2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sağlık ocağına gittim saat 9’da. Bugüne randevu vermişlerdi tetanoz için.

Kalabalığı görmeniz lazım, iğne atsan yere düşmez, içeri gitip soramıyorsun da, öldürecek gibi bakıyor herkes birbirine, şu halimle benim önüme geçmeye çalışıyorlar düşünün.

Bekle bekle içeri girdim, aa canım tetanoz aşısı bitmişti daha gelmediiiğ.

Ayakta bekledim, bir allahın kulu kalkıp otur da demedi baygınlık geçirecektim neredeyse. Eve yeni geldim köpürüyorum sinirden.

Asker arkadaşından hallice olduk 2 haftada bir anca oda hanii hızlandırılmış versiyon
Kız 2 hafta adam nasıl dayanıyor bizim ki 2 günde bir istiyor bende korkuyorum bu kadar sık bisey olur mu diye doktora sormayada utandım haftada 3 4 iliski yasayan yok mu bisey olur mu bazen bende korkmuyor degilim

Kız 2 hafta adam nasıl dayanıyor bizim ki 2 günde bir istiyor bende korkuyorum bu kadar sık bisey olur mu diye doktora sormayada utandım haftada 3 4 iliski yasayan yok mu bisey olur mu bazen bende korkmuyor degilim
Bizim öyleydi canım doktoruma da soruyordum kanama vs olmadığı sürece sıkıntı yok diyordu

Benim doktoruma göre, eğer riskli bir gebelik değilse her gün bile olabilir ilişki.

Biz de haftada bir veya ikiye kadar düşürdük. Ağrılarım yüzünden.

ay ne insanlar var yaaaa
10 gündür kapalı olunca yığılma olmuş herhalde

ben de kaç gündür kevgire döndüm tetanoz un da zamanı artık son demler ama onu da artık 1-2 gün bekleyeyim diyorum.
takatim kalmadı artık

e ne zaman gidecekmişsin peki bir daha? yeni tarih verdiler mi?

Çiçeğim benim hem ruhen hem fiziken ne kadar yorulduğunu hissedebiliyorum, kocaman sarılıyorum sana.

Ebeler yoktu bir de aksi gibi bir tane hemşire vardı. O da diyor ki dört ve sekiz hafta arasında yapıyoruz aşıyı.

Ee benim sekizinci haftam doluyor birkaç güne. Perşembeye kadar gelmez diyor. İşin yoksa düşün dur şimdi sekiz haftayı geçerse ne olur diye.

Geçen ay bitmiş olan aşı neden bu zamana kadar temin edilemiyor, çıldırırsın ya.

benim de 8. haftam bu çarşamba bitiyormuş şimdi baktım da
bir sorun olacağını sanmıyorm ama kuzucum yine danış istersen doktoruna. bir kaç gün oynamalar problem yaratmıyor böyle durumlarda diye biliyorum.
sende ebenin numarası var mı? onlar arayıp haber vermez muhtemelen. sen ararsın sağlık ocağını olmazsa. nette numarası vardır. bu arada ben aşıya muayene olmadığım için sıra almadan gidiyorum. ilkinde problem olmamıştı.
bu arada böyle bi durumda başka bi sağlık ocağına başvurmayı düşünebilirsin bence, gebelik söz konusu sonuçta çok ötelenmesin. yine gitmeden ara ama boşa yol yapma canım.

seni öpüyorum

Evet canım gerçekten sağlam psikoloji gerekiyor . Bugünlere geldik çok şükür . İnşallah geçecek

Canim gün içerisinde çok hareketliyken bneim de mesaneme baskı oluyor .
Birde benim doktor bebek bir yere toplanmaz dedi ama görsen üst tarafta sis gibi orda hareket ediyor bazen alt tarafta bişey yok
Bu doktorlarin hangisine inanacagimizi sasirdim artik benim doktorda kasilman yok bebek kasiyor kendini sadece diyor ve gercektende oyle kafasi ayaklari sirti hepsi disaridan gorunuyor ve dokunuyorum ama karnimin geri kalani yumusak ve bos gibi rahimde bir sikilik gerginlik yok agrida yok bazen diyorum bunlar gecici seyler tadini cikar ileride gulerek anlatacaksin benim kizda boyleydi iceride diye... Boyle boyle geciricez iste haftalari 38- 39 haftalara kavusmayi nasip etsin rabbim hepimizi cok amin

Canım benim
İnsanların bu kabalığı... Eskiden hamileye bir saygı vardı insanlar çok tuhaflaşmış.

İşte her biri ayrı şeyler söylüyor canım . Evet sag salim gelsinler de tek önemli olan bu

Tetanoz aşısı bitmiş, bayramdan sonra tedarik olacakmış diye yığılma var sanırım. Ben de bayramdan önce olacaktım, perşembe ya da cuma gel dediler. Şimdi de arıyorum sürekli meşgul hat. Uzun tatillerden hiç hoşlanmıyorum, herşey karman çorman oluyor.

Evet canım gerçekten sağlam psikoloji gerekiyor . Bugünlere geldik çok şükür . İnşallah geçecek
inşallah papatyam
benim haftalardır karnım taş gibiydi. kasılma olmazken bile.
hastanede yapılan ilaçlardan sonra karnım yumusadı. arada kasılmalar olsa bile geri kalan zmanda karnım yumusak.
karnım derken rahim üstü aldı yani komple önümdeki göbekten bahsediyorum.
bence normal vakitte yumusaksa bi sorun yoktur şu bi kaç günlük deneyimimden bunu anladım.
benim o kadar rahatsız ediciydi ki ne tayt ne iç çamaşırı hiçbir şey giyemiyordum ağrı sancı yapardı karnımda. sürekli elbise.

Canım benim

İnsanların bu kabalığı... Eskiden hamileye bir saygı vardı insanlar çok tuhaflaşmış.

aaa yapma yaa bu tetanoz konusu ciddi galiba.
okur okumaz sağlık ocağındaki hemşireye mesaj attım :)
öyle gerçekten ülkede hayat durma noktasına geliyor resmen :)

Benim sarı akıntım oldugundan korkuyorum yeni doktora yarın gideceğim ona sorcam benimki ilaç vermemişti o sebeple ilişki yok uzun süredir

Ben de daha ilk tetanozu dahi olamadım ya bi gittim aşı yoktu bi gittim grev varmış youtubeta bi dr da daha önce olunmuşsa tek doz yeter diyodu bakcam belki tek doz yaptırırım burda

Spicelover Lina burda çok yaygın herkes koyuyor hurma fidesi mi ne demekmiş

aaa yapma yaa bu tetanoz konusu ciddi galiba.
okur okumaz sağlık ocağındaki hemşireye mesaj attım :)
öyle gerçekten ülkede hayat durma noktasına geliyor resmen :)
İyi yaptın ben de şimdi düşürdüm :)
Gelmiş aşı ama çarşamba ancak gidebilcem aşı olmaya. İnşallah şansımız yaver gider de oluruz bir an önce.

Evet, aşı için burada da kayıt gerekmiyor neyse ki. Hemşire numaramı aldı arayacağım dedi minnoşum, ama evime çok yakın çarşamba günü bir yoklayacağım baktım olmuyor başka sağlık ocağına gitmeyi düşündüm ben de.

Sen de vakitlice yaptır çiçeğim unutma.

Maşallahınız varmış azalea vallahi Son zaman ne yapacak eşin merak etmedim değil

arar inşallah
bakalım dönüş bekliyorum, döner inş. dönmezse yarın kapısındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…