2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar bugün doktora gittim bacagimdaki ağrı ve uyuşma için magnezyum verdi inşallah iyi gelir günde 1.5+1.5 toplam 3 saat yol gidiyorum iş için ve artık gitmek istemiyorum ödem oluyor şimdiden ellerimde ve ayaklarımda rapor aldım izinlerimi de kulllanicam 32.haftaya kadar böyle idare edip sonra doğum iznine cikicam diğer çalışan arkadaşlar ne durumdalar merak ediyorum kovid vakaları da çok artmış durumda bı yandan o da korkutuyor 38 yaşındayım ve artık bu yol ve iş temposunu kaldıramıyorum sanırım keşke 24. hafta sonrası idari izin geri gelse

merhaba canım bende 29+0 oldum bugün bende çalışıyorum. saha çalışanıyım. benim 20 haftadan bu yana şişliğim ödemim oluyor. zaten iznimede 3 hafta kaldı 32+0 da ayrılacağım oda ağustosun ikinci haftası ama ben ağustosun ilk haftası da gidip normal rapor alıp sonraki haftada doğum raporu almayı planlıyorum. bu ay maaşımı tam alayım diye çabalıyorum. ama çok zorluyor...

kızlar birde benim çarpıntım çok oluyor. korkuyorum tansiyonum yükseldi sanıyorum. ölçüyorum tansiyon 12-8 ama kalp atışım 120 civarı çıkıyor buna iyi gelecek birşey yokmu bu çarpıntı beni çok yoruyor...

Ben 24+5 im aynen zorlanıyorum yorgunluktan ödem oluyor heralde sonuçta işte gün içinde uzanıp yatma imkanımız yok ve benim işim de çok yoğun masa başı ama 8 saat full çalışmam gerekiyor neredeyse canımızı da yolda bulmadık Allah korusun bebeğe bişey olsa bunun hesabını kim verecek sağlıkla bu süreci atlatmak dışında bir dileğim yok Allah yardımcımız olsun bu arada bebeğin hala başı yukarıda benim acaba ne zaman döner doktor o da rahatsız edebilir dedi

Bende hissediyorum çarpıntı aynen korkuyorum sanki kalbim çıkacak gibi oluyor tansiyon normal çıkıyor şu an ama inşallah sıkıntı olmaz bu durum belki de normaldir bilemiyorum

benimde hala başı yukarıda bazen kaburgalarımı ittiriyor. dik durmak zorunda kalıyorum. tekmeleri tamamen mesanem üzerine aşağı aşağı ittiriyor resmen bıcırık kızım, ama daha döner zamanı var diye düşünüyorum. inşallah döner

Kız 2 hafta adam nasıl dayanıyor bizim ki 2 günde bir istiyor bende korkuyorum bu kadar sık bisey olur mu diye doktora sormayada utandım haftada 3 4 iliski yasayan yok mu bisey olur mu bazen bende korkmuyor degilim

Valla doğsun sağlıkla eski tempoya devam oda zor dayanıyor ama yapacak bri şey yok psikolojik kendimi rahat hissedemiyorum ben

Sen bi harikasın bakayım akşama bunu da ilk mesaja ekleyeyim olmazsa

Allah yardımcınız olsun hanımlar
Sen bu konuyu bi doktorunla görüş bence.
Çarpıntı olabiliyor ama 120 biraz yüksek gibi sanki

Bende gebelik taşıkardi var, kalp atışlarım hep 110 üstü çıkıyor doktorum her gidişimde bakıyor. Uykuya dalmakta zorlanıyorum vücudumu sarsıyor kalp atışlarım. Levotiron kullanıyorum o da destekliyor bu durumu maalesef.

Kızlar konu nasıl açılır bilmedim için burdan yazıyorum. Benim riskli geçen bir hamileliğim var bir evladım var onunla çok ilgilenemiyorum. Ailemin evine geldim.esimi 6 aydır yalnız bıraktım annem Evine gelmem dediği için. Annemle erkek kardeşim hiç anlaşamaz birbirine her lafı sayar söver.. evlendim evleneli Ailemin elektrik su market alışverişi hepsini ben yaparım..sanki zorunlu imiş gibi. Çok şey var ama yazacak bura roman olur..sabah bir konu oldu annem eşimden peynir kilosu ne kadar dedi eşimde ev taşıdı tek başına orda yapamıyor hiç bisey şuan anne valla onu soracak zaman yok dedi evi topluyorum dedi.. yok neymiş benim eşim saygısız imiş terbiyesiz imiş benle bir kavga ediyor ki görmeniz lazım.. ikinci çocuğun olacak yine bana muhtaç kalacaksın felan .. erkek kardeşim kendine gerizekali der her lafı sayar ona hiç bir şey diyemez baba tarafından mal kalır gider Mercedes araba alır bana yine bise yok.
Neymiş çocuğuma bakıyormuş.daha geçen ay 20 bin tl kredi çekip verdim eşim ses etmedi bize gelir oglu yatar esim gider markete bakkala ..ben çok mu abartıyorum sizlere içimi dökmek istedim artık ezilmekten bıktım oğlu sigara içer misal ona hiç bisey demez eşimin yanında yüzüme tukurur .kusurabakmayin uzun oldu valla ne yapacam sasirdim ben

Rabbim insallah 39cu haftayi gormeyi nasip eder canim sana ve guneş kizina

Benim 5ci ay itibariyle o dedigin karin sertligi agrilar ve butun sikintilar baslamisti ilk aylardan kanamalarim olmustu tekrar etmisti plasenta etrafinda kan birikmisti sukur 5ci aya geldim derken kasilmalar basladi ekstra magnezyumlar mi kullanmadim yatak istirahati falan 27ci hafta suyum geldi apar topar hastaneye gittik zaten yatis verdiler cier gelistirici ine vurdular 3 gun birer doz 28ci hafta plasentam tamamen ayrilmisti benden oyuzden acil sezeryan oldum sonrasi malum anlatmistim burada... Sana tavsiyem kotu dusunme erken dogumu dusunupte dilinle cagirma icimden bir ses gunesin 39cu hafta dogacani soyluyor hislerim kuvetlidir dugalarim sizinle rabbim hepimizin yardimcisi olsun bu uzun ve yorucu yolculukta ve sonumuzu hayir etsin insallah

Çok güzel bilgiler tam aradığım ama hepsini aklımızda tutmak çok zor Formasyon eğitimi de böyleydi sınıfta herşey çok başka buda ana kriterler hariç bebekten bebeğe değişiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…