Güle güle güzel günlerde kullanınYatak krizini hallettik, bozulma mozulma yok biz becerememişiz.Ben bu kadar ilgili bir firma görmedim, bu insanlarla sorunların çözülememesi mümkün değil. Ölene kadar öveceğim sizi ELELE BABY
Amin minnoşum aminnn, inşallah.Güle güle güzel günlerde kullanın
merhaba canım bende 29+0 oldum bugün bende çalışıyorum. saha çalışanıyım. benim 20 haftadan bu yana şişliğim ödemim oluyor. zaten iznimede 3 hafta kaldı 32+0 da ayrılacağım oda ağustosun ikinci haftası ama ben ağustosun ilk haftası da gidip normal rapor alıp sonraki haftada doğum raporu almayı planlıyorum. bu ay maaşımı tam alayım diye çabalıyorum. ama çok zorluyor...Merhaba kızlar bugün doktora gittim bacagimdaki ağrı ve uyuşma için magnezyum verdi inşallah iyi gelir günde 1.5+1.5 toplam 3 saat yol gidiyorum iş için ve artık gitmek istemiyorum ödem oluyor şimdiden ellerimde ve ayaklarımda rapor aldım izinlerimi de kulllanicam 32.haftaya kadar böyle idare edip sonra doğum iznine cikicam diğer çalışan arkadaşlar ne durumdalar merak ediyorum kovid vakaları da çok artmış durumda bı yandan o da korkutuyor 38 yaşındayım ve artık bu yol ve iş temposunu kaldıramıyorum sanırım keşke 24. hafta sonrası idari izin geri gelse
Ben 24+5 im aynen zorlanıyorum yorgunluktan ödem oluyor heralde sonuçta işte gün içinde uzanıp yatma imkanımız yok ve benim işim de çok yoğun masa başı ama 8 saat full çalışmam gerekiyor neredeyse canımızı da yolda bulmadık Allah korusun bebeğe bişey olsa bunun hesabını kim verecek sağlıkla bu süreci atlatmak dışında bir dileğim yokmerhaba canım bende 29+0 oldum bugün bende çalışıyorum. saha çalışanıyım. benim 20 haftadan bu yana şişliğim ödemim oluyor. zaten iznimede 3 hafta kaldı 32+0 da ayrılacağım oda ağustosun ikinci haftası ama ben ağustosun ilk haftası da gidip normal rapor alıp sonraki haftada doğum raporu almayı planlıyorum. bu ay maaşımı tam alayım diye çabalıyorum. ama çok zorluyor...
Bende hissediyorum çarpıntı aynen korkuyorum sanki kalbim çıkacak gibi oluyor tansiyon normal çıkıyor şu an ama inşallah sıkıntı olmaz bu durum belki de normaldir bilemiyorumkızlar birde benim çarpıntım çok oluyor. korkuyorum tansiyonum yükseldi sanıyorum. ölçüyorum tansiyon 12-8 ama kalp atışım 120 civarı çıkıyor buna iyi gelecek birşey yokmu bu çarpıntı beni çok yoruyor...
benimde hala başı yukarıda bazen kaburgalarımı ittiriyor. dik durmak zorunda kalıyorum. tekmeleri tamamen mesanem üzerine aşağı aşağı ittiriyor resmen bıcırık kızım, ama daha döner zamanı var diye düşünüyorum. inşallah dönerBen 24+5 im aynen zorlanıyorum yorgunluktan ödem oluyor heralde sonuçta işte gün içinde uzanıp yatma imkanımız yok ve benim işim de çok yoğun masa başı ama 8 saat full çalışmam gerekiyor neredeyse canımızı da yolda bulmadık Allah korusun bebeğe bişey olsa bunun hesabını kim verecek sağlıkla bu süreci atlatmak dışında bir dileğim yokAllah yardımcımız olsun bu arada bebeğin hala başı yukarıda benim acaba ne zaman döner doktor o da rahatsız edebilir dedi
bilmiyorum yaa kalbim güm güm sanki yerinden çıkacakkkBende hissediyorum çarpıntı aynen korkuyorum sanki kalbim çıkacak gibi oluyor tansiyon normal çıkıyor şu an ama inşallah sıkıntı olmaz bu durum belki de normaldir bilemiyorum
Kız 2 hafta adam nasıl dayanıyor bizim ki 2 günde bir istiyor bende korkuyorum bu kadar sık bisey olur mu diyedoktora sormayada utandım haftada 3 4 iliski yasayan yok mu bisey olur mu bazen bende korkmuyor degilim
Nasıldı hastane bebiş ne durum daValla doğsun sağlıkla eski tempoya devamoda zor dayanıyor ama yapacak bri şey yok psikolojik kendimi rahat hissedemiyorum ben
Sen bi harikasın bakayım akşama bunu da ilk mesaja ekleyeyim olmazsaGebelik okuluna gidemeyecekler için online eğitim sayfası bırakıyorum.
