerçekten de öyleymiiş zaman nasıl geçiyor anlamıyor bile insan iyi olduğunu biliyorsun diğer türlü bişey oldu mu diye içimiz içimizi yiyordu. Zaman yaklaştıkça heycan bambaşka oluyor rüyalarım doğumla alakalı artıkya doğuruyorum ya doğuramıyorum öyle doğumhanede rüyalar görüyorum
Dediğin gibi hareketleri hissedince pek paranoya yapmıyorsun
güzel haberleri bizimle paylaş bakalım bebişin fotosunu alırız
O da gayet güzel bi mantıkIste ben de surekli ikna etmeye calistigim icin gereksiz seylere para harcamayip gereklilere finansman yaratmaya calisiyorum
Telsizin yeri bi şekilde doldurabilir ama bu sana ekstra konfor sağlar sadece canım
Çok haklısınCanım Allah onlara bi gün belirledi ve o gün gelecekler biz ne yaparsak yapalım tabiki tedbir bizden takdir Allah’tan canım bende dikiş var bu benim ikinci hamileliğim ilki de en az bu kadar stresli geçmişti hamd olsun onu sağlıkla kucağıma aldım 9 yaşında 21.haftada rahim ağzım incelmeye başladı oğlumda da inceldi sonra açılma bile başladı ve ben iki ay 7 cm açıklıkla bekledim her kontrole gitmem de açıklık artıyordu ve doktor yatış verirdi beklerdim beklerdik doğmazdı çok şükür 37.haftada doğdu o yüzden içini temiz tut Allah ol der olur
Maşallah oğluşuna Allah sağlıklı uzun ömür versin size hep birlikte
2 ay ve 7 cm açıklık. Gerçekten rabbim ol derse oluyor
İnşallah bu sefer şartlar bu kadar zorlaşmadan kolaylıkla 38 Li haftaya erişirsin. Rabbim mükafatlandırsın
Çiçek gibi geçsin şu haftalarımız inşallah be
Ben de 2 progestan haftalık 1 de proluton vurunuyorum.Extra ilaç magnezyum kullanıyorum kasılmalara her gün bir sade soda içmemi söyledi doktorum ve Progestan fitil günde iki kez
Magnezyum da devam. Yeni başlayan şu aşağıya sancı veren ittirmeler olmasa iyiydi de. Bu ne hiç bilmiyorum
İnşallah be çiçeğimCanim inşallah şu sıkıntılarin bir an önce son bulsun Allah sana ferahlık versin umarım bebiş vakti ve zamanı geldiğinde sağlıkla gelsin . Çok zor oldu senin için ama bneim içimden bir his senin bebek size nazlaniyor diyor . Bence zamanını bekleyecek .
Aklıma saçma şeyler geliyor da geliyor kendi kendime konuşuyorum. Sonra diyorum tövbe de
Tüm yavrularımız 38 leri beklesin sapasağlam tospikler olarak doğsun inşallah kuzucum
Sağol beybim. İnşallah.Canım benim çok geçmiş olsun.. Rabbim bir daha göstermesin 37 38lerde bebeğinle dönesin İnŞAllah evine.. stresi yeter.. yalnızlık daha bir zor seni çok iyi anlıyorumgurbette olunca.. ama geçecek inşAllah
Yalnızlık zor bi de değersizlik hissi bastırıyor, daha bi ağır geliyor
Önüme ardıma düşülmesi için şartlarımın daha ne kadar zorlaşması gerekiyor bilmiyorum
Ah şu haftalar geçsin yavrum sağlıkla doğsun da. Ben daha kimseden yardım ister, eyvallah eder miyim acaba.
Ben de başladı canım. karaciğer enzimlerinde sorun yok. Sanırım safraya da baktırmak gerekiyor.Kızlar ben bu ara kaşınıyorum ya yaşayan var mı bunu?
Bir de cilt kuruluğu kaynaklı da olabilir.
Küçük kırmızı noktalar oluşuyor bacaklarda belimde. Ellemeyince geçiyor ama ellememek zor
Canım cok ama cok geçmiş olsun kendini yormamaya özen göster kalabalığada çok girmemeye çalış. Allahın izniyle sağ salim atlatacaksın
Biz kalabalık her ortamda maske takmaya başladık özellikle kalabalık hastanelerde.
Hastanede maske kalktı mı bilmiyorum ama kimse takmıyor
Bu sürecin tek iyi yanı erkenden ciğer geliştiriciyi olmam oldu, sanırım. Umarım etki eder de olası aksi bi durumda kuzumun uzun bi küvez sorunu olmaz.Ah canım benim mesajları anca sırayla okuyorum yazdıklarını görünce çok üzüldüm endişelendim umarım bir daha yaşamazsın böyle bir durum ve doktoruna git her zaman o senin tüm detaylarını iyi biliyor olaya daha hakim seni strese sokmadan tedavi sürecinle ilgilenir.
Doktoruma da mesafe var maalesef ama bu saatten sonra buralarda vakit harcamayacağım direkt kendisine..
Teşekkür ederim iyi dileklerin endişelerin için umarım tüm güzellikler bizimle olur
Canım Allah sağ Salim kavuştursun inşallahAynen benım kuzenımde böyle yapıyorbenimde ev küçük almayacağım ben olmasam babası olur kesin kulaklar keskin zaten maşallah yolladık babamızı bugün ayrıca doğuma gelecek inşallah sınır ötesi görevleri olmazsa