2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ah maşallah yavruma. Nazarlar değmesin sağlıkla büyüsün inşallah canım benim

Gerçekten bir gün bir günü tutmuyor değil mi. Yoktur bir şeyi inşallah keyfi yerindedir belki de

Ben de bugün bi iyiyim tamam filan dedim 1 saat önce aşağıya çok ittirmeye başladı, bi de garip bi his. acı gibi bi şey veriyor endişelendiriyor insanı:) açılma mı yaptırıyor korkuyor insan. Tuvalete gittim kalktım hemen tekrar oturdum var diye. Damla yok ama nasıl sıkışık hissettirdi.
Bu arada ciğer geliştirici 2. Dozu oldum bu gece. 2 kutu celestone tek seferde uygulandı.

2 gün öncesine göre tartıda +3 gösterdim bu arada. Ödem mi direkt kalıcı kiloya mı dönüştü bilmiyorum artık nasip yapacak bi şey yok

Ben de ilk kez 1 ay bekledim kontrolümü
Dediğin gibi hareketleri hissedince pek paranoya yapmıyorsun
güzel haberleri bizimle paylaş bakalım bebişin fotosunu alırız
Iste ben de surekli ikna etmeye calistigim icin gereksiz seylere para harcamayip gereklilere finansman yaratmaya calisiyorum
O da gayet güzel bi mantık
Telsizin yeri bi şekilde doldurabilir ama bu sana ekstra konfor sağlar sadece canım

Çok haklısın tedbirimizi alıyoruz beni de bu rahatlatıyor en azından imkanlar var bilgisiz olsak bile az çok bilinçli insanlarız bi şekilde yönetiyoruz süreci.
Maşallah oğluşuna Allah sağlıklı uzun ömür versin size hep birlikte
2 ay ve 7 cm açıklık. Gerçekten rabbim ol derse oluyor
İnşallah bu sefer şartlar bu kadar zorlaşmadan kolaylıkla 38 Li haftaya erişirsin. Rabbim mükafatlandırsın
Çiçek gibi geçsin şu haftalarımız inşallah be

Extra ilaç magnezyum kullanıyorum kasılmalara her gün bir sade soda içmemi söyledi doktorum ve Progestan fitil günde iki kez
Ben de 2 progestan haftalık 1 de proluton vurunuyorum.
Magnezyum da devam. Yeni başlayan şu aşağıya sancı veren ittirmeler olmasa iyiydi de. Bu ne hiç bilmiyorum
İnşallah be çiçeğim
Aklıma saçma şeyler geliyor da geliyor kendi kendime konuşuyorum. Sonra diyorum tövbe de
Tüm yavrularımız 38 leri beklesin sapasağlam tospikler olarak doğsun inşallah kuzucum
Canım benim çok geçmiş olsun.. Rabbim bir daha göstermesin 37 38lerde bebeğinle dönesin İnŞAllah evine.. stresi yeter.. yalnızlık daha bir zor seni çok iyi anlıyorum gurbette olunca.. ama geçecek inşAllah
Sağol beybim. İnşallah.
Yalnızlık zor bi de değersizlik hissi bastırıyor, daha bi ağır geliyor
Önüme ardıma düşülmesi için şartlarımın daha ne kadar zorlaşması gerekiyor bilmiyorum
Ah şu haftalar geçsin yavrum sağlıkla doğsun da. Ben daha kimseden yardım ister, eyvallah eder miyim acaba.

Kızlar ben bu ara kaşınıyorum ya yaşayan var mı bunu?
Ben de başladı canım. karaciğer enzimlerinde sorun yok. Sanırım safraya da baktırmak gerekiyor.
Bir de cilt kuruluğu kaynaklı da olabilir.
Küçük kırmızı noktalar oluşuyor bacaklarda belimde. Ellemeyince geçiyor ama ellememek zor
Canım cok ama cok geçmiş olsun kendini yormamaya özen göster kalabalığada çok girmemeye çalış. Allahın izniyle sağ salim atlatacaksın
sağol kuzum sizler de dikkat edin. Hep temkinli olmak lazım anlaşılan
Biz kalabalık her ortamda maske takmaya başladık özellikle kalabalık hastanelerde.
Hastanede maske kalktı mı bilmiyorum ama kimse takmıyor özel hast. Neyse de devlet ana baba günü resmen
Bu sürecin tek iyi yanı erkenden ciğer geliştiriciyi olmam oldu, sanırım. Umarım etki eder de olası aksi bi durumda kuzumun uzun bi küvez sorunu olmaz.
Doktoruma da mesafe var maalesef ama bu saatten sonra buralarda vakit harcamayacağım direkt kendisine..
Teşekkür ederim iyi dileklerin endişelerin için umarım tüm güzellikler bizimle olur

Canım Allah sağ Salim kavuştursun inşallah tez zamanda yakınlarınıza döner umarım