İlk eğitimleri de bu:Sırasıyla izleyeceğim ben de. Dizi seyretmeyi bırakırsam sonrasında biraz kitap okusam iyidir. :)
Merhaba kızlar bugün doktora gittim bacagimdaki ağrı ve uyuşma için magnezyum verdi inşallah iyi gelir günde 1.5+1.5 toplam 3 saat yol gidiyorum iş için ve artık gitmek istemiyorum ödem oluyor şimdiden ellerimde ve ayaklarımda rapor aldım izinlerimi de kulllanicam 32.haftaya kadar böyle idare edip sonra doğum iznine cikicam diğer çalışan arkadaşlar ne durumdalar merak ediyorum kovid vakaları da çok artmış durumda bı yandan o da korkutuyor 38 yaşındayım ve artık bu yol ve iş temposunu kaldıramıyorum sanırım keşke 24. hafta sonrası idari izin geri gelse
Allah yardımcınız olsun hanımlarmerhaba canım bende 29+0 oldum bugün bende çalışıyorum. saha çalışanıyım. benim 20 haftadan bu yana şişliğim ödemim oluyor. zaten iznimede 3 hafta kaldı 32+0 da ayrılacağım oda ağustosun ikinci haftası ama ben ağustosun ilk haftası da gidip normal rapor alıp sonraki haftada doğum raporu almayı planlıyorum. bu ay maaşımı tam alayım diye çabalıyorum. ama çok zorluyor...
Sen bu konuyu bi doktorunla görüş bence.kızlar birde benim çarpıntım çok oluyor. korkuyorum tansiyonum yükseldi sanıyorum. ölçüyorum tansiyon 12-8 ama kalp atışım 120 civarı çıkıyor buna iyi gelecek birşey yokmu bu çarpıntı beni çok yoruyor...
Bende gebelik taşıkardi var, kalp atışlarım hep 110 üstü çıkıyor doktorum her gidişimde bakıyor. Uykuya dalmakta zorlanıyorum vücudumu sarsıyor kalp atışlarım. Levotiron kullanıyorum o da destekliyor bu durumu maalesef.kızlar birde benim çarpıntım çok oluyor. korkuyorum tansiyonum yükseldi sanıyorum. ölçüyorum tansiyon 12-8 ama kalp atışım 120 civarı çıkıyor buna iyi gelecek birşey yokmu bu çarpıntı beni çok yoruyor...
benim haftalardır karnım taş gibiydi. kasılma olmazken bile.
hastanede yapılan ilaçlardan sonra karnım yumusadı. arada kasılmalar olsa bile geri kalan zmanda karnım yumusak.
karnım derken rahim üstü aldı yani komple önümdeki göbekten bahsediyorum.
bence normal vakitte yumusaksa bi sorun yoktur şu bi kaç günlük deneyimimden bunu anladım.
benim o kadar rahatsız ediciydi ki ne tayt ne iç çamaşırı hiçbir şey giyemiyordum ağrı sancı yapardı karnımda. sürekli elbise.
Çok güzel bilgiler tam aradığımGebe okulundan 12 haftadır haber bekliyordum. Yeni eğitim yarın başlıyormuş. Yani o kadar zamansız denk geldi ki çok üzüldüm.
Arayan kişiye Emzirme eğitiminin yapılacağı gün için ekstra not aldırdım, belki o güne özel gidebilirim.
Sonra az önce forumda başka şeye bakarken denk geldim. Bir anne emzirme eğitiminden aldığı notları paylaşmış.
Kendisine teşekkür edip alıntıyı Buraya bırakıyorumihtiyaç duyacağınızı düşünürseniz fava atın elinizin altında dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?