Aynen gebelik kolestazı deniyor.
Karaciğer enzimlerine bakılıyormuş bi de safra ile alakalı bi değer varmış sanırım ona bakılması gerekiyormuş.
Bende de dün bakıldı standart karaciğer değerlerine bi sorun yok ama kaşıntı var.
Kuruluk kaynaklı sanırım. Minik noktacık kızarık sivilce görünümü oluşuyor çok kaşıyınca. Kaşımamak lazım. Sanırım. Beyin bedava sunshine sundu
Kizlar biliyorsunuz ki hala benim bebemin bir ismi yok Turkce ingilizce rahatlik olsun diye facebook ta canim gocmen kadinlar grubunda sordum ve bir suru oneri geldi. Mia ve Lina arasinda kaldim , sizce hangisi ?
Yaaa lily çok tatlı bence lina da güzel. Luna anlamı güzel diye biliyorum.
Lily i Türkiyede lili şeklinde yazıp, Hayde lilili yar diye söylemeye kalkan olabilir hazır olun ama

Gebe okulundan 12 haftadır haber bekliyordum. Yeni eğitim yarın başlıyormuş. Yani o kadar zamansız denk geldi ki çok üzüldüm.
Arayan kişiye Emzirme eğitiminin yapılacağı gün için ekstra not aldırdım, belki o güne özel gidebilirim.

Sonra az önce forumda başka şeye bakarken denk geldim. Bir anne emzirme eğitiminden aldığı notları paylaşmış.
Kendisine teşekkür edip alıntıyı Buraya bırakıyorum ihtiyaç duyacağınızı düşünürseniz fava atın elinizin altında dursun

uff harika bir bilgi , hem okudum hemde telefonuma kayit ettimtesekkurler canim

uff harika bir bilgi , hem okudum hemde telefonuma kayit ettimtesekkurler canim
Rica ederim çiçeğim

Bu arada Topiğin ilk mesajına alta linkler ekledim gördünüz mü?
Bu şekilde gözden kaçabilir ama orada birikirse ihtiyaç anında bakmanız daha kolay olur diye düşünüyorum

Rica ederim çiçeğim

Bu arada Topiğin ilk mesajına alta linkler ekledim gördünüz mü?
Bu şekilde gözden kaçabilir ama orada birikirse ihtiyaç anında bakmanız daha kolay olur diye düşünüyorum
ben gordum ama daha hic incelemedim gecen tarihlerime bakmak icin ilk sayfaya gidince gordum. Ellerine emegine saglik kuzum

Rabbim yeniden kavuştursun kuzum günler git gide azalıyor sayılı günler çabuk geçer

Evet biliyorum canım seninki de oldukça sıkıntılı geciyor inşallah bir an önce biter . Evet onları da araştırdım ama karnım da zaten iyice büyümeye başladı bir fotoğraf atacağım bende

Kizlar biliyorsunuz ki hala benim bebemin bir ismi yok Turkce ingilizce rahatlik olsun diye facebook ta canim gocmen kadinlar grubunda sordum ve bir suru oneri geldi. Mia ve Lina arasinda kaldim , sizce hangisi ?
Lina hoşuma gitti benimmm

Canim gün içerisinde çok hareketliyken bneim de mesaneme baskı oluyor .
Birde benim doktor bebek bir yere toplanmaz dedi ama görsen üst tarafta sis gibi orda hareket ediyor bazen alt tarafta bişey yok

İnşallah be çiçeğim
Aklıma saçma şeyler geliyor da geliyor kendi kendime konuşuyorum. Sonra diyorum tövbe de
Tüm yavrularımız 38 leri beklesin sapasağlam tospikler olarak doğsun inşallah kuzucum
Biliyorum çok zor ama gelmesin canım bende bir ara çok sıkıntı vardı ya kendimce çözümü çok saçma şeylerde bulmuştum eğlenceli programlar izle Youtube yada Netflix ten bir diziyebak. Ben alıyordum atıştırmalık kafamı dağıtıyorum sürekli düşünmekten daha iyi . Birde cidden bak herşey olacağına varıyor . Sen düşün istedigin kadar . Tedbirini aldın zaten elinden geleni yapıyorsun. İnşallah yavruna sağlıklı sıhhatli kavuştursun Allah

ben gordum ama daha hic incelemedim gecen tarihlerime bakmak icin ilk sayfaya gidince gordum. Ellerine emegine saglik kuzum
Ne demek, işimize yarasın da
Normalde izlerdim ama günlerdir hiç içimden gelmiyor
Ama kafayı dağıtmak lazım doğru söylüyorsun.
ya sürekli bi yandan telkin halindeyim. Neler oldu çok umutsuzluklardan geldik bu günlere. İsyan eder gibi oluyorum kendi kendime kızıyorum sonra.
Özellikle bu dönemde çok sağlam psikoloji lazım, hormonal olarak zaten müsait değiliz
Allah hepimizin yardımcısı olsun nolur be

Amin papatyam, amin

S sunshine benide ekler misiniz son adet tarihi 12.01.2022 bebek erkek 29 yaşındayım
Ekleyeyim tabi ki, aramıza hoş geldiniz
İlk mesajdaki Diğer bilgileri de alabilirim

Canım Lina isminin fonetiği çok güzel bence. Türkçe'de de çok kullanılıyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